SDP

Post Reply
Bosnolog

#1901 Re: SDP

Post by Bosnolog »

seln wrote:
StupskaBitanga wrote:kako je sdp na vlasti svi stupaju u štrajk i štrajkuju
Pa imaju kome...ove prije njih je boljela tuki strajkuju li ili ne. Ono, samo vi strajkujte, nas ionako biraju vjernici u penziji i domacice napaljene na Harisa.
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
popajic

#1902 Re: SDP

Post by popajic »

seln wrote:
StupskaBitanga wrote:kako je sdp na vlasti svi stupaju u štrajk i štrajkuju
Pa imaju kome...ove prije njih je boljela tuki strajkuju li ili ne. Ono, samo vi strajkujte, nas ionako biraju vjernici u penziji i domacice napaljene na Harisa.
bem mu misa , kaze se - boljela tAki :D
irvinx1

#1903 Re: SDP

Post by irvinx1 »

Joj jest lijepo vidjeti Micu i Zlaju zajedno. Meni osobno dva najbolja politicara u ansoj zemlji.
Podrzavam sve sto se dogovore kako bi BiH konacno izasla iz krize.
nosara

#1904 Re: SDP

Post by nosara »

irvinx1 wrote:Joj jest lijepo vidjeti Micu i Zlaju zajedno. Meni osobno dva najbolja politicara u ansoj zemlji.
Opet trolas...? :D
Alfons Kauders

#1905 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Chmoljo wrote:
Banksy wrote:
Pogrešno i zlonamjerno čitaš moj post, izvrćeš, insinuiraš, ali nemam namjeru objašnjavati se dalje,
ja uvijek pišem o temi, a ne o forumašima, žao mi je,
Šteta što ne mogu naći taj Prpin post u kojem je natenane pojasnio predizbornu SDP strategiju, pokušavam odavno, ali izgleda da ga više nema ...
prepo se Zlatko da je napokon provaljen i ogoljen, pa me ubrzo nazvao i naredio mi da pobrišem taj post.
mojne ba, znas da su ovdje mnogi operisani od sarkazma... :D

btw, evo da i ja popljujem sdp zato jer nisu pristali na kompromis u brckom... :D tj. sto se nisu fino naslonili na sto i skinuli hlace... :D mada je tihic u cosku spremio tubu vazelina... :D
roštilj

#1906 Re: SDP

Post by roštilj »

dodik i zlaja dogovaraju sve poteze kako bi razni skijasi na obije strane mislili da postoje neki ideali, a ustvari sankaju cijelu zemlju.
irvinx1

#1907 Re: SDP

Post by irvinx1 »

nosara wrote:
irvinx1 wrote:Joj jest lijepo vidjeti Micu i Zlaju zajedno. Meni osobno dva najbolja politicara u ansoj zemlji.
Opet trolas...? :D
Ne, zaista mi ih je drago vidjeti da su se koliko-toliko dogovorili. Da se pomaknemo sa jedne tacke ka evropskim integracijama...
vivaldi

#1908 Re: SDP

Post by vivaldi »

madner wrote:Dodik nije u poziciji da ne formira drzavnu vladu, bez Covica moze, bez Zlaje ne. Zlaja ne mora nista cvrsto obecat,
Zlaja ne mora nista obecati jer ga ocito ne tangira blokada saobracaja zbog strajka, grasa, jucerasnja najava iz aluminijuma da ce otpustiti 10% radnika i tako redom, svaki dan neko drugi.

Gori podjednako i jednom i drugom, ustvari trebalo bi da im gori, ali se izgleda bas i ne sekiraju.
hercegovac_pravi

#1909 Re: SDP

Post by hercegovac_pravi »

vivaldi wrote:
madner wrote:Dodik nije u poziciji da ne formira drzavnu vladu, bez Covica moze, bez Zlaje ne. Zlaja ne mora nista cvrsto obecat,
Zlaja ne mora nista obecati jer ga ocito ne tangira blokada saobracaja zbog strajka, grasa, jucerasnja najava iz aluminijuma da ce otpustiti 10% radnika i tako redom, svaki dan neko drugi.

Gori podjednako i jednom i drugom, ustvari trebalo bi da im gori, ali se izgleda bas i ne sekiraju.
Ni blizu to nije....svjetlosnim godinama udaljeno
popajic

#1910 Re: SDP

Post by popajic »

hercegovac_pravi wrote:
vivaldi wrote:

Ni blizu to nije....svjetlosnim godinama udaljeno
Ma , gori i jednom i drugom , samo sto su drva za potpalu potpuno razlicita :D :wink:
vivaldi

#1911 Re: SDP

Post by vivaldi »

hercegovac_pravi wrote:Ni blizu to nije....svjetlosnim godinama udaljeno
De mi objasni kako, samo me nemoj potcjenjivati molim te. To znaci da budes malo ozbiljniji od ovih danasnjih duhovitosti sa teme o MD poput opstepoznate cinjenice da u sirem reguionu zvornika zivi 7 hiljada srba i da dug suncanog entiteta cini 68 posto drzavnog duga. Sve se uzima zdravo za gotovo, nikome nista nije sumnjivo..niko da postavi potpitanje..ali boze moj
Better Man

#1912 Re: SDP

Post by Better Man »

Sad je valjda svima jasno da za propast pregovora i to sto godinu dana nemamo VM su najodgvorniji fasiti iz oba HDZ-a i njihovi kriminalni sefovi Covic i Ljubic koji bi rodjenu mater prodali za fotelju. Jedini izlaz je da se javno optuze oba HDZ-a za opstruiranje drzave i da se podnese krivicna prijava protiv njih za rusenje ustavno pravnog poretka BiH i da se HNS proglasi nelegalnim i fasistickim tijelom i da se protiv clanova HNS podnesu krivicne prijave.
stochar

#1913 Re: SDP

Post by stochar »

ne b' sad pis'o na ovoj temi, nema shanse...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1914 Re: SDP

Post by prljavi Hare »

Sad' će kmečanje i cičanje legitimnih i legalnih! :D
vee-jay

#1915 Re: SDP

Post by vee-jay »

nosara wrote:
hercegovac_pravi wrote: Ne znam...ali mi "nešto" govori da to nije slučaj. Dodik nije u poziciji da izigra HDZ. Ukoliko se desi da se radi o ovome što ti pišeš, onda neka vrsta sporazuma Dodik - Lagumđžija stupa na snagu uz čvrste garancije SDP-a da se neće raditi na rasturanju pc-a...e to mi se još manje sviđa. ali haj' eto..da ne trčim pred rudu..
Ja, naprotiv, tipujem na skoru rekonstrukciju federalne vlade, koja ce bit placena "hrvatskim" ministarstvom u vm i, dakako, mjestom mvp za sdp...
ne vjerujem da ce u federaciji do narednih izbora biti bilo kakvih promjena.
popajic

#1916 Re: SDP

Post by popajic »

prljavi Hare wrote:Sad' će kmečanje i cičanje legitimnih i legalnih! :D
:D
Kad nelegitimni majoriziraju legitimne - najbolje je jedno vrijeme sa teme razgulit u ilegalu :D
ultima_palabra

#1917 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

Majku mu, Lagumdžijino uhljebljenje bilo na stolu, a on iskulirao :lol: Blefer...

Moraće sad Senad Avdić i njegovi pandani na forumu smišljati vlastite teorije... dosta su prepisivali od Dodika i Vasića 8-)
StupskaBitanga

#1918 Re: SDP

Post by StupskaBitanga »

Svaka čast SDP na ovome u Brčkom :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
heckler

#1919 Re: SDP

Post by heckler »

Znaci nije do uhljebljenja Zlogumdzije. Jos jedan blesav argument sahranjen. Sta cemo sad?
Bosnolog

#1920 Re: SDP

Post by Bosnolog »

ultima_palabra wrote:Majku mu, Lagumdžijino uhljebljenje bilo na stolu, a on iskulirao :lol: Blefer...

Moraće sad Senad Avdić i njegovi pandani na forumu smišljati vlastite teorije... dosta su prepisivali od Dodika i Vasića 8-)
:mrgreen:
hercegovac_pravi

#1921 Re: SDP

Post by hercegovac_pravi »

vivaldi wrote:
hercegovac_pravi wrote:Ni blizu to nije....svjetlosnim godinama udaljeno
De mi objasni kako, samo me nemoj potcjenjivati molim te. To znaci da budes malo ozbiljniji od ovih danasnjih duhovitosti sa teme o MD poput opstepoznate cinjenice da u sirem reguionu zvornika zivi 7 hiljada srba i da dug suncanog entiteta cini 68 posto drzavnog duga. Sve se uzima zdravo za gotovo, nikome nista nije sumnjivo..niko da postavi potpitanje..ali boze moj
Ko je ljutio hebem mu miša..
O kakvom podcjenjivanju pričaš? Kakvih 7 hiljada Srba? kakvih 68% državnog duga? O čemu ti pričaš živ i zdrav bio? :shock:
Alfons Kauders

#1922 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

StupskaBitanga wrote: Sve je bilo gotovo i dogoverno ali HDZ je tražio sva mjesta za Hrvate njima i plus rekonstrukciju Vlade FBIH
Ti stvarno misliš da je SDP trebao na to pristati
ma daj
naravno da je trebao, :D to je kompromis... :D
heckler

#1923 Re: SDP

Post by heckler »

Alfons Kauders wrote:
StupskaBitanga wrote: Sve je bilo gotovo i dogoverno ali HDZ je tražio sva mjesta za Hrvate njima i plus rekonstrukciju Vlade FBIH
ma daj

Trebalo ih je pitati bili sta i u kesu i hoce li sa ili bez vazelina da guze.
Alfons Kauders

#1924 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

heckler wrote:
Alfons Kauders wrote:
ma daj

Trebalo ih je pitati bili sta i u kesu i hoce li sa ili bez vazelina da guze.
ma ima i vazelina... :D tihic spremio... :D

al eto, ne dade im se... :D pa na kraju i dodo mora objasnjavati po rs-u kako to da problem nije ni u sdp-u... :D vec iskljucivo u hdz-u... :D

a vec godinu prica da je do sdp-a
ultima_palabra

#1925 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

stochar wrote:drzava vrtoglavo ide ka nazad zbog toga hoce li se ovi plisati pa birati prvi ili drugi...
Pa i na terminima malog fudbala su prevazišli plisanje, ekipe se unaprijed formiraju :-D Dodik i Bosić su se malo zajebali...

Ali kako sad to, zar ne ide unazad zbog toga što ne daju Zlatku da bude ministar vanjskih poslova? Kako ta priča završi? :-D

I Dubioza su ublehaši i pozeri ;-)
Post Reply