Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#19026 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Pitanje za AZ ili PK.

Nigdje na vašoj web stranici niti ostalim medijima , nisam pročitala gdje se održava završna konvencija Naše Stranke ?
Ima li je ili ne ?
Ako nema - zašto ?

Hvala.
Albin Zuhric

#19027 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

tvsabina,

Zavrsne konvencije nema. Kampanju smo odlucili zavrsiti kako smo je i vodili, na ulici sa gradjanima. Nasi nosioci lista i kandidati ce sutra u 12.00 sati razgovarati sa gradjanima ispred Trznice. Sve kandidate cete moci vidjeti i na drugim lokacijama po Sarajevu.

Lijep pozdrav
Novak20

#19028 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Novak20 »

Nadam se da će barem dio od 50% sarajlija koji ne izlaze na izbore dići guzicu da glasa za NS.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#19029 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Vecerasnja akcija 'mladih diverzanata' iz NS. :D

https://www.facebook.com/nasa.stranka.b ... =1&theater
Svicko

#19031 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svicko »

Sad da ne browsam i tražim po svim stranicama, možda je bilo pitanje, ali.. evo kriterija na osnovu kojega ćemo ja i moja porodica glasatina ovim izborima: šta planirate poduzeti po pitanju pasa lutalica?

Imao sam ozbiljne namjere da dam glas ovoj stranci dok nisam čuo da su neke izvjesne osobe koje blokiraju rješenje ovog problema i kojima su psi važniji od ljudi članovi ove stranke.. sada se predomišljam.
VjecitiStudent

#19032 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Ovo sa cukama i NS je jedan od najbezobraznijih spinova ove kampanje.
starisalko

#19033 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by starisalko »

Svicko wrote:Sad da ne browsam i tražim po svim stranicama, možda je bilo pitanje, ali.. evo kriterija na osnovu kojega ćemo ja i moja porodica glasatina ovim izborima: šta planirate poduzeti po pitanju pasa lutalica?

Imao sam ozbiljne namjere da dam glas ovoj stranci dok nisam čuo da su neke izvjesne osobe koje blokiraju rješenje ovog problema i kojima su psi važniji od ljudi članovi ove stranke.. sada se predomišljam.
Ne izlazi na izbore ni ti ni porodica, ako imalo volis ovu zemlju
Rizvan

#19034 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Rizvan »

starisalko wrote:
Svicko wrote:Sad da ne browsam i tražim po svim stranicama, možda je bilo pitanje, ali.. evo kriterija na osnovu kojega ćemo ja i moja porodica glasatina ovim izborima: šta planirate poduzeti po pitanju pasa lutalica?

Problem pasa lutalica je danas jedan od gorućih problema u Sarajevu. Naravno da trebamo izaći na izbore i glasati za one za koje smatramo da nude najbolja rješenja po ovom pitanju.
Rizvan

#19035 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Rizvan »

dupli. :-)
VjecitiStudent

#19036 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Rizvan wrote: Problem pasa lutalica je danas jedan od gorućih problema u Sarajevu. Naravno da trebamo izaći na izbore i glasati za one za koje smatramo da nude najbolja rješenja po ovom pitanju.
Možda je rješenje da ne glasaš za one koji su ovaj problem napravili?
crno_sa_zlatnim

#19037 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by crno_sa_zlatnim »

Ovo su rješenja koja se nude.

Evo da sad znamo i koja nam to rješenja nudi Naša stranka, pravnica koja podiže tužbe u zaštitu cuka je predsjednica OO Naša stranka Breza.
http://www.visoko.co.ba/vijesti/politik ... anke-breza

Dalida Kozlic
Bachelor of Law, animal rights activist
Bosnia and HerzegovinaJudiciary
Education
Pravni fakultet Univerziteta u Travniuku

dotična je član IFAW, Private group. opis u nastavku
To request membership, click Join and your request will be reviewed by the group manager.
The founders of the International Fund for Animal Welfare, or IFAW, rejected the notion that the interests of humans and animals were separate. Instead they embraced the understanding that the fate and future of harp seals-and all other animals on Earth-are inextricably linked to our own.
Rizvan

#19038 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Rizvan »

crno_sa_zlatnim wrote:Ovo su rješenja koja se nude.

Evo da sad znamo i koja nam to rješenja nudi Naša stranka, pravnica koja podiže tužbe u zaštitu cuka je predsjednica OO Naša stranka Breza.

Dalida Kozlic
Education

To request membership, click Join and your request will be reviewed by the group manager.
The founders of the International Fund for Animal Welfare, or IFAW, rejected the notion that the interests of humans and animals were separate. Instead they embraced the understanding that the fate and future of harp seals-and all other animals on Earth-are inextricably linked to our own.
Svicko

#19039 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svicko »

starisalko wrote:

Hajde molim te da te čujem pametnjakoviću što dijeli besplatne savjete, argumentuj zašto da ne izlazim na izbore. Eto hajde de. MOLIM TE. :)
Svicko

#19040 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svicko »

crno_sa_zlatnim wrote:Ovo su rješenja koja se nude.

Dalida Kozlic
Education

Znači ta varijanta.
Pa radije ću glasati za SDA koji je koliko se sjećam glasao ZA izmjenu zakona o zaštiti životinja.

E šteta...

I ne samo to. Valja ovo razjaviti dalje, ima neupućenih ljudi.
madner

#19041 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Jah, pa SDA i SNSD su zaustavili izmjenu zakonu sa kojim bi eutenazija bila moguca.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#19042 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Prije izbone tisine zelim mnogo srece NS-u na izborima, zasluzili ste povjerenje i najskepticnijih i sigurna sam da cete odlucivati u Kantonu. Jos od referenduma za neovisnost domovine nisam bila tako sigurna u glas, kao ovaj koji cu u nedjelju dati vama. :thumbup: :bih:
Pedja Kojovic

#19043 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

katarinakosaca

Hvala vam.

p.k.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#19044 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Pedja Kojovic wrote:katarinakosaca

Hvala vam.

p.k.
Evo javljaju se u kuci da ce i oni glasati :D
Svicko

#19045 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svicko »

kad vidim ko glasa za NS tek mi je malo jasnije koji je njihov program. :D
VjecitiStudent

#19046 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:Prije izbone tisine zelim mnogo srece NS-u na izborima, zasluzili ste povjerenje i najskepticnijih i sigurna sam da cete odlucivati u Kantonu. Jos od referenduma za neovisnost domovine nisam bila tako sigurna u glas, kao ovaj koji cu u nedjelju dati vama. :thumbup: :bih:
4/5 novih glasova koje će dobiti na ovim izborima, NS treba da zahvali isključivo Pedji.
Da je do ostalih, stagnirali bi, u najboljem slučaju.

Što opet ne znači da kao kolektiv i dalje nisu diletanti.
Novak20

#19047 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Novak20 »

Mala ste stranka gradskog svijeta. Nemojte se nikad, uinat dušmanima, poseljačiti kao svi ostali. Biće nešto od NS.
Sretno na izborima.
Pedja Kojovic

#19048 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

Hvala vam svima.
Moram priznati da sam iznenadjen pojedinim postovima jer sam bio ubjedjen da autori nemaju namjeru nikad glasati za nas.
Drago mi je da sam bio u krivu. (Nije ni prvi a sigurno ni posljednji put)
Iskustvo u vrsti kampanje koji smo imali - stajanje na ulici i posjete po zgradama od vrata do vrata - je neprocjenjivo, barem za mene licno. U svakodnevnoj zurbi prolazimo jedni pored drugih - zaokupljeni svojim brigama, bijesni zbog ovoga, onoga ili svega, deprimirani - i ne primjecujemo se. Ali kada stojite na ulice par sati i razmjenjujete poglede sa hiljadama ljudi imate osjecaj da svakog svog sugradjanina zaista upoznajete. Razmjenjujete s njima poruke pogledom ; Ne hvala vec znam za koga cu glasati, svi ste vi isti, mene to ne zanima, vec sam uzela, cija nasa stranka? Neki vam dousnicki namiguju, neki podsmjehom odvrate od pokusaja da im date letak. Nekad vam pridje starica (izroni ispred vas) - koju ste pogledom preskocili jer ste mislili da nije vasa "target grupa", kako se to marketinskim jezikom kaze. Profilirate ljude po godistu, po nacinu na koji se oblace, po frizuri....i ubrzo shvatite da ste vise u krivu nego u pravu i obuzme vas stid i ljuti ste na sebe.
Ali nakon 30 dana po 8-9 sati dnevno na lokacijama od Ilidze do Bascarsije generalni osjecaj je; kakvi divni, unikatni, zavrnuti ljudi i karakteri.

Forumsku diskusiju nastavljamo nakon izbora. Kao i do sada; sve sto budemo radili cemo raditi transparentno.
Ako vam kazem da vam ne mogu reci nesto u tom trenutku to zaista znaci iskljucivo to i cim potreba za tajnoscu prestane nase odluke i potezi zajedno sa obrazlozenjima ce postati javne.

Sretno.

p.k.
alphonse kauders

#19049 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by alphonse kauders »

Peđa, sretno, nadam se najboljem, iako nikakva mašinerija ne stoji iza vas, ipak očekujem da će dosta ljudi prepoznati sebe u ciljevima i idejama NS-a i dati vam glas u nedjelju!

Eto, to - a i da ubijemo Vels večeras. ;-)
Kikibombona

#19050 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Kikibombona »

VjecitiStudent wrote: 4/5 novih glasova koje će dobiti na ovim izborima, NS treba da zahvali isključivo Pedji.
Da je do ostalih, stagnirali bi, u najboljem slučaju.

Što opet ne znači da kao kolektiv i dalje nisu diletanti.
Vjeciti, vidis kakve su krkancine na ponudi?
Totalno nepsimeni, patoloske lazovcine, zlonamarni do srzi..............

Ljudi iz NS su makar kulturni. Samo to je dovoljno da budu ispred totalnog olosa koji nam se nudi. Jos ako su makar malo dobronamjerni i posteni, makar malo, bice iskorak ako ih izaberemo.

Ja opet nisam siguran da cu glasati. Al ako budem glasao, glas cu dati NS.

Ne ocekujem nista posebno nakon izbora. Nista se za par godina ne moze promijeniti..... Jos cemo mi patiti, posebno bosanska sirotinja koja nema za kifle a glasa za istu gamad vec godinama.

Ko nas jebe kad smo takvi.
Locked