Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako je i u javnosti nespretno rečeno da je ova DF/SDA koalicija dogovorena i prije izbora - gdje Suljagićeva kandidatura povaljivanja Radončića i dobija smisao - plan je izgleda bio nešto drugačiji od ovog iza kojeg se sad sakrivaju ...
-LIBERO- wrote:Zvizdic, covjek koji je iz sjene vladao SDA u Sarajevu, i sire....licno aminovao mnoge stvari kojie su nas doveli do ovdje, pa i zadnjeg mandatara KS kojeg su ljudi vatrom istjerali iz prostorija Vlade....i kako cujem Konakovic, koji bi trebao biti manatar u KS
Ti jednom prilikom napisa, da ne vjerujes u price rekla-kazala.
Helena2014 wrote:VIJESTI.BA: Nakon što su "odmrznuti" pregovori o formiranju vlasti između SDA i DF-a, Bakir Izetbegović izjavio je kako smatra da nije bilo potrebe za "ovako dramatičnom reakcijom DF-a", te da je "naša analiza pokazala da nisu bili upravu". Možete li prokomentarisati ovu izjavu?
PODŽIĆ: Nakon sastanka i dogovora gospodina Izetbegovića i gospodina Komšića mi u Demokratskoj fronti želimo da ovaj problem stavimo iza nas
Kako da prizna, da je on napravio /bez ikakvih konsultacija sa predsjednistvom DF/ problem, ne provjeravajuci neke datume.
To je bio predizborni slogan.Sad je plan poklopi sto vise
kako mijenjaju ciljeve , tako ideologijui i slogane
ps
treba dobro pratiti sve ove njihove mijene i za jedno 10 godina napraviti poređenje s Doturovim ZaBiH....čisto da vidimo slijede li svi DJLovi isti obrazac
A niko nije glasnije pljuvao na SDA od DF-a i BPS-a ...
Što ti je život ... Veliko je to, šta sve moraju žrtvovati i progutati za naše dobro, za našu budućnost ...
Lako je pricati iz pozicije nevladine organizacije.
Sta ce uraditi po pitanju Mitala kada bude na vlasti?
Samira Lemeša znam cijeli život, jer mi je rođak i odgovorno tvrdim da mu po znanju, pameti itd. 99% posto današnjih političara nije ni do koljena. Još kao dijete je pokazivao svoj talenat i radio čudesa. Dok su drugi sate i sate morali učiti da polože ispit on nije, jer je jednostavno nadaren za nauku. Znam jedan primjer kad je kao srednjoškolac na času matematike rješio zadatak koji ni sam profesor nije znao i da ne nabrajam dalje. Takošer svira odlično gitaru. ..................
Ovakvi su svi moji rođaci, lijepi, pametni, znaju rješavati zadatke iz matematike,svirati gitaru....bolji od svih tuđih rođaka
A kakva si ti s matematikom? Je li barem trojka legla na posljednjem kontrolnom, pred kraj polugodišta?
Better Man wrote:
Samira Lemeša znam cijeli život, jer mi je rođak i odgovorno tvrdim da mu po znanju, pameti itd. 99% posto današnjih političara nije ni do koljena. Još kao dijete je pokazivao svoj talenat i radio čudesa. Dok su drugi sate i sate morali učiti da polože ispit on nije, jer je jednostavno nadaren za nauku. Znam jedan primjer kad je kao srednjoškolac na času matematike rješio zadatak koji ni sam profesor nije znao i da ne nabrajam dalje. Takošer svira odlično gitaru. ..................
Ovakvi su svi moji rođaci, lijepi, pametni, znaju rješavati zadatke iz matematike,svirati gitaru....bolji od svih tuđih rođaka
A kakva si ti s matematikom? Je li barem trojka legla na posljednjem kontrolnom, pred kraj polugodišta?
Kakva trojka, nisu još zaključili, nadam se petici. Hvala što pitaš
Veliki dobitak.
Pitanje je samo kako će na ove prelaske reagirati članstvo DF-a koje je stranku dizalo od nule, s ledine, a sad dolazi prebjeg koji je tek nakon gubitka izbora i kongresnog kraha, shvatio da je DF u stvari prava opcija. Vjerujem da će izazvati potrese.
A Dževdo je uvijek i u svakom smislu dobitak. Pogotovo imajući na umu strukturu stanovništva današnjeg Sarajeva i ubjedljive rezultate koje je ostvario na tom tragu ... + kažu da nije loš čovjek ...
trcicu trceci wrote:ona po noci prelazi, ali se vraca ujutro
Al da se mene pita, ja bih za ove prelaske zakonski napravila dva termina po mjesec dana i da se tada prelazi kuda ko hoće, a ne ovo čas tamo, čas ovamo
Last edited by Helena2014 on 22/12/2014 19:33, edited 1 time in total.
trcicu trceci wrote:ona po noci prelazi, ali se vraca ujutro
Al da se mene pita, ja bih za ove prelaske zakonski napravila dva termina po mjesec dana i da se tada prelazi kuda ko hoće, a ne ovo čas tamo, čas ovamo
Politika je bas kod nas postala cirkus, samo se smijati. Nazalost moras, jer bih poludio da racionalno razmisljas.
kad smo vec kod nje, meni je Segmedina bila simpaticna dok je bila na TV-u, ali u skupstini sam vidio da je bas plitka
za televiziju je imala više vremena da naučči tekst i da više puta se to montira dok ne izgleda smisleno a u živom programu kakav je SKS nema montaže i scenarija