Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Ridjobrki

#1901 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ridjobrki »

Bakir1 wrote:nego gospon ridjobrki treba li Vam sta ponjeti iz ovih federalnih dijelova?
sutra cu biti na Vasem kraju :D
Pa eto federalku kakvu, kad već pitaš... :lol: :lol: :lol:
Bakir1

#1902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

oces krajisku ili? :izet:
Ridjobrki

#1903 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ridjobrki »

Bakir1 wrote:oces krajisku ili? :izet:
:lol: :lol: :lol: Ma to bi već bila diskriminacija.
Bakir1

#1904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

federalni i ne federalni krajisnici :D
mirzet87sa

#1905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
muha_sa

#1906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

mirzet87sa wrote:Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
žao ljudima dat cenera da im se visina svjetala naštima a takvih je bezbroj :-)
goran16v

#1907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

muha_sa wrote:
mirzet87sa wrote:Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
žao ljudima dat cenera da im se visina svjetala naštima a takvih je bezbroj :-)
Ne treba ti cener otidji u Strojorad na TP poslije 3 kad se razidje guzva i ljudi ce ti dzaba ustimati farove, a drugi problem je sto ne znaju za sta sluzi kolut za regulaciju visine snopa pa kad natovare auto svjetla bacaju pod precku.
sorcerer

#1908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

ma nema to veze s visinom snopa i kad je nastimana visina fara ,kineski xenoni od 80 maraka i 45745K u kombinaciji s obicnim farovima bez sociva daju rezultat da ne mozes gledat u auto ...al debili nikako da skontaju,bitno je bit sminka s xenonima ,a ostalo na autu se raspada...
mirzet87sa

#1909 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Ili kad ti takvo auto ide u susret, pogotovo po mraku gdje nema osvjetljenja.. Ne znam sto uopste stavljaju xenone na farove koji nemaju sociva za iste, ta svjetlost baca na sve strane a najmanje gdje treba
relax11

#1910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

mirzet87sa wrote:Ili kad ti takvo auto ide u susret, pogotovo po mraku gdje nema osvjetljenja.. Ne znam sto uopste stavljaju xenone na farove koji nemaju sociva za iste, ta svjetlost baca na sve strane a najmanje gdje treba
Kao sto momak iza rece "radi sminke" :izet:
Hendrix

#1911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Hendrix »

Najgore su mi one ko ofarbane varijante ksenona, ono, kad ti ide u susret Starship Enterprise Golf III sa zelenkastim ksenonima i custom made farovima kućne radinosti.
goran16v

#1912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Hendrix wrote:Najgore su mi one ko ofarbane varijante ksenona, ono, kad ti ide u susret Starship Enterprise Golf III sa zelenkastim ksenonima i custom made farovima kućne radinosti.
A od svega na autu najbolje svijetli rezerva! :lol:
sorcerer

#1913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

goran16v wrote:
A od svega na autu najbolje svijetli rezerva! :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
wolfie

#1914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by wolfie »

uskrsno_respo wrote:nervira me kad su bahati
veceras oko 5 tacno ispred bbi-ja lik zaustavio po sjecanju punta ili tako nesto i raspravlja sa vozacem iza sebe
stao ispred njega izasao i pored prozora nesto raspravljaju
i bukvalno jednu traku blokirali
Tako i meni neki dan, zatrubih, kad pridje lik do prozora: "Šta je, hoš se pobit?!" :shock: :D
Čudna sorta

#1915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Čudna sorta »

Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda. :fazlija:
mullersmichael

#1916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mullersmichael »

Čudna sorta wrote:Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda. :fazlija:
Moras se laktati, nema ti druge :D
Čudna sorta

#1917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Čudna sorta »

Da sam muško čini mi se pobila bih se jutros koliko je ona mene iznervirala takvih bahatim ponašanjem, psovkama i nekulturom.
quarterback

#1918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

chick fight :lol:
WildRedRose

#1919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by WildRedRose »

Čudna sorta wrote:Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda. :fazlija:
:-) :-) i hajd se spusti na njen nivo pa joj se nagovori, ope' nema smisla.. I onda, hem si ostala bez parking mjesta, hem te iznervira momacki :-) :-)
mirzet87sa

#1920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

Zensko je to, izgurat ce je da izadje. Ne boj se.
Čudna sorta

#1921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Čudna sorta »

WildRedRose wrote:
:-) :-) i hajd se spusti na njen nivo pa joj se nagovori, ope' nema smisla.. I onda, hem si ostala bez parking mjesta, hem te iznervira momacki :-) :-)
Ma ne bih se spuštala na njen nivo, ali stvarno ima žena koje su i riječnikom i bahatim ponašanjem gore od svakog muškarca, ne možeš da vjeruješ.

A da sam je zagradila, nemam ja stvarno živaca svađati se sa takvim ljudima, a i strah me da mi ne zagrebe auto, ne bi me to iznenadilo. :-)
BadBoy

#1922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Čudna sorta wrote:Da sam muško čini mi se pobila bih se jutros koliko je ona mene iznervirala takvih bahatim ponašanjem, psovkama i nekulturom.
U takvoj situaciji suprotnu stranu najviše nervira kad si ti hladan k'o špricer i samo kuliraš. Trebala si ostati tu gdje jesi, odvrnuti muziku da ne čuješ papka i sačekati svoje parking mjesto :D
Ovako je ova druga pobijedila na svoj prostakluk i primitivizam.
GaRGa

#1923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by GaRGa »

dodju divlji i otjeraju pitome...
mco

#1924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

Uzasno je sto vozaci ne uspore ili bar pokazu namjeru da ko hoce da uspore kad prolaze kroz barustine a ima ih vise nego nema kad je ovo kisovito vrijeme. Nekultura i primitivizam na svakom koraku, uzas....
muha_sa

#1925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

mco wrote:Uzasno je sto vozaci ne uspore ili bar pokazu namjeru da ko hoce da uspore kad prolaze kroz barustine a ima ih vise nego nema kad je ovo kisovito vrijeme. Nekultura i primitivizam na svakom koraku, uzas....
ne da uspore vec namjerno dodaju gas i uživaju u svom krkanluku.
Post Reply