Pa eto federalku kakvu, kad već pitaš...Bakir1 wrote:nego gospon ridjobrki treba li Vam sta ponjeti iz ovih federalnih dijelova?
sutra cu biti na Vasem kraju
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Ridjobrki
#1901 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Bakir1
#1902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
oces krajisku ili? 
- Ridjobrki
#1903 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bakir1 wrote:oces krajisku ili?
- Bakir1
#1904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
federalni i ne federalni krajisnici 
-
mirzet87sa
#1905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
- muha_sa
#1906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
žao ljudima dat cenera da im se visina svjetala naštima a takvih je bezbrojmirzet87sa wrote:Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
-
goran16v
#1907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne treba ti cener otidji u Strojorad na TP poslije 3 kad se razidje guzva i ljudi ce ti dzaba ustimati farove, a drugi problem je sto ne znaju za sta sluzi kolut za regulaciju visine snopa pa kad natovare auto svjetla bacaju pod precku.muha_sa wrote:žao ljudima dat cenera da im se visina svjetala naštima a takvih je bezbrojmirzet87sa wrote:Kad dignu snop svjetla, pa kad vozi iza tebe sa onim jeftinim xenonima ko da je neko upalio reflektore - ubi!!!!!!!!
- sorcerer
#1908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma nema to veze s visinom snopa i kad je nastimana visina fara ,kineski xenoni od 80 maraka i 45745K u kombinaciji s obicnim farovima bez sociva daju rezultat da ne mozes gledat u auto ...al debili nikako da skontaju,bitno je bit sminka s xenonima ,a ostalo na autu se raspada...
-
mirzet87sa
#1909 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ili kad ti takvo auto ide u susret, pogotovo po mraku gdje nema osvjetljenja.. Ne znam sto uopste stavljaju xenone na farove koji nemaju sociva za iste, ta svjetlost baca na sve strane a najmanje gdje treba
- relax11
#1910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kao sto momak iza rece "radi sminke"mirzet87sa wrote:Ili kad ti takvo auto ide u susret, pogotovo po mraku gdje nema osvjetljenja.. Ne znam sto uopste stavljaju xenone na farove koji nemaju sociva za iste, ta svjetlost baca na sve strane a najmanje gdje treba
-
Hendrix
#1911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najgore su mi one ko ofarbane varijante ksenona, ono, kad ti ide u susret Starship Enterprise Golf III sa zelenkastim ksenonima i custom made farovima kućne radinosti.
-
goran16v
#1912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A od svega na autu najbolje svijetli rezerva!Hendrix wrote:Najgore su mi one ko ofarbane varijante ksenona, ono, kad ti ide u susret Starship Enterprise Golf III sa zelenkastim ksenonima i custom made farovima kućne radinosti.
- sorcerer
#1913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
goran16v wrote:
A od svega na autu najbolje svijetli rezerva!
-
wolfie
#1914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako i meni neki dan, zatrubih, kad pridje lik do prozora: "Šta je, hoš se pobit?!"uskrsno_respo wrote:nervira me kad su bahati
veceras oko 5 tacno ispred bbi-ja lik zaustavio po sjecanju punta ili tako nesto i raspravlja sa vozacem iza sebe
stao ispred njega izasao i pored prozora nesto raspravljaju
i bukvalno jednu traku blokirali
- Čudna sorta
#1915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda. 
- mullersmichael
#1916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moras se laktati, nema ti drugeČudna sorta wrote:Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda.
- Čudna sorta
#1917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da sam muško čini mi se pobila bih se jutros koliko je ona mene iznervirala takvih bahatim ponašanjem, psovkama i nekulturom.
-
quarterback
#1918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
chick fight 
- WildRedRose
#1919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Čudna sorta wrote:Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda.
-
mirzet87sa
#1920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zensko je to, izgurat ce je da izadje. Ne boj se.
- Čudna sorta
#1921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ne bih se spuštala na njen nivo, ali stvarno ima žena koje su i riječnikom i bahatim ponašanjem gore od svakog muškarca, ne možeš da vjeruješ.WildRedRose wrote:Čudna sorta wrote:Jutros 20 minuta čekam da se parkiram, kasnim na pos'o jer nema slobodnog mjesta, i vidim izlazi jedna žena i pomjerim se da sačekam da se tu parkiram. I jedna (ne znam kako da je nazovem) mi pokazuje da se pomaknem da ona prođe, ja pokazujem da čekam da auto izađe, ali jok, on divlja u autu, otvorila prozor psuje sve što stigne, i ja se lijepo pomaknem misleći da će proći, ali jok, ona se fino uparkira na to mjesto. Ne pamtim da me je neko odavno tako ujutro iznerviro... izađem iz auta i kažem joj da nekulturna, i onako lijepim riječnikom joj se nagovorim, a ona me blijedo gleda.![]()
i hajd se spusti na njen nivo pa joj se nagovori, ope' nema smisla.. I onda, hem si ostala bez parking mjesta, hem te iznervira momacki
![]()
A da sam je zagradila, nemam ja stvarno živaca svađati se sa takvim ljudima, a i strah me da mi ne zagrebe auto, ne bi me to iznenadilo.
-
BadBoy
#1922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U takvoj situaciji suprotnu stranu najviše nervira kad si ti hladan k'o špricer i samo kuliraš. Trebala si ostati tu gdje jesi, odvrnuti muziku da ne čuješ papka i sačekati svoje parking mjestoČudna sorta wrote:Da sam muško čini mi se pobila bih se jutros koliko je ona mene iznervirala takvih bahatim ponašanjem, psovkama i nekulturom.
Ovako je ova druga pobijedila na svoj prostakluk i primitivizam.
-
GaRGa
#1923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dodju divlji i otjeraju pitome...
-
mco
#1924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uzasno je sto vozaci ne uspore ili bar pokazu namjeru da ko hoce da uspore kad prolaze kroz barustine a ima ih vise nego nema kad je ovo kisovito vrijeme. Nekultura i primitivizam na svakom koraku, uzas....
- muha_sa
#1925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne da uspore vec namjerno dodaju gas i uživaju u svom krkanluku.mco wrote:Uzasno je sto vozaci ne uspore ili bar pokazu namjeru da ko hoce da uspore kad prolaze kroz barustine a ima ih vise nego nema kad je ovo kisovito vrijeme. Nekultura i primitivizam na svakom koraku, uzas....