Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
ExNihilo

#1901 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by ExNihilo »

Pa nisu ludi da plaćaju objavu oglasa. :D
HAVANA

#1902 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by HAVANA »

polis wrote:
Ned071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.
VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Onaj koji dobro radi.Koga boli tuki za to,nece hostel muhamed cengic nazvat...Koristi ono sto ti moze posluzit,po cemu te znaju...Evo sam ovaj komentar potvrdjuje ispravnost odluke,ne spomenusmo druge hostele, vec njih...Uslo u uho.Zna svako.A i dobar.
polis

#1903 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by polis »

HAVANA wrote:
polis wrote:
Ned071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.
VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Onaj koji dobro radi.Koga boli tuki za to,nece hostel muhamed cengic nazvat...Koristi ono sto ti moze posluzit,po cemu te znaju...Evo sam ovaj komentar potvrdjuje ispravnost odluke,ne spomenusmo druge hostele, vec njih...Uslo u uho.Zna svako.A i dobar.
Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu. :run: :run: :run:
HAVANA

#1904 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by HAVANA »

Aha,presvlacim posteljine utorkom i cetvrtkom.
polis

#1905 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by polis »

HAVANA wrote:Aha,presvlacim posteljine utorkom i cetvrtkom.
Eto vidiš. Kakve su plate kod okupatora da se prijavim za ovaj pos'o? Šifra: Lažni patriJota :D :D
Ned071

#1906 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ned071 »

dabogda nas austrija ujutro okupirala...
Sarajevski-Seljak

#1907 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Sarajevski-Seljak »

Ned071 wrote:dabogda nas austrija ujutro okupirala...
:mrgreen: :thumbup:

mOre i Njemacka :kiss:
insaneinthebrain

#1908 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by insaneinthebrain »

mogu i arapi :oops:
Sarajevski-Seljak

#1909 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Sarajevski-Seljak »

Zar nisu vec? :?
Kaligrafija

#1910 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Kaligrafija »

Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
madesa

#1911 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by madesa »

Kaligrafija wrote:Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
Nije jedini
Kaligrafija

#1912 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Kaligrafija »

madesa wrote:
Kaligrafija wrote:Da li neko zna, ima li kakav konkurs za posao otvoren za diplomiranog veterinara, ili da neko zaposljava...Podrucje od Sarajeva, do Visokog... Trazim posao za prijatelja...Prijatelj mi je zavrsio veterinu, ima 6-7 godina, jedan odredjeni period je radio u struci na odredjeno vrijeme... Sada radi nesto deseto, sto nema veze sa njegovim poslom, cak da ne kazem da je ponizavajuce, za tolike godine fakulteta... Momak je sposoban i komunikativan, redovno predaje na konkurse za posao, bilo kakav posao, radio je i kao komercijalista, izdrzava porodicu, ali jednostavno nema srece za dobar posao... Ljudi please, help...! Pomoci cete iskreno dobrom i vrijednom covjeku...! Hvala!
Nije jedini
Hvala, znam da nije jedini...Moze li sta konkretno...!? :D :D
Thorgerson

#1913 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Thorgerson »

polis wrote: Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu. :run: :run: :run:
A kakvo ti je misljenje o nasim drugim okupatorima, turcima?
polis

#1914 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by polis »

Thorgerson wrote:
polis wrote: Bez ulaska u raspravu, ime hostela je glupavo i ne ulazim u priču o ekonomskoj održivosti i poslovanju hostela kao što ti namećeš u priči. BOLI I MENE TUKI. Ako je bio fazon onoga koji je smišljao da ime hostela bude po stranom okupatoru da bi isprovocirao reakcije drugih građana uspio je. Meni je "ušlo u uho" kao jako negativan naziv, a tebi je izgleda "ućerano dobro" i plus mora da radiš u tom hostelu. :run: :run: :run:
A kakvo ti je misljenje o nasim drugim okupatorima, turcima?
To nije bilo predmet diskusije, ali evo mišljenje mi je Isto kao za sve okupatore.
mali_balon

#1915 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mali_balon »

Brodogradilište u Puli (RH) traži veći broj radnika za rad na radnim pozicijama:

– Zavarivač TIG

– Zavarivač MAG (CO2)

– Zavarivač REL

– Brodomonter

Potrebne kvalifikacije:

– minimalno završena osnovna škola

– minimalno iskustvo 1 godina

– da osoba nije kazneno (krivično) kažnjavana ili da se protiv nje ne vodi krivični postupak

Nudimo:

– pribavljanje radne dozvole

– sufinanciranje smještaja u Puli

– organiziranje i financiranje atesta (testiranje u Slavonskom Brodu ili Puli)

– radna odjeća, alat i oprema na račun poslodavca

– stalni radni odnos

– odlične prihode (4 do 7,5 EUR po satu neto)

Vaše cijenjene ponude pošaljite na email adresu:

[email protected] (Marijo Ermakora, direktor)

ili na broj telefona:

+385916304201 (Dragan)
Ana Maria

#1916 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ana Maria »

Da li je neko radio u PLANIKA prodavnicama, kakva su iskustva, uslovi :?
HVALA na info.
asMir11
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1917 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by asMir11 »

Mislim da je ZDK raspisao konkurs za veterinarske (4) i saobraćajne (2) inspektore, pa provjeri. Do ponedjeljka bi trebao biti otvoren taj, traži oglas na sajtu Agencije za državnu službu. Sretno! :thumbup:
mahir985

#1918 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mahir985 »

Call Centru u Sarajevo potrebno vise radnika sa tečnim poznavanjem njemačkog jezika.

Ne prodaje se "magla", 100% legalni proizvodi, ugodna radna atmosfera bez nepotrebnog pritiska i stresa, redovna isplata.

Vise informacija u PP.
LeonardoAC

#1919 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by LeonardoAC »

Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...
ExNihilo

#1920 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by ExNihilo »

LeonardoAC wrote:Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...

Image
SerijeSync

#1921 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by SerijeSync »

koga ste vi zaposlili ni pakao mu teško pasti neće :D
vješalica

#1922 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vješalica »

LeonardoAC wrote:Ima li većeg idiotizma nego neodgovoriti na cv i molbu, ako ništa drugo, bar nije teško kurtoazne dvije rečenice napisati da ti kaže da od tog nema ništa...
pa šupci
P308

#1923 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by P308 »

Tacno. Kad preporucenom posiljkom saljem hrpu ovjerenih dokumenata (koje ne zele da vrate), najmanje sto ocekujem je odgovor da ne zadovoljavas (iz njima znanog razloga) na konkursu. A zapravo te ignorisu kao da nikad nigdje nisi ni konkurisao. :-?
AmirBaa

#1924 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by AmirBaa »

uhh koliki je ovo dokaz da je kod nas kultura na nazadnom nivou! Slao sam u Dubai neku prijavu za posao i ljudi su mi bas veliki tekst odgovorili, zasto me ne mogu zaposliti, sta bih jos trebao nauciti pa opet poslati prijavu. A ovdje cak i ove wannabe silicon valley IT firme nisu odgovorile na prijavu za posao :-)
insaneinthebrain

#1925 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by insaneinthebrain »

90% prijava koje sam poslao nikad nikakvog odgovora. sta ti je reci nivo kulture :oops:
Post Reply