kroz farmerke
Moderator: _BataZiv_0809

Hahah i ja isto, sve forwordam kroz dosadne, melodramatične dijelove.bull21 wrote:Odgledah epizodu za 15 minutaOpet su počeli po starom, nešto se desi i onda se pola sata doslovno ništa ne dešava... hebo ovo, prestat' ću je gledat'
Ni leviske nisu što su bile.zalizani wrote:
kroz farmerke
Jedan od scenarista sinoc na Talking Dead je slucajno rekao da "David to radi" ili je rekao neko drugo ime. Pa voditelj odma rekao "pa nemoj nam govoriti ime lika"Isner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj..![]()
bem mu miša, zar nije jednostavno baciti par flaša sa benzinom i zapaliti grupu koja je navalila kroz ogradu..
A iz aviona se vidi da je onaj novi crnjo sto je prošlu epizodu zaglavio pod policom s alkoholom taj koji je postavio pacove....
ultima_palabra wrote:Onom Carlu da neko kaže da ne valja jesti govna, on bi odmah otišao da pojede jedno
Jack Be Nimble wrote:Jedan od scenarista sinoc na Talking Dead je slucajno rekao da "David to radi" ili je rekao neko drugo ime. Pa voditelj odma rekao "pa nemoj nam govoriti ime lika"Isner wrote:Jedina dobra stvar u ovoj epizodi je što je spalio svoju ružnu košulju pa ga više necemo gledati u njoj..![]()
bem mu miša, zar nije jednostavno baciti par flaša sa benzinom i zapaliti grupu koja je navalila kroz ogradu..
A iz aviona se vidi da je onaj novi crnjo sto je prošlu epizodu zaglavio pod policom s alkoholom taj koji je postavio pacove...., jedino ako scenarista nije bacao neke bombe ali radi se o novom liku kojeg mi jos nismo vidjeli i zove se David/Ben tako nesto.
Ne može u prvoj polako, otišo mjenjač proklizava (znaš da u automatika hafifan mjenjač) a štangas slab, jedino su ga mogli na špagu pa da iz kola vukuBadBoy wrote:A nije mi jasno što su morali žrtvovati svinju i što su se onako kasno sjetili, zar nisu mogli lagano voziti u prvoj, na štangasu i lupati šerpe i onda bi ih krdo slijedilo :/
Bodkin wrote:poceo gledati i dosao do druge sezone. dakle u svakoj jebenoj seriji zene zaseru sve.pa sta je ovoova rikova zena zakuhala izmedju njega i najboljeg mu havera, a umalo pogide. fol ce ona sama u grad.kako me nervira taj lik to je strasno
kako je antipaticna, sere svima jebote. jos onom sejnu srala na nacin na koji spasi malog. pa tito te jebo kakva je to moralna vertikalaExNihilo wrote:Bodkin wrote:poceo gledati i dosao do druge sezone. dakle u svakoj jebenoj seriji zene zaseru sve.pa sta je ovoova rikova zena zakuhala izmedju njega i najboljeg mu havera, a umalo pogide. fol ce ona sama u grad.kako me nervira taj lik to je strasno
SPOILER
Sustit će nju Božja pravda![]()
zalizani wrote:
kroz farmerke
ExNihilo wrote:Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.
Alaj mi Glen živce vadi sa ovim nekim viteškim stavom prema Meg. Čuva je od zombija, od ljudi i od nje same.
Skontao sam da ja ovdje, ustvari, navijam za zombije.
otprilike su sejn, rik, deril, stari sto je njegova farma, onaj crnac realni likovi. mislim nemam pojma ko ce od njih dozivjeti cetvrtu sezonuExNihilo wrote:Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.
Alaj mi Glen živce vadi sa ovim nekim viteškim stavom prema Meg. Čuva je od zombija, od ljudi i od nje same.
jebeni su oni u world war zrelevantan wrote:ExNihilo wrote:Ma strahota, antipatična je do bola. Parirati joj može jedino mali smrdo, tj. sin čija antipatičnost ekponencijalno raste iz epizode u epizodu. Kao da on nije bio dovoljan, doveli su još dječurlije sad.
Meni vala zombiji odavno više nisu strašni