MTV wrote:Tema je Logosoft a ne forumasi.
Logosoft
Moderator: Benq
- spuzvabob10
#19001 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
Naslovnica
#19002 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znači, samo da konstatujem - tebi je Logosoftova cijena Samsunga S7+ u sklopu paketa sasvim normalna i OK?TESLA_EDISON wrote:Pa ako ti paket odgovara, ti primarno isti uzmeš zbog sadržaja i benefita. Gdje ćeš telefon uzeti do tebe je. Ovdje je primarno usluga i samo usluga te benefiti u sklopu usluge. Dobiješ mobilnu komponentu i sim karticu. U koji telefon ćeš ubaciti tu karticu do tebe je
Koliko znam do nedavno je telekom prodavao motorulu sa lapdockom iz 2010. godine za 850 KM u najvećem paketu pa ne znam da se neko bunio. Cijena S7+ je manje više kao i kod ostalih operatera ako ih imaju na stanju. Druga stvar je ako misliš na neoficijelne prodavnice, čitaj piljare, gdje nemaš ni podršku i garanciju. Tu možeš naći telefon i za 500 KM.
Što se tiče BH Telecoma i njihove prodaje mobitela, za to postoji posebna tema, možda je tamo neko i spominjao njihove, vrlo često nebulozne cijene? To ne znamo ni ti ni ja, ali nije bitno, ovdje je tema Lofosoft.
- Tesla Edison
#19003 Re: Logosoft ALL ABOUT
Logosoft, tako je.
Vraćamo se Logosoft-u
Sad će slagalica........
Vraćamo se Logosoft-u
Sad će slagalica........
- MTV
#19004 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos ako je moja racunica dobra oko 3KM jeftinije isti paket.TESLA_EDISON wrote:Logosoft, tako je.
Vraćamo se Logosoft-u
Sad će slagalica........
- beni-bu-man
#19005 Re: Logosoft ALL ABOUT
jes im crni zado kopleksMTV wrote:Tema je Logosoft a ne forumasi.
-
ColdWar
#19006 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sad iz Logosofta , kazu ukoliko imate potpisan ugovor, slagalica ne moze biti ispod trenutne mjesecne cijene koju placatE, do isteka ugovora.MTV wrote:Jos ako je moja racunica dobra oko 3KM jeftinije isti paket.TESLA_EDISON wrote:Logosoft, tako je.
Vraćamo se Logosoft-u
Sad će slagalica........
-
Naslovnica
#19007 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
- Tesla Edison
#19008 Re: Logosoft ALL ABOUT
Naslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
Pa potpisuj, šta čekaš? Internet neuporedivo brži, flat fiksna telefonija, nova oprema a cijena puno manja.
Ili sačekaj slagalicu pa izaberi šta ti odgovara.
Nije valja da je problem u nekoliko pinkova i erotskih što bi izgubio?
Ja bih treći dan poludio na starom trio paketu u 2019. godini
-
Naslovnica
#19009 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahahahah...TESLA_EDISON wrote:Naslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.![]()
![]()
![]()
Pa potpisuj, šta čekaš? Internet neuporedivo brži, flat fiksna telefonija, nova oprema a cijena puno manja.
Ili sačekaj slagalicu pa izaberi šta ti odgovara.
Nije valja da je problem u nekoliko pinkova i erotskih što bi izgubio?
Ja bih treći dan poludio na starom trio paketu u 2019. godini.
Ja poludih i od ovih koje imam!
Elem, prešao bih odavno da mi nije onih 15 KM telefona na sve izlazne pozive. Pošto imam rodbine u Srbiji (stariji ljudi, nisu vični Viber i sl tehnologijama), itekako mi dobro dođe tih 15 KM.
Trenutna brzina interneta mi je sasvim dovoljna za ono za šta koristim internet.
Bumo videli šta ta famozna slagalica donosi, možda se i odlučimo za neku promjenu.
- beni-bu-man
#19010 Re: Logosoft ALL ABOUT
kaki ba novi paketiNaslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
-
Naslovnica
#19011 Re: Logosoft ALL ABOUT
Quadro i tako ti paketi, to su meni još uvijek novi paketi, jer ja nikada nisam potpisao novi ugovor i ostao sam na starom Trio paketu, ko zna od kada mi je taj paket...beni-bu-man wrote:kaki ba novi paketiNaslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
- beni-bu-man
#19012 Re: Logosoft ALL ABOUT
dobar si ja na onom duo plusNaslovnica wrote:Quadro i tako ti paketi, to su meni još uvijek novi paketi, jer ja nikada nisam potpisao novi ugovor i ostao sam na starom Trio paketu, ko zna od kada mi je taj paket...beni-bu-man wrote:kaki ba novi paketiNaslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
- MTV
#19013 Re: Logosoft ALL ABOUT
Novi su Logo paketi.beni-bu-man wrote:kaki ba novi paketiNaslovnica wrote:Ja sam još uvijek na onom staaaaaarom Trio paketu, nikada nisam potpisao ugovor kada su došli ovi "novi" paketi.
On je na starom paketu od 2015 ili 2016 i svaki kanal koji se od tada uvrstio mi dobijemo on ne dobije. Ali su mu zato svi kanali na jednom mjestu. Ima Arene HD dosta kanala iz plus paketa itd.
-
Naslovnica
#19014 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za ovih godina koliko imam Arene ne znam jesam li ih sve skupa gledao 30 min.
Meni ne dirajte Viasat, Discovery i tako te kanale, i VH1 Classic.
Sve ostalo ni ne skontam kada isključe.

- Tesla Edison
#19015 Re: Logosoft ALL ABOUT
E sve to imaš o novom Logo! Trio paketu. Kada bi se nekako moglo halaliti tih 15 KM telefonije za 1500 minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH, puno brži internet, VDSL opremu i manju cijenu, bilo bi superNaslovnica wrote:Za ovih godina koliko imam Arene ne znam jesam li ih sve skupa gledao 30 min.![]()
-
Naslovnica
#19016 Re: Logosoft ALL ABOUT
Halalio bih ja ali ne može supruga zbog stare mamice u Srb.TESLA_EDISON wrote:E sve to imaš o novom Logo! Trio paketu. Kada bi se nekako moglo halaliti tih 15 KM telefonije za 1500 minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH, puno brži internet, VDSL opremu i manju cijenu, bilo bi superNaslovnica wrote:Za ovih godina koliko imam Arene ne znam jesam li ih sve skupa gledao 30 min.![]()
- MTV
#19017 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dobio bi jos Viasat Nature, 4 Cinestara, happy 
- Tesla Edison
#19018 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da daMTV wrote:Dobio bi jos Viasat Nature, 4 Cinestara, happy
E kada bi nekako međunarodne pozive prebacio na VoIP, bilo bi super i mogao bi rahat preći
- MTV
#19019 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije to konacan spisak.
RTRS Plus
Elta 1 HD
RTV TK
KISS
OSM
RTS Drama
RTS Trezor
RTS Kolo
RTS Život
RTS Muzika
happy
EDU
Sundance
FilmBOX Extra HD
Film Klub
Epic Drama HD
Cinestar TV
Cinestar Action & Thriller
Cinestar Fantasy
Cinestar Comedy & Family
Viasat Nature
Outdoor
CBS Reality
Jim Jam
Cartoon Network
Boomerang
Mezzo
CNN
TRT World HD
Pink Ha Ha
Pink LOL
Ima jos pinkova ali se nesjacam koji su kad pokrenuti.
Samo ne znam jel dobio i: Novu BH HD, TVZE HD, TVSA HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, RTS Svet HD i Sci Fi HD
RTRS Plus
Elta 1 HD
RTV TK
KISS
OSM
RTS Drama
RTS Trezor
RTS Kolo
RTS Život
RTS Muzika
happy
EDU
Sundance
FilmBOX Extra HD
Film Klub
Epic Drama HD
Cinestar TV
Cinestar Action & Thriller
Cinestar Fantasy
Cinestar Comedy & Family
Viasat Nature
Outdoor
CBS Reality
Jim Jam
Cartoon Network
Boomerang
Mezzo
CNN
TRT World HD
Pink Ha Ha
Pink LOL
Ima jos pinkova ali se nesjacam koji su kad pokrenuti.
Samo ne znam jel dobio i: Novu BH HD, TVZE HD, TVSA HD, RTS 1 HD, RTS 2 HD, RTS Svet HD i Sci Fi HD
-
Naslovnica
#19020 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma nemožš staru tamo ubijediti da pređe na nešto modernije. Kupili joj mobitel, ali sa tipkama, dummy. Na njega se samo javlja. I onaj kućni joj je neki stariji. Tvrdoglava, džaba...TESLA_EDISON wrote:Da daMTV wrote:Dobio bi jos Viasat Nature, 4 Cinestara, happy
E kada bi nekako međunarodne pozive prebacio na VoIP, bilo bi super i mogao bi rahat preći
A moja mati starija od nje, aktivna na FB, mobilni joj bolji nego moj, neki dan mi se žali da joj je nešto slab 'vajf'! Zmaj!
Hahahhh
- semirsar
#19022 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije i ne mere bit... ja svoj S9+ dobih za nesto vise od 400KM jeftinije nego mu je tad (juli, 2018) bila cijena u MM, a vidim ni sad nije nista jeftinijiNaslovnica wrote:Znači, samo da konstatujem - tebi je Logosoftova cijena Samsunga S7+ u sklopu paketa sasvim normalna i OK?TESLA_EDISON wrote:Pa ako ti paket odgovara, ti primarno isti uzmeš zbog sadržaja i benefita. Gdje ćeš telefon uzeti do tebe je. Ovdje je primarno usluga i samo usluga te benefiti u sklopu usluge. Dobiješ mobilnu komponentu i sim karticu. U koji telefon ćeš ubaciti tu karticu do tebe je
Koliko znam do nedavno je telekom prodavao motorulu sa lapdockom iz 2010. godine za 850 KM u najvećem paketu pa ne znam da se neko bunio. Cijena S7+ je manje više kao i kod ostalih operatera ako ih imaju na stanju. Druga stvar je ako misliš na neoficijelne prodavnice, čitaj piljare, gdje nemaš ni podršku i garanciju. Tu možeš naći telefon i za 500 KM.![]()
Što se tiče BH Telecoma i njihove prodaje mobitela, za to postoji posebna tema, možda je tamo neko i spominjao njihove, vrlo često nebulozne cijene? To ne znamo ni ti ni ja, ali nije bitno, ovdje je tema Lofosoft.
https://www.mobilmedia.ba/telefonija/mo ... 17251.html Vjerovatno, u LoL-i nam nasem, moleri malo osvjezavaju stranicu u malo drugacije boje i asortiman, otud manjak ponude i nidjeveze cijene.
- MTV
#19023 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
zbog radova na unapređenju naših servisa, mogući su kratkotrajni prekidi u ispostavljanju usluga za korisnike u periodu 08.04. - 11.04.2019., u naseljima Alipašino polje, Nova Otoka i Stup u periodu od 09:00-13:00.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/e30a726563d ... -korisnike
Poštovani korisnici,
zbog radova na unapređenju naših servisa, mogući su kratkotrajni prekidi u ispostavljanju usluga za korisnike u periodu 08.04. - 11.04.2019., u naseljima Alipašino polje, Nova Otoka i Stup u periodu od 09:00-13:00.
Vaš Logosoft
-
Sakazulu
#19024 Re: Logosoft ALL ABOUT
E za dlaku uplatih par dana odmora u hotelu u ovoj zoni, sad neću!
MTV wrote:Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
- MTV
#19025 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sakazulu wrote:E za dlaku uplatih par dana odmora u hotelu u ovoj zoni, sad neću!![]()