Pogledaj teme HS i Telemachladyblue18 wrote:Utjesite me i recite da nisam jedina kojoj je konekcija veceras ocajna.![]()
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
IcedFlame
#1901 Re: BIHnet primjedbe i komentari
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1902 Re: BIHnet primjedbe i komentari
ja sve hocu da pitam sta je s neta vecerasladyblue18 wrote:Utjesite me i recite da nisam jedina kojoj je konekcija veceras ocajna.![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1903 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Znaci nije samo do nas
. Divno 
- black
#1904 Re: BIHnet primjedbe i komentari
meni je sinoc malo shtekala konekcija, veceras je bila ok, i evo sad kao da malo nekad shtopka
- plain vanilla
#1905 Re: BIHnet primjedbe i komentari
neke portale ne mogu da otvorim, pa onda hoce fb, pa nece...nije mi za vas, ali neki portali mi trebaju
-
Dendrlix
#1906 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Meni sve ok, ko i zadnjih 7 godina.
- kurty
#1907 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Mozel pitanje???zateznistub wrote:Ljubomora je vrlo ruzna i opaka bolest!!!
Ko je sad ljubomoran?
- BHT
- Forumasi koji imaju MojaTV
- Ostali koji su na drugim operaterima???
- ladyblue18
#1908 Re: BIHnet primjedbe i komentari
FB nema sanse da otvorim, a portal i forum jedva, nije bolja nista situacija ni sam ostalim stranicama.
-
zaritisinebrute
#1909 Re: BIHnet primjedbe i komentari
evo i kod mene steka nesto ... a i vidim kod prijatelja hs totalno riknuo 
a evo sada mi prijatelj i srbiej kaze i kod njih internet steka ... izgleda da je danas sudnji dan
a evo sada mi prijatelj i srbiej kaze i kod njih internet steka ... izgleda da je danas sudnji dan
- zateznistub
#1910 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
neki su ljubomorni... ja imam full paket, ja nisam.kurty wrote:Mozel pitanje???zateznistub wrote:Ljubomora je vrlo ruzna i opaka bolest!!!
Ko je sad ljubomoran?
- BHT
- plain vanilla
#1911 Re: BIHnet primjedbe i komentari
to je zbog flata, sutra ce biti bolje 
- black
#1912 Re: BIHnet primjedbe i komentari
vjerovatno shtopka zbog ubacivanja ovih arena na listu mojaTV, valjda rade neshta
- ladyblue18
#1913 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Ali sto onda stopa i na HS-u i Telemachu, to mi nije jasnoblack wrote:vjerovatno shtopka zbog ubacivanja ovih arena na listu mojaTV, valjda rade neshta
- kurty
#1914 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Jesil ti na BHT ili na necemu drugom???zateznistub wrote:neki su ljubomorni... ja imam full paket, ja nisam.kurty wrote:Mozel pitanje???zateznistub wrote:Ljubomora je vrlo ruzna i opaka bolest!!!
Ko je sad ljubomoran?
- BHT
Posto fakat pokusavam, ali mi ne ide u glavu ko je ovdje na koga ljubomoran...
- plain vanilla
#1915 Re: BIHnet primjedbe i komentari
da nisu revolucionari?
lady, nazovi telecom, da vidis kako su ljubazni
- ladyblue18
#1916 Re: BIHnet primjedbe i komentari
plain vanilla wrote:da nisu revolucionari?![]()
Samo ti mene nagovaraj
- plain vanilla
#1917 Re: BIHnet primjedbe i komentari
mene uvijek neki ljubazzapadne, sto jest jest,ladyblue18 wrote:plain vanilla wrote:da nisu revolucionari?![]()
lady, nazovi telecom, da vidis kako su ljubazni![]()
![]()
![]()
Samo ti mene nagovarajMene svaki deseti put zapadne neko ljubazan tamo
sad bih ti rekla sta mi je rekao, ali mozda cita
- motachjointa
#1918 Re: BIHnet primjedbe i komentari
nemam informacije isto kao ni ti, zvanicno se jos ne zna hoce li biti besplatno ili ce se placati i ako hoce koliko, kod svih ovih operatera se placa, okvirna cijena je bila 10 km, evo u mtelu je 3,5 km tako da sve ce se vjerovatno znati od prvog marta i nema potrebe povlaciti salvu pohvala bez utemeljenih argumenata, imat cemo vremena da ih hvalimo i kudimo a nesto ne mogu da vjerujem da im se isplati dati arenu bez naknade._sonic_ wrote:odakle ti ove informacije..i 10KM paket arene sto si spominjao.. telecom inside kazu nece naplate biti... i HBO uskoro ide u programsku semu..motachjointa wrote:Jos nije zvanicno da ce biti besplatne arene_sonic_ wrote:3 arene napokon...jos HBO ubrzoo...
Mene pokusase ubijediti da ce se naplacivati kao poseban paket arenasport 1,2,3 (4tu nisu ubacili) .. Niste svjesni koji ste pesimisti vi.. Evo vam bolje strane Bhtelecom-a...
- EdoFmjam
#1919 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Dobro naletjo na ovu temu, da se ne idem raspitivati kod "ljubaznih" bhtelekomovaca
Vidio sam da su snizili cijene usluga za Moja TV paket, mene zanima sljedece, pise da je cijena Moja TV net paketa(ili tako nesto) 35km bez PDVa. Pod tim paketom valjda racunaju ADSL(od 1 Marta flat) i telefon. Tu mi nije jasno sta je uracunato u tih 35 km sto se tice telefonskih usluga.
Evo konkretno, trenutno mi dolazi racun oko 30 km mjesecno (telefon + tv pretplata), koliko bi mi otprilike dolazio racun da uzmem Moja TV net paket.
Trenutno placam i wireless internet 20 km sa ogranicenjem :S i "odlicnom" brzinom, tako da me mjesecno kosta 50 km (onih 30 za telefon i wireless net + 20).
Sta bi ja dobio/izgubio eventualnim prijavljivanjem na Moja TV net paket ?
Vidio sam da su snizili cijene usluga za Moja TV paket, mene zanima sljedece, pise da je cijena Moja TV net paketa(ili tako nesto) 35km bez PDVa. Pod tim paketom valjda racunaju ADSL(od 1 Marta flat) i telefon. Tu mi nije jasno sta je uracunato u tih 35 km sto se tice telefonskih usluga.
Evo konkretno, trenutno mi dolazi racun oko 30 km mjesecno (telefon + tv pretplata), koliko bi mi otprilike dolazio racun da uzmem Moja TV net paket.
Trenutno placam i wireless internet 20 km sa ogranicenjem :S i "odlicnom" brzinom, tako da me mjesecno kosta 50 km (onih 30 za telefon i wireless net + 20).
- motachjointa
#1920 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
nemas telefon u tom paketu moja tv net niti je on 35 km koliko ja vidim
imas sve na njihovoj stranici samo malo procitaj. http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5a8832405cd.html
- kurty
#1921 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
http://www.mojatv.ba/net.htmlEdoFmjam wrote:Dobro naletjo na ovu temu, da se ne idem raspitivati kod "ljubaznih" bhtelekomovaca
pogledaj tu...
nemas telefon u tom paketu...
imas zato paket MojTV full... 55KM od prvog..
tu imas tv, flat net i neogranicenu fiksnu telefoniju prema fiksnim brojevima...
placas 55KM + 17% PDV + eventulane pozive prema mobilnoj telefoniji ili prema drugim operaterima po onoj tarifi koju si placao i na tom broju
-
Mustafapasa
#1922 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Evo sad sam vidio da sam dobio i 4 arene sportska kanala...
toliko je ovdje bilo kojekakvih komentatora koji su prizeljkivali i te Arene i da je kao to jedini razlog sto im "Nijova TV" ne valja, kao i to sto nema "Novetv", da je to projekat fula, da nece uspjet bla bla bla...
drago mi je sto su ovi alternativni operatori cackali mecku i sad ih BHT treba pregazit...
sto se tice kanala, ono sto mi je drago jeste da je ovo stalno prosirivanje ponude, sa 50 kanala osnovne ponude, skocili su na haman 80 u 3 mjeseca...i u planu je jos...
sada su cijene super, za 55KM imam flet od 2mb,SUPER ULTRA MEGA SEGA DOBRU MOJU TV sa svim kanalima LEGALNO, imam 10KM za picim za mobilni(u ovih 55) i imam NEOGRANICEN FIKSNI da derem i dan i noc....imam videoteku, imam super dobar i kvalitetan signal, imam i pristup internetu dok gledam tv a preko tv prijemnika, imam i radio i igre,kao i snimanje kanala...
Da,imam wireless u kuci jer modem koji su mi donijeli ima i tu opciju...ne placam pretplatu kao ni RTV taksu...
da, kada bude i taj HBO al legalno naravno, onda ce faliti "jos samo da je i ovaj"...

toliko je ovdje bilo kojekakvih komentatora koji su prizeljkivali i te Arene i da je kao to jedini razlog sto im "Nijova TV" ne valja, kao i to sto nema "Novetv", da je to projekat fula, da nece uspjet bla bla bla...
drago mi je sto su ovi alternativni operatori cackali mecku i sad ih BHT treba pregazit...
sto se tice kanala, ono sto mi je drago jeste da je ovo stalno prosirivanje ponude, sa 50 kanala osnovne ponude, skocili su na haman 80 u 3 mjeseca...i u planu je jos...
sada su cijene super, za 55KM imam flet od 2mb,SUPER ULTRA MEGA SEGA DOBRU MOJU TV sa svim kanalima LEGALNO, imam 10KM za picim za mobilni(u ovih 55) i imam NEOGRANICEN FIKSNI da derem i dan i noc....imam videoteku, imam super dobar i kvalitetan signal, imam i pristup internetu dok gledam tv a preko tv prijemnika, imam i radio i igre,kao i snimanje kanala...
Da,imam wireless u kuci jer modem koji su mi donijeli ima i tu opciju...ne placam pretplatu kao ni RTV taksu...
da, kada bude i taj HBO al legalno naravno, onda ce faliti "jos samo da je i ovaj"...
- zateznistub
#1923 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
E jest ti fitiljPosto fakat pokusavam, ali mi ne ide u glavu ko je ovdje na koga ljubomoran...
Sala je bila na racun @neki. Posto covjek misli da je ovo pilot proba pa ce biti poseban paket arena1234.
Ja sam MojaTV full, kontas sad?
-
Mustafapasa
#1924 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
sad vjerujes...rossoner wrote:Citam zadnjih 5-6 stranica. Dajte mi recite kakve istine ima u ovome da se uvodi Arena sport, nesto ne vjerujem da ce se osim 1 uvesti sva 4 jer je to preskupo i jos nesto da li su vec pustili u program NOVA TV ili tek treba da je puste...? Hvala
P.S.Hocu prikljucit' ovaj Full paket pa me interesuje.
sve legalno i nova i arene
-
elcho71
#1925 Re: BIHnet primjedbe i komentari
IPTV platforma MAXtv broji čak 297.496 korisnika
tekst objavio: mPortal, 14.2.2011. u 21:44
IPTV platforma T-Hrvatskog Telekoma MAXtv zaključila je prošlu godinu (2010.) sa čak 297.496 pretplatnika, njih gotovo 300.000 što znači da je to i dalje uvjerljivo najuspješnija IPTV platforma u središnjoj i jugoistočnoj Europi.
Kada ce nas ublehaski BleHaTelekom imati barem 10-15% od ove cifre THT-a?
Malo je offtopic ali ne skodi usporedba ako se uopste moze poredjivati.
tekst objavio: mPortal, 14.2.2011. u 21:44
IPTV platforma T-Hrvatskog Telekoma MAXtv zaključila je prošlu godinu (2010.) sa čak 297.496 pretplatnika, njih gotovo 300.000 što znači da je to i dalje uvjerljivo najuspješnija IPTV platforma u središnjoj i jugoistočnoj Europi.
Kada ce nas ublehaski BleHaTelekom imati barem 10-15% od ove cifre THT-a?
Malo je offtopic ali ne skodi usporedba ako se uopste moze poredjivati.