hopcup wrote:da stavim spojler na govno, ljepše bi izgledaloemirEX wrote:stvarno te brate ne kontam![]()
Cetvorka je odradjena maximalno, jedino mozda naslov exclusive ali ostalo je po meni odlicno odradjeno
nemojte vise
Moderators: _BataZiv_0809, anex
hopcup wrote:da stavim spojler na govno, ljepše bi izgledaloemirEX wrote:stvarno te brate ne kontam![]()
Cetvorka je odradjena maximalno, jedino mozda naslov exclusive ali ostalo je po meni odlicno odradjeno
emirEX wrote:stvarno te brate ne kontam![]()
bravo majstoreLajavikrelac wrote:Kako krenuše sa snimanjem Fast & Furious nastavaka na sve strane od govana pitu praveJede paštetu i hoda u dvije trenerke da nabudži auto da iz mjesta ide 100, pa onda ugrađuje plin da manje troši po gradu
Jbt plinski priključak na custom tuning autu ko sjedlo na krmači
ma lijepa je četvorka . jedino mi je neukusno ako je voza muškaracemirEX wrote:stvarno te brate ne kontam![]()
I ja bi da bubnem Cheryl Colesorcerer wrote:svi bi danas bili rejseri sa nekim autima od 200-300 ks a glavno pitanje im je kolko ce trosit hahahhahah
štedimepodrndalo wrote:Pa onakvu smlatu od auta nijedno zensko osim onih sa operisanim ukusom ne bi ni vozilo...
vidjam ga ja cesto hahahhaa ćuning zestokiNabucco wrote:
Ja sam ga vidio par puta uzivo, i ne cini mi se loš
Sreca pa je unikat... VTS sa 75 KS ? Al mu zato nebo svijetli...
citroen odličan. koliko zavidnika i kompleksaša na ovoj temi to je čudo jedno
ja sam zavidan i njemu i ovima sto imaju cir na ukusujohntra wrote:Na čemu da mu zavidimo, života ti?
ma e, pojedoh se od mukeStjui wrote:citroen odličan. koliko zavidnika i kompleksaša na ovoj temi to je čudo jedno