BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dead Man Walking

#1901 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

NeZatvaramPastu wrote:Al si dino glup.

Nisu ni taj daleko sto ga branis.
Imas li ti bar osnovnu jarane? Pametnije ti je da se malo citanke uhvatis nego sto tracis vrijeme na forumu.

Jasno je da aludiras na 1:0 i prolaz na penale, samo ne znam kako mislis proci na penale a da ne zabijes ni jedan s penala. :-)

p.s. Prijavit cu post, ne toliko zbog uvrede koliko da postedimo ostale tvoje nepismenosti bar na neko vrijeme. Zivio.
Last edited by Dead Man Walking on 20/07/2012 20:43, edited 1 time in total.
dino84

#1902 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

NeZatvaramPastu wrote:Al si dino glup.

Nisu ni taj daleko sto ga branis.
Pa ne znam bas druze,imam polozenu logiku iz srednje skole,jebi ga,papir kaze drugacije.Imam jos diploma iza srednje ali to nije tema rasprave.

Balta...
Nista specijalno,Bekric se vratio zimus,polako usao u staru formu,malo golovi,malo asistencije,u derbiju inace bio igrac preokreta,zahosafio vam ga maksimalno.
Zeba i Amar sa njim dva trofeja proslavili,nista specijalno kazem.

Sta ima kod Xomora,je li Istok presudio,da li se momak moze baviti fudbalom ili ne,je li Jovic postao opet najkulturniji i najfiniji gospodin od svih trenera (sram ga bilo,nije htio podnijeti ostavku prosle hefte).Hoce li ici 4-3-3,gdje je Matko sta ima sa njim?
kokuz_sa

#1903 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

joj matematicara :D
al eto
sarajevu je dovoljan i 1 gol da prodje a zeljo opet valja dat 3

mi cemo ih na penale izbacit zato je dovoljan 1
Dead Man Walking

#1904 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

kokuz_sa wrote:

Tako sto necete dati ni jedan s penala?
ganjeta

#1905 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

Baltazar_khan wrote:komšije? šta je to bilo između bekrića, zebe i amara :oops:
Ocm ubi vas ss. ba ili kako vi volite reći gg.ba.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1906 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

Dead Man Walking wrote: Imas li ti bar osnovnu jarane? Pametnije ti je da se malo citanke uhvatis nego sto tracis vrijeme na forumu.
Znaš li ti kaj je "typo" ?
Baltazar_khan

#1907 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

ganjeta wrote:
ne posjećujem taj forum ocm. mislim ono, ima svega neozbiljni su :oops:

ništa gg ba, mahala moj ganjeta, mahala sve zna i sve čuje :mrgreen:
kokuz_sa

#1908 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

Dead Man Walking wrote:
kokuz_sa wrote:

Tako sto necete dati ni jedan s penala?
regularni tok utakmice kolega one strane..

jel u penalima sarajevo mora dat puno vise od 2 gola da prodje dalje..
kako god se okrene nama je i 1 gol dovoljan u regularnom toku tekme..dok kod vas stoji trica minimalno..

tako da sarajevo ipa razlicite opcije od onog sto kazete da su mu dovoljna 2 gola..
ganjeta

#1909 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ganjeta »

Baltazar_khan wrote:
ganjeta wrote:
ne posjećujem taj forum ocm. mislim ono, ima svega neozbiljni su :oops:

ništa gg ba, mahala moj ganjeta, mahala sve zna i sve čuje :mrgreen:
Šuplja, mada znam ja da bi vi to volili, ali realnost je drugačija...
LSD

#1910 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Mahala vam je zakazala opet :P nema tu šta biti, niti je to moguce kod Amara...ustvari, može biti samo postrojavanje igraca i par vaspitnih po zaslugama.
Edin H.

#1911 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Edin H. »

Dobro, Zeljo gdje god i protiv bilo koga da igra ide na pobjedu, samouvjerenost u vlastitu snagu :dance: :skoljka:

Sarajevo catenaccio :D

Catenaccio je ovaj put donio prednost u biti jednog gola.
JoeyTribbiani

#1912 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JoeyTribbiani »

Eno sad počeli upoređivati razlike u standardu i na osnovu toga donositi zaključke o kvalitetu i vrijednosti ekipa. :lol: :lol: :lol:

I onda dođe intelektualac i kaže: "Šta bi komšije bez sarajva?" Pa eto, ne bi' se upišo od smijeha ovako često.

Ma nemate vi pojima od matematike pitari :mrgreen:
NeZatvaramPastu

#1913 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by NeZatvaramPastu »

Ma jebo ban ali dino glup si a tek matematicar.
mistek

#1914 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by mistek »

LSD wrote:
cyprus wrote:Da je tako kako ti tvrdiš veliki timovi bi uvijek natrpali manje timove, a kao što znamo ne dešava se to baš uvijek... U suprotnom fudbal ne bi bio nimalo interesantan...

Čuj da je Levski neka sila, utrpo bi Sarajevu više komada... To isto zvuči kao i: da je Španija neka sila utrpala bi Hrvatima više od jednog gola :-)
Pa eto tako se predstavljao prije tekme...ja ih nisam tako predstavljao :!: a evo i sad neki sami sebe lažu da je Levski strašna sila- to je smiješno na silu forisrati stvari koje su ocite....trpali su ih nemilice i Bešiktaš i Basel i Sparta...ja konto po pricama, da je taj Levski jaci od sviju njih...kad se ispostavilo da su ćorak, ništa posebno....još da zna onaj Belošević dati gola, sad bi ih docekali sa 1-1....toliko o tom strašnom Levskom.
Nije strašna sila, ali nije ni slabiji od Maribora recimo ;-) I pošteno, Željo je jača ekipa od Sarajeva, i 90% će opet biti ispred na tabeli, ali u Evropi, stvari se drugačije postave i tu će još dosta vode Miljackom proteći dok Željo odigra poput Sarajeva.
Bešiktaš, Basel, Sparta.. Nastavi, nastavi.. Nekoga oni, nekoga Hapoel, Maccabi, Litex - gromade evropskog fudbala.

Ako Bog da da mi prođemo Levskog, pa opet Play off (jer JJK/Zeta su izletčić), a vi palamudite do prekosutra o svemu. Činjenica je da Sarajevo igra bolje u Evropi. Stvar iskustva, nafake, raspoloženosti protivnika, kvaliteta, nije ni bitno.

No dobro, ti ćeš svakako imati Barcu za navijanje u LŠ i da uživaš u lepršavoj igri. Ako ima ko na forumu da je tebe ubjedio u nešto, Bog me ubio.
LSD

#1915 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

NeZatvaramPastu wrote:Ma jebo ban ali dino glup si a tek matematicar.
De pusti se tog vrijeđanja, za to ima onaj SS.ba ...možemo se ovdje ujedati i prepucavati navijacki, a vrijeđanja jok.
Edin H.

#1916 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Edin H. »

JoeyTribbiani wrote:Eno sad počeli upoređivati razlike u standardu i na osnovu toga donositi zaključke o kvalitetu i vrijednosti ekipa. :lol: :lol: :lol:

I onda dođe intelektualac i kaže: "Šta bi komšije bez sarajva?" Pa eto, ne bi' se upišo od smijeha ovako često.

Ma nemate vi pojima od matematike pitari :mrgreen:
Nisu bili na casovima bosanskog, a kamoli matematike :mrgreen:
LSD

#1917 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

mistek wrote:
LSD wrote:
cyprus wrote:Da je tako kako ti tvrdiš veliki timovi bi uvijek natrpali manje timove, a kao što znamo ne dešava se to baš uvijek... U suprotnom fudbal ne bi bio nimalo interesantan...

Čuj da je Levski neka sila, utrpo bi Sarajevu više komada... To isto zvuči kao i: da je Španija neka sila utrpala bi Hrvatima više od jednog gola :-)
Pa eto tako se predstavljao prije tekme...ja ih nisam tako predstavljao :!: a evo i sad neki sami sebe lažu da je Levski strašna sila- to je smiješno na silu forisrati stvari koje su ocite....trpali su ih nemilice i Bešiktaš i Basel i Sparta...ja konto po pricama, da je taj Levski jaci od sviju njih...kad se ispostavilo da su ćorak, ništa posebno....još da zna onaj Belošević dati gola, sad bi ih docekali sa 1-1....toliko o tom strašnom Levskom.
Nije strašna sila, ali nije ni slabiji od Maribora recimo ;-) I pošteno, Željo je jača ekipa od Sarajeva, i 90% će opet biti ispred na tabeli, ali u Evropi, stvari se drugačije postave i tu će još dosta vode Miljackom proteći dok Željo odigra poput Sarajeva.
Bešiktaš, Basel, Sparta.. Nastavi, nastavi.. Nekoga oni, nekoga Hapoel, Maccabi, Litex - gromade evropskog fudbala.

Ako Bog da da mi prođemo Levskog, pa opet Play off (jer JJK/Zeta su izletčić), a vi palamudite do prekosutra o svemu. Činjenica je da Sarajevo igra bolje u Evropi. Stvar iskustva, nafake, raspoloženosti protivnika, kvaliteta, nije ni bitno.

No dobro, ti ćeš svakako imati Barcu za navijanje u LŠ i da uživaš u lepršavoj igri. Ako ima ko na forumu da je tebe ubjedio u nešto, Bog me ubio.
Od svega navedenog, jedino si ovo bodlirano u pravu :-) :P ovo ostalo necu ni komentarisati...svako ima oči, jel tako.
johnny_blazze

#1918 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by johnny_blazze »

joj komsince nije vise problem u tome sto je vas neko razvalio(to nije nista novo) vec sto je bila prica ma daj maribor da se igramo, onda izjava zebe(koji je odigrao jako lose) da ih uzimate 100% i na kraju vas razvale e to je ono sto je smijesno :D jbg sta ce maribor mi smo njih cjepali jos u 2 ligi ex-yu :oops:
dino84

#1919 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

Cuj druze,dva puta me vec vrijedjas umjesto da se poklopis usima od bruke.

U matematici postoji nesto sto se zove restrikcija ili suzenje intervala,pa ako kao vremenski interval u ovom slucaju uzmemo regularni tok utakmice od 90 minuta ( a covjek je na to i mislio),onda dolazimo zaista do zakljucka da je nama dovoljna pobjeda od 3-0 a vama od 2-0 (nisu to jedine opcije ali ih je covjek naveo a ti jadan poletio u pricu).

covjek kaze "Ali je isto tako cinjenica da komsijama za prolaz treba pobjeda od 2:0, a nama od 3:0, znaci "samo" 1 go vise"
ti mu kazes "Cinjenica je da nemas pojima od matematike."
onda umjesto da usutis da neznanje ne izadje na vidjelo opet bubnes nicim izazvan
"Ma cinjenica je da vi morate dati 3 komada, samo jedan vise od Sarajeva za prolaz."

i onda ja napisem HHAHAHHAA,sta cu drugo nego se smijati.

Mislim,prica je bezveze i jadna za citati,nadam se da ce biti i pobrisana,ali eto,reagovao sam samo na glupost :!:
strong69

#1920 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by strong69 »

dino84 wrote:
Cuj druze,dva puta me vec vrijedjas umjesto da se poklopis usima od bruke.

U matematici postoji nesto sto se zove restrikcija ili suzenje intervala,pa ako kao vremenski interval u ovom slucaju uzmemo regularni tok utakmice od 90 minuta ( a covjek je na to i mislio),onda dolazimo zaista do zakljucka da je nama dovoljna pobjeda od 3-0 a vama od 2-0 (nisu to jedine opcije ali ih je covjek naveo a ti jadan poletio u pricu).

covjek kaze "Ali je isto tako cinjenica da komsijama za prolaz treba pobjeda od 2:0, a nama od 3:0, znaci "samo" 1 go vise"
ti mu kazes "Cinjenica je da nemas pojima od matematike."
onda umjesto da usutis da neznanje ne izadje na vidjelo opet bubnes nicim izazvan
"Ma cinjenica je da vi morate dati 3 komada, samo jedan vise od Sarajeva za prolaz."

i onda ja napisem HHAHAHHAA,sta cu drugo nego se smijati.

Mislim,prica je bezveze i jadna za citati,nadam se da ce biti i pobrisana,ali eto,reagovao sam samo na glupost :!:
Svima vam je losa matematika :D Sarajevo moze dati jedan gol (dobiti 1:0) i proci na penale 8-)
Dead Man Walking

#1921 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

A mozel ispast na penale? Pogotovo ako ne dadne ni jedan s kreca? :-)

Da ne granamo beze, ja sam napisao sta kome treba da prodje. Nisam pisao koliko Sarajevu treba da mozda prodje a mozda ispadne, a tako ni Zelji. Pojavio se lik koji ima pojima od matematike, pojima od jezika, pojima od jednine i mnozine, i pojima od svasta nesto, i bez veze okrenuo pricu u pogresnom smjeru. Usput je pokazao da ima pojima od kulture komunikacije pa ce vjerujem biti i adekvatno nagradjen.
strong69

#1922 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by strong69 »

Malo opustenije atmosfere i zezancije nije naodmet. Samo bez vrijedanja.

Mora nam se uvaziti da smo u zadnje vrijeme mi bolji matematicari jer nase analize koje uvlace u racun i integrale jasno su pokazale koliko bodova nam treba i kako doci do rezultata da bi na pocetku sezone kada smo jako optimisticni prvo stigli tada vodeceg na tabeli i bili sampioni pa onda na kraju makar ostvarili kvalifikacije za EL :mrgreen:

Zna se da su Zeljovci odlicni u filozofiji :D

Po prikazanoj igri Sarajevo ima odredene sanse, makar 40% da prode dalje. Levski nije nikakav strah i trepet a to valjda pokazuju i pojedini levati koji su im "pojacanja" kao onaj Elie ili onaj Jovov koji kao da je iz kafane izasao na tekmu.
erik2

#1923 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by erik2 »

Jebala vas lokalno prepucavačka priča. Dabogda i Sarajevo i Željo i Široki prošli dalje. Eto.
salle_eh1986

#1924 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by salle_eh1986 »

erik2 wrote:Jebala vas lokalno prepucavačka priča. Dabogda i Sarajevo i Željo i Široki prošli dalje. Eto.

\o/
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1925 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

erik2 wrote:Jebala vas lokalno prepucavačka priča. Dabogda i Sarajevo i željo i Široki prošli dalje. Eto.

Ubice jok ;-)
Locked