Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E ode I loverboy... Samo jedno o drugom pricaju, aman.
Al' sto ce sutra Kike kuhati protiv onog ultramegagiga zgodnog kuharaaaaaa... Definitivno sam fulila profesiju. U ovom masterchef-u haman svaki je bio premeden...
PeekABoo wrote:E ode I loverboy... Samo jedno o drugom pricaju, aman.
Al' sto ce sutra Kike kuhati protiv onog ultramegagiga zgodnog kuharaaaaaa... Definitivno sam fulila profesiju. U ovom masterchef-u haman svaki je bio premeden...
ma ko prica...pa Ivana kaze da joj je zao sto sutra ne kuha jer je gost zgodan
stvarno je odron
Doduse vise on o njoj prica, nego ona o njemu. On se I vise zatalebao, bojim se da ce ga to skupo kostati.
A vala I ja sam pred MM rekla da bi volila sutra kuhat u MC Mislim koja ne bi?!
PeekABoo wrote:Doduse vise on o njoj prica, nego ona o njemu. On se I vise zatalebao, bojim se da ce ga to skupo kostati.
A vala I ja sam pred MM rekla da bi volila sutra kuhat u MC Mislim koja ne bi?!
joj, mislim da je Mato veceras rekao ne bih smo
jeza me prosla
A što je meni sinoć Palfi išo na živce....aaaahhh majko mila ko da je popio svu pamet svijeta,ccccc.
Te ovo se radi ovako, te ono onako...cccc, ok lik kuha dobro i svi su toga svjesni,neće ga valjda bez razloga uvijek prvog izabratu u svoj tim..al što je previše,previše je.
meni palfi ide na zivce vazda... pametovati mu je dusa... a da, svi znamo da je super kuhar...ali svejedno odvadi malo. i nije mi ni duhovit... ja mogu misliti kako on smori raju na kafi, ili ukucane svoje....
Ismijah se vasim komentarima, a slicno je kad citam sta pisu na MC facebook fun stranici Svako od ucesnika nekog nervira, a mene najvise Ivana i onaj njen iritantni smijeh i gluma dok prica...Bas mi nije jasno kako je dogurala skoro do finala, kad je imala za pokazati samo 2-3 dobra deserta ?
Palfi mi je jedno vrijeme bio favorit, ali u posljednje vrijeme se ne istice bas...
nema on te gabarite za savladavanje vecih izazova , kolko god da je picijeva o pupku na pupak tacna
meni svakako niti jedan nije nesto posebno koliko god mi je pomisao o muskarcu koji zna kuhati seHi, mislim dženet sestro, zadovolji te i jos te nahrani