Bagovi postoje, ali se isplati.@no403 wrote:Taj airties sve puno problema![]()
Pa onda po vašem misljenju ima li smisla dati ovih 70 KM i preci sa 110 na njega?
Ne bih pisao ovo (mac sa dvije ostrice), ali ce biti kuknjave kada prodje period za 70 KM.
Moderator: Benq
Bagovi postoje, ali se isplati.@no403 wrote:Taj airties sve puno problema![]()
Pa onda po vašem misljenju ima li smisla dati ovih 70 KM i preci sa 110 na njega?
Bravo!Lud i ponosan wrote:Masala:
Akifa Šeremeta: 4,6,7,8,9,10,11,13,15,16,17, 19,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,35,54,56,58
Šefika Dorića: 1,2,3,4,5,8,9,10,12
Andreja Andrejevića: 11,27,29,53,122,124,126,128,130,152,154,156,158,160,162
Franca Prešerna: 6,7,8,9,14
Rudolfa Rude Tomića: 2,4,8
Džemala Bijedića: 28,42,48
Trg Zlatnih ljiljana: 28,30
Adija Mulabegovića: 15
Petra Tiješića: 4,6
Grbavička: 7b
Za sve nove korisnike u toku je akcija Priključna taksa 0KM. Iskoristite ovu priliku i odaberite neki od xDSL Internet paketa ili jedan od integrisanih paketa koji uključuju Internet, Super TV i/ili fiksnu telefoniju.
Sretno!Lud i ponosan wrote:^^
To znaci novi priliv korisnika sa BHT-a, HS-a, Telemach-a i ostalih provajdera.
Provajderska migracija, ako ti to tako vise odgovara![]()
Ili, narodski, skacu ljudi sa magarca na konja.
zateznistub wrote:^^
Sretno!
U mom haustoru vec skoro godinu dana od kako je, mojom pomoci, usao LOL. Znas li koliko je stanara preslo na lol?
0.
Sve ovo pokriva 250-350 potencijalnih prikljucaka (stambenih jedinica). Ovo su sve, uglavnom male zgrade na dobrinji C4 i C5, jedan ulaz na Saraj polju, jedan na grbavici, dva na dobrinji 1 i 3 u Dzemala Bijedica (Cengic Vila pretpostavljam). Ali dobro je da se LOL siri. Konkurencija je zakon. Mada se LOL jos uvijek tesko moze smatrati konkurencijom velikim operaterima. Zbog male pokrivenosti niko ne uzima za ozbiljno LOL kada pravi ponudu za svoje korisnike.Lud i ponosan wrote:Masala:
Akifa Šeremeta: 4,6,7,8,9,10,11,13,15,16,17, 19,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,35,54,56,58
Šefika Dorića: 1,2,3,4,5,8,9,10,12
Andreja Andrejevića: 11,27,29,53,122,124,126,128,130,152,154,156,158,160,162
Franca Prešerna: 6,7,8,9,14
Rudolfa Rude Tomića: 2,4,8
Džemala Bijedića: 28,42,48
Trg Zlatnih ljiljana: 28,30
Adija Mulabegovića: 15
Petra Tiješića: 4,6
Grbavička: 7b
Za sve nove korisnike u toku je akcija Priključna taksa 0KM. Iskoristite ovu priliku i odaberite neki od xDSL Internet paketa ili jedan od integrisanih paketa koji uključuju Internet, Super TV i/ili fiksnu telefoniju.
Isti slucaj..Qler wrote:Mene u zdanje vrijeme zeza tv. Npr. ne pirkazuje mi tacno program, pise lupam yes dear a ide malcolm... i ne radi mi ono da mi sam prebaci na neki kanal. Konkretno Barca Milan, ja stavio da mi 5 minuta ranije sam prebaci kanal, i ja se ovemo zadao oko kompjutera, i skontam nesto mi fali... u glavnom pred kraj drugog poluvremena sam se ukljucio... tako na jos par kanala sam probao i nije me upozorio...
Sve ce biti uredu dok je LoL mali opereater jer ako nekada postene ''veliki'' izbezobraziti ce se kao i ovi ostali.iceman2010 wrote: Sve ovo pokriva 250-350 potencijalnih prikljucaka (stambenih jedinica). Ovo su sve, uglavnom male zgrade na dobrinji C4 i C5, jedan ulaz na Saraj polju, jedan na grbavici, dva na dobrinji 1 i 3 u Dzemala Bijedica (Cengic Vila pretpostavljam). Ali dobro je da se LOL siri. Konkurencija je zakon. Mada se LOL jos uvijek tesko moze smatrati konkurencijom velikim operaterima. Zbog male pokrivenosti niko ne uzima za ozbiljno LOL kada pravi ponudu za svoje korisnike.
Pretpostavljam da LOL ima nekoliko hiljada korisnika, vjerovatno jedva petocifren iznos, i to prije svega korisnika Interneta. Jako je nezahvalno praviti ovakve procjene odokativno jer se moze dosta fulati, ali ne vjerujem da LOL ima vise od 5-6 hiljada korisnika super TV. Sta sam htio reci u prethodnom komentaru: BH Telecom npr. je reagovao na poteze Telemach-a jer je to znacajno uticalo na odliv korisnika i slabije poslovanje. LOL djelimicno pokriva gradsko podrucje tri ili cetiri sarajevske opstine (nisam siguran za Stari Grad) i marketinski je jako slabasan da bi recimo taj isti BH Telecom reagovao na poteze LOL-a. LOL ima jos puno posla na dovodjenju usluge svima u zgradama u Sarajevu, nakon toga slijedi period gdje su potrebne velike investicije bez direktnog povrata: ili privatne kuce ili dovodjenje signala u druga veca mjesta u BiH. Pitanje je koliko tu LOL moze da uradi, a da i dalje ostane povoljan jer ce se troskovi znacajno povecati.Lud i ponosan wrote:^^
Aj da vise krenemo sa brojevima, vrtimo se u krug.
Koliko iznosi ta pokrivenost? Koliko ulaza je pokriveno? Dakle, kad se govori o tom segmentu, trebaju se znati odredjeni podaci, jel tako? A ne 3-4-5 godina pricati IDENTICNU pricu o 2-3 ulice, a ovakvih obavjestenja (kao prethodno) je na sajtu u tom periodu bilo jako puno. Da ne spominjem one dijelove gdje je optika stigla, a postoje problemi oko predstavnika stanara (druga prica, ali je poenta prljave konkurencije).
Ma znam da nema HS-a, govorim to u globalu, odnosi se i na neke druge ulice/dijelove grada...
ARD HDnovi.dan.nova.nafaka wrote:Narode, jesam li ja nešta posehvio, ili je na spisku bio veći broj HD kanala. Evo hoću da uzmem HD STB, ali sad je samo 6 kanala u ponudi, od čega su 4 u paketu koji se dodatno plaća...![]()
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... f113229af5
isti slućaj i na kidsco kanalu i universalcoolkid wrote:Već dva dna nemam slike na UNIVERSAL kanalu,a imam tona i titlove .Imali još ko taj problem ili je to do mog STB-a.
Meni danas otvara video po 10 minuta ...lider wrote:Kod mene youtube ide slabo do nikako![]()
Ima li jos neko problema?
Takođe. Kod mene su problemi još od sinoć.KPNCTNJAH wrote:Meni danas otvara video po 10 minuta ...lider wrote:Kod mene youtube ide slabo do nikako![]()
Ima li jos neko problema?