FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Erzsebet wrote:Pa šta hoćeš da kažeš, da je prodavanje intervjua Dodiku moralno opravdano? Ili novinarski opravdano? Prodavanje medijskog sadržaja su reklame, a ne pranje mozga i naručena pitanja, ti se k'o fol razumiješ u novinarstvo, pa bi to trebala znati. Nemam ja ništa protiv toga da on radi, ali imam protiv toga da laže kako je najveći patriota, a ustvari je običan ratni profiter, koji bi u Jugoslaviji još uvijek vodio kolažni program, i to bi mu bio najveći domet.
Po čemu su pitanja Dodiku bila naručena? Šta je tu favoriziralo Dodika? Po čemu je Dodik tu plasirao bilo koju anti BIH ideju?
A očito ne znaš i ne razumiješ pojam ratnog profiterstva. Ratni profiteri trguju u ratu, ljudima, robom, Senad je cijeli rat bio na prvoj liniji (što je TV svakako). Ako je poslije toga prodavao svoj rad nekome, to nema veze sa ratnim profiterstvom.

Mnogi strani novinari su se također afirmirali u ratu u BIH. Jesu i oni profiteri? Mnogi lječnici su stekli nezamislivu praksu tijekom rata? To, nije ratno profiterstvo. :D Dapače.
Last edited by KatarinaKosaca on 26/03/2013 13:26, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#1902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Erzsebet wrote:Nek' si ti nama iz Sent Luisa kazao, u kojem si zadnjih 20 godina :).
to je Amsterdam bliže, pa je argument onda jači :roll: :lol:
luckylaka

#1903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote:
wolf07 wrote:Hajde sve, samo ne kontam sta je motiv jednom Dodiku pa da plati Senadu da ga ovaj intervjuise? Sta se desilo, Dodo sad dobio hiljade glasaca u Fedraciji BiH zbog tog intervjua ili sta??? Mislim.... :-)
Pusti bolan price rekla-kazala jednostavno Senad je klasa u BiH novinarstvu i dalje.Senad nekima cure povaljo pa se ovdje zale :-D Inace da se toliko placaju intervjui(cuj Dodo 30.000 :lol: )pa koliko je Zlatko dao intervjua na Ftv do sada bi go hodao da je svaki placao. :D
Nek' si ti nama iz Sent Luisa kazao, u kojem si zadnjih 20 godina :).
:lol: :lol: A ti iz ....-gubis se polako :-) .Nismo tema ni ti ni ja vec FeceTv(inace tvoja omrzena tv)i novinar br.1 Senad H.(inace tvoj ljubimac).I nije Sent nega Saint Louis-Mo
Erzsebet

#1904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

KatarinaKosaca wrote:
Erzsebet wrote:Nek' si ti nama iz Sent Luisa kazao, u kojem si zadnjih 20 godina :).
to je Amsterdam bliže, pa je argument onda jači :roll: :lol:
Da, ali sam 29 godina proveo u Sarajevu...
Erzsebet

#1905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Erzsebet »

luckylaka wrote:
:lol: :lol: A ti iz ....-gubis se polako :-) .Nismo tema ni ti ni ja vec FeceTv(inace tvoja omrzena tv)i novinar br.1 Senad H.(inace tvoj ljubimac).I nije Sent nega Saint Louis-Mo
Nije Saint Louis, nego je Sent Luis na jeziku koji ja govorim, kao što je i Vašington, Njujork, itd. Kao što rekoh, velika je razlika, jer sam ja ipak friška dijaspora, a ti i ne znaš šta je novinarstvo.
KatarinaKosaca

#1906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote:
Nije Saint Louis, nego je Sent Luis na jeziku koji ja govorim, kao što je i Vašington, Njujork, itd. Kao što rekoh, velika je razlika, jer sam ja ipak friška dijaspora, a ti i ne znaš šta je novinarstvo.
Fakat se gubiš. Da li netko zna šta je novinarstvo ili ne, ne pokazuje tim što pljuje po kolegama (Duška, Senad itd), nego da nešto zna. Na primjer , ja iz postova znam da forumaš sa nikom @stupska bitanga zna šta je novinarstvo. Nije niti jednom to sam o sebi rekao :D
Ovdje komentiramo jednu novu tv kuću, nije takmičenje "dobar novinar" niti "poznavalac novinarstva" :D
luckylaka

#1907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Erzsebet wrote:
luckylaka wrote:
Ti kao bivsi propali novinar :-D trebao bi valjda znati da jezik kojim ti govoris je samo dokaz zasto si propali novinar.Aj zdrao,dosadan si svojim postovima.Ja budala nasjedam
karanana

#1908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ja mogu razmjeti kritikovanje i lajanje iz razloga, ali on se vec duze vrijeme navalio na senada i facetv kao da je najveci krivac ne samo za rat i postratnu situaciju u BiH, ekonomiju i neimastinu, nego i za globalno zagrijavanje.
i onda kada nema nekih konkretnih stvari, onda nabada neke stvari tipa da smrche bijelo po onom stolu ili da je ratni profiter ili da je placenik ili da ne placa ljude...sve to uz jos neke stvari koje daje a koje nisu tacne tipa nettva-a i slicno, samo da sto vise ocrni.
a apsolutno niti jednog argumenta nizasta.
simonese

#1909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

Marjan je u dusi Turcin :mrgreen:
Hercegoviina

#1910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hercegoviina »

utakmica srbija skotska na face kasni najmanje 2 minute
Srebrni

#1911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Hercegoviina wrote:utakmica srbija skotska na face kasni najmanje 2 minute
Možda je to način koji su našli da prenose ove utakmice, uključujući našu od petka... nije direktno, nego kasni par minuta? Uglavnom, ne gledam ništa drugo, tako da mi je i ovo kao direktno :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- »

Sve utakmice kasne po 3-4 minute.
Mustang1

#1913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Ja sam gledao paralelno na kompu na youtube Belgiju a na tv.u face .. Kad su se ukljucili na utakmicu Belgije slika je isla identicna .. :D
_Reds_

#1914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

Bubalo1 wrote:Ja sam gledao paralelno na kompu na youtube Belgiju a na tv.u face .. Kad su se ukljucili na utakmicu Belgije slika je isla identicna .. :D

Inace i na streamingu kasni utakmica. Ali ne bas 2-3 minute.
KatarinaKosaca

#1915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Još jedan dobar cd danas..
opa22

#1916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by opa22 »

KatarinaKosaca wrote:Još jedan dobar cd danas..

'ko je bio gost?
armminn

#1917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by armminn »

kako se zova nova voditeljica uzbudjenja koja je jutros vodila ???? :thumbup:
Nero Histrion

#1918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

armminn wrote:kako se zova nova voditeljica uzbudjenja koja je jutros vodila ???? :thumbup:
I ja sam je primijetio :) , cini mi se da se zove Nahla ili Nehla, nisam siguran. Zvezdana je odlicna, ali i ova nova je izuzetno sarmantna :thumbup: . Ne znam da li je iko gledao novu seriju "Namigivanje zvijezdama"? Stvarno lijepo uradjeno, a mene svaki put uhvati neka nostalgija ...
luckylaka

#1919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Boga mi i ona mala danas uradi onaj intervju sa nekim amerom vrlo profesionalno,a onaj reseta redom jednog po jednog.A ko da mu se Fahro nesto zamjerio,jebat ce ga zivota mi. :D
evo mene

#1920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Ma koja televizija. Ljudi mjesecima ne primaju platu. Odlaze mu ljudi iz dana u dan i to oni koji nešto umiju.
StupskaBitanga

#1921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

evo mene wrote:Ma koja televizija. Ljudi mjesecima ne primaju platu. Odlaze mu ljudi iz dana u dan i to oni koji nešto umiju.
Ko je ikada hajra vidio od Senada
evo mene

#1922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

StupskaBitanga wrote:
evo mene wrote:Ma koja televizija. Ljudi mjesecima ne primaju platu. Odlaze mu ljudi iz dana u dan i to oni koji nešto umiju.
Baš tako. Niko! Klasični tv bolesnik!
BHCluster

#1923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHCluster

#1924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

luckylaka wrote:Boga mi i ona mala danas uradi onaj intervju sa nekim amerom vrlo profesionalno,a onaj reseta redom jednog po jednog.A ko da mu se Fahro nesto zamjerio,jebat ce ga zivota mi. :D
:thumbup:
Nesmije stite ga veci od Fahre.
luckylaka

#1925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

StupskaBitanga wrote:
Ima li prognoza kada bi se mogla zatvoriti,niste uspjeli sa Tv1 sada vam Senad smeta :-) Sto ne pokusate zatvoriti Pinkove,Dm-ove,Bn-ove...nego i ovo malo jada sto ima u Federaciji smeta vam :xNe smeta sto sto Bht i Ftv zgrcu hiljade i hiljade maraka za nizasto nego smetaju ovi sto iz nicega pokusavaju nesto napraviti :-)
Locked