Forumasi zaposljavaju
Moderator: anex
- ExNihilo
#1901 Re: Forumasi zaposljavaju
Pa nisu ludi da plaćaju objavu oglasa. 
- HAVANA
#1902 Re: Forumasi zaposljavaju
Onaj koji dobro radi.Koga boli tuki za to,nece hostel muhamed cengic nazvat...Koristi ono sto ti moze posluzit,po cemu te znaju...Evo sam ovaj komentar potvrdjuje ispravnost odluke,ne spomenusmo druge hostele, vec njih...Uslo u uho.Zna svako.A i dobar.polis wrote:VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalacNed071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]
Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.![]()
![]()
- polis
#1903 Re: Forumasi zaposljavaju
Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu.HAVANA wrote:Onaj koji dobro radi.Koga boli tuki za to,nece hostel muhamed cengic nazvat...Koristi ono sto ti moze posluzit,po cemu te znaju...Evo sam ovaj komentar potvrdjuje ispravnost odluke,ne spomenusmo druge hostele, vec njih...Uslo u uho.Zna svako.A i dobar.polis wrote:VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalacNed071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]
Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.![]()
![]()
- HAVANA
#1904 Re: Forumasi zaposljavaju
Aha,presvlacim posteljine utorkom i cetvrtkom.
- polis
#1905 Re: Forumasi zaposljavaju
Eto vidiš. Kakve su plate kod okupatora da se prijavim za ovaj pos'o? Šifra: Lažni patriJotaHAVANA wrote:Aha,presvlacim posteljine utorkom i cetvrtkom.
- Ned071
#1906 Re: Forumasi zaposljavaju
dabogda nas austrija ujutro okupirala...
- Sarajevski-Seljak
#1907 Re: Forumasi zaposljavaju
Ned071 wrote:dabogda nas austrija ujutro okupirala...
mOre i Njemacka
- insaneinthebrain
#1908 Re: Forumasi zaposljavaju
mogu i arapi 
- Sarajevski-Seljak
#1909 Re: Forumasi zaposljavaju
Zar nisu vec? 
- Kaligrafija
#1910 Re: Forumasi zaposljavaju
Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
- madesa
#1911 Re: Forumasi zaposljavaju
Nije jediniKaligrafija wrote:Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
- Kaligrafija
#1912 Re: Forumasi zaposljavaju
Hvala, znam da nije jedini...Moze li sta konkretno...!?madesa wrote:Nije jediniKaligrafija wrote:Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
- Thorgerson
#1913 Re: Forumasi zaposljavaju
A kakvo ti je misljenje o nasim drugim okupatorima, turcima?polis wrote: Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu.![]()
![]()
- polis
#1914 Re: Forumasi zaposljavaju
To nije bilo predmet diskusije, ali evo mišljenje mi je Isto kao za sve okupatore.Thorgerson wrote:A kakvo ti je misljenje o nasim drugim okupatorima, turcima?polis wrote: Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu.![]()
![]()
-
mali_balon
#1915 Re: Forumasi zaposljavaju
Brodogradilište u Puli (RH) traži veći broj radnika za rad na radnim pozicijama:
– Zavarivač TIG
– Zavarivač MAG (CO2)
– Zavarivač REL
– Brodomonter
Potrebne kvalifikacije:
– minimalno završena osnovna škola
– minimalno iskustvo 1 godina
– da osoba nije kazneno (krivično) kažnjavana ili da se protiv nje ne vodi krivični postupak
Nudimo:
– pribavljanje radne dozvole
– sufinanciranje smještaja u Puli
– organiziranje i financiranje atesta (testiranje u Slavonskom Brodu ili Puli)
– radna odjeća, alat i oprema na račun poslodavca
– stalni radni odnos
– odlične prihode (4 do 7,5 EUR po satu neto)
Vaše cijenjene ponude pošaljite na email adresu:
[email protected] (Marijo Ermakora, direktor)
ili na broj telefona:
+385916304201 (Dragan)
– Zavarivač TIG
– Zavarivač MAG (CO2)
– Zavarivač REL
– Brodomonter
Potrebne kvalifikacije:
– minimalno završena osnovna škola
– minimalno iskustvo 1 godina
– da osoba nije kazneno (krivično) kažnjavana ili da se protiv nje ne vodi krivični postupak
Nudimo:
– pribavljanje radne dozvole
– sufinanciranje smještaja u Puli
– organiziranje i financiranje atesta (testiranje u Slavonskom Brodu ili Puli)
– radna odjeća, alat i oprema na račun poslodavca
– stalni radni odnos
– odlične prihode (4 do 7,5 EUR po satu neto)
Vaše cijenjene ponude pošaljite na email adresu:
[email protected] (Marijo Ermakora, direktor)
ili na broj telefona:
+385916304201 (Dragan)
-
Ana Maria
#1916 Re: Forumasi zaposljavaju
Da li je neko radio u PLANIKA prodavnicama, kakva su iskustva, uslovi
HVALA na info.
HVALA na info.
- asMir11
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1917 Re: Forumasi zaposljavaju
Mislim da je ZDK raspisao konkurs za veterinarske (4) i saobraćajne (2) inspektore, pa provjeri. Do ponedjeljka bi trebao biti otvoren taj, traži oglas na sajtu Agencije za državnu službu. Sretno!Kaligrafija wrote:Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
- mahir985
#1918 Re: Forumasi zaposljavaju
Call Centru u Sarajevo potrebno vise radnika sa tečnim poznavanjem njemačkog jezika.
Ne prodaje se "magla", 100% legalni proizvodi, ugodna radna atmosfera bez nepotrebnog pritiska i stresa, redovna isplata.
Vise informacija u PP.
Ne prodaje se "magla", 100% legalni proizvodi, ugodna radna atmosfera bez nepotrebnog pritiska i stresa, redovna isplata.
Vise informacija u PP.
- LeonardoAC
#1919 Re: Forumasi zaposljavaju
Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...
- ExNihilo
#1920 Re: Forumasi zaposljavaju
LeonardoAC wrote:Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...

-
SerijeSync
#1921 Re: Forumasi zaposljavaju
koga ste vi zaposlili ni pakao mu teško pasti neće 
- vješalica
#1922 Re: Forumasi zaposljavaju
pa šupciLeonardoAC wrote:Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...
- P308
#1923 Re: Forumasi zaposljavaju
Tacno. Kad preporucenom posiljkom saljem hrpu ovjerenih dokumenata (koje ne zele da vrate), najmanje sto ocekujem je odgovor da ne zadovoljavas (iz njima znanog razloga) na konkursu. A zapravo te ignorisu kao da nikad nigdje nisi ni konkurisao. 
-
AmirBaa
#1924 Re: Forumasi zaposljavaju
uhh koliki je ovo dokaz da je kod nas kultura na nazadnom nivou! Slao sam u Dubai neku prijavu za posao i ljudi su mi bas veliki tekst odgovorili, zasto me ne mogu zaposliti, sta bih jos trebao nauciti pa opet poslati prijavu. A ovdje cak i ove wannabe silicon valley IT firme nisu odgovorile na prijavu za posaoLeonardoAC wrote:Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...
- insaneinthebrain
#1925 Re: Forumasi zaposljavaju
90% prijava koje sam poslao nikad nikakvog odgovora. sta ti je reci nivo kulture