Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:i mada sam ovu diskusiju zavrsio 40 miliona ima grejs period i novac se povlaci parcijalno tako da opet ostaje cifra od 5%...
Pa čekaj, šta kad istekne 5 godina grejs perioda - onda će bit 85 % , jel Nismo sad u govnima, al ćemo bit za 5 godina.
Nista...odnijet ce nam arapi cestu...kad ne uplatimo ratu...ustvari odnijet ce je MMF prije...fakat si losh kolikobgodina cemo otplacivat kredit, kolika je godisnja taksa, kolika je kamata...de bolan kad tvrdis da si natprosječno inteligentan kazi sta konkretno. ..samo ponavljas floskule
Ajd zdrao
kamen spoticanja wrote:i mada sam ovu diskusiju zavrsio 40 miliona ima grejs period i novac se povlaci parcijalno tako da opet ostaje cifra od 5%...
Pa čekaj, šta kad istekne 5 godina grejs perioda - onda će bit 85 % , jel Nismo sad u govnima, al ćemo bit za 5 godina.
Nista...odnijet ce nam arapi cestu...kad ne uplatimo ratu...ustvari odnijet ce je MMF prije...fakat si losh kolikobgodina cemo otplacivat kredit, kolika je godisnja taksa, kolika je kamata...de bolan kad tvrdis da si natprosječno inteligentan kazi sta konkretno. ..samo ponavljas floskule
Ajd zdrao
Ja sam ovdje iznio xy kvantitativnih pokazatelja na koje je tvoj odgovor u više navrata bio, citiram: "bla bla". Mislim da konkretnije od brojki ne može, dok je tvoja nacionalistička priča primjer koji u rječniku stoji ispod pojma "floskula". Pošto nemaš više argumenta, predložio bih da ne toneš dalje, pobjeći će ti nagrada iz gore citiranog hadisa.
Što se tiče opaske o inteligenciji, samo ću reći ovo: Odlika inteligentnih ljudi jeste upravo da sve kritički preispitivaju i postavljaju pitanja, a odlika dogmatika jeste da šute, slijede i brane svoje nedodirljive vođe.
Warashii wrote:Heh pa iskreno ako ne pisu na forumu ne mora da znaci da ih to ne brine .
Evo ja sam iskreno na samom cosku ( Adolfa Goldbergera ) , danas sutra ako Bog da planiram da odselim iz ove mahale ali to nije razlog da me se ovo ne tice.
Nego, da sjasemo vise sa ove teme. Krajem mjeseca zamjena rasvjete u Ze
Ide sce u fazonu ovih sijalica sa kruznih tokova. Sminkanje, modernizacija, usteda
CVIKERASH wrote:Sto je u ratu bila urbana legenda u Zenici da je medju rajom kruzila vizitka od Sekija.U fazonu ,utjerivac dugova i njegova slika u bokserskoj pozi .
A bila je i jos jedna.O nekom ubici sto je davio po haustorima klavirskom zicom.
Jes tacno...u fazonu filma beogradski davitelj
Zbog toga se najbolje zaradjivalo na kvalitetnom pleksigasu, koji sporo gori i dobro osvjetljava mracne haustore
I ne samo to...
da je policija kakva bi trebala biti sad bi im retroaktivno uzela mjeru.
Upravo. Htjeli su nesto posebno za taj dan, nesto sto ce upamtiti za cijeli zivot i kod ovakvog njihovog ponasanja je samo policija trebala da stavi pecat na taj datum. Pamtili bi ga sigurno cijeli zivot.
I ne samo to...
da je policija kakva bi trebala biti sad bi im retroaktivno uzela mjeru.
Upravo. Htjeli su nesto posebno za taj dan, nesto sto ce upamtiti za cijeli zivot i kod ovakvog njihovog ponasanja je samo policija trebala da stavi pecat na taj datum. Pamtili bi ga sigurno cijeli zivot.[/quote]
ja ne mogu shvatiti ovakve osobe,kakvi su to umovi,ono zaustavilo saobraćaj u centru grada i izašlo plesati jer im je to ko ćejf,bože sačuvaj idiota
splend wrote:ma za igraliste je jos i dobro, najjaci su ovi sto ocekuju da im huso pravi fabrike
mada nisi ni oni losi, koji bi da covjeku koji daje 500.000 maraka odrede sta da pravi
komunisticka posla...
Eh pa da nije "komunističkog posla" i postupka nacionalizacije, nikad se na ovom mjestu ne bi mogla izgraditi džamija isključivo odlukom općinskih vlasti. Znate zašto? Zato što je to prije nacionalizacije bila privatna svojina. Tek kada su ti zli komunisti, na koje toliko kukate, privatnu imovinu pretovirili u opštenarodnu (sada općinsku), stvoreni su uslovi da se u današnjem bh. divljem kapitalizmu, nekim fantomskim odlukama mjenja pravni režim zemljišta u gradskoj zoni, suprotno Zakonu o građevinskom zemljištu FBiH. Komunizam vam ne valja, ali vam se ne gadi koristiti pogodnosti koje je stvorio