A i ti si Egipcanin i bas tu on btatkiligonzales wrote:Real malo bolji od Liverpula, iskusnija ekipa sa iskusnijim pojedincima, pa su cuvali bolje i duze loptu i stvorili po koju vise sansu od Liverpula. Liverpul je nocas izgubio malo na pehove, malo na greske golmana. Do godine bice bolje abd.
Nadam se da brat zbog starta Ramosa nece propustiti SP.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
baglama
#19026 Re: UEFA Champions League
-
kudrilo
#19027 Re: UEFA Champions League
Što se tiče priče o Ramosu, na stranu povreda Salaha, frajer je firaun teški.
Ovako ja to gledam:
Ide Sead Kolašinac na tebe, medvjed, sirovina, znaš da će te sastavljat. Sead te nokautira sirovim, tenk startom, ali to uradi muški, duelom, konkretno, jasno vidljivo kako i na koji način. Poštujem.
Ide Sergio Firaun na tebe, uđe s tobom u duel jako, a onda uradi nešto hinjavo, firaunski, što se ne vidi na prvu ili na čemu nije fokus. Hinja, seljak i, kako rekoh, pravi firaun.
Dakle, nije stvar grube igre, stvar je ovog hinjaluka, a to mi je osobina broj 1 koju mrzim.
Da neko ne misi da ja ne volim Real pa pričam, mrzim ih jednako ko i sve druge osim Želje, a nije Ramos jedini, ima smećara i u Barci tipa Suareza, u Grčkoj svi redom, Costa iz Atletica, Pepe luđak. Većinski je to smeće sve što miriše na Južnu Ameriku.
Ovako ja to gledam:
Ide Sead Kolašinac na tebe, medvjed, sirovina, znaš da će te sastavljat. Sead te nokautira sirovim, tenk startom, ali to uradi muški, duelom, konkretno, jasno vidljivo kako i na koji način. Poštujem.
Ide Sergio Firaun na tebe, uđe s tobom u duel jako, a onda uradi nešto hinjavo, firaunski, što se ne vidi na prvu ili na čemu nije fokus. Hinja, seljak i, kako rekoh, pravi firaun.
Dakle, nije stvar grube igre, stvar je ovog hinjaluka, a to mi je osobina broj 1 koju mrzim.
Da neko ne misi da ja ne volim Real pa pričam, mrzim ih jednako ko i sve druge osim Želje, a nije Ramos jedini, ima smećara i u Barci tipa Suareza, u Grčkoj svi redom, Costa iz Atletica, Pepe luđak. Većinski je to smeće sve što miriše na Južnu Ameriku.
-
kiligonzales
#19028 Re: UEFA Champions League
Brat je brat, pojavom, igrama i nacinom zivljenja. Nije napuhan iako ima zvjezdani status u Liverpulu. Podsjeca na neke igracke velicine, koje nisu svoj zvjezdani status gradili skandalima, vec samo dobrim igrama.baglama wrote:A i ti si Egipcanin i bas tu on btatkiligonzales wrote:Real malo bolji od Liverpula, iskusnija ekipa sa iskusnijim pojedincima, pa su cuvali bolje i duze loptu i stvorili po koju vise sansu od Liverpula. Liverpul je nocas izgubio malo na pehove, malo na greske golmana. Do godine bice bolje abd.
Nadam se da brat zbog starta Ramosa nece propustiti SP.
Sve ima da bude jedno od imena koje ce se spominjati i po zavrsetku karijere.
- moa
#19029 Re: UEFA Champions League
kao i u svim velikim utakmicama golmani odlucuju utakmicu.
- van Basten
#19030 Re: UEFA Champions League
povreda Salaha, glupost Kariusa, majstorija Balea... Previse je toga islo na mlin Realu da bi se Liverpool mogao icem dobrom nadati.
- muhafuca
#19031 Re: UEFA Champions League
Eh bas se on nasikirao postujes li ti ili ne.kudrilo wrote:Što se tiče priče o Ramosu, na stranu povreda Salaha, frajer je firaun teški.
Ovako ja to gledam:
Milioni i milijarde se vrte - ako ti izbacis glavnog protivnickog igraca a ni zuti ne dobijes
svaki klub ce te kupiti. A ako dobijas 3, 4 ili 5 crvenih i ko zna koliko zutih po sezoni - nisi interesantna roba.
Davno je cast postenje izbaceno iz racunice - cim se prva milijarda okrenula u biznisu,
od tada "cilj opravdava sredstvo"
Mi kao gledaoci mozemo laprdati "ovo postujem ovo ne postujem"
a Ramos ce i dalje po svom i kad zavrsi karijeru ode on na Bahame a ti postuj/nePostuj.
Pa svi juznjaci igraju hinjski (ita, por, spa) i klubovi i reprezentacije - nije tu Ramos nesto specijalan.
- MyTao
#19032 Re: UEFA Champions League
Onaj start je jedno... ali lakat u glavu Kariusa vise govori o tome kakvo je govno Ramos, I cim se sluze igraci Real Madrida.
U Engleskoj bi za ono dobio kaznu nadknadno... ali ovako nista od tog...
- muhafuca
#19033 Re: UEFA Champions League
pa moze i u LP dobiti naknadno kaznu koliko znam.MyTao wrote:Onaj start je jedno... ali lakat u glavu Kariusa vise govori o tome kakvo je govno Ramos, I cim se sluze igraci Real Madrida.
cini mi se dvije utakmice neigranja u iducoj sezoni. I sta i da dobije - opet se isplatilo.
- MyTao
#19034 Re: UEFA Champions League
Ma zaboravi... da se pravila prate, on nebi ni igrao jer je vec prekrsio pravilo oko crvenog kartona.muhafuca wrote:pa moze i u LP dobiti naknadno kaznu koliko znam.MyTao wrote:Onaj start je jedno... ali lakat u glavu Kariusa vise govori o tome kakvo je govno Ramos, I cim se sluze igraci Real Madrida.
cini mi se dvije utakmice neigranja u iducoj sezoni. I sta i da dobije - opet se isplatilo.
- jeza u ledja
#19035 Re: UEFA Champions League
Sad tek odgledah snimak, jebiga putujem. Jao Kariusa.
Jel se ono Amidza zajebavao na njegov racun cijelu sezonu?
Fakat pade mi na pamet kad je pocinjala utakmica, vidis sva ona imena na kljucnim pozicijama, kad tamo - Karius.
Realno, svejedno bi Real dobio jer su mnogo bolji al eto. Utakmica je isla tacno onako kako se ocekivalo. Liverpool poletio i onda tropa.
Onaj prvi gol...ja uopste ne razumijem kako se ono moglo desiti.
Fakat pade mi na pamet kad je pocinjala utakmica, vidis sva ona imena na kljucnim pozicijama, kad tamo - Karius.
Realno, svejedno bi Real dobio jer su mnogo bolji al eto. Utakmica je isla tacno onako kako se ocekivalo. Liverpool poletio i onda tropa.
Onaj prvi gol...ja uopste ne razumijem kako se ono moglo desiti.
- cyprus
#19036 Re: UEFA Champions League
cyprus wrote:Realno, Romi je ovo plafon... Mislim, da Bože da Džeko opet zasjaji, ali bojim se da će ih Liverpool ubit...
Međutim, ima još dosta do finala, i Liverpool će dotad ispuhat... To tako obično biva... Rijetko se viđa ekipa koja može vremenski toliko držat ovakav tempo i dugo zadržat momentum kakav Liverpool sad ima... Posebno Liverpool koji nema naročitu širinu u svim redovima, i koji zavisi od forme dvojice-trojice igrača... Nije to samo stvar umora ili odmora...
Tako da, u potpunosti se slažem sa stakasom, i bojim se da ovo osvaja Real ili Bayern... Opet - daj Bože da griješim...
Ja sve objasnio ima mjesec ipo unazadcyprus wrote:Ma dobro, lopta je okrugla, svak svakog može pobijedit, to stoji![]()
Stoji i da Liverpool trenutno izgleda najbolje... Da je finale za sedmicu ili dvije, ja bih ih smatrao favoritima... Međutim, mjesec dana je taman dovoljan period da ispadnu iz forme... Trenutno igraju ko na steroidima - rekao bih iznad svog realnog nivoa... Bojim se da to ne može dugo trajat... A Realu ili Bayernu i nije potrebna naročita forma da bi uzeli pehar, Liverpoolu jeste - i to luđačka...
Dakle, finale je bilo baš onako kako se moglo očekivati, nažalost po Liverpool i većinu ljubitelja fudbala širom svijeta...
- KB9
#19037 Re: UEFA Champions League
idi bolan kupaj ribeMyTao wrote:Onaj start je jedno... ali lakat u glavu Kariusa vise govori o tome kakvo je govno Ramos, I cim se sluze igraci Real Madrida.
-
SSemir
#19038 Re: UEFA Champions League
Na ovoj temi najvise navijaca barcelone. Kmece li kmece 
-
SSemir
#19039 Re: UEFA Champions League
Ne sikira to mene. U fudbalu se medju trenerima ta razvikana imena konststno vrte medju klubovima.Artest wrote:Zidane se potvrdio kao veliki trener, ali...
Za dvije-tri godine kad sjedne na klupu juventusa, ocekujem da se kolo srece okrene. Ne mislim na neosvajanje CL, jer juventus nikad nece imat ekipu za takvo nesto.... Nego mislim na bas prave pehove. Gubljenje skudeta zbog gola u '90. Pusalgin nakon kornera. Povreda najboljeg igraca... I tome slicno.
Sta je pep postigao poslije barcelone? Pa idalje prejake ugovore ima.
-
ja71
#19040 Re: UEFA Champions League
https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/c ... cture.html
Salah slomio ključnu kost. Ništa od svjetskog
Last edited by ja71 on 27/05/2018 08:28, edited 1 time in total.
- MarlboroGold
#19041 Re: UEFA Champions League
Evo amiĐi prijedlog za novi avatar

- veella
#19042 Re: UEFA Champions League
Jarane, Klopp je dr. Fudbala i covjek prije svega...Logovan wrote:I onda neki kažu nije gubitnik. Gledaj jest zaredao izgubljena finala, fali mu 2017. godina da mu kolekcija bude upotpunjena.MarlboroGold wrote:2013. Lige prvaka (Bayern)
2014. Njemačkog kupa (Bayern)
2015. Njemačkog kupa (Wolfsburg)
2016. Engleskog Liga kupa (Manchester City)
2016. Europa Lige (Sevilla)
2018. Lige prvaka (Real)
Sva Kloppova izgubljena finala.
Nego, jel onaj lakat Ramosa na Kariusu bio namjeran?
-
Ci-Nick
#19043 Re: UEFA Champions League
Ramosu ne bi bilo zgoreg nabaviti par tjelohranitelja.ja71 wrote:https://www.plivazdravlje.hr/aktualno/c ... cture.html
Egipat je velika zemlja, nikad se ne zna da li će ga neki Egipćanin "slučajno" sresti i polomiti.
- pizarro
#19044 Re: UEFA Champions League
da nije kloppa, liverpoolu bi 6. mjesto bio maksimum.
- strong69
#19045 Re: UEFA Champions League
Svi spanski timovi u svim sportovima diplomiraju podlost i prljavu i drsku igru. Uz ogroman uticaj na sudije. Kad se sjetim gola protiv nas u 98. minutu.
Od tada mozda nisam objektivan ali me Španci ne demantuju. Od onih, cast Messiju samo, simulatora iz Barce do prljavih Pepea, Ramosa a košarkaše necu da petljam u ovu priču.
Iskusan odbrambeni igrač kao Ramos sa stotinama utakmica sigurno je znao sta se moze desiti ako nekoga uhvati u klinc ispod ruke i ne pušta je ni prilikom pada. Ovu utakmicu riješili su Ramos i Karius. Od izlaska Salaha L'pool je prestao igrati fudbal a Real je, gdje nece jel', to iskusno iskoristio.
Uglavnom, zaslužena je titula ali je jos jednom potvrđeno kakvi su ovo smradovi.
Od tada mozda nisam objektivan ali me Španci ne demantuju. Od onih, cast Messiju samo, simulatora iz Barce do prljavih Pepea, Ramosa a košarkaše necu da petljam u ovu priču.
Iskusan odbrambeni igrač kao Ramos sa stotinama utakmica sigurno je znao sta se moze desiti ako nekoga uhvati u klinc ispod ruke i ne pušta je ni prilikom pada. Ovu utakmicu riješili su Ramos i Karius. Od izlaska Salaha L'pool je prestao igrati fudbal a Real je, gdje nece jel', to iskusno iskoristio.
Uglavnom, zaslužena je titula ali je jos jednom potvrđeno kakvi su ovo smradovi.
-
golman
#19046 Re: UEFA Champions League
Svi smo mi Karijus 
- strong69
#19047 Re: UEFA Champions League
Negdje pročitah zajebanciju - Vise golova je spasio navijač Liverpoola od Kariusa.golman wrote:Svi smo mi Karijus
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19048 Re: UEFA Champions League
hrvacki zahvat ramosa i lakat na tragicara kariusa... liverpul vs ramos 1:3... izgleda zizu ih trenira kick boxom
- bingov buraz
#19049 Re: UEFA Champions League
Ruka kojom je Salah trebao da amortizuje pad je bila zarobljena,svom težinom je pao na rame pa i Ramos ovjerio.
Odmah sam se sjetio borbe Mir-Minotaur,puče rame ko ledenica
https://youtu.be/du4nBJbxD6M
Odmah sam se sjetio borbe Mir-Minotaur,puče rame ko ledenica
https://youtu.be/du4nBJbxD6M
- leškarenje
#19050 Re: UEFA Champions League
Dje će on namjernoja71 wrote:I mene čudi zašto nitko o ovome ne priča.
Kako ne steći utisak da Ramos ovo nije namjerno uradio