LSD wrote:cyprus wrote:Da je tako kako ti tvrdiš veliki timovi bi uvijek natrpali manje timove, a kao što znamo ne dešava se to baš uvijek... U suprotnom fudbal ne bi bio nimalo interesantan...
Čuj da je Levski neka sila, utrpo bi Sarajevu više komada... To isto zvuči kao i: da je Španija neka sila utrpala bi Hrvatima više od jednog gola

Pa eto tako se predstavljao prije tekme...ja ih nisam tako predstavljao

a evo i sad neki sami sebe lažu da je Levski strašna sila- to je smiješno na silu forisrati stvari koje su ocite....trpali su ih nemilice i Bešiktaš i Basel i Sparta...ja konto po pricama, da je taj Levski jaci od sviju njih...kad se ispostavilo da su ćorak, ništa posebno....još da zna onaj Belošević dati gola, sad bi ih docekali sa 1-1....toliko o tom strašnom Levskom.
Nije strašna sila, ali nije ni slabiji od Maribora recimo

I pošteno, Željo je jača ekipa od Sarajeva, i 90% će opet biti ispred na tabeli, ali u Evropi, stvari se drugačije postave i tu će još dosta vode Miljackom proteći dok Željo odigra poput Sarajeva.
Bešiktaš, Basel, Sparta.. Nastavi, nastavi.. Nekoga oni, nekoga Hapoel, Maccabi, Litex - gromade evropskog fudbala.
Ako Bog da da mi prođemo Levskog, pa opet Play off (jer JJK/Zeta su izletčić), a vi palamudite do prekosutra o svemu. Činjenica je da Sarajevo igra bolje u Evropi. Stvar iskustva, nafake, raspoloženosti protivnika, kvaliteta, nije ni bitno.
No dobro, ti ćeš svakako imati Barcu za navijanje u LŠ i da uživaš u lepršavoj igri. Ako ima ko na forumu da je tebe ubjedio u nešto, Bog me ubio.