Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#19026 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

1946--1987 wrote:Nisam ja nosara da nestanem dva mjeseca jbt :mrgreen:
Ti si dobar,znas podjebavati i ici na djigericu,ali muski podneses zajebanciju :thumbup:
Last edited by mali_milojica on 26/04/2016 00:00, edited 1 time in total.
agnostic_front

#19027 Re: Sarajevski derbi

Post by agnostic_front »

Nisu toliko sočne i domišljate psovke bile, koliko je bilo upućeno forumašima.
Kinaski

#19028 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

joj jakupovic nije spomenut ima tri posta :D rekord
insaneinthebrain

#19029 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

...
Last edited by insaneinthebrain on 26/04/2016 09:37, edited 1 time in total.
LSD

#19030 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

1946--1987 wrote: Tu sam ja bio, cestitao, prokomentarisao sta treba vise.Nemam sta napisati vise, popusili i gotovo.Istrpio sam udarce sta je problem :mrgreen:

Šta si se tu umišio :P ...cestitaj ko covjek i izvini se javno Sablji za sve bljovotine, pospi se pepelom :-) :izet:

gdje ti je standardna družina ?? omega, bjelave, Mahi i ostali...nidje ih na mapi....ko i prošli put , zavalili ovdje ježa i toda, a vi se kulturno izvukli, jelde :lol: a Leško radije izabrao Banoviće, nego pilanu :lol:

sjooo hurtićevske taktike
1946--1987

#19031 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Ocami vratili smo vas u zivot dva puta u istoj sezoni, da vam nema nas raspali bi se davno :mrgreen:
Nema na cemu :mrgreen:
Logovan

#19032 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Na skali od "Logovan" do "BHF_Manijak nakon sto Liverpool izgubi", koliko su zestoke psovke bile?
:mrgreen: :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#19033 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

1946--1987 wrote:Ocami vratili smo vas u zivot dva puta u istoj sezoni, da vam nema nas raspali bi se davno :mrgreen:
a Olimpik :)
Kinaski

#19034 Re: Sarajevski derbi

Post by Kinaski »

ma dobri ste vi, poslat cemo vam razgladnice iz evrope :D
cvrčak_na_hedonizmu

#19035 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Može li odgovor što je @leško tako brutalno uklonjen, nisam sinoć pratio, danas se malo uključio, pa ne upratih šta je tačno pisao da je toliko radikalno :? ....Nemojte nam @leška pobogu, stara garda je to, smilujte mu se, apelujem, ko što bi za cvrčka koliko god da je on jedan veliki mućki provokator, ali ima nešto u tim njegovim podvalama, sa stilom je to, dobro ne baš uvijek :oops: , ali ima, gušt je ući u raspravu sa njim, za razliku od mnogih drugih :oops:
Djes' me sa leskom u isti koš, to je bas uvreda :D Baš je gluposti pisao i to desetak postova upućenim raznoraznim forumasima ( ne meni, da ne ispadne da se bunim zbog toga ) i to tipa općim ti sa majkom i tako tim debilizmima koji su bas uvrede na nivou djeteta od 15 godina.

Zijanili, sjebo se, a svašta je pisao i vatra mu sad + pilana u najavi i završi pateticno, ko da mu je 15 godina i osoba koja voli da zajebava, ali ne može da podnese da ga drugi zajebavaju. Ispao smiješan na kraju. Cmoljo ga ukino :D
north

#19036 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

hrasno38 wrote:
north wrote:Može li odgovor što je @leško tako brutalno uklonjen, nisam sinoć pratio, danas se malo uključio, pa ne upratih šta je tačno pisao da je toliko radikalno :? ....Nemojte nam @leška pobogu, stara garda je to, smilujte mu se, apelujem, ko što bi za cvrčka koliko god da je on jedan veliki mućki provokator, ali ima nešto u tim njegovim podvalama, sa stilom je to, dobro ne baš uvijek :oops: , ali ima, gušt je ući u raspravu sa njim, za razliku od mnogih drugih :oops:
vjeruj mi da je i meni zao bez obzira na sva trvljenja ali stavrno je pretjerao....ja jos za 12 godina takve bljuvotine ovdje ne procitah!!!
A je li? Pa kakve su to psovke bile zaboga :-) ? Mahno ga leško garant, a i nakupilo se svega...mislim i meni je, kome ne bi jebi ga ko prati ovu ljepoetu od fudbala, ali sam rješenje našao u onome jutro je pametnije od noći....kako god, volio bih ga vidjeti opet ovdje, a vjerujem i mnogi drugi :oops:

Elem, nastavite i udarajte košpicari, valjda će se Charuga smilovati pa ubrzo zamandaliti temu :D
insaneinthebrain

#19037 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

north wrote:
hrasno38 wrote:
vjeruj mi da je i meni zao bez obzira na sva trvljenja ali stavrno je pretjerao....ja jos za 12 godina takve bljuvotine ovdje ne procitah!!!
A je li? Pa kakve su to psovke bile zaboga :-) ? Mahno ga leško garant, a i nakupilo se svega...mislim i meni je, kome ne bi jebi ga ko prati ovu ljepoetu od fudbala, ali sam rješenje našao u onome jutro je pametnije od noći....kako god, volio bih ga vidjeti opet ovdje, a vjerujem i mnogi drugi :oops:

Elem, nastavite i udarajte košpicari, valjda će se Charuga smilovati pa ubrzo zamandaliti temu :D
evo kakve
leškarenje wrote:Penal na Benki nije bio,jel :(

Prijavim ti se kod stare :lol: :lol: :lol: :izet: picko jedna,citiras me poslije tekme....sto nisi imao muda pa se prije smijao materr ti jebem :izet:
cvrčak_na_hedonizmu

#19038 Re: Sarajevski derbi

1946--1987 wrote:Ocami vratili smo vas u zivot dva puta u istoj sezoni, da vam nema nas raspali bi se davno :mrgreen:
Toliko ste loši da smo vas samo morali prebiti dva puta i odnijeti 6 bodova. Da ne bi vas mi ne bi imali nikakve šanse za Europu :D

Sablje mi bruka :-D
north

#19039 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

:-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#19040 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

north wrote::-)
zaista dosad nevidjeno bez obzira na muku i patnju koju svi dozivljavamo kada nam klub za koji navijamo izgubi :( :lol:
NeenaSa

#19041 Re: Sarajevski derbi

Post by NeenaSa »

Tako vam svega, spusite, ne samo loptu.
Jedan grad a toliko mrzhnje. Odakle?
Fenomen.
Znate svi o chemu se radi. Rivalitet je uvijek postojao.
Govor mrzhnje na forumu je u par poljednih godina :( i na tribinama :(
Mnogo vishe navijacha bi bilo kad bi porodice mogle bit' prisutne sa buducim navijacima , da nema istih.
Logovan

#19042 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

NeenaSa wrote:Tako vam svega, spusite, ne samo loptu.
Fenomen.
Mnogo vishe navijacha bi bilo kad bi porodice mogle bit' prisutne sa buducim navijacima , da nema istih.
:thumbup:

Žena mora uletiti da smiri situaciju. :D
LSD

#19043 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

A gdje je onaj lik što je svaki post posvećivao Mulaliću :lol: te glupan, te papak, modni mačak, ovo ono :lol: i onda mu mačak nategne klub po drugi put u sezoni :izet:

jel Princ ili tako nešto :mrgreen: aaa jesu danima ovdje ofirali covjeka na najgore nacine i kako im Sablja začepi usta juce :lol:
1946--1987

#19044 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Bez obzira sto nas je dobio sablja je i dalje debil, ne mjenja pobjeda tu nista :mrgreen:
relativno84

#19045 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Fenomen.
To je malo vise prenafurano, mrznja tesko da postoji kod vise od 5% navijaca s obje strane, vecina raje je normalna, tu naravno se treba ograditi od maloljetnika zeljnih dokazivanja i budala kojima nije potrebna tekma da prave sranja, takvi dolaze na tekmu jer se osjecaju komotnije u grupi.

Na forumu govor mrznje je na svim temama, tako da ni ova nije izuzetak.

Navijaci ce dolaziti kad budu imali sta vidjeti, i kad uslovi budu bolji na samim stadionima, a sto se tice porodicnog gledanja tu ocito i finansije imaju ulogu trenutno.

Tako da nije sve tako crno :) dobro mozda jeste pitarima trenutno al to je vec njihov problem.
cvrčak_na_hedonizmu

#19046 Re: Sarajevski derbi

Fenomen.
Pitari su doslje, jal' u grad dođu odmah za srjvo navijaju, doslje i domaća buržoazija. S druge strane FKZ je radnički klub, domorodaca :D Znači da imamo dva problema u startu, klasni i kulturološki + uzimaju nam poslove ( dodajmo i egzistencijalni problem u računicu ) otuda i mržnja dolazi :D

Da se uozbiljim, fataj se kuhinje, šta se petljas gdje ti nije mjesto i pusti nas da ih mezimo narednih par mjeseci ( šta ću im kad su levati koji gube dva derbija zaredom ) :D
cvrčak_na_hedonizmu

#19047 Re: Sarajevski derbi

1946--1987 wrote:Bez obzira sto nas je dobio sablja je i dalje debil, ne mjenja pobjeda tu nista :mrgreen:
Dva puta vas naguzi, dva puta, a znamo da je dva puta bolje nego jednom :D

Sad kontaj gdje ste vi u cijeloj priči i epitetima :-D
todd_smith

#19048 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Cvrle ti uopce nisi iz Sarajeva ne znam odakle tebi da se sprdas oko toga

:mrgreen:
jeza u ledja

#19049 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

Ma lesko je odlucio da potegne klasicni namjeran ban da ne bi morao odgovarati na provokacije nakon poraza u derbiju, a i da se malo odmori. :D Bilo je i vasih koji su isto to radili, isto poslije derbija, a javljaju se i ovdje, ali necemo ih imenovati. :D
Takodje ispunio je skrivenu zelju mnogih od vas (nas :skoljka: ) u odredjenom trenutku da se istrese ko covjek sa od-do. Medjutim, napravio je pocetnicku gresku i onda poceo redom svima ko malo dijete da psuje sve zivo da bi bio siguran da ce ga u onolikom haosu neko primjetiti i prijaviti, ali je toliko psovki navaljao da sam i ja nerodjenu djecu morao u drugu sobu sklonit. :roll: Ono bas pretjerao. Bas sam konto kud ces jarane neka te :? ... I normalno poslije ga Chmoljo napenalio sasvim zasluzeno, ali vratice se on kao sto su i mnogi prije njega, a neki i sa ove teme, necemo ih imenovati. :D

Inace i ja bih mnogim od vas nesto rekao cesto puta u afektu, nekad mozda nesto zajedljivo do te mjere da bi popio ban, ali nesto dalje od obicne psovke vrlo rijetko (zena mi je jednom rekla da ja obozavam da "revel in people's stupidity", pa eto ko razumije :lol: :roll: ). Jednostavno treba se na forumu ponasati kao kad bi nekome u lice govorio i cao, mislim barem probati donekle. :D Inace nema svrhe pisati drukcije. Kad se pocinjalo sa ovim forumima prije jedno 15 godina to je bilo jebavanja, prijetnji, ma svega zivog, dok ljudi nisu skontali napokon, hej, ipak je ovo samo internet. Uvijek mozes zatvorit komp i izac u setnju ili na pice. Ha ja. :D

Sto se tice teme. Ja obicno kad smatram da smo zasluzeno izgubili samo se kratko javim i napisem "cestitam", eto cisto da ne bude da sam "mis". :-) Ali kad ovako izgubis onda covjeku krivo bude pa ganja pravdu do iznemoglosti. :P
Last edited by jeza u ledja on 26/04/2016 00:46, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#19050 Re: Sarajevski derbi

Post by jeza u ledja »

relativno84 wrote:
Fenomen.
To je malo vise prenafurano, mrznja tesko da postoji kod vise od 5% navijaca s obje strane, vecina raje je normalna, tu naravno se treba ograditi od maloljetnika zeljnih dokazivanja i budala kojima nije potrebna tekma da prave sranja, takvi dolaze na tekmu jer se osjecaju komotnije u grupi.

Na forumu govor mrznje je na svim temama, tako da ni ova nije izuzetak.

Navijaci ce dolaziti kad budu imali sta vidjeti, i kad uslovi budu bolji na samim stadionima, a sto se tice porodicnog gledanja tu ocito i finansije imaju ulogu trenutno.

Tako da nije sve tako crno :) dobro mozda jeste pitarima trenutno al to je vec njihov problem.
Mrzim strumpfovee....

Image

:D
Post Reply