Dat cu ti ja stari radijator. Vidim da nisi previse izbirljiv.respo wrote:hoces se i sa mnom provozati obecavam da cu stati
Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hljebarnik
#1901 Re: Vasa najgora date iskustva :P
-
nihil_
#1902 Re: Vasa najgora date iskustva :P
LovelyL wrote:Ljeto 2003. Izlazili smo nekih mjesec dana. Dogovorimo se jedan dan (treci izlazak) da se idemo malo provozati i na neku kafu, nesto, i tako. Ljetna haljina, sandalice, ovo ono ...
Dolazi lik po mene sa napucanim old timeromeh da me vidi raja!!! taman.
Sve super, jedan krug, drugi, treci, tamo vamo, kafa. LIjepo nam stvarno bilo, prica ok, on predobar.
Vozi me kuci i na semaforu nesto u autu glasno puce. Pogledam u njega. STA BI?
On opusteno: "ma mora da je nesto od necega za nesto, sto nesto, auto, oldtimer, nema u BiH, nesto, hoce kad nesto bla bla bla. Ma sve ok, samo ne znam kako cu stati, jer kad stane ne mozes ga ponovo pokrenuti. Moracu te nesto zamoliti?
Da li bi ti mogla izaci iz auta u pokretu? Usporicu ja maksimalno. Znas od tate je auto, ne bih da ga ostavljam ovdje."
JA![]()
Hm, nisam znala da sam na zadatku, obukla bih se prikladno![]()
heheeh Hajde da ne pokvarim zabavu, moze, ja iskacem, na 300m bez padobrana.
Usporio on maksimalno, ja otvorim vrata i izbacim noge, gledam u asfalt sto promice, ipak mi nekako brzo. Ali kad sam vec krenula necu nazad i samo iskocim. Vrata se za mnom zalupe, ja se zateturam, ali ostanem na nogama.
On odmah koci, izlazi iz auta, oko mene: "Jesi li dobro? izvini, koji sam ja kreten. Bla bla"
Nisam mogla da mu odgovorim, jer sam pucala od smijeha
a ja dzejms bonda
- Irm@
#1903 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bit ce da je do mene..ali ne znam sto je ovo najgori dejtLovelyL wrote:Ljeto 2003. Izlazili smo nekih mjesec dana. Dogovorimo se jedan dan (treci izlazak) da se idemo malo provozati i na neku kafu, nesto, i tako. Ljetna haljina, sandalice, ovo ono ...
Dolazi lik po mene sa napucanim old timeromeh da me vidi raja!!! taman.
Sve super, jedan krug, drugi, treci, tamo vamo, kafa. LIjepo nam stvarno bilo, prica ok, on predobar.
Vozi me kuci i na semaforu nesto u autu glasno puce. Pogledam u njega. STA BI?
On opusteno: "ma mora da je nesto od necega za nesto, sto nesto, auto, oldtimer, nema u BiH, nesto, hoce kad nesto bla bla bla. Ma sve ok, samo ne znam kako cu stati, jer kad stane ne mozes ga ponovo pokrenuti. Moracu te nesto zamoliti?
Da li bi ti mogla izaci iz auta u pokretu? Usporicu ja maksimalno. Znas od tate je auto, ne bih da ga ostavljam ovdje."
JA![]()
Hm, nisam znala da sam na zadatku, obukla bih se prikladno![]()
heheeh Hajde da ne pokvarim zabavu, moze, ja iskacem, na 300m bez padobrana.
Usporio on maksimalno, ja otvorim vrata i izbacim noge, gledam u asfalt sto promice, ipak mi nekako brzo. Ali kad sam vec krenula necu nazad i samo iskocim. Vrata se za mnom zalupe, ja se zateturam, ali ostanem na nogama.
On odmah koci, izlazi iz auta, oko mene: "Jesi li dobro? izvini, koji sam ja kreten. Bla bla"
Nisam mogla da mu odgovorim, jer sam pucala od smijeha
- burek_in_space
#1905 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kochnice nisu radile kada se nashla ispred auta.Irm@ wrote: bit ce da je do mene..ali ne znam sto je ovo najgori dejtsta se poslije desilo?
-
nihil_
#1906 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Frajer ti kaze "haj ti iskoci iz auta da ja ne stajem, jebga auto mi je bitno a ti onako" i tebi to nije los dejt?Irm@ wrote:
bit ce da je do mene..ali ne znam sto je ovo najgori dejtsta se poslije desilo?
Ti bas ono neka sto voli ekstremne sportove il' si samo plava
- LovelyL
#1907 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bio bi los date, da nije odmah stao da vidi kako sam
Ipak sam mu bila bitna JUHU!!!
A poslije hm nista: nije me zgazio, ili se ne sjecam, mozda je i pokusao hehehehe
Salu na stranu, bilo je lijepo, slatko, kratko ... LJETO, sta da vam kazem
A poslije hm nista: nije me zgazio, ili se ne sjecam, mozda je i pokusao hehehehe
-
hljebarnik
#1908 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I ti fakat skocila ?

-
nihil_
#1909 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma ja bitno je da je stao a ti sto si se mogla polomitLovelyL wrote:Bio bi los date, da nije odmah stao da vidi kako samIpak sam mu bila bitna JUHU!!!
![]()
- LovelyL
#1910 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Aha! sve za ljubavhljebarnik wrote:I ti fakat skocila ?![]()
Ma, mladost ludost!
http://source.ba/clanak/655501279064/vi ... %20kombija
-
nihil_
#1911 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Mladost grudost.
Dobro je pa niste ostali duze zajedno, ko zna sta bi jos trazio od tebe
Dobro je pa niste ostali duze zajedno, ko zna sta bi jos trazio od tebe
- Evil.Eddie
#1912 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hljebarnik wrote:Dat cu ti ja stari radijator. Vidim da nisi previse izbirljiv.respo wrote:hoces se i sa mnom provozati obecavam da cu stati
hahahahaha.....respo pravo ne bira on pokusava pa dok ne umoci hhhh
- Traktor`
#1913 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo mene opet s jednim friskim dejtom...
pokusat cu sto vise da skratim, jer ima detalja drama, a ko ce to sve citati... 
prije nekih 10-15 dana izadjem s nekom rajom u jedan nas mahalski kafic gdje bas rijetko idem...i u po frke me zove neki lik kao hoce njegova drugarica da me upozna...upoznali se, ona onako na prvu lijepa pravo itd....i malo u pricu uletimo kad uz to sto je lijepa, ona je i pametna, obrazovana i svasta nesto...
kontam mjera...razmjenimo brojeve, fejs i kao cucemo se...i tako smo se culi na fejsu i ona meni govori kako sam ja divan, krasan, njen tip, ma uglavnom nahvali me drama i kao da izadjemo...ja u utorak radio novu tetovazu, pa mi nije bilo na ruku da idem bilo gdje iz svoje mahale i govorim joj ako joj nije mrsko da dodje kod mene u mahalu (a ona na drugom kraju grada zivi)...uglavnom ko eto njoj je to ispod casti bla bla i jos se kao naljuti na mene sto ja to tako...i nekako mi narednih dana komunikaciju vratimo u normalu i kao njoj je stalo do mene i svasta nesto i kako bi voljela da ja nju sad zagrlim i bla bla...i dogovorimo se mi da se vidimo u nedjelju, doci ce ona na Dobrinju, jer sam ja u subotu 3 puna sata lopato ulicu, pa se upalio kompletan, ledja mi se raspadala...uglavnom njoj je stalo, zeli da se vidimo, pa da nas dvoje ko nesto...i hajde dosla je ona kod mene u mahalu s drugog kraja grada i sjednemo mi u jedan onako mirniji kafic...i tako u pricu i opet smo mi jedno drugom idealni, kako sam ja jedini kojem je ona dosla na noge i sve i kontam, pa eto kad je vec tako, nemam ja tu sta izgubiti, vrijeme je za napad...i tako se mi poljubimo...i kako to vec ide, malo se zagrlimo, pa poljubimo, pa opet tako neka prica u fazonu kako smo mi jedno za drugo i taj fazon (samo sto se nisam crvenio od tolikog laskanja)...da bi nakon pola sata ona rekla...eto ja sam prije nekoliko mjeseci izasla iz duge veze, pa trenutno nisam za vezu...ja osto
...kontam u sebi pa cemu onda onolika prica i sve i sad odjednom to...i kaze pusti da prodje vremena da se slegne taj njen prekid veze i kako sam ja jedini s kojim ona hoce vezu, ali ne sad...ja opet
...ma reko hajmo mi laganini, pa cemo se cuti...i tako semo se igrali razlaza...
culi smo se mi i jucer, ali kad mi useres sve jednom recenicom, zajebi ti to...razumijem ja sve, ali neke stvari se odmah kazu, a ne kad se vec nesto desi...u po frke mi je doslo da je pod grtalicu bacim od neke nervoze...
prije nekih 10-15 dana izadjem s nekom rajom u jedan nas mahalski kafic gdje bas rijetko idem...i u po frke me zove neki lik kao hoce njegova drugarica da me upozna...upoznali se, ona onako na prvu lijepa pravo itd....i malo u pricu uletimo kad uz to sto je lijepa, ona je i pametna, obrazovana i svasta nesto...
culi smo se mi i jucer, ali kad mi useres sve jednom recenicom, zajebi ti to...razumijem ja sve, ali neke stvari se odmah kazu, a ne kad se vec nesto desi...u po frke mi je doslo da je pod grtalicu bacim od neke nervoze...
-
hljebarnik
#1914 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Gdje si nasao miran kafic ? Baron ? 
-
nihil_
#1915 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ima mirnih kafica u gradu hejbethljebarnik wrote:Gdje si nasao miran kafic ? Baron ?
- Traktor`
#1916 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa kod mene u mahali...ajde eto da kazem...Dobrinja...hljebarnik wrote:Gdje si nasao miran kafic ? Baron ?
-
hljebarnik
#1917 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa znam da je Dobrinja, samo ovdje kod nas nema bas mirnih kafica 
- Not My Idea
#1918 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu nego
a ti nisi shvatio 
- Lakat Jebić
#1919 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije on taj tip, nece dopustit da ga djevojka iskoristiNot My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
- Not My Idea
#1920 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onda nek mi oprosti, najiskrenije se izvinjavam 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1921 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
zar ima takvih djevojaka?
- Traktor`
#1922 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma ima ba...kako nema??hljebarnik wrote:Pa znam da je Dobrinja, samo ovdje kod nas nema bas mirnih kafica
ma nije to 100%...da je to, ne bih ja to smatrao losim iskustvom...Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
- Not My Idea
#1923 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Chmoljo wrote:Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
![]()
- Traktor`
#1924 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nego stvarno gdje ima to??Not My Idea wrote:Chmoljo wrote:Not My Idea wrote:Traktore, bojim se da ti je cura dala do znanja da nece vezu negoa ti nisi shvatio
![]()
-
hljebarnik
#1925 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A vidis, zaboravio sam na Sendi ( previse miran
), u Centrum ne bi' usao ni kada bi mi platili.
Acapulco jos uvijek radi ?