SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- dzeno123
#1901 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Mozda covjek pretjeruje ali politika je kod nas usla u sve pore drustvenog zivota tako da ovo sto on prica nije besmislica.
-
shin
#1902 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=camwhoremilivoje wrote:
Da ne bi bio budala zovi se konceptualnim umjetnikom
https://skydrive.live.com/?cid=1387bccc ... &sc=photos
P.S. Izjave ''nije ona takva nego joj je dečko budala'' demantujem starom narodnom ''s kim si- takav si''.
Peace
http://encyclopediadramatica.ch/Camwhore
-
Baudelaire
#1903 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
SDA promocija, to je njegova priča i samim tim i problem.dzeno123 wrote:Mozda covjek pretjeruje ali politika je kod nas usla u sve pore drustvenog zivota tako da ovo sto on prica nije besmislica.
- milivoje
-
dezurni_ucenik
#1905 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Covjek zaklan u po' bijela dana a ovi AV/MAU dizu buku zbog ubijenih pasa u Hadzicima.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1906 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nego, cudi me da niko jos uvijek nije iskopa njegovu slikicu...mahala je zakazala sto jest' jest' .
Ma kako god okrenes sve ce se svesti na proglasavanje neuracunjivosti i bit ce na slobodi za nekih godinu , cak i manje .
Ma tuzilastvo i sudstvo dominira..i koji ce nam klinac zatvori uopste, kada nam je svakako 90% delikvenata i presudjenih prestupnika na slobodi.A oni sto su u zatvorima redovno se za vikend pustaju kucama.
Totalno propali sistem, propali drzavni aparat, urusene morale vrijednosti. Od BiH samo sto je ostalo teritorija i ljudi..i to je to. Ovo drzave vidjelo nije.
Ma kako god okrenes sve ce se svesti na proglasavanje neuracunjivosti i bit ce na slobodi za nekih godinu , cak i manje .
Ma tuzilastvo i sudstvo dominira..i koji ce nam klinac zatvori uopste, kada nam je svakako 90% delikvenata i presudjenih prestupnika na slobodi.A oni sto su u zatvorima redovno se za vikend pustaju kucama.
Totalno propali sistem, propali drzavni aparat, urusene morale vrijednosti. Od BiH samo sto je ostalo teritorija i ljudi..i to je to. Ovo drzave vidjelo nije.
-
Baudelaire
#1907 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Neće se ovaj izvući. Smio bih se kladiti. I to samo zahvaljujući medijskoj hajci. Kamo sreće da su poletni svakog kriminalca tako popljuvati.-LIBERO- wrote:Nego, cudi me da niko jos uvijek nije iskopa njegovu slikicu...mahala je zakazala sto jest' jest' .
- amrica
#1908 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
bilo na ftv, novinari trazili sliku, ovi ne daju 
-
Hendrix
#1909 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ovde očigledno imamo neki poremećaj vrijednosti, danas je cool pomagati cukama i postavljati njih kao prioritete naše brige, pored hiljada ljudi na ivici siromaštva u čitavoj zemlji.
Fino je što pratite zapadne trendove, a i fino je tu u gradu volontirati, malo cuke maziš, daš im hrane, ne moraš recimo otići u povratničko selo i pomoći ljudima tamo. To je daleko ba, a cuke su ovde, među nama. Ovde je neko takmičenje u licemjerstvu, ne možemo mi glumiti idealan sistem kao na zapadu gdje ljudi imaju posao i normalan život pa svoje potrebe za humanošću nadoknađuju velikom brigom za životinje. Pa ovde su ljudi ugroženi, otiđite malo van svojih parkova i grada, malo pogledajte kako LJUDI žive, kako djeca nemaju para u školu da idu, kako nane i dede povratnici žive bez struje 17 godina nakon rata, kako invalidi žive sa 30ak maraka primanja...
I da, ja se za razliku od mnogih tzv. spasilaca životinjskih prava mogu pohvaliti da sam spasio život 4 psa koji su mi dolazili zimi pred kuću gladni i žedni, svake zime po jedan i to godinama prije nego ste smislili ovi smijuriiju od udruženja. Usputno hranjenje lutalica koji se tu i tamo pojave ne smatram posebnim činom, to je sasvim normalno. I nisam to po novinama prikazivao i medijima, niti sam se dičio tim, volim životinje, ništa manje nego svaki normalan čovjek ali ovakvu nebulozu od zakona i ponašanja ne mogu da shvatim. Veće je mučenje psima što su pušteni da hodaju slobodno i traže hranu po smeću dok vi otvorite azil za 20 godina.
I za kraj, vratite se malo u realnost, ovo je Bosna, mi nažalost imamo ljude kojima je potrebna pomoć i to sada, dok vi maštate o volontiranju i maženju cuka, ne zaboravite se slikati za fejsbuk kako hranite cuke, ipak ste to vi prvi smislili.
Fino je što pratite zapadne trendove, a i fino je tu u gradu volontirati, malo cuke maziš, daš im hrane, ne moraš recimo otići u povratničko selo i pomoći ljudima tamo. To je daleko ba, a cuke su ovde, među nama. Ovde je neko takmičenje u licemjerstvu, ne možemo mi glumiti idealan sistem kao na zapadu gdje ljudi imaju posao i normalan život pa svoje potrebe za humanošću nadoknađuju velikom brigom za životinje. Pa ovde su ljudi ugroženi, otiđite malo van svojih parkova i grada, malo pogledajte kako LJUDI žive, kako djeca nemaju para u školu da idu, kako nane i dede povratnici žive bez struje 17 godina nakon rata, kako invalidi žive sa 30ak maraka primanja...
I da, ja se za razliku od mnogih tzv. spasilaca životinjskih prava mogu pohvaliti da sam spasio život 4 psa koji su mi dolazili zimi pred kuću gladni i žedni, svake zime po jedan i to godinama prije nego ste smislili ovi smijuriiju od udruženja. Usputno hranjenje lutalica koji se tu i tamo pojave ne smatram posebnim činom, to je sasvim normalno. I nisam to po novinama prikazivao i medijima, niti sam se dičio tim, volim životinje, ništa manje nego svaki normalan čovjek ali ovakvu nebulozu od zakona i ponašanja ne mogu da shvatim. Veće je mučenje psima što su pušteni da hodaju slobodno i traže hranu po smeću dok vi otvorite azil za 20 godina.
I za kraj, vratite se malo u realnost, ovo je Bosna, mi nažalost imamo ljude kojima je potrebna pomoć i to sada, dok vi maštate o volontiranju i maženju cuka, ne zaboravite se slikati za fejsbuk kako hranite cuke, ipak ste to vi prvi smislili.
-
maximilijana
#1910 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
chuchumbamayumbe wrote:Priča o azilu/azilima se provodi kraju...
Azil nastaje pod krajnje sumnjivim ugovorima u opštini Pale/Prača, psi će biti zbrinuti DOŽIVOTNO u tom azilu, uz izdvajanje od 157km na mjesečnom nivou, po psu.
Ako se zakon ne promijeni, to će biti to, nema ograničenog držanja u azilu, nego doživotno (postoji nekoliko stavki pod kojima se pas može eliminisati, ali ako je zdrav, prav i sve ostalo, imaće pas mnogo bolje uslove i veća primanja nego mnoge porodice u ovoj našoj banana državi).
pa sticajem okolnosti lik na cijoj zemlji se pravi azil je "dobar drug" nacelnika Koldze..
mozda je ovo ono: bolje se baviti zivotinjama nego nama samima..da ne bi vidjeli kako smo losi
a mozda je neko namjerno ubio cuke da skrene pozornost na ubistvog onog jadnika na Dobrinji? (teorija zavjere)
mene je vise strah hodat gradom...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1911 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=96313
evo nova tema o psima lutalicama... pamet u glavu
evo nova tema o psima lutalicama... pamet u glavu
- karanana
#1912 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
a i ovaj fotograf ih zajebo za 2500 KM ako je ovo tacno.
ovdje se nevini ljudi ubijaju radi sopstvenih 100-200 maraka a da ne govorimo o nekom ko uzme 2500, i to ih uzme od ubice i psihopate.
ovdje se nevini ljudi ubijaju radi sopstvenih 100-200 maraka a da ne govorimo o nekom ko uzme 2500, i to ih uzme od ubice i psihopate.
- chuchumbamayumbe
#1913 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I takav lik slobodno šetao okolo...
Jebo mater, pa otkud on na slobodi, ko mu dozvoli?!?!?
Ima li negdje da se vidi njegova slika?!?!?
ZAKLAO FOTOGRAFA NA DOBRINJI
Elvir Korać ubio je svoga oca, majku i sestru
Policija još uvijek traga za Elvirom Koraćem, koji se sumnjiči za ubistvo fotografa Mustafe Bukvića u sarajevskom naselju Dobrinja, dok je policija još u petak uhapsila njegovu nevjenčanu suprugu Danu Škrbu i predala je Tužilaštvu Kantona Sarajevo, jer se može dovesti u vezu s ovim ubistvom.
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Dok je Korać u bijegu pred policijom, sve je više informacija o njemu. U prvi mah je objavljeno da je riječ o opasnom kriminalcu, a Federalna televizija je večeras objavila i nezvanične informacije prema kojima je Korać ubio svoga oca, majku i sestru.
Kako je navedeno, ubio je oca na spavanju, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao u Foči. Međutim, početkom agresije pobjegao je iz zatvora. Potom je na slobodi tokom agresije ubio svoju majku i sestru, nakon čega je njihova beživotna tijela prebacio u podrum, gdje ih je posuo krečom. Istraga je potvrdila da je Korać uživao u ubistvima najbližih članova porodice.
Jebo mater, pa otkud on na slobodi, ko mu dozvoli?!?!?
Ima li negdje da se vidi njegova slika?!?!?
ZAKLAO FOTOGRAFA NA DOBRINJI
Elvir Korać ubio je svoga oca, majku i sestru
Policija još uvijek traga za Elvirom Koraćem, koji se sumnjiči za ubistvo fotografa Mustafe Bukvića u sarajevskom naselju Dobrinja, dok je policija još u petak uhapsila njegovu nevjenčanu suprugu Danu Škrbu i predala je Tužilaštvu Kantona Sarajevo, jer se može dovesti u vezu s ovim ubistvom.
Foto: Arhiv/Sarajevo-x.com
Dok je Korać u bijegu pred policijom, sve je više informacija o njemu. U prvi mah je objavljeno da je riječ o opasnom kriminalcu, a Federalna televizija je večeras objavila i nezvanične informacije prema kojima je Korać ubio svoga oca, majku i sestru.
Kako je navedeno, ubio je oca na spavanju, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu koju je izdržavao u Foči. Međutim, početkom agresije pobjegao je iz zatvora. Potom je na slobodi tokom agresije ubio svoju majku i sestru, nakon čega je njihova beživotna tijela prebacio u podrum, gdje ih je posuo krečom. Istraga je potvrdila da je Korać uživao u ubistvima najbližih članova porodice.
Last edited by chuchumbamayumbe on 25/02/2012 23:45, edited 1 time in total.
- Manic Psycho
#1915 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ovakav monstrum hodao gradom od kraja rata do danas, cudo nije poklao jos ljudi 
- vjesticanametli
#1916 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
treba nama rumunija da se desi da mi pohvatamo ove gadove politicarske za vratove pa onda da zidamo sve ponovo
mamu vam sudijsku i politicarsku
mamu vam sudijsku i politicarsku
-
Incub
#1917 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ima li slika od Elvira Koraca?????
Zar je moguce da je ovakav na slobodi, ma moze kod nas.....
Hajde da vidimo sliku ako neko naleti u Bingu
Zar je moguce da je ovakav na slobodi, ma moze kod nas.....
Hajde da vidimo sliku ako neko naleti u Bingu
-
bosanski.tornjak
#1918 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Zadnji put kad sam ga vidio imao je crnu kosu zalizanu al ima tome vise od godine
- Don Zivconi
#1919 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hebem ti zivot monstrum hoda ulicama ubio covjeka a mi nemamo ni sliku ja drzave i govana
da li se smijati ili plakati pitanje je sada
hocemo sliku
hocemo sliku
- muha_sa
- chuchumbamayumbe
#1921 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma ja ba, samo maltretiraju čovjeka, nije on ubica nego ova Dana.muha_sa wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... triji.html
On je samo bivši ubica, koji je ubio oca, majku i sestru, koji uživa ubijajući, ali se javi kada mu bude loše pa mu ovi daju tableta i tako to.
Majko mila, pa ko mu dozvoli da se slobodan šeta okolo?!?!
Ovo novinari moraju istražiti i saznati ko stoji iza papira kojim se ovom monstrumu dozvoljava da slobodno šeta po gradu!
- Pasiflora
#1922 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I sa cim ovaj komentar ima veze u ovoj prici?CVIKERASH wrote:Covjek zaklan u po' bijela dana a ovi AV/MAU dizu buku zbog ubijenih pasa u Hadzicima.![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1923 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ŠOKANTNE NOVE VIJESTI: Djevojka tvrdi da je zaklala fotografa, Korać ubio čitavu porodicu, nalazi se na Psihijatriji
http://doznajemo.com/2012/02/25/sokantn ... hijatriji/
http://doznajemo.com/2012/02/25/sokantn ... hijatriji/
-
PalaSa Marsa
- O'zone
- Globalni moderator
#1925 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nije jedini ima njih još popriličan broj osuđenih ubica,manijaka,silovatelja..., koji hodaju ulicama a da niko nije svjestan toga. Ako se nevaram zadnji put se pričalo o cifri od 900 osoba kje su pravosnažno osuđene i čekaju na izdržavanje kazne a do tada su na slobodi.chuchumbamayumbe wrote:Ma ja ba, samo maltretiraju čovjeka, nije on ubica nego ova Dana.muha_sa wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... triji.html
On je samo bivši ubica, koji je ubio oca, majku i sestru, koji uživa ubijajući, ali se javi kada mu bude loše pa mu ovi daju tableta i tako to.
Majko mila, pa ko mu dozvoli da se slobodan šeta okolo?!?!
Ovo novinari moraju istražiti i saznati ko stoji iza papira kojim se ovom monstrumu dozvoljava da slobodno šeta po gradu!