Sirija vol. 2

Locked
nocnaptica986

#19026 Re: Sirija vol. 2

Post by nocnaptica986 »

kad ce savo put sirije da se tuspasi jer nije ostalo puno vremena... ili je pickica pa pruza samo moralnu potporu
bole1st

#19027 Re: Sirija vol. 2

Post by bole1st »

asurbanipal wrote:
zrakomlat wrote:Koje mu je umjetničko ime u halifatu, Amr Al Bosnawee? :D

Piše mu na stranici youtube-a. Vjerovatno "Halid Ibnvelid"... :mrgreen:
Halid Ibnvalid Hari?

A raja je krenula da se pali i zari :)
salik79

#19028 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

bole1st wrote:
asurbanipal wrote:
zrakomlat wrote:Koje mu je umjetničko ime u halifatu, Amr Al Bosnawee? :D

Piše mu na stranici youtube-a. Vjerovatno "Halid Ibnvelid"... :mrgreen:
Halid Ibnvalid Hari?

A raja je krenula da se pali i zari :)
:lol: :lol: :lol:

Drke Drke Dzihadi Dzon :mrgreen:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#19029 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

Nek nam je Bog na pomoći sa budalama koji su spremni da odu u smrt i sa sobom povuku nevine. Povod nije važan.
DuckZz

#19030 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Onaj snimak je bio pod "katancem" što znači da samo određene osobe imaju ovaj link. Pitanje je kako ste vi došli do njega ?

Ovakva pojava mi je najfascinatnija, upravo oni koji sebe kilometrima odvajaju od ovakvih žohara i ideologije, za sebe govore da su opšta suprotnost itd..... upravo te iste osobe po cijeli dan gledaju ovakve snimke, čitaju o toj ideologiji, konsantno pričaju o tome.
Nisam psiholog, ne znam kako nazvati ovakvo stanje kod neke osobe.
salik79

#19031 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

arman1 wrote:Nek nam je Bog na pomoći sa budalama koji su spremni da odu u smrt i sa sobom povuku nevine. Povod nije važan.
Amin.

Kao sto sam davno rekao/napisao, pitanje je vremena i necijeg interesa da to i kod nas "udje u praksu", jer indoktrinacija je vec provedena...
Akibh

#19032 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

nocnaptica986 wrote:kad ce savo put sirije da se tuspasi jer nije ostalo puno vremena... ili je pickica pa pruza samo moralnu potporu
Sax-u, moras poceti prijavljivati ove bolesnike, psihopata do psihopate...
salik79

#19033 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

DuckZz wrote:Onaj snimak je bio pod "katancem" što znači da samo određene osobe imaju ovaj link. Pitanje je kako ste vi došli do njega ?

Ovakva pojava mi je najfascinatnija, upravo oni koji sebe kilometrima odvajaju od ovakvih žohara i ideologije, za sebe govore da su opšta suprotnost itd..... upravo te iste osobe po cijeli dan gledaju ovakve snimke, čitaju o toj ideologiji, konsantno pričaju o tome.

A kako ti to, Boga ti, znas da je "bio pod Katancem"??!! 8-)
handžar88

#19034 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

Jbg Salik ispadas :mrgreen: .. vidis tamo na yt da je pod katancem i dalje mozes samo preko linka uc na video
DuckZz

#19035 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

salik79 wrote:
DuckZz wrote:Onaj snimak je bio pod "katancem" što znači da samo određene osobe imaju ovaj link. Pitanje je kako ste vi došli do njega ?

A kako ti znaš da nije bio ?
Ako je trenutno pod katancem, a objavljen video danas, to znači jedino da "TI" pratiš ovaj kanal tako da znaš da je objavljen na početku normalno, pa tek onda stavljen pod katanac.
arman1

#19036 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

salik79 wrote:

Po partijskoj, pardon radnom rasporedu.
salik79

#19037 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

handžar88 wrote:Jbg Salik ispadas :mrgreen: .. vidis tamo na yt da je pod katancem i dalje mozes samo preko linka uc na video
Ne vidim to, barem ne preko mobitela :?
Kaligula I

#19038 Re: Sirija vol. 2

Post by Kaligula I »

DaysleepeR wrote:
Kaligula I wrote:

... nego, čemu onda služe ratovi?...da bi njime ubijali dosadu?...
nije svaki rat rezultat zavjere. rezultat ovog našeg je bijeda. opšta. moralna i finansijska. da je drugačije, davno bi bili kolonizirani, korporacije bi vladale. mi smo kolektivno na aparatima. nema korporacija. niko ne posjeduje naše vode, struju, rude, šume. sve propada u rukama nas samih.

…kome god nije jasno što nas je snašlo i ko god vjeruje da nismo kolonija neka se okrene oko sebe i pogleda; čije su firme i kompanije u kojima radimo, ko su većinski vlasnici banaka kojima dugujemo ogromne novce (s tenedencijom povećanja), ko nam uređuje medije (npr Pink, OBN, Al Jazzeera), ko nam vodi monetarnu politiku (stranci upravljaju centralnom bankom, odredjuju kurs i emisiju novca), gdje nam se štampa novac (Paris, Beč, London), ko nam zadužuje djecu a da nas i ne pita itd itd?...

...Kolonizacija se više ne zove kolonizacija nego "strana ulaganja", tako da kada MMF ulaže u neku zemlju on je u stvari kolonizira…da smo davno kolonizirani govori čitav niz stranih banaka: Sberbank, Sparkasse, Unicredit, Erstebank, Intesa, Sanpaolo, Raiffeisen, ProCredit, ZiraatBank, bor banka…monetarna politika je ključ rješenja za uspostavu kontrole i dominacije nad svim državama i narodima svijeta...MMF ima strategiju uništavanja nacionalnih ekonomija...

…svi naši resursi će biti privatizirani preko noći onog trenutka kad se stabilizira domaća politička scena…tranzicija je dugotrajan proces…kažu da je kapital plašljiva zvjerka…za NWO je bitno da su ispunjeni uvjeti za privatizaciju, jer je neoliberalizam ideologija privatizacije, a čim se stabiliziraju političke prilike resursi idu na bubanj…ionako je do sada u FBiH privatizirano oko 52%, a u RS-u oko dvije trećine...ono najprofitabilnije ostalo je za kraj...
salik79

#19039 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

DuckZz wrote:
salik79 wrote:

A kako ti znaš da nije bio ?
Ako je trenutno pod katancem, a objavljen video danas, to znači jedino da "TI" pratiš ovaj kanal tako da znaš da je objavljen na početku normalno, pa tek onda stavljen pod katanac.
Ma "JA" sam ga i objavio. Ha ja.
nixon69

#19040 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

asurbanipal wrote:Piše mu na stranici youtube-a. Vjerovatno "Halid Ibnvelid"... :mrgreen:
Halid invalid,ali mentalni. :D
Jebem vam drzavu i zakon kad vam se takva stoka mijesa u zivot. :facepalm:
arman1

#19041 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

Koliko možeš biti poremećen da moliš Boga da ti omogući da nekog zakolješ.

Deratizacija je jedina opcija.
Ironmen

#19042 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Link je dostupan na YT moze ga pogledati svako..

Ovakve budale i likove koji izvrcu vjeru i sire lazi i propagandu treba sjeci odma u startu sto i govori more negativnih komentara na njegov bolesni video.

Meni je drago sto jos uvjek u velikom procentu u BiH ima normalnih muslimana koji znaju prave vrijednosti i ispravnosti islama sto govori veliki broj komentara na koji doticni nema odgovore jednostavno su ga unistili.

A tebe ako je doticni gospodin privukao govorom slobodno mu se pridruzi u njegovom "dzihadu".
Ironmen

#19043 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Kaligula I wrote:
DaysleepeR wrote:
Kaligula I wrote:

... nego, čemu onda služe ratovi?...da bi njime ubijali dosadu?...
nije svaki rat rezultat zavjere. rezultat ovog našeg je bijeda. opšta. moralna i finansijska. da je drugačije, davno bi bili kolonizirani, korporacije bi vladale. mi smo kolektivno na aparatima. nema korporacija. niko ne posjeduje naše vode, struju, rude, šume. sve propada u rukama nas samih.

…kome god nije jasno što nas je snašlo i ko god vjeruje da nismo kolonija neka se okrene oko sebe i pogleda; čije su firme i kompanije u kojima radimo, ko su većinski vlasnici banaka kojima dugujemo ogromne novce (s tenedencijom povećanja), ko nam uređuje medije (npr Pink, OBN, Al Jazzeera), ko nam vodi monetarnu politiku (stranci upravljaju centralnom bankom, odredjuju kurs i emisiju novca), gdje nam se štampa novac (Paris, Beč, London), ko nam zadužuje djecu a da nas i ne pita itd itd?...

...Kolonizacija se više ne zove kolonizacija nego "strana ulaganja", tako da kada MMF ulaže u neku zemlju on je u stvari kolonizira…da smo davno kolonizirani govori čitav niz stranih banaka: Sberbank, Sparkasse, Unicredit, Erstebank, Intesa, Sanpaolo, Raiffeisen, ProCredit, ZiraatBank, bor banka…monetarna politika je ključ rješenja za uspostavu kontrole i dominacije nad svim državama i narodima svijeta...MMF ima strategiju uništavanja nacionalnih ekonomija...

…svi naši resursi će biti privatizirani preko noći onog trenutka kad se stabilizira domaća politička scena…tranzicija je dugotrajan proces…kažu da je kapital plašljiva zvjerka…za NWO je bitno da su ispunjeni uvjeti za privatizaciju, jer je neoliberalizam ideologija privatizacije, a čim se stabiliziraju političke prilike resursi idu na bubanj…ionako je do sada u FBiH privatizirano oko 52%, a u RS-u oko dvije trećine...ono najprofitabilnije ostalo je za kraj...

Moderna kolonizacija :thumbup:

Neki dan bas na kafi pricam o tome da smo kolonizirani sa svih strana raja se smije .... Pa nije jedan svicarac ili nijemac dosao u BiH i napravio firmu zato sto on nas voli nego zato sto ces mu raditi za 378 KM i zato sto ce te cijediti do krajnje granice.
Kikibombona

#19044 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Veliko slavlje u Rojavi nakon sto je oslobodjeno ISIL leglo, grad Shadadi!

Image

Derik

Image

Zarobljeni ISILovac

Image

YPG je u ofanzivi izgubio osam boraca. ISIL je pretrpio teske gubitke. Sjeverno od Shadadija se nalaze u potpunom okruzenju.

Abu Lajla i Ros Kemp, manbijski front

Image

Ros Kemp o Abu Lajli
Commander fighting to save his town. He's been shot in the stomach 5 times. Impressive leader #ExtremeWorld Syria
Image

Jucer je na tom frontu ISIL izveo snazan napad. Gadno su se proveli...

https://pbs.twimg.com/media/Cbm7rfLWIAAedZi.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cbm7rfKWwAQzap1.jpg
Challenger__

#19045 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

- SAA (Tigrove snage) oslobodila termoelektranu i okolinu, istok Alepa:

zigson

#19046 Re: Sirija vol. 2

Post by zigson »

asurbanipal wrote::lol: :lol: :lol:

:-) :-) :-)

Sjeca li se iko onoga Mirze sto je stalno postavljao na fb slike iz Sirije, ja mislim da se prezivao Ganic. Bio je aktuelan jedno pola godine-godinu i bum stize vijest da je "šehidio"..
Kakvi bolesnici, Boze sacuvaj. Treba prijavljivati ovakve klipove koliko je god moguce jer se na ovaj nacin regrutuju mladici jos nesazrelih umova..
Last edited by zigson on 20/02/2016 21:26, edited 1 time in total.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#19047 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Pričali su mi ljudi od povjerenja, a ja vama prenosim, da je jedne prilike Čelenđer, igrajući šah sa velemajstorom Vladimirom, promovirao pješaka sa A2, u skakača na G8. Šah mat, u tri poteza. To je bila prva izgubljena partija za velemajstora Vladimira, i koliko je meni poznato poslednja. Ta partija je postala poznata kao Čelenđerov skakač ili Čelenđerov skok. Velemajstor Vladimir je u godinama koje su slijedile, usavršio i pronašao još nekoliko varijacija tog poteza.
Čelenđer je ostao da sarađuje sa velemajstorom Vladimirom, još dugi niz godina, podučavajući ga taktici, strategiji, geopolitici, ratu i miru, ekonomiji, đudou i kama sutri. Nesebična pomoć i podrška koju je Čelenđer pružio velemajstoru Vladimiru, je došla do izražaja u vremenu kada je velemajstor Vladimir, postao Svjetski SegaMega Šahista. Potezi koje je vukao, i način na koji je matirao wanabe šahiste, su jasno pokazivali veliki uticaj i značaj Čelenđerove škole i poduke.
Sa ove vremenske distance, sa sigurnošću možemo reći da je Čelenđer najzaslužniji za brz i ogroman, kosmički, napredak velemajstora Vladimira. To je pravi potez, i prava promocija. Čelenđer je promovirao velemajstora u Svjetskog SegaMega Cara.

Walter Kurtz - Mitovi i legende o kralju Čelenđeru
salik79

#19048 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Haman umjereni ostali bez goriva, a cisterne vise nisu opcija :mrgreen: Parola, snadji se :oops:

http://m.liveleak.com/view?i=65d_1455983659
Challenger__

#19049 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

- "duboko razumjevanje" za ISIL nema samo Davutoglu već i njegov istomišljenik i brat Amos Yadlin...

Image

...koji tvrdi da će ISIL uprkos svemu opstati kao faktor na BI i okolini i da će ostati utočište za sve ugnjetavane u Iraku i Siriji.
#Israel Amos Yadlin: Despite #USA & #Russia campaign; #ISIS will remain an important & active element in the Middle East and beyond..
#Israel Amos Yadlin: #ISIS will remain the safe haven to all Sunnis deprived & oppressed from tyranny & exclusion policies in #Syria & #Iraq
Vjerujem da će Amos imati isto razumjevanje za nezadovoljne Palestince koji se budu služili sličnom metodologijom širom Izraela. Ili pak neće?
salik79

#19050 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

salik79 wrote:Haman umjereni ostali bez goriva, a cisterne vise nisu opcija :mrgreen: Parola, snadji se :oops:

http://m.liveleak.com/view?i=65d_1455983659

Edit: Vele, Sultanov ferman :mrgreen:
Locked