Ja sad sa Hife Stup i kod njih 2,21M e m o wrote:ušutili se "ruso-srbi" sa gaspromom![]()
![]()
tamo benzin još 2,21
NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- djigibau
#1901 Re: NOVE CIJENE GORIVA
- M e m o
#1902 Re: NOVE CIJENE GORIVA
al HIFU pljuju svo vrijemedjigibau wrote:Ja sad sa Hife Stup i kod njih 2,21M e m o wrote:ušutili se "ruso-srbi" sa gaspromom![]()
![]()
tamo benzin još 2,21
a ruse fale
- johntra
#1903 Re: NOVE CIJENE GORIVA
gdje su kod nas Petrolove pumpe, mislim u Sarajevu? znam da ima dole na brzoj cesti, ima li još gdje? nisam nikad tamo sipao privatno, pa se ne sjećam baš nešto gdje ima još...
- djigibau
#1904 Re: NOVE CIJENE GORIVA
@ memo
Ma hebe mi se i za jedne i druge znam samo da il mi turo Meho il Olja meni vala isto.
Ma hebe mi se i za jedne i druge znam samo da il mi turo Meho il Olja meni vala isto.
-
mirzet87sa
#1905 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Pa uhljupe jedan ja i dan danas sipam na EP pumpi, doduse benzinM e m o wrote: Kolko vidim ovdje si ti i ovaj drugi mamlaz
glavni đunupi
Mora da ste karali ruskinje po javnim kućama dok se moglo pa vam ostali rusi a time i gasprom dragi
Nego bosnjo reci mi trenutnu cijenu dizela na EP pumpama, srce ce te opalit naspem li jos jednom kod stranaca, a mozda otvore i novo radno mjesto pa se zaposli clan bosnjacke pripadnosti
A vidim ti redovno pases travu po kremeshu u vlasnistvu gospon hife. meeeeeeeemoooooooooooooooo
-
esso_sa
#1906 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ima jedna na izlazu iz Vogosce, prema vogoscanskoj petlji.johntra wrote:gdje su kod nas Petrolove pumpe, mislim u Sarajevu? znam da ima dole na brzoj cesti, ima li još gdje? nisam nikad tamo sipao privatno, pa se ne sjećam baš nešto gdje ima još...
Jedna na autoputu kod Visokog
I mislim da ima jedna na Vracama, ali nisam siguran
- johntra
#1907 Re: NOVE CIJENE GORIVA
imaju dvije na brzoj cesti, jedna na početku, druga na kraju...da, tako sam i mislio, oni i nemaju pumpe u užem dijelu grada...
- M e m o
#1909 Re: NOVE CIJENE GORIVA
opet si stavio selfiemirzet87sa wrote:Pa uhljupe jedan ja i dan danas sipam na EP pumpi, doduse benzinM e m o wrote: Kolko vidim ovdje si ti i ovaj drugi mamlaz
glavni đunupi
Mora da ste karali ruskinje po javnim kućama dok se moglo pa vam ostali rusi a time i gasprom dragiDizel probao 2 puta na gaspromu cisto da vidim kvalitet, osjeti se malo da gubi na snazi pri vecim obrtajima, i vec sam prozvan rusom!
![]()
Nego bosnjo reci mi trenutnu cijenu dizela na EP pumpama, srce ce te opalit naspem li jos jednom kod stranaca, a mozda otvore i novo radno mjesto pa se zaposli clan bosnjacke pripadnosti.
A vidim ti redovno pases travu po kremeshu u vlasnistvu gospon hife. meeeeeeeemoooooooooooooooo
daj još koji
đunupe jedan, EP isto nije domaća jer je vlasnik INA, ali opet je bolje nego kod čistih rusa, gasproma
čak i na Nestro, jer ipak tamo radi 1200 ljudi koji platu troše u Bosni i plaćaju PDV
ali teško to kontaju đunupi poput tebe
Last edited by M e m o on 12/12/2014 15:13, edited 1 time in total.
- M e m o
#1910 Re: NOVE CIJENE GORIVA
blago tebidjigibau wrote:@ memo
klasičan Bosanac iz viceva o glupim Bosancima
-
mirzet87sa
#1911 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Pa dobro memo majku mu jebem hoces li mi dati cijene nasih domacih firmi koji crpe gorivo iz konjica i okolnih mjesta ili neces?? Vidis da sam primoram sipati kod stranaca, neces da me uputis, a ja hudnik ne znam samM e m o wrote: opet si stavio autoportret
daj još koji![]()
đunupe jedan, EP isto nije domaća jer je vlasnik INA, ali opet je bolje nego kod čistih rusa, gasproma
čak i na Nestro, jer ipak tamo radi 1200 ljudi koji platu troše u Bosni i plaćaju PDV
ali teško to kontaju đunupi poput tebe
- M e m o
#1912 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ma nema veze samo rokaj i dalje selfijemirzet87sa wrote:Pa dobro memo majku mu jebem hoces li mi dati cijene nasih domacih firmi koji crpe gorivo iz konjica i okolnih mjesta ili neces?? Vidis da sam primoram sipati kod stranaca, neces da me uputis, a ja hudnik ne znam samM e m o wrote: opet si stavio autoportret
daj još koji![]()
ali teško to kontaju đunupi poput tebeHalali memo za ove telece glave, dobar si momak. Sjebem se, vjerovao ili ne, svaki put kad ih vidim
viša je to matematika za tebe da ti čovjek objašnjava
naravno da nema izvorne nafte, ali ima razlike da li neko kupi svu apsolutnu zaradu, ili ipak dio kolače dopadne i neku domaću firmu
al nemoj ti zamarat mozak sa te slike, puno će to tebi biti
-
mirzet87sa
#1913 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Vidim ja ne znas ni ti, pases onako kako ti kazu meeeeeemooooooooo .. Jebi ga, da ne offtopicarimo dalje nastavi krshit okolinu kremeshaM e m o wrote: ma nema veze samo rokaj i dalje selfije![]()
viša je to matematika za tebe da ti čovjek objašnjava
naravno da nema izvorne nafte, ali ima razlike da li neko kupi svu apsolutnu zaradu, ili ipak dio kolače dopadne i neku domaću firmu
al nemoj ti zamarat mozak sa te slike, puno će to tebi biti
pa ce bit, insalah, jos kolaca za nasu dragu bejha- djigibau
#1914 Re: NOVE CIJENE GORIVA
A vidi Alferda Ajnstajna kako ga samo dosad ne prepoznah?M e m o wrote:blago tebidjigibau wrote:@ memo
klasičan Bosanac iz viceva o glupim Bosancima
U redu, Alberte, ovo je u redu, al koji je ovo k...c, donesi kredu
Da ti nacrtan na ploči, jednom za svagda
Neš ništa postić bez puno rada
Učiti, učiti i samo učiti
Jer jedino tako možeš razlučiti šta je dobro, a šta nije
Šta se smi uvrstit, a šta ne smije
Sve se mora dobro promatrat
Evo, npr., na c ti fali kvadrat
Ostalo je dobro, manje više, i Alberte zapamti
Alles ist relativische
TBF
-
Fauja Singh
#1915 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Koliko ja znam, ima ona kad ides iz Rajlovca u grad, pa neces prema Vizi nego skrenes u ulicu Safeta Zajke koja vodi prema Buca Potoku, tu brzo poslije skretanja imas jednu s lijeve strane.johntra wrote:gdje su kod nas Petrolove pumpe, mislim u Sarajevu? znam da ima dole na brzoj cesti, ima li još gdje? nisam nikad tamo sipao privatno, pa se ne sjećam baš nešto gdje ima još...
Ima jos jedna na Stupu iz pravca Ilidze prema gradu.
Obicno sipam na Hifi i EP, ali vala cu ispostovati Petrol kad im je ovakva cijena, a svidja mi se i sto imaju clana na forumu koji koliko vidim ljubazno odgovara na sve upite pa cak i na kritike.
-
getriba
- forest gump
#1917 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Hifa Vogošća - Dizel 2.21KM
Stvarno misle neko budala.
Stvarno misle neko budala.
-
Fauja Singh
#1918 Re: NOVE CIJENE GORIVA
I onda ce neko reci kako kupac treba gledati da kod "svojih" sipa gorivo, ma zaboli me jel benzinska Ruska, Slovenacka, Hrvatska ili nasa, ako lupam Slovenac moze dostaviti isti kvalitet nafte kao sto nasi dostave, a opet za 10-20 feninga jeftinije, pa naravno da cu kod Slovenca nasuti. S autom stvarno puno prelazim i ako mjesecno mogu ustediti 20 KM, pa lud bi bio (ili bogat - a sto nisam) da ne gledam da ustedim.
-
probook
#1919 Re: NOVE CIJENE GORIVA
...20 KM = 2 KG mesa = 4 ručka žena može napravitiFauja Singh wrote:mjesecno mogu ustediti 20 KM, pa lud bi bio (ili bogat - a sto nisam) da ne gledam da ustedim.
- Ringhio
#1920 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Vidim ovdje jos uvjek traje rasprava o ljudima koji sipaju kod " anam onih ".

-
selma 83
#1921 Re: NOVE CIJENE GORIVA
tačno na skoro kraju Safeta Zajke prije skretanja lijevo prema wisiFauja Singh wrote:Koliko ja znam, ima ona kad ides iz Rajlovca u grad, pa neces prema Vizi nego skrenes u ulicu Safeta Zajke koja vodi prema Buca Potoku, tu brzo poslije skretanja imas jednu s lijeve strane.johntra wrote:gdje su kod nas Petrolove pumpe, mislim u Sarajevu? znam da ima dole na brzoj cesti, ima li još gdje? nisam nikad tamo sipao privatno, pa se ne sjećam baš nešto gdje ima još...
Ima jos jedna na Stupu iz pravca Ilidze prema gradu.
Obicno sipam na Hifi i EP, ali vala cu ispostovati Petrol kad im je ovakva cijena, a svidja mi se i sto imaju clana na forumu koji koliko vidim ljubazno odgovara na sve upite pa cak i na kritike.
- forest gump
#1922 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Petrolove pumpe u Sarajevu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1923 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Maloprije nasuo gorivo na EP u Nedzaricima. Dizel 2.16,kaze pumpadjija sutra ide jos nize.
- M e m o
#1924 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Krenula je izgleda zdrava konkurencija a ne prešutni dogovor samo je pitanje do kada
U Njemačkoj ne samo da cijene nisu iste kod različitih distributera nego i na različitim lokacijama istog
Kod mene rođak u Minhenu obilazi pumpe radi centa razlike u cijenama
U Njemačkoj ne samo da cijene nisu iste kod različitih distributera nego i na različitim lokacijama istog
-
preludezalude
#1925 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Tako i treba raditi. Mi kao krajnji potrosaci moramo i mozemo uticati na cijene. Jednostavno bojkotujemo pojedine pumpe koje nas deru. Nakon odredjenog vremena bi oni bili primorani da spuste cijene. Sa ovim stanjem apsolutno nema nikakve veze patriotizam i slicne budalastine. Ovdje se radi o ekonomskoj racunici i o tome da nas potrosace pojedini trgovci prave magarcima.M e m o wrote:Krenula je izgleda zdrava konkurencija a ne prešutni dogovor samo je pitanje do kada
BOJKOTUJMO PROFITERE!