Z-BODY-HRUA-LU ST44-POL R29-POL ESPT SE YB009 HR-LE01
820 KM

INTRATA M-22HRUA-ST36CR-R20N-ESPT-KN143-ESH
690 KM

Lično ne. Ali generalno, R&S bi trebao da daje 2 godine za prvu a 3 godine za drugu, za neke čak i 5, zavisi od modela.remark wrote:Ima neko iskustva sa ovim stolicama u R&S, treba mi za cjelodnevni rad na racunaru, malo su poskupe (garancija 12 mjeseci takodje malo) pa mi je zbog toga frka.
pokušaj u Retru u Alti (veci je nego u BBI pa ima vise izbora), ja sam kupila ručne već 3 godine tamo ovamo super su.simbabimba wrote:Gdje u Sarajevu pogledati putne kofere a da nisu preskupi (nista dakle Samsonite, onaj neki Delsey u SCCu, Carpisa).
Jeste li vidjeli negdje da nsiu kineski raspadajuci kao u Robotu I Pennyu, a da nisu totalna zara?
Hvala!
Irm@ wrote:pokušaj u Retru u Alti (veci je nego u BBI pa ima vise izbora), ja sam kupila ručne već 3 godine tamo ovamo super su.simbabimba wrote:Gdje u Sarajevu pogledati putne kofere a da nisu preskupi (nista dakle Samsonite, onaj neki Delsey u SCCu, Carpisa).
Jeste li vidjeli negdje da nsiu kineski raspadajuci kao u Robotu I Pennyu, a da nisu totalna zara?
Hvala!
Otkad je Carpisa skupa? Po meni dobar omjer cijene i kvaliteta.simbabimba wrote:Gdje u Sarajevu pogledati putne kofere a da nisu preskupi (nista dakle Samsonite, onaj neki Delsey u SCCu, Carpisa).
Hvala!
definisi sta nije skupo za 30-ak osobaZejnep wrote:Gdje u Sa može ručati 30-ak osoba? Da nije preskupo? Hvala.
pa večera, ipak, a ne ručak za po 30-35 po osobi, bez pićabeni-bu-man wrote:definisi sta nije skupo za 30-ak osobaZejnep wrote:Gdje u Sa može ručati 30-ak osoba? Da nije preskupo? Hvala.
imas pekara malo more u SA koje su jeftinesvakom po zvrk pite i jogurAt i svi sretni
PaneraZejnep wrote:pa večera, ipak, a ne ručak za po 30-35 po osobi, bez pićabeni-bu-man wrote:definisi sta nije skupo za 30-ak osobaZejnep wrote:Gdje u Sa može ručati 30-ak osoba? Da nije preskupo? Hvala.
imas pekara malo more u SA koje su jeftinesvakom po zvrk pite i jogurAt i svi sretni
![]()
čuj zvrk pite i po jogurt
Prema Hrasnici, ziva bila mojne doleZejnep wrote:đe je to?
Pa đe ću? Više mi je Kibeta i Safije na vrh glavebeni-bu-man wrote:Prema Hrasnici, ziva bila mojne doleZejnep wrote:đe je to?
mozda kod Dine u Havanu!?Zejnep wrote: Pa đe ću? Više mi je Kibeta i Safije na vrh glaveA Meša daleko, nažalost
jel se to udajesZejnep wrote:Eh, ali najbitniju stvar ne rekoh, mora biti muzika, uživo
beni-bu-man wrote:jel se to udajesZejnep wrote:Eh, ali najbitniju stvar ne rekoh, mora biti muzika, uživo![]()
![]()
ma haj onda sta se sikiras neka direktor plati i vodiZejnep wrote:beni-bu-man wrote:jel se to udajesZejnep wrote:Eh, ali najbitniju stvar ne rekoh, mora biti muzika, uživo![]()
![]()
![]()
prevarih i ja nekog, napokon![]()
ma joook, nako malo, raja s posla
kako placate?Zejnep wrote:Eh, ali najbitniju stvar ne rekoh, mora biti muzika, uživo
TakoeZejnep wrote:pa meni dali u zadatak da nađem restoran![]()
ja ću im svima po zvrk pite i jogurt u ruke i haj zdra'o
30-35, bez pića, po osobikafanski_covjek wrote:kako placate?Zejnep wrote:Eh, ali najbitniju stvar ne rekoh, mora biti muzika, uživo
Restoran Nova BentbasaZejnep wrote:pa meni dali u zadatak da nađem restoran![]()
ja ću im svima po zvrk pite i jogurt u ruke i haj zdra'o