Izvadio da se operekonektovan wrote:
Đe ti je ono platno sa haube (zvucna i termo izolacija) ?????
Ma nemam pojma nije ni bila, moram gdje na otpadu uzeti to
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Izvadio da se operekonektovan wrote:
Ma kakvu staru deku zaheftas isto ti ga dodjeJavierBosnia wrote:Zavisi od auta, tako nekako, ima za novija evo gledam i po dvije ipo glave
ambasadorkubordo gandalf wrote: Ma kakvu staru deku zaheftas isto ti ga dodje
Ma ona ratnabitanga_sa_otesa wrote:ambasadorkubordo gandalf wrote: Ma kakvu staru deku zaheftas isto ti ga dodje

to je konjska dekabordo gandalf wrote: Ma ona ratna![]()
Gugl je ne poznaje pod tim nazivombitanga_sa_otesa wrote:to je konjska dekabordo gandalf wrote: Ma ona ratna![]()
Bice da ti je hauba mijenjana. Jesi ti pregledao to auto dobro?JavierBosnia wrote:Aj kad ozbiljno govorimo koliko je bitna? I kao zvucna i kao termo? Jer mislim da joj i cijena nije bas mala
Kupljen na strinski nacin, kod majstora jedan krug, kaze sve okej. Na oko uredu, zavrsen posao.drug_profi wrote: Bice da ti je hauba mijenjana. Jesi ti pregledao to auto dobro?
Relej grijaca koji dodje ispod usisne grane ti to radio?mirza2811 wrote:Pa znam i ja da je neko slomio, sad ko ne znam. Uglavnom i on je zamjenjen i tjt, sad auto radi normalno, i pali normalno do kad vidit cemo.
Ma zaboravi to loze te lakse ce ti snijeg spadati sa haubeJavierBosnia wrote:Izvadio da se operekonektovan wrote:
Ma nemam pojma nije ni bila, moram gdje na otpadu uzeti to
Ja ne znam sta je on radio, al znam sta je zamjenjeno. Znaci novi relej grijaca, plavi kod ecu sto bude i ecu drugi stavljeni, to me izaslo sve 240KM + 150 KM ruke ovog kvazi majstora koji kaze da je on otkrio kvar i da je pregledu svu instalaciju....basicm wrote:Relej grijaca koji dodje ispod usisne grane ti to radio?mirza2811 wrote:Pa znam i ja da je neko slomio, sad ko ne znam. Uglavnom i on je zamjenjen i tjt, sad auto radi normalno, i pali normalno do kad vidit cemo.
Btw ne vidim sliku
Pa ostavi kontakt svojbitanga_sa_otesa wrote:al vas peru na ruke papci ,malo je rec...
ili od cinjenice da je 90% slozenih grobova, koji su tako jedno vrijeme proveli na nekom placu dok se nisu za bosnu uputili....esso_sa wrote: 90% elektricnih gremlina dolazi od releja, oksidacije i losih kontakata na instalaciji, senzora... Kakav ECU, kakvi klinci palci
potopljen do točka allahami, nije daljeBakir1 wrote:ili od cinjenice da je 90% slozenih grobova, koji su tako jedno vrijeme proveli na nekom placu dok se nisu za bosnu uputili....esso_sa wrote: 90% elektricnih gremlina dolazi od releja, oksidacije i losih kontakata na instalaciji, senzora... Kakav ECU, kakvi klinci palci
pa malo vlage navukli