BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Op3r4t0r

#1901 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Op3r4t0r »

Ima li kakvih linkova za gledanje preko interneta???
Op3r4t0r

#1902 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Op3r4t0r »

trcicu trceci wrote:
Op3r4t0r wrote:Ima li kakvih linkova za gledanje preko interneta???
a jarane rano je, nabacit cu ja 20 u petak, na dan utakmice :wink:
LoL, ja ugledao temu pa mislio da je danas, nista do mene je onda :) malo sam u frci s vremenom pa samo bacim pogled :)
BHF_Manijak

#1903 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

Mislim da bi cak bilo pametnije sad ocistiti neke igrace od kartona(Spaha, Lulic, Rahimic), za koje nemamo bas adekvatne zamjene, jer ipak je lakse bez tih igraca odigrati na svom terenu mec sa Albanijom nego li da nedo Bog dobiju karton protiv Albanaca pa ih nema u Bjelorusiji! :wink: Zato, bolja bi bila varijanta da odigramo protiv Albanije bez pomenutog trojca, lakse bi se disalo!
Frankyee

#1904 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Frankyee »

BHF_Manijak wrote:Mislim da bi cak bilo pametnije sad ocistiti neke igrace od kartona(Spaha, Lulic, Rahimic), za koje nemamo bas adekvatne zamjene, jer ipak je lakse bez tih igraca odigrati na svom terenu mec sa Albanijom nego li da nedo Bog dobiju karton protiv Albanaca pa ih nema u Bjelorusiji! :wink: Zato, bolja bi bila varijanta da odigramo protiv Albanije bez pomenutog trojca, lakse bi se disalo!
Tacno tako, ovu utakmicu igrati ostro, sa najboljim igracima , da se dobiju 3 boda a protiv Albanije moze i druga ekipa. Kako god okrenes Spaha ce dobiti jos jedan karton do kraja kvalifikacija. Nece se svi cistiti od kartona pred LUX valjda?
zimzelen

#1905 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zimzelen »

E, moj 'horde zla', ukljuci ti mozak kad Susek lupeta o izmjenama. Znam dobro sta sam napisao. Nikad nisam cuo da se na poluvremenu tek tako izvede igrac jer ima zuti, pa valjda se znaju cuvati, profesionalci su. Na sto bi licila igra ako bi treneri na poluvremenu mijenjali igraca ako 'pozuti' neko? Rekao je to jednom u posve blesavom kontekstu kad smo igrali s nekim pa htio zamijeniti igraca (stopera) s zutim kartonom kao da imamo na klupi Rio Ferdinanda.
Mene je tu iznenadio jer to nikad nisam cuo od jednog trenera a ti razvijaj pitarske panegirike o njemu samo zato sto je igrao na Zuban polju! :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1906 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Velkoski »

zimzelen wrote:E, moj 'horde zla', ukljuci ti mozak kad Susek lupeta o izmjenama. Znam dobro sta sam napisao. Nikad nisam cuo da se na poluvremenu tek tako izvede igrac jer ima zuti, pa valjda se znaju cuvati, profesionalci su. Na sto bi licila igra ako bi treneri na poluvremenu mijenjali igraca ako 'pozuti' neko? Rekao je to jednom u posve blesavom kontekstu kad smo igrali s nekim pa htio zamijeniti igraca (stopera) s zutim kartonom kao da imamo na klupi Rio Ferdinanda.
Mene je tu iznenadio jer to nikad nisam cuo od jednog trenera a ti razvijaj pitarske panegirike o njemu samo zato sto je igrao na Zuban polju! :-)
menscini da ti njega mrzis jer je igr'o na kosevu :-) i da bas zbog toga trazis dlaku u jajetu :-)

kao sto vec rekoh, demolirat cemo ih :bih:
quasar

#1907 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by quasar »

Cim se u ovoj zemlji pojavi JEDAN realan covjek, odmah cemo ga postaviti za Kralja.
Lakat Jebić

#1908 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Lakat Jebić »

sto se tice kartona, mozda bi dobro bilo da spahic dobije karton. kontam albanci ce igrat bunker, najmanje ce nam faliti u takvoj utakmici
fosil

#1909 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by fosil »

Najvise me strah ove krize kod Rumuna i neigranja nekoliko standardnih, mi to obavezno neiskoristimo. A valjalo bi nam da ih uzmemo. :bih:
therrarrius

#1910 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by therrarrius »

fosil wrote:Najvise me strah ove krize kod Rumuna i neigranja nekoliko standardnih, mi to obavezno neiskoristimo. A valjalo bi nam da ih uzmemo. :bih:
OVO...
LSD

#1911 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Mene je iskreno više strah nas samih, nego rumuna...prije svega mislim na te dvije kriticne pozicije u našem timu - golman (ovakvog Hasagića me najviše strah :( ) i taj drugi stoper (nebitno je hoce li to biti Pandža ili Mravac).
Ne kažem da je Cocalić neka svijetska klasa jer znamo da nije, ali mogao se barem isprobati u proteklim prijateljskim susretima, pa da znamo ima li od njega kakvog selameta - ništa nas ne bi koštalo...ovako smo primorani da strahujemo od vec ,više puta, dokazanih "igracina" tipa Mravac ili Pandža.
solo2

#1912 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by solo2 »

meni je gora ova s' Albanijom kuci - to su one najgore - sto se moraju dobiti :dance:

:bih:
ganjeta

#1913 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ganjeta »

Ma najgora je ova u Parizu :D ,ove cemo mi otresiti k'o slinu...valja se boriti u tudjini za prvo mjesto.

A da nas vidi baboooo :mrgreen:
New Grassfield

#1914 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by New Grassfield »

ganjeta wrote:Ma najgora je ova u Parizu :D ,ove cemo mi otresiti k'o slinu...valja se boriti u tudjini za prvo mjesto.

A da nas vidi baboooo :mrgreen:
ma kojoj tudjini? hebo me svak' sto necemo biti bolje rasporedjeni nego u belgiji :D bice nas iz fr, de, nl, be i lux! :D
Baudelaire

#1916 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Baudelaire »

Objektivno onako, svaka utakmica u kvalifikacijama je odlučujuća. S tim da to nije tako samo sa nama, nego sa svima drugima, prema tome ništa posebno ako mi kiksamo protiv Rumuna. Kod nas se diže uvijek pretjerana euforija, međutim ne sviđa mi se ni ono Konjićevo kad smo igrali protiv Srbije: Samo polako momci, strpljivo igrajte, možemo nešto napraviti, ne treba srljati, a mi gubimo 1-0, samo nas pobjeda ostavlja u igri. I onda kad Srbi dobiju nekad iza osamdesete minute crveni: Eh sad ih treba napasti, samo lagano momci, nemojte se prepasti. Određena doza pritiska mora postojati, mada mi uvijek u tom pretjerujemo.
Bosanski_kralj

#1917 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Corola wrote:A bogami i Lulic.Da je tu Sejo moglo bi se i nekako ali bez i Seje i Lule nikako.
Pogotovo jer Papac ceka da Ilju strefi srcka,iako od toga nema nista.
U pravu si i za Lulića, njega sam zaboravio.

Ne znam, meni se ne sviđa baš ta ideja čišćenja kartona. Bez obzira što ćemo igrati protiv Albanije, ali od same pomisli da bi nam Pandža i Mravac mogli činiti stoperski par mi se povraća. Još kad tu dodamo (povrijeđenog?) Hasagića, i pri rezultatu 3:0 za nas, ne bih se mogao opustiti. :-)
Last edited by Bosanski_kralj on 01/06/2011 00:28, edited 1 time in total.
splend

#1918 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by splend »

ma kakav crni cocalic :lol: osim ako ne potpise u medjuvremenu za HSV, fulham, psg ili sl. :mrgreen:
a sad sam malo gledao kvote, na nas protiv albanije 1.20 :dance: ne gine im 4 komada, da stoperski par budu cocalic - nadarevic.

neuspjeh ce biti ako osvojimo manje od 3 boda iz ove dvije tekme, sve preko je ogroman uspjeh.
jeza u ledja

#1919 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

Da li izmedju "uspjeha" i "neuspjeha" postoji nesto izmedju?
Bosanski_kralj

#1920 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:Da li izmedju "uspjeha" i "neuspjeha" postoji nesto izmedju?
Ne postoji!
BHF_Manijak

#1921 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BHF_Manijak »

splend wrote:ma kakav crni cocalic :lol: osim ako ne potpise u medjuvremenu za HSV, fulham, psg ili sl. :mrgreen:
a sad sam malo gledao kvote, na nas protiv albanije 1.20 :dance: ne gine im 4 komada, da stoperski par budu cocalic - nadarevic.

neuspjeh ce biti ako osvojimo manje od 3 boda iz ove dvije tekme, sve preko je ogroman uspjeh.
Nesto smijesno?! :-? :roll:
nemam_ideje

#1922 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nemam_ideje »

splend wrote:ma kakav crni cocalic :lol: osim ako ne potpise u medjuvremenu za HSV, fulham, psg ili sl. :mrgreen:

:skoljka:

Sad ispade da je ogroman uspjeh dobiti Albance, ekipu iz 5 šešira kući i vratiti Rumune u borbu za baraž. Pa nismo San Marino. Il ti kontaš da jesmo. Odvadi malo i ne provaljuj se živ bio.
nemam_ideje

#1923 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nemam_ideje »

BHF_Manijak wrote:

Nesto smijesno?! :-? :roll:
Ovom očito nije. Lik konta da Mravac i Pandža igraju u vrhunskim ekipama i ligama(ligi) za razliku od levata Cocalića :skoljka:

Meni su Mravac(kao i njegova alternativa Pandža) i Hasagić dvije(odnosno tri) najslabije karike u reprezentaciji. Doduše, Nadarević je isto "taraba".

Meni je Jahić sasvim solidan igrač na štoperu i zadnjem veznom. Cocalić iste pozicije može da igra. Jahić se nešto bunio i dobio nogu, poštujem. Cocalić uopšte nije dobio šansu u prijateljskim. Zašto. Ne znam.
ODVRATAN_i_GADAN

#1924 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Ja sam za to da nasi razbiju rumune kao sto oni razbise spomenik causeskuu, aaaa vidjet ce mo!
splend

#1925 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by splend »

izvinjavam se svim ljubiteljima lika i djela cocalica :thumbup:

koliko bi samo odbrana djelovala sigurnije, da umjesto mravca igra cocalic :oops: :mrgreen:
Locked