Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
iceman ze wrote:Ja volim uloge M. Shannona(zato se i odlucih) , kao sto volim C. Waltza, i P.S.Hoffmana. Sto bi rekli moji ukucani, sve neki uvrnuti likovi.
Mada sam i film Spy Game barem 30x gledao, Bridge of Spies barem 5x tako da i ne bjezim od ove tematike.
Ma zezam se malo, da si odmah spomenuo Shannona i da je adaptacija La Carrea u pitanju odmah bi nivo uzbuđenja bio veći.
Ovako mi se na prvu opis serije učinio kao ništa posebno.
Vao, ja tek sad citajuci stranicu prije skonto da je plavusa trandza. A jesam se cudio guti u gacama ali kontam rutava ne brije se.
Ako se dobro sjecam mislim da sam ga povuko i otreso kad ju je otac od onog srednjoskolca dero u motelu. Fuj. Gej sam.
Last edited by karanana on 30/07/2019 01:44, edited 1 time in total.
karanana wrote:Vao, ja tek sad citajuci stranicu prije skonto da je plavusa trandza. A jesam se cudio guti u gacama ali kontam rutava ne brije se.
Ako se dobro sjecam mislim da sam ga povuko i otreso kad ju je otac od onog srednjoskolca dero u motelu. Fuj. Gej sam.
karanana wrote:Vao, ja tek sad citajuci stranicu prije skonto da je plavusa trandza. A jesam se cudio guti u gacama ali kontam rutava ne brije se.
imas olaksavajucu okolnost a to je da tada nisi znao da ima gustera u gacama.
iceman ze wrote:Ja volim uloge M. Shannona(zato se i odlucih) , kao sto volim C. Waltza, i P.S.Hoffmana. Sto bi rekli moji ukucani, sve neki uvrnuti likovi.
Mada sam i film Spy Game barem 30x gledao, Bridge of Spies barem 5x tako da i ne bjezim od ove tematike.
jesi ga gledao u filmu take shelter?
frajer ima tu neku facu za filma. gledao ga u shotgun stories, bio je u dvadesetima tad, a izgledao isto ko i sad
Shannon je rođen star. Mislim da je lik jedan od najboljih supporting glumaca zadnjih godina, i prava šteta je što mi se čini da se još
nije probio na A-listu, jer ima sve kvalitete za to.
dale cooper wrote:Shannon je rođen star. Mislim da je lik jedan od najboljih supporting glumaca zadnjih godina, i prava šteta je što mi se čini da se još
nije probio na A-listu, jer ima sve kvalitete za to.
Najbolji je kada glumi likove prije 1960tih godina, nekako ima facu za toga. Recimo u Boardwalk Empire gdje glumi FBI agenta iz doba prohibicije, mu je sjajno legla uloga.
Ja zapravo nisam ispocetka Shannona nesto ni gledao, nego sam ga gledao u jednoj emisiji i skontao da on zapravo ne glumi puno, on je takav prirodno....
Ili kao recimo T. Hardyja, u filmu Bronson ili Alfiea u Peaky Blindersima, inace ga se i nesjecam iz Inceptiona itd.
Ja sam njega prvi put zapazio u Boardwalk Empire, i imao mi je nekako gadnu facu, koja se ubila za njegove uloge u seriji. Odlično mu je pristajala uloga.
Zaboravih spomenut M. Keatona u Birdmanu, taj film odgledam bez treptaja, nisam ni znao njegove kapacitete uz prethodno pomenute ili J. K Simmons u Whiplashu...
Last edited by iceman ze on 30/07/2019 14:44, edited 2 times in total.