The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
zalizani

#1901 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by zalizani »

Image

kroz farmerke 8)
kritichar

#1902 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kritichar »

Odakle im energija, ne jedu često, i kad jedu, njih 100 na jednog, mora da imaju solarne kolektore
iako teturaju, brži su od ljudi koji trče, love srne...
bull21

#1903 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bull21 »

Odgledah epizodu za 15 minuta :lol: Opet su počeli po starom, nešto se desi i onda se pola sata doslovno ništa ne dešava... hebo ovo, prestat' ću je gledat'
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1904 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by japin_mutapi »

ne znam za vas al mene neka sreća obuzme i bude mi toplo oko srca kada ih mišone sjecka katanom ko salatu
BadBoy

#1905 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by BadBoy »

bull21 wrote:Odgledah epizodu za 15 minuta :lol: Opet su počeli po starom, nešto se desi i onda se pola sata doslovno ništa ne dešava... hebo ovo, prestat' ću je gledat'
Hahah i ja isto, sve forwordam kroz dosadne, melodramatične dijelove.

A nije mi jasno što su morali žrtvovati svinju i što su se onako kasno sjetili, zar nisu mogli lagano voziti u prvoj, na štangasu i lupati šerpe i onda bi ih krdo slijedilo :/
Peryton_

#1906 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Peryton_ »

Nesto u ovom fazonu, cijela epizoda.
Šveđanin

#1907 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Šveđanin »

zalizani wrote:Image

kroz farmerke 8)
Ni leviske nisu što su bile. :run:
cyprus

#1908 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by cyprus »

Meni nije jasno što se oni onako polomiše oko zombija na ogradi... Po viđenom, grupu zombija čini nekoliko desetina istioh... Eh, sad zar nije nda dovoljno našim junacima (njih 7-8) par minuta da sliste jednu grupu? Eto nek je i par stotina zombija... Opet je to poso koji se može uraditi za 20-tak minuta...

E pa kako jebemu oni potrošiše čitav dan da ubiju jednu grupu? :mrgreen:
Isner

#1909 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Isner »

Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj.. :roll:

bem mu miša, zar nije jednostavno baciti par flaša sa benzinom i zapaliti grupu koja je navalila kroz ogradu..
A iz aviona se vidi da je onaj novi crnjo sto je prošlu epizodu zaglavio pod policom s alkoholom taj koji je postavio pacove....
Bodkin

#1910 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bodkin »

poceo gledati i dosao do druge sezone. dakle u svakoj jebenoj seriji zene zaseru sve.pa sta je ovo :D ova rikova zena zakuhala izmedju njega i najboljeg mu havera, a umalo pogide. fol ce ona sama u grad.kako me nervira taj lik to je strasno :D
Jack Be Nimble

#1911 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Isner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj.. :roll:

bem mu miša, zar nije jednostavno baciti par flaša sa benzinom i zapaliti grupu koja je navalila kroz ogradu..
A iz aviona se vidi da je onaj novi crnjo sto je prošlu epizodu zaglavio pod policom s alkoholom taj koji je postavio pacove....
Jedan od scenarista sinoc na Talking Dead je slucajno rekao da "David to radi" ili je rekao neko drugo ime. Pa voditelj odma rekao "pa nemoj nam govoriti ime lika" :), jedino ako scenarista nije bacao neke bombe ali radi se o novom liku kojeg mi jos nismo vidjeli i zove se David/Ben tako nesto.
mobile9

#1912 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by mobile9 »

Po meni je prva epizoda obećavajuća jedva čekam nastavke. :skoljka:
ultima_palabra

#1913 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ultima_palabra »

Onom Carlu da neko kaže da ne valja jesti govna, on bi odmah otišao da pojede jedno :oops:
mobile9

#1914 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by mobile9 »

ultima_palabra wrote:Onom Carlu da neko kaže da ne valja jesti govna, on bi odmah otišao da pojede jedno :oops:
:lol: upravu si vala, pretjerivaju s njim stičem utisak da mu nisu ravni ni s.w.a.t specijalci.. :-)
DanteX

#1915 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DanteX »

Jack Be Nimble wrote:
Isner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj.. :roll:

Jedan od scenarista sinoc na Talking Dead je slucajno rekao da "David to radi" ili je rekao neko drugo ime. Pa voditelj odma rekao "pa nemoj nam govoriti ime lika" :), jedino ako scenarista nije bacao neke bombe ali radi se o novom liku kojeg mi jos nismo vidjeli i zove se David/Ben tako nesto.

Ono šta sam naučio iz serija Lost i Walking Dead je da nikad ne vjeruješ nekom liku koji se zove Ben. Pravi se da ti je prijatelj, a ustvari će ti zabosti nož u leđa. Više puta. Jer si primoran vjerovati mu. :oops:
korisnik.1

#1916 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by korisnik.1 »

BadBoy wrote:A nije mi jasno što su morali žrtvovati svinju i što su se onako kasno sjetili, zar nisu mogli lagano voziti u prvoj, na štangasu i lupati šerpe i onda bi ih krdo slijedilo :/
Ne može u prvoj polako, otišo mjenjač proklizava (znaš da u automatika hafifan mjenjač) a štangas slab, jedino su ga mogli na špagu pa da iz kola vuku :D aa krmiće su žrtvovali jer sumnjaju da su one jedan od izvora te nove gripe koja je ubila onog tipa.

Prve dvije epizode kao i prethodna sezona, ofirne i providne, u nemoguće situacije pretvaraju u moguće i obrnuto. Žive u najsigurnijoj zgradi a tako lako padaju. Mislim da bi bilo dobro da krenu dalje od zatvora, jer ovako postaje predosadno ništa se ne dešava. Umiru neki likovi koje serija nije ni predstavila.
ExNihilo

#1917 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Bodkin wrote:poceo gledati i dosao do druge sezone. dakle u svakoj jebenoj seriji zene zaseru sve.pa sta je ovo :D ova rikova zena zakuhala izmedju njega i najboljeg mu havera, a umalo pogide. fol ce ona sama u grad.kako me nervira taj lik to je strasno :D

SPOILER

Sustit će nju Božja pravda :D
ćiribiribela

#1918 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Meni je Carol nova Lori. :D :D
Bodkin

#1919 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bodkin »

ExNihilo wrote:
Bodkin wrote:poceo gledati i dosao do druge sezone. dakle u svakoj jebenoj seriji zene zaseru sve.pa sta je ovo :D ova rikova zena zakuhala izmedju njega i najboljeg mu havera, a umalo pogide. fol ce ona sama u grad.kako me nervira taj lik to je strasno :D

SPOILER

Sustit će nju Božja pravda :D
kako je antipaticna, sere svima jebote. jos onom sejnu srala na nacin na koji spasi malog. pa tito te jebo kakva je to moralna vertikala :D
ExNihilo

#1920 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.

Alaj mi Glen živce vadi sa ovim nekim viteškim stavom prema Meg. Čuva je od zombija, od ljudi i od nje same.

Skontao sam da ja ovdje, ustvari, navijam za zombije.
relevantan

#1921 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by relevantan »

zalizani wrote:Image

kroz farmerke 8)

Jeli ovo bilo?......ovo ona scena kada upadaju odozgo? :-? ......sjo, sve mi se pobrkalo a tek dvije epizode :oops: ...fakat ne kontam ovo sa svinjama, do sada životinje nisu bile inficirne niti su prenosile virus :?
relevantan

#1922 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by relevantan »

ExNihilo wrote:Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.

Alaj mi Glen živce vadi sa ovim nekim viteškim stavom prema Meg. Čuva je od zombija, od ljudi i od nje same.

Meni vala zombiji odavno više nisu strašni :)
bull21

#1923 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bull21 »

Ja navijam za Meg
:D
Bodkin

#1924 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Bodkin »

ExNihilo wrote:Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.

otprilike su sejn, rik, deril, stari sto je njegova farma, onaj crnac realni likovi. mislim nemam pojma ko ce od njih dozivjeti cetvrtu sezonu :mrgreen: onaj stari isto sto je uvijek sa kapom. samo darabont je legenda. kad je mala izasla iz onog ambara sjebao sam se :)
relevantan wrote:

Meni vala zombiji odavno više nisu strašni :)
jebeni su oni u world war z :D
relevantan

#1925 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by relevantan »

Jesu, zato što su brzi k'o Gonzales :D
Post Reply