Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1901 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

e lijevi na prvoj slici, na novijoj e bi znala
ali meni je tad naj bio Zvone Boban, njegovi posteri bili po sobi :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1902 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Loulou wrote:@ dale i @vanilla, je l' ovo neka reminiscencija dijaloga s teme o Eurosongu? :D

@chmoljo, nije.
je l' to samo ti tako razmišljaš ili možeš reći da više žena dijeli tvoje mišljenje?

pazi, ne mislim daje to "fin" nešto loše, nego samo... kako da se dobro izrazim... "aseksualizacija" dotičnog ili "dobar si drug pravo, vrijediš kao osoba, ali nećeš dobiti ono što želiš."
dale cooper

#1903 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:e lijevi na prvoj slici, na novijoj e bi znala
Jesi li pratila ono omladinsko fudbalsko prvenstvo u Čileu? :D
plain vanilla

#1904 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
ne sjecam se bolan kad je to bilo
ali sam navijala za Dinamo :skoljka: :lol:
dale cooper

#1905 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:
ne sjecam se bolan kad je to bilo
ali sam navijala za Dinamo :skoljka: :lol:
Kako se ne sjećaš 1987? :D
Loulou

#1906 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Loulou »

dale cooper wrote:
Loulou wrote:@ dale i @vanilla, je l' ovo neka reminiscencija dijaloga s teme o Eurosongu? :D
Pa rekao bih više nadovezivanje o spomenutim leksikonima i reminiscencije o teenage danima. :D
Onda da odgovorim:
dale cooper wrote:Evo (leksikon) pitanje za Žene. Koji vam je bio omiljeni pjevač u teenage godinama? Na koga ste se
ložili?

:D
Niko od pjevača;to je bio Schwarzenegger. :oops: :D
Chmoljo wrote:je l' to samo ti tako razmišljaš ili možeš reći da više žena dijeli tvoje mišljenje?

pazi, ne mislim daje to "fin" nešto loše, nego samo... kako da se dobro izrazim... "aseksualizacija" dotičnog ili "dobar si drug pravo, vrijediš kao osoba, ali nećeš dobiti ono što želiš."
Ne znam za druge žene, mogu govoriti samo za sebe.

Jednog sam dečka zvala fini dečko i nakon nekog vremena je rekao kako mu to smeta (vjerovatno iz istog onog razlog iz kojeg si ti postavio pitanje). Ali, daleeeeeko od toga da mi je bio "seksualno privlačan k'o ebola". Naprotiv.
Chmoljo

#1907 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Loulou wrote: Ne znam za druge žene, mogu govoriti samo za sebe.

Jednog sam dečka zvala fini dečko i nakon nekog vremena je rekao kako mu to smeta (vjerovatno iz istog onog razlog iz kojeg si ti postavio pitanje). Ali, daleeeeeko od toga da mi je bio "seksualno privlačan k'o ebola". Naprotiv.
iako sam mislio da bi me ovakav odgovor bilo draže čuti, ipak nije.

ako je stvarno tako kao što kažeš, onda sam sigurno imao i prolaze koje nisam realizovao...

:-?
Loulou

#1908 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Loulou »

Chmoljo wrote:
Loulou wrote: Ne znam za druge žene, mogu govoriti samo za sebe.

iako sam mislio da bi me ovakav odgovor bilo draže čuti, ipak nije.

ako je stvarno tako kao što kažeš, onda sam sigurno imao i prolaze koje nisam realizovao...
A, gledaj @Chmoljo... sve je to subjektivna kategorija.
Sigurno je da, neke cure kad kažu "fin", zaista misle da je to-to i da tu sve počinje i završava. S drugima to nije slučaj. Hoću reći - ne postoji formula. Ovisi o tome što ko traži. Dok ne pokušaš - ne znaš.

Ali mislim da se masovno možemo složiti u jednom - hemija ili se desi, ili ne. Za nekog na samom početku, za nekog nešto kasnije.
plain vanilla

#1909 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
Kako se ne sjećaš 1987? :D
eee, kad je to bilo
tad sam cak i ja bila mala :mrgreen:
Chmoljo

#1910 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Loulou wrote: A, gledaj @Chmoljo... sve je to subjektivna kategorija.
Sigurno je da, neke cure kad kažu "fin", zaista misle da je to-to i da tu sve počinje i završava. S drugima to nije slučaj. Hoću reći - ne postoji formula. Ovisi o tome što ko traži. Dok ne pokušaš - ne znaš.

Ali mislim da se masovno možemo složiti u jednom - hemija ili se desi, ili ne. Za nekog na samom početku, za nekog nešto kasnije.
ako se ja malo zezam i karikiram, to ne znači da mi moraš objašnjavati kao malom djetetu, znaš? :D
Loulou

#1911 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Loulou »

Chmoljo wrote:
Loulou wrote: A, gledaj @Chmoljo... sve je to subjektivna kategorija.

ako se ja malo zezam i karikiram, to ne znači da mi moraš objašnjavati kao malom djetetu, znaš? :D
Ok.
Ne shvatih šale i pošalice.
Vijetnamac13

#1912 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Vijetnamac13 »

fin u mladjim godinama (mladjim godinama za oboje) znaci neces je imati
fin kad je ona starija opet neces imati
fin kad ste oboje stariji, neces je imati s tackom da je steta sto se niste znali od ranije (tada se primijenjuje prvi redak)
fin kad si ti stariji, mozda ces je imati

lazu ba, fin je usklicnik da si se zajebao u zivotu
Hrkljush

#1913 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Hrkljush »

horty225 wrote:Problem je sto vi uglavnom ovako zamisljate trenerke:

to je neka obicna trenerka, nidje veze. Jest ona adidas ali je totalno obicna. Ja nosim onako sire, nezz evo gledam na netu ne mogu naci nista normalno od slika xD nije ni cudo sto vam se bas ne svidjaju. Uglavnom ne morate nesto vise posebno ponavljati vasa misljenja, da ne bude bezveze modovi ljudi, ako ima neka zenska osoba da kaze da ili ne, ok ako ne nema veze.
Ja mislim da razumijem sta zelis reci, na koju "vrstu" trenerke mislis, al kad je vec ne mozes naci na netu, sto fino ne uslikas svoju pa ne postavis?
horty225 wrote:kosulju jednostavno ne nosam. Imam ja i lanac i lancic, i nije bizuterija, haha. I to je skupo xD
A nije mi jasno kako moze sorc a ne moze trenerka?
Za samu kosulju nema jednostavno sanse. Farmerke mogu podnijeti ali jednostavno kad obucem kosulju kao da nisam to ja, glupo se osjecam kao da mi ne stoji
Po meni trenerka se moze i tolerisat po danu (mozda ides na trening, ili sa njeg i sl. pa ljudi nece ni komentarisat) al ako sjedis na kafi, ili pogotvo navece... ne znam, prije mi nije smetalo toliko, ali sad kad vidim ove u trenerci, osisani na keca, jos one brze chale :roll: , hoce nesto da mi bude, jos ti nosis i taj lanac-lancic, kako god, bas ne ide. Sto bi se cvario na ovoj vrucini kad mozes komotno nositi bermude ili sorc, ima tako dobrih po radnjama, nit su skupi, a musko u njima predobro izgleda, jos ako ima dobre noge...
horty225 wrote:brightside, u koju boju se farbas? :D

A cure, sta vi mislite o duzini kose kod muskarca, posebno o onim duzim s repom? I da li vam je ok ona klasicna ili volite vidjeti nesto neobicno?
Uvijek su me privlacili likovi sa duzom kosom, ono tipa metalci i to, al me vazda zapadne da mi se svidi neko sa onako kracom kosom :D Valjda mi je samo merak vidjeti to na koncertu, tv-u, internetu i sl., dok u stvarnosti mi se desi da me privuce neko sa kracom kosom. Mada ideja muskarca sa dugom kosom jos ne izlazi iz misli, tako da volim sve, i dugo i kratko pod uslovom da kosa izgleda zdrava i njegovana, to mi je najbitnije, bila ona 3 cm ili 3m :D
eki to

#1914 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by eki to »

tokom oralca, pozelite li da jezik sa klice predje na cajni kolutic :P
horty225

#1915 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

e hvala hrkljush, onak iskreno i ozbiljno si lijepo odgovorila na sva pitanja i objasnila neke stvari. Nisam tako razmisljao, ali eto uzecu to onda u obzir i necu vise oblaciti navecer trenerke. A sto se tice mojih trenerki, trenutno imam neki za**b tako da ne mogu nista poslati od slika, budem vidio da nadjem neciju slicnu na fb barem ako vec nema na google, znam nekih likova koji bi mogli imat tako neku sliku ili sta ja znam, ako ne onda budem poslao za par dana svoju :) A sto se tice lancica, nije lanac nego lancic i stavim ga ispod majice tak da se ne ku??im po gradu, samo se vidi malo oko vrata.

Al uglavnom nema vise trenerki navecer. :)
horty225

#1916 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

vjerujem da sve sto ste starije to je sve manje izrazeno, ali sta vam to smeta najvise kod drugih cura? I sta vi vidite kod drugih cura prvo? I na sta ste onako najvise ljubomorne
plain vanilla

#1917 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

horty225 wrote:vjerujem da sve sto ste starije to je sve manje izrazeno, ali sta vam to smeta najvise kod drugih cura? I sta vi vidite kod drugih cura prvo? I na sta ste onako najvise ljubomorne
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=11&t=88089
aldera

#1918 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by aldera »

evo par mojih:
1. Da li više volite da oduševljeno slušamo po 100-ti put neki vaš problem ili da pristupimo rješavanju istog.
2. Zašto dolazi do promjene raspoloženja kada pristupimo rješavanju istog.
3. Zašto je u većini slučajeva gadno ta vrsta gadnog raspoloženja.
4. Zašto obično moramo da napustimo novoformirano stratište glavom bez obzira.

eto ukratko 8-)
mystique

#1919 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by mystique »

uvijek problemi sa ženskim promjenama raspoloženja... :roll:
Nokija

#1920 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Nokija »

mystique wrote:uvijek problemi sa ženskim promjenama raspoloženja... :roll:
Nedavno sam procitala jedan ozbiljan clanak o hormonima. Tu se kaze da oni odgovorni za jako puno akcija i reakcija u organizmu. Tako i na oscilacije u raspolozenju. To je posebno izrazeno kod zena. Zenska ravnoteza hormona je jako, jako osjetlljiva. Tako da kad zensko tersa, nije uvijek znak teskog karaktera, nego jednostavno poremecaja :D naravno hormonalnog.
Al neke vala tersaju i nako :D
MaxPayne

#1921 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MaxPayne »

ako si fin eventualno se možeš svidjeti njenoj mami
Jay Gatsby

#1922 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

A šta je antonim od "fin" :mrgreen:
rumFo

#1923 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rumFo »

pito bi ja... hocel se koja udat? :D :lol:
horty225

#1924 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Evo da vas pitam onak, sta vi mislite o vezama na daljinu? U bilo kojem smislu samo da niste blizu, mozete odgovoriti na vise verzija u slucaju tom onda tako i u ovom tako to. Eto samo me zanima sta mislite o tome. Jel ne za svaku opciju ili postoji neki uslovi da bi bilo da.
Beauty01

#1925 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Beauty01 »

horty225 wrote:Evo da vas pitam onak, sta vi mislite o vezama na daljinu? U bilo kojem smislu samo da niste blizu, mozete odgovoriti na vise verzija u slucaju tom onda tako i u ovom tako to. Eto samo me zanima sta mislite o tome. Jel ne za svaku opciju ili postoji neki uslovi da bi bilo da.
Zasto da ne?! Meni je to super, ako su se dvoje ljudi nasli, ako imaju iste/slicne interese, ako su se zaljubili... Koliko znam veza na daljinu da nisu uspjele, toliko znam i da jesu, tako da...samo naprijed, ako se neko voli, daljina definitivno nije prepreka.. Osim ako si ti ovdje, a ona npr. na Novom Zelandu, i ne postoji nikakva sansa da se ikad vidite, e onda... :D
Locked