Borussia Dortmund
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SaNsEo
#1901 Re: Borussia Dortmund
ja sto hoce lopta ovoga Lewandovskog pa jebote nema gdje ga nema opet tricu utrpa 
-
Timotije
#1902 Re: Borussia Dortmund
Lewandovski je trenutno najbolji napadac u Evropi.
Covjek ima sve, brzinu, tehniku, kombinatoriku, sut, strasan igrac!
Steta da takav igrac nece na svjetsko prvenstvo...
- SaNsEo
#1903 Re: Borussia Dortmund
pogledaj jebote ovaj zadnji gol ,, on je na lini skoro kod aut linije i pravi centarsut vode 5:1 koliko bi igraca reklo ok ja sam centrirao i to je dosta od mene ali ne covjek nakon centarsuta sprint u 82 min tekme i skoro da je ponovo zakucao loptu glavom na liniji gola....Timotije wrote:Lewandovski je trenutno najbolji napadac u Evropi.
-
Timotije
#1904 Re: Borussia Dortmund
Rijetko koji napadac me je odusevio kao on.
Milina ga je gledati. Nevjerovatno koliko ucestvuje u igri, proigrava, otvara,kad je u napadu osvoji na 30 m to je pola gola...
Fantastican!
Milina ga je gledati. Nevjerovatno koliko ucestvuje u igri, proigrava, otvara,kad je u napadu osvoji na 30 m to je pola gola...
Fantastican!
- Mišo_Kovač
#1905 Re: Borussia Dortmund
Kakvog samo napadača Bayern dobija, uh uh
hvala buraniji iz dortmunda što mu pomaže da očuva formu za nas

- BHF_Manijak
#1906 Re: Borussia Dortmund
Majkemi kako je zalosno da ce onakva masina otic za 0KM/€!!! Pa hadalji gori pet puta od njega su naplacivani po 25-30 mil eura, a Lewandowski ce zbog loseg mandzmenta otici za dzaba. Zalosno. Nadam se da ce u Dortmundu pet puta prije razmisliti kako da rijese unaprijed situaciju u svoju korist.
-
LSD
#1907 Re: Borussia Dortmund
Nece otici baš za 0 €, ali ce otici za bagatelu (u odnosu na njegovu realnu cijenu i igracki kvalitet).
Kako sam shvatio - klub koji istrese 8 miliona može razgovarati sa Lewom vec u januaru....i tu bi Dortmund mogao zaraditi 10-tak miliona, ako ništa drugo....mada je ta cijena smijurija za takvog igraca.
Kako sam shvatio - klub koji istrese 8 miliona može razgovarati sa Lewom vec u januaru....i tu bi Dortmund mogao zaraditi 10-tak miliona, ako ništa drugo....mada je ta cijena smijurija za takvog igraca.
- SaNsEo
#1908 Re: Borussia Dortmund
da ali problem je sto nisu i nemaju alternativu... vjerovatno su izracunali da se vise isplatilo da ga ostave i sad za male pare daju nego da su ga pustili prosle godine... ulazak u finale CL je isto donio velike prihode Dortmundu a vjerovatno nebi tako daleko dogurali bez njega tako da su imali neka primanja koja nisu vezana direktno za transfer ali su bila unosna
- fatality
#1909 Re: Borussia Dortmund
joj koja je zvijer ovaj Reus, trenutno ja mislim najjaci igrac bundesa, a karijera je jos pred njim !
a gledam koji su supci ovi sa Bild.de. Dortmund rastavio stuttgart na proste faktore, a ni rijeci o tome. A kad Bajern odigra sa nekim nizeligasem kojeg uzme 4.5 razlike pise se o tome kad da su izlijecili sidu i da su fakticki nepobjedivi. Fakat je portal definitivno pro-Bajern (citao sam to cesce, ali nije mi se ukazalo ovako jasno do ovog puta)
a gledam koji su supci ovi sa Bild.de. Dortmund rastavio stuttgart na proste faktore, a ni rijeci o tome. A kad Bajern odigra sa nekim nizeligasem kojeg uzme 4.5 razlike pise se o tome kad da su izlijecili sidu i da su fakticki nepobjedivi. Fakat je portal definitivno pro-Bajern (citao sam to cesce, ali nije mi se ukazalo ovako jasno do ovog puta)
-
missko
#1910 Re: AW: Borussia Dortmund
Pa normala pa Bild je iz Bayerna nece siljit za Berlin.fatality wrote:joj koja je zvijer ovaj Reus, trenutno ja mislim najjaci igrac bundesa, a karijera je jos pred njim !
Za Lewandovskog da kaze nesto. Frajer zeli iskljucivo u Bayern ko zna kako su oni to s njegovim menadzerom izborili ali su izborili i u takvoj situaciji kad je bio jos godinu i po do kraja ugovora nisu nudili puno para a imali su dogovor sa Lewom i mennadzerom i BvB nije imala drugu soluciju nego ga ostaviti do kraja jer su misljenja da ce im on svojim golovima donijeti vise para nego sto im je Bayern nudio a silom ga nisu mogli prodat u United Real ili City za 40 mil. Nije BvB nista kriva kad su ovi isposlovali da covjek zeli samo u Bayern
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
-
sumirprimus
#1911 Re: Borussia Dortmund
kako samo igraju,milina za oci...
ne znas koji vise grize...
samo mi nije jasan poljak... sad ga ide u ovoj ekipi,uhodani,ko zna sta ce bit kad predje i to jos u bajerna koji je pun ko šišana...
eh dzekson dzekson,kako bi ti klopp sjeo ovu polusezonu...
ne znas koji vise grize...
samo mi nije jasan poljak... sad ga ide u ovoj ekipi,uhodani,ko zna sta ce bit kad predje i to jos u bajerna koji je pun ko šišana...
eh dzekson dzekson,kako bi ti klopp sjeo ovu polusezonu...
- simonese
#1912 Re: Borussia Dortmund
dobri zutalji,bombarderi
- Partijaner
#1913 Re: Borussia Dortmund
simonese wrote:dobri zutalji,bombarderi
- Logovan
#1914 Re: Borussia Dortmund
Vidi troprstaša. 
- simonese
#1915 Re: Borussia Dortmund
karinePartijaner wrote:simonese wrote:dobri zutalji,bombarderi![]()
- BHF_Manijak
#1916 Re: Borussia Dortmund
Sve Srbi!

- simonese
#1917 Re: Borussia Dortmund
to je sve do pomocnogBHF_Manijak wrote:Sve Srbi!![]()
- BHF_Manijak
#1918 Re: Borussia Dortmund
Hoces reci da je ono ofsajd bio ili te nisam skontao?! 
-
missko
#1919 Re: AW: Borussia Dortmund
Pomocni trener BvBa bosanski srbinBHF_Manijak wrote:Hoces reci da je ono ofsajd bio ili te nisam skontao?!
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
- veella
#1920 Re: Borussia Dortmund

Bilo je prelijepo sinoc, 6:1 ko tenis
- veella
#1921 Re: Borussia Dortmund
Dres i sal BVB-a i medu navijacima Stutgarta. To se zove imati muda
Tip do mene poceo kakiti te imas pogresan sal te navijas za pogresan klub nalazis se na pogresnom bloku, a ja ga sa osmjehom gledam jer sam znao sta ih ceka. Povedose 0:1 a tip do mene poludio od srece, pjeva, urla, skace, dere se. Slavlje mu je kratko potrajalo, cijeli blok sa Stutgartovim navijacima je zanijemio kad je bvb poceo trpati. Svaki gol sam proslavio kao da sam na juznoj tribini, ja slavim a oko mene svi sjede
Tip do mene poceo kakiti te imas pogresan sal te navijas za pogresan klub nalazis se na pogresnom bloku, a ja ga sa osmjehom gledam jer sam znao sta ih ceka. Povedose 0:1 a tip do mene poludio od srece, pjeva, urla, skace, dere se. Slavlje mu je kratko potrajalo, cijeli blok sa Stutgartovim navijacima je zanijemio kad je bvb poceo trpati. Svaki gol sam proslavio kao da sam na juznoj tribini, ja slavim a oko mene svi sjede
- BHF_Manijak
#1922 Re: Borussia Dortmund
Zahvali Bogu sto si u normalnoj drzavi i medju normalnim ljudima, na Balkanu i IStocnoj Evropi bi te za muda objesili, visio bi nasred WFalena-a!

- veella
#1923 Re: Borussia Dortmund
BHF_Manijak wrote:Zahvali Bogu sto si u normalnoj drzavi i medju normalnim ljudima, na Balkanu i IStocnoj Evropi bi te za muda objesili, visio bi nasred WFalena-a!![]()
Bio sam i kod nas na tekmama, znam vrlo dobro kakvo je stanje
- Partijaner
#1924 Re: Borussia Dortmund
Otidzi tako medzu Rostockove ili navijace St.Paulia pa da vidimo ko ce skakat.veella wrote:BHF_Manijak wrote:Zahvali Bogu sto si u normalnoj drzavi i medju normalnim ljudima, na Balkanu i IStocnoj Evropi bi te za muda objesili, visio bi nasred WFalena-a!![]()
![]()
![]()
Bio sam i kod nas na tekmama, znam vrlo dobro kakvo je stanje
- veella
#1925 Re: Borussia Dortmund
BHF_Manijak wrote:Zahvali Bogu sto si u normalnoj drzavi i medju normalnim ljudima, na Balkanu i IStocnoj Evropi bi te za muda objesili, visio bi nasred WFalena-a!![]()

Ovako to nijemci rjesavaju