Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bez_ideje wrote:A nista...aj vil safr in sajlens i valjkat se doslijedno
pa nije to toliko strasno.
sto se odjece tice, nakon sto skines dzemper, fino uzmes ono za skupljanje dlacica i skines ih i to je to...obicno se i pranjem skinu, al eto.
Ovo je kineska kopija Monclera od prije par godina, tako da ćeš teško sada naći... možda na ebayu naleti..
A Moncler u BiH dostavljaju sa http://www.luisaviaroma.com i http://www.farfetch.com/ ... ako imaš 1000-2000 za njihovu jaknu, neće ti vjerujem pretstavljati problem ni dostava i carina koju će ti naplatiti
je li neko bio na prosloj?
Ispati li se otici, da li ce me nego zgaziti?
I jesu li to bar neka snizenja vrijedna guzve ili je sve kao i inace kod nas......
Komentari ispod clanka ti sve govore. Nisam bila, niti namjeravam, jer sam cula od poznanika koji su bili prosli put da je to cista navlakusa, i da su cijene obicna varka, a guzva nevidjena kao da se dzaba dijeli sve i apsolutno nista ne mozes ni vidjeti od mase.
ja cu ponoviti nesto sto ponavljam odavno
Isplatnije je platiti povratnu kartu do Beča ili Ljubljane i nakupovati se odjeće nego kupovati po buticima u Sarajevu
StupskaBitanga wrote:ja cu ponoviti nesto sto ponavljam odavno
Isplatnije je platiti povratnu kartu do Beča ili Ljubljane i nakupovati se odjeće nego kupovati po buticima u Sarajevu
Definitivno, a jos je i izbor ljepsi.
ma slazem se itekako
najbolje se utaliti s nekim i lijepo na vikend shopping
Gdje kupiti kakav muški kaput ? Crni ili sivi. L/XL. Da je malo duži.. Mislim da nije kratki, ali da nije ni onaj skroz dugi. Gledao sam u NY, jedan mi se svidio, ali nije to to.
Nešto tipa:
vanda wrote:Gdje kupiti kakav muški kaput ? Crni ili sivi. L/XL. Da je malo duži.. Mislim da nije kratki, ali da nije ni onaj skroz dugi. Gledao sam u NY, jedan mi se svidio, ali nije to to.
Nešto tipa:
vidjela sam da u Azelu ima puno kaputa i to bas finih pa tamo pogledaj
a inace za shopping night..prvih 2 sata sam bila iznervirana zenama i guzvom..onda sam kupila 2 dzemperka u Mangu i eto ustedila 30 KM sto je ok
edit: evo sad sam vidio, do 45 dolara. dzaba. doduse, postarina 90 dolara ali dodje za tri dana. to je 135 dolara = 170-180 maraka. i to je povoljna cijena posebno ako narucis dvije-3 stvari a postarina ostaje ista. nema ga vakvog u nas.
eh sad, hoce li biti carine i pdv-a, to se nikad kod onih nasih hablechina na zeljeznickoj stanici ne zna.
neki kinezi, ali dobro roba izgleda. jeli iko narucivo ista preko njih?
ove spravice za skidanje oni kuglica sa dzempercica mislim da sam vidjela u ivi u vitezu, blizu fisa oko 4KM.. ja sam tu spravicu nasla u polovnjaci za 2 KM i to nov ...