FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
#1901 Re: FC Bayern Munchen
Bice tesko, ali vjerujem da ih mozemo dobit.
Auf Geht's BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
Auf Geht's BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
-
todd_smith
#1902 Re: FC Bayern Munchen
Nemate sanse ove sezone, tek tamo slijedece jer ce vam valjda ovaj doci

-
brazzo20
#1903 Re: FC Bayern Munchen
Ribery svaka ti čast!!!!!
Bravo Bayern
Bravo Bayern
- erik2
#1904 Re: FC Bayern Munchen
Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !
- Partijaner
#1905 Re: FC Bayern Munchen
Zasluzena pobjeda, nema se sta pricati poderali smo ih u svim segmentima igre. Real igrao kukavicki, dali na srecu gol, povukli se i nisu u drugom dijelu nista napravili. Proradio ne inat bavarski i opet smo pokazali da kad treba da oni to znaju odigrat i tako Real opet nije pobjedio Bayerna kod kuce, kakva statitstika.
Posebne pohvale idu Alabi, Riberyu i Lahmi koji je pojeo Ronalda. Alaba ce biti veliki igrac u to ne sumnja,. Steta sto smo primili gol, msm da nije trebalo doci do toga ali nema veze, tamo ce nam bit ja msm lakse igrat nego kod kuce.
Fur immer FCB!!!
Posebne pohvale idu Alabi, Riberyu i Lahmi koji je pojeo Ronalda. Alaba ce biti veliki igrac u to ne sumnja,. Steta sto smo primili gol, msm da nije trebalo doci do toga ali nema veze, tamo ce nam bit ja msm lakse igrat nego kod kuce.
Fur immer FCB!!!
- ultima_palabra
#1906 Re: FC Bayern Munchen
erik2 wrote:Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !
- ledeni_caj
#1907 Re: FC Bayern Munchen
Sto je tema tiha.
Dobro odigrano, Lahm i Ribery odlicni. Gomez zabio, ali grijesio je i fulao svasta, mora se uhavizat do revansa.
Alaba ako ovako nastavi mogao bi bas igracina postati, ne govorim samo za ovu tekmu nego i inace u zadnje vrijeme. Boateng se u zadnje vrijeme i previse fura na Van Buytena, podhitno ce trebati dovoditi zamjenu za njega.. Izmjena Schweini - Muller ponovo dobra.
- Nogatrans
#1908 Re: FC Bayern Munchen
Ovo gore nije pravi profil Dzeke... A Bayern zasluzeno veceras..
- Basler
#1909 Re: FC Bayern Munchen
Bijeli balet je nadigran od crne zvijeri.
Kao i sto sam ocekivao, prva utakmica i nece toliko odluciti. Revans ce biti ono pravo, u to sam uvjeren.
Bayern prolazi!
Kao i sto sam ocekivao, prva utakmica i nece toliko odluciti. Revans ce biti ono pravo, u to sam uvjeren.
Bayern prolazi!
- ala7
#1910 Re: FC Bayern Munchen
Znaju oni u 89-toj preokrenuti ..
- Basler
#1911 Re: FC Bayern Munchen
Znaju, znaju...
Ali znaju i primiti.
Kakogod, Hoze se mora debelo obuci ako misli preci sljedece prepreke (prvo preko Barce) pa preko Bayerna.
Ali znaju i primiti.
Kakogod, Hoze se mora debelo obuci ako misli preci sljedece prepreke (prvo preko Barce) pa preko Bayerna.
- ala7
#1912 Re: FC Bayern Munchen
Place mi se kad gledam stare snimke, ove pete se sjecam ko juce za 1:3 za Bayern u Madridu..kao i saradnja Kahn - Elber i gol.. dva dodiraBasler wrote:Znaju, znaju...![]()
Ali znaju i primiti.![]()
Prije se igra svodila da se proigrava i kroz sredinu, sad slabo to vidim, nekad prema Gomezu prodje koja ali sve ali sve ide preko Roben-a, Ribery-a, Alaba i Lahm..
P.S imao je i onaj gradski stadion neki duh nesto, neprocjenjivo
- Basler
#1913 Re: FC Bayern Munchen
Vidim ja da je mnoge nostalgija spucala.
Ok sve to i rana sjecanja privrzenosti Bayernu, ali stari olimpijski stadion je fuj, igra u vecini slucajeva kod trapatonija je takodjer fuj. Nije ni veliki Hitzfeld tezio lijepoj igri, nego uspjesima.
Danas Bayern ima respektabilnu ekipu, koja zna ocarati publiku, igra ofanzivno i uz "malu doradu" moze godinama biti u vrhu, odnosno parirati Barci, Realu i engleskim klubovima.
Ok sve to i rana sjecanja privrzenosti Bayernu, ali stari olimpijski stadion je fuj, igra u vecini slucajeva kod trapatonija je takodjer fuj. Nije ni veliki Hitzfeld tezio lijepoj igri, nego uspjesima.
Danas Bayern ima respektabilnu ekipu, koja zna ocarati publiku, igra ofanzivno i uz "malu doradu" moze godinama biti u vrhu, odnosno parirati Barci, Realu i engleskim klubovima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1914 Re: FC Bayern Munchen
erik2 wrote:Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !
- ultima_palabra
#1915 Re: FC Bayern Munchen
Ma stipu ba... sektašima ne vrijedi objašnjavati.Tomahawk11 wrote:erik2 wrote:Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !Sto divljaka?! Bilo je na obje strane par grubljih startova, sudija sankcionisao i to je to. Ako si i simuliranja ubrojao u prekrsaje, razumijem te. Ofirno je za sta onako energicno traze penal Ribery i Gomez.
-
oridjidji
#1916 Re: FC Bayern Munchen
dobra fudbalska predstava dvije ujednacene ekipe. bice interesantno gledati utakmicu na bernabeu.
prognozu je nezahvalno davati.
prognozu je nezahvalno davati.
- tzipiripi
#1917 Re: FC Bayern Munchen
Hebaće Super Mariu njegov đed sve po spisku!
Kažu da je mu djed Jozo, rodom španac iz Granade, veliki navijač Reala. 
Usput, čestitke na odličnoj igi i apsolutno zasluženoj pobjedi! Još jednom ovako i genug.

Usput, čestitke na odličnoj igi i apsolutno zasluženoj pobjedi! Još jednom ovako i genug.

-
Baudelaire
#1918 Re: FC Bayern Munchen
Super ovo sve, ali te godine Real je osvojio Ligu prvaka izbacivši upravo Bayern na putu do titule.ala7 wrote:Place mi se kad gledam stare snimke, ove pete se sjecam ko juce za 1:3 za Bayern u Madridu..kao i saradnja Kahn - Elber i gol.. dva dodiraBasler wrote:Znaju, znaju...![]()
Ali znaju i primiti.![]()
Kakogod, Hoze se mora debelo obuci ako misli preci sljedece prepreke (prvo preko Barce) pa preko Bayerna.![]()
Prije se igra svodila da se proigrava i kroz sredinu, sad slabo to vidim, nekad prema Gomezu prodje koja ali sve ali sve ide preko Roben-a, Ribery-a, Alaba i Lahm..
P.S imao je i onaj gradski stadion neki duh nesto, neprocjenjivo
- erik2
#1919 Re: FC Bayern Munchen
Pa je l' to prvi put da realovci demonstriraju svoj mesarski zanat na utakmicama ?Tomahawk11 wrote:erik2 wrote:Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !Sto divljaka?! Bilo je na obje strane par grubljih startova, sudija sankcionisao i to je to. Ako si i simuliranja ubrojao u prekrsaje, razumijem te. Ofirno je za sta onako energicno traze penal Ribery i Gomez.
S tim što je onaj start Marcela pred kraj bio za zatvora !
- simonese
#1920 Re: FC Bayern Munchen
General sinoc odlicno postavio ekipu
maksimalna disciplina na terenu zato i zasluzena pobijeda Bayerna
mesarska igra Reala
maksimalna disciplina na terenu zato i zasluzena pobijeda Bayerna
mesarska igra Reala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1921 Re: FC Bayern Munchen
Nemoj se blamirati. Gdje si sinoc vidio mesarsku igru? Da, vidio si start Marcela. Budi malo i realan. Kojeg zatvora? Covjek ustao nakon minutu. Isto tako bi ja mogao okarakterisati Robbenov start iz prvog poluvremena na Coentrau.erik2 wrote:Pa je l' to prvi put da realovci demonstriraju svoj mesarski zanat na utakmicama ?Tomahawk11 wrote:erik2 wrote:Čestitke za Bayern ! Protiv onih divljaka se i nije moglo bolje !Sto divljaka?! Bilo je na obje strane par grubljih startova, sudija sankcionisao i to je to. Ako si i simuliranja ubrojao u prekrsaje, razumijem te. Ofirno je za sta onako energicno traze penal Ribery i Gomez.
S tim što je onaj start Marcela pred kraj bio za zatvora !
Ja sam sinoc na obje strane vidio par grubljih startova, uobicajenih za fudbalske utakmice, ali nije bilo niti jednog teskog prekrsaja ili nekih zescih povreda. Zapravo, jedini koji se povrijedio sinoc je Di Maria.
Obzirom na vaznost utakmice, bilo je prlicno korektno. To sto si ti Realu unaprijed zakacio etiketu divljaka sinoc nije imalo argumentaciju.
- erik2
#1922 Re: FC Bayern Munchen
Ma jok i inače igra Reala obiluje fair - play -om, naročito se to odnosi na Pepe -a, Marcela Ramosa....prežvakana tema i ljubitelji i simpatizeri Reala se ponekad stide takve igre i to ne ovdašnji, nego oni iz Madrida.
- ultima_palabra
#1923 Re: FC Bayern Munchen
Kad to?Tomahawk11 wrote:Zapravo, jedini koji se povrijedio sinoc je Di Maria.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1924 Re: FC Bayern Munchen
Ne pricam o inace. Vrati se na svoj post kojim si cestitao Bayernu i u kojem si dao epitet divljaci. Koliko je sinoc Pepe grubih prekrsaja napravio. Ramos? Vidis da, inace, nisu divljaci. Nemoj se drzati stereotipa. Kad ekipa prica o Barceloni, sudijama, UEFI i cemu sve ne, kako ti reagujes?! A i to su stereotipi.erik2 wrote:Ma jok i inače igra Reala obiluje fair - play -om, naročito se to odnosi na Pepe -a, Marcela Ramosa....prežvakana tema i ljubitelji i simpatizeri Reala se ponekad stide takve igre i to ne ovdašnji, nego oni iz Madrida.
Odoh u off, nije tema. Necu dalje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1925 Re: FC Bayern Munchen
Nakon jednog starta u drugom poluvremenu je sepao. Nisam stigao procitati da li je nesto ozbiljnije.ultima_palabra wrote:Kad to?Tomahawk11 wrote:Zapravo, jedini koji se povrijedio sinoc je Di Maria.