Bio na mjesec od Charuge,onda dosao Chmoljo i dozivotno. Nadam se da ce se javiti raji sa nekim novim nickomKinaski wrote:na mjesec dana al nece se vracat, poprskan jenema me tamo wrote:Leško trajno odstranjen?
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19001 Re: Sarajevski derbi
- jeza u ledja
#19002 Re: Sarajevski derbi
Zasto generalizujes? Nisam napisao "svi protiv Sarajeva", vec govorim iskljucivo o tebi. Nisam napisao da sam ja rekao za 3 crvena, vec ti. Ovo za Bekica i 2 crvena je smijesno.Korisničkoime wrote: Ma jah svi protiv Sarajeva, kompleks koji dijelite sa Željom. Ponavljam sutra da se Želji dese scene identične kao vama na derbiju protiv Zrinjskog ovdje bi bila tirada kmečanja. Sada je suđenje pa eto neki priznaju loše ali nije namjerno neki se prave Englezi kao da je sve bilo udure. Nije kontra FKS nego ti kažem da ste isti.
Sve što si napisao su opravdanja, traženje alibija nekog za stvari koje se ne mogu opravdati i koje se jedino mogu osuditi.
Vrhunac je tvrdnje kako je Bekić zaslužio samo žuti samo ta sirovina je zaslužila 2 crvena. Ne nisi ti rekao da je FKS trebalo dobiti 3 crvena to je bila moja tvrdnja i sada je. Tog Bekića je trener FKS trebao napucati nogom u guzicu već nakon prvog poluvremena ono sranje mu prolazi u PL neka se malo zanese u Evropi ide mu crveni samo tako a vi sa 10 igrača, lik je krkan koji će vas kad tad koštati.
Naravno sprdanje sa Tuzlacima i videom je sasvim ok ali kad se vama nešto dogodi e onda to odmah užas, katastrofa, štimanje, ha hu kmeee. Poručuješ ljudima to vam je PL eto ja sad tebi kažem šta se buniš to ti je PL kakvu ti evo i sada opravdavaš jer je vama neko nekad isti bla bla.
Samo kažem bilo bi pametnije da i FKS i Željo i Zrinjski i Sloboda i Široki vrše pritisak da se ovakvo suđenje kao što je na derbiju ili u utakmici FKS Sloboda više ne ponovi umjesto da se naprežu da takvo suđenje u njihovu korist postoji. Bolje bi bilo vama jer bi tada fudbalska kvaliteta koju imate spram jednog Travnika sutra došla na vidjelo i odnjela prevagu, zaštitila vaše igrače, mogli bi igrati lijep i fin fudbal povećati popularnost lige i gledanost.
Međutim ne, trebaju se pronalaziti opravdanja kao što sada rade Željini ili kao što ste radili vi a sutra opet kada nekoga od vas opeče ide kmečanje i tako u krug 20 godina.
Ne simpatišem Želju ništa više od FKS, FKS sam kritizirao za način igre protiv Slobode, za Ješića i Mijanmarce koje je doveo, za Dinu koji nije FKS sam rekao da je smrad radi one fotografije ispred srušene tribine Želje nakon onog snijega, kada se cereka. To je više ljudski, za mene je smrad.
Ako ćemo iskreno ja po najviše očekujem od FKS kada je BH fudbal u pitanju zbog para koje je Tan donjeo, od Želje ne očekujem ništa posebno jer kubure sa problemima kao i većina sportskih kolektiva u BiH. Vi u FKS-u barem ne morate razbijati glavu o većini problema koji drugi imaju i možete se koncentrisati samo na sportski uspjeh.
- ljevoruki
#19003 Re: Sarajevski derbi
Sve razumijem ali ne kontam zasto je sablja supak?limeni wrote:Cestitke, zeljo je bio bolji i zasluzeno je dobio. Imaju ljudi bolju ekipu, samo pogledat da su doveli stevanovica, zahirovica i bekrica dok je kod nas pojacanje nepokretni harba i onaj lazni brazilac. mulalic je supak ali je barem motivator, nasi kao balerine nemaju zalaganje pa kao svi grubo igraju protiv njih svijumi ja kad bi igrao na kosevu protiv zelje a da ovaj @lsd igra za zelju tetoviro bi mu se na ledja koliko bi ga udarao ne bi mu silazio s vrata ali nasi ko pizde kme sudija pa jebo ti sudija mater udri ako si hljeba jeo.
Jos jednom cestitke komsije, dva puta uzeti derbi nije malo.
Mi imamo krizu u klubu znaci uprava ide, tan je odlucio da steze kajs zato je nase sad da stvorimo talente da bi opet mozda tamo 2018. godine uzeli titulu. ne treba se sad nervirati kada bi nas kukesi i jos gori ubili u evropi, nek se drugi ofiraju
Ozbiljno pitam.
-
LSD
#19004 Re: Sarajevski derbi
Vratit ce se Leško za mjesec dana, jaci nego ikadmali_milojica wrote:Lesko je otisao na dozivotno izdrzavanje kazneLSD wrote:Leško je juce rutinski izbjegao srkanje krvi na slamku....na brzinu se najeb'o majki svim lojavima manijacima, fasovao svjesno metarski ban
Namazano je ovo odradio, svjesno izvukao ban za sebe i izvukao se iz pilane
Emigracija, Ultra, Maha i ostali se mudro povukli na rezervne položaje, u mišije rupe - a zavalili nesretnog Ježa i Toda da primaju udarce za njih...standardna taktika.
- Kinaski
#19005 Re: Sarajevski derbi
hahha sisa je ako se ne vratimali_milojica wrote:Bio na mjesec od Charuge,onda dosao Chmoljo i dozivotno. Nadam se da ce se javiti raji sa nekim novim nickomKinaski wrote:na mjesec dana al nece se vracat, poprskan jenema me tamo wrote:Leško trajno odstranjen?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19006 Re: Sarajevski derbi
Al' fakat je Jež normala što se tiče tih stvari, pogrešna ti je meta... 
- MOSALJOZE
#19007 Re: Sarajevski derbi
S kim ću ja dudlat

- Logovan
#19008 Re: Sarajevski derbi
Malo si ovdje slagao.Korisničkoime wrote: Naravno sprdanje sa Tuzlacima i videom je sasvim ok ali kad se vama nešto dogodi e onda to odmah užas, katastrofa, štimanje, ha hu kmeee.
Zajebancije sa Tuzlacima i videom je bila zbog grešaka u engleskom jeziku, iako je bilo onih koji su ih zezali za faulove, kao eto nijedan faul nije postojao, ali takvih uvijek moraš imati. Jako puno navijača Sarajeva je priznalo greške sudije koje su oštetile Slobodu. Ovdje su se pisali postovi kako je sudija griješio, tako da ti ovaj dio posta ne stoji.
Last edited by Logovan on 25/04/2016 23:46, edited 1 time in total.
-
todd_smith
#19009 Re: Sarajevski derbi
Tatomitet.Velkoski wrote:Ovih dana ti je Sizifov posao ukazati na to da je Jakupović odron od sudije, uvijek bio, a i bit ćeSamo ne znam ko njega progura na vrh.
- mali_milojica
#19010 Re: Sarajevski derbi
north je uvijek najrealniji bio.
Jez ubi sa svojim postovima. Dosadan je poput sociologije ili filozofije
Jez ubi sa svojim postovima. Dosadan je poput sociologije ili filozofije
-
todd_smith
#19011 Re: Sarajevski derbi
Jedina pozitivna stvar koju je derbio donionema me tamo wrote:Leško trajno odstranjen?
- MOSALJOZE
#19012 Re: Sarajevski derbi
Imal gdje emigracije,bjelava,omege 
-
svi u napad
#19013 Re: Sarajevski derbi
Cestitke konama na pobjedi. Zivot ide dalje i jos ima nade za Evropu no problem je u upravi. Iako nas je potopio drago mi je da se Stevanovic vraca u formu. Momak zna lopte i kone su znale investirati svoje novce. Kod nas Tanova lova ide u privatne dzepove (upravine) i nadam se da ce ih Tan razbucati. Jos jednom cestitke konama na pobjedi.
P.S. - kao i uvijek Limeni sa dobrim komentarima.

P.S. - kao i uvijek Limeni sa dobrim komentarima.
-
LSD
#19014 Re: Sarajevski derbi
MOSALJOZE wrote:Imal gdje emigracije,bjelava,omege

tu su oni, samo cekaju da prođe 10-tak dana, da se malo slegne derbi
-
todd_smith
#19015 Re: Sarajevski derbi
Popunili nosarinu smjenuMOSALJOZE wrote:Imal gdje emigracije,bjelava,omege
- ganjeta
#19016 Re: Sarajevski derbi
Jedan čeka kod Hitne, drugi gleda u čmar i pita se kako, dok treći češlja prezime Stevanovič, da vidi ima li kakvih nečasnih radnji mimo oplodnje od juče.MOSALJOZE wrote:Imal gdje emigracije,bjelava,omege
-
north
#19017 Re: Sarajevski derbi
Može li odgovor što je @leško tako brutalno uklonjen, nisam sinoć pratio, danas se malo uključio, pa ne upratih šta je tačno pisao da je toliko radikalno
....Nemojte nam @leška pobogu, stara garda je to, smilujte mu se, apelujem, ko što bi za cvrčka koliko god da je on jedan veliki mućki provokator, ali ima nešto u tim njegovim podvalama, sa stilom je to, dobro ne baš uvijek
, ali ima, gušt je ući u raspravu sa njim, za razliku od mnogih drugih 
- MOSALJOZE
#19018 Re: Sarajevski derbi
One na Ilidzi?ganjeta wrote:Jedan čeka kod Hitne, drugi gleda u čmar i pita se kako, dok treći češlja prezime Stevanovič, da vidi ima li kakvih nečasnih radnji mimo oplodnje od juče.MOSALJOZE wrote:Imal gdje emigracije,bjelava,omege
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19019 Re: Sarajevski derbi
uuuuuu dobro si na njega sam zaboravio!!!!MOSALJOZE wrote:Imal gdje emigracije,bjelava,omege
- mali_milojica
#19020 Re: Sarajevski derbi
Bile su strasne psovke,ja takvo nesto nikada nisam procitao ovdje na ovom pdf,svima redom. Morao sam djecu punici poslati,da kod nje spavajunorth wrote:Može li odgovor što je @leško tako brutalno uklonjen, nisam sinoć pratio, danas se malo uključio, pa ne upratih šta je tačno pisao da je toliko radikalno....Nemojte nam @leška pobogu, stara garda je to, smilujte mu se, apelujem, ko što bi za cvrčka koliko god da je on jedan veliki mućki provokator, ali ima nešto u tim njegovim podvalama, sa stilom je to, dobro ne baš uvijek
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19021 Re: Sarajevski derbi
vjeruj mi da je i meni zao bez obzira na sva trvljenja ali stavrno je pretjerao....ja jos za 12 godina takve bljuvotine ovdje ne procitah!!!north wrote:Može li odgovor što je @leško tako brutalno uklonjen, nisam sinoć pratio, danas se malo uključio, pa ne upratih šta je tačno pisao da je toliko radikalno....Nemojte nam @leška pobogu, stara garda je to, smilujte mu se, apelujem, ko što bi za cvrčka koliko god da je on jedan veliki mućki provokator, ali ima nešto u tim njegovim podvalama, sa stilom je to, dobro ne baš uvijek
-
1946--1987
#19022 Re: Sarajevski derbi
Tu sam ja bio, cestitao, prokomentarisao sta treba vise.Nemam sta napisati , popusili od losijeg i gotovoLSD wrote:Vratit ce se Leško za mjesec dana, jaci nego ikadmali_milojica wrote:Lesko je otisao na dozivotno izdrzavanje kazneLSD wrote:Leško je juce rutinski izbjegao srkanje krvi na slamku....na brzinu se najeb'o majki svim lojavima manijacima, fasovao svjesno metarski ban![]()
Namazano je ovo odradio, svjesno izvukao ban za sebe i izvukao se iz pilane![]()
![]()
Emigracija, Ultra, Maha i ostali se mudro povukli na rezervne položaje, u mišije rupe - a zavalili nesretnog Ježa i Toda da primaju udarce za njih...standardna taktika.
Last edited by 1946--1987 on 25/04/2016 23:57, edited 1 time in total.
- Kinaski
#19023 Re: Sarajevski derbi
hahah lesko je bio zapjenio
stres jebiga
-
todd_smith
#19024 Re: Sarajevski derbi
Na skali od "Logovan" do "BHF_Manijak nakon sto Liverpool izgubi", koliko su zestoke psovke bile?
-
1946--1987
#19025 Re: Sarajevski derbi
Nisam ja nosara da nestanem dva mjeseca jbt