Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Moderator: anex
- muha_sa
-
soha96
#1902 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Intervju od prve do zadnje minute isti osjecaj kao kad izvalis neku netacnu glupost medju rajom, i svjestan si toga ali ti je ego toliko visok da se moras vaditi po svaku cijenu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1903 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
i OnO predaje u skoli i profesor... protjerano, metafora... ojjjj jeBem ti skolu i diplomu ko ti dade
-
Blitz1
#1904 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Kakav samo fond riječi i konstrukcija rečenica. Ova bi u normalnoj državu možda, ako i toliko, radila u nekom lokalnom kiosku i to je plafon.
Svatko je u SA poslije rata postao profesor. Žalosno.
- insaneinthebrain
#1905 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
u kojoj ono skoli radi 
- Toffee karamela
#1906 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
ne radi više, čini mi se bila Druga gimnazija
ima na temi upisa njenih tadašnjih đaka
voljela je vazda filozofirat u visokim sferama...navodno je jednom pred učenicima propitkivala da li zaista postoji gravitacija...djeca ispričala profesoru fizike, nekom zeznutom tipu, on rekao DOVEDITE MI JE DA JE BACIM S PROZORA PA DA ONDA VIDI POSTOJI LI GRAVITACIJA
Sanja srednje ime Kontroverza
- rocco_siffredi
#1907 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Joj stare kurve što priča na čistokrvnom hrvatskom naglasku. Pozornost, potpora, što, ispričavam se... 
- Tanqueray
#1908 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Nenormalano je da Bosnjaci objasnjavaju kako se osjecaju nebosnjaci i sta im smeta, ili kako vidimo uzimaju sebi za pravo da odobravaju necije misljenje, a ako nije po volji, odmah je kurva i slicno.
Osjecaj je subjektivna stvar i uticaj okoline. Ocigledno je da tu nesto nije u redu, manje ili vise.
Kako niko nije ovako govorio prije rata. Pa nije bilo razloga, ljudi su bili normalni.
Kad se sjetim ono kada se Nele pojavio u nekom kaficu, pa se odmah skupila raja da ga lincuje, a da su tada gradonacelnik ili partijski lideri to osudili bilo bi neke nade za bolju buducnost, ovako se gaji ksenofobija u glavnom gradu. Sta onda ocekivati po provinciji.
Nenormalano je da Bosnjaci objasnjavaju kako se osjecaju nebosnjaci i sta im smeta, ili kako vidimo uzimaju sebi za pravo da odobravaju necije misljenje, a ako nije po volji, odmah je kurva i slicno.
Osjecaj je subjektivna stvar i uticaj okoline. Ocigledno je da tu nesto nije u redu, manje ili vise.
Kako niko nije ovako govorio prije rata. Pa nije bilo razloga, ljudi su bili normalni.
Kad se sjetim ono kada se Nele pojavio u nekom kaficu, pa se odmah skupila raja da ga lincuje, a da su tada gradonacelnik ili partijski lideri to osudili bilo bi neke nade za bolju buducnost, ovako se gaji ksenofobija u glavnom gradu. Sta onda ocekivati po provinciji.
- ultima_palabra
#1909 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Tako i ja subjektivno osjecam tnikace na temiTanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
-
kanguru
#1910 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Da se pitaju likovi poput ovog provokatora "ako te pitaju", Bošnjaka u Sarajevu ne bi ni bilo, a da se ovaj tenkre "Tanqueray" nešto pita, Nele bi već u maju 1992. slavodobitno ušetao u osvojeno Karadžićevo Sarajevo. To bi mu vjerovatno više odgovaralo. Boli me briga za provokatore sa foruma koji Sarajeva inače ne bi vidjeli ni na razglednici, ali strašno je šta smo dozvolili da nas svaki papak i fašista provocira i podjebava, spinuje i izvrće istinu.
Ovoliko međunacionalne i vjerske mržnje nije bilo ni u ratu.
Ovoliko međunacionalne i vjerske mržnje nije bilo ni u ratu.
-
tindbe
#1911 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Tanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Svega mi, svaka rečenica koju napišeš je gora od prethodne.
- mayab
#1912 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Bojim se da dotična, kao i mnogi od nas jednostavno imaju prevelika očekivanja i previsoko mišljenje o Sarajevu, kad već o tome pričamo.
Zaboravljajući pri tome da smo mi generalno prilično primitivna zatucana sredina, glavni grad jedne , u svakom pogledu nerazvijene države preplavljene korupcijom, gdje u vlasti ima više onih koji rade protiv iste, na raznorazne načine, nego onih koji su cijelom svojom dušom za BiH!
A gospoja baš udarila , zahtijevajući neku perfektno idealnu situaciju i glede svinjetine i glede kićenja grada , i glede Deda Mraza...
Uz to, referenca svega je izjava na dokazano režimskoj, prema BiH neprijateljskoj, huškačkoj televiziji
, na kojoj je govor mržnje i netrpeljivosti prem Sarajevu i BiH svakodnevica (valjda smo oko toga saglasni)
Meni ovo najviše liči na onu priču o čaši vode , koja je ili poluprazna ili polupuna , zavisi kako to tko vidi,a i kako to tko želi da vidi!
Zaboravljajući pri tome da smo mi generalno prilično primitivna zatucana sredina, glavni grad jedne , u svakom pogledu nerazvijene države preplavljene korupcijom, gdje u vlasti ima više onih koji rade protiv iste, na raznorazne načine, nego onih koji su cijelom svojom dušom za BiH!
A gospoja baš udarila , zahtijevajući neku perfektno idealnu situaciju i glede svinjetine i glede kićenja grada , i glede Deda Mraza...
Uz to, referenca svega je izjava na dokazano režimskoj, prema BiH neprijateljskoj, huškačkoj televiziji
Meni ovo najviše liči na onu priču o čaši vode , koja je ili poluprazna ili polupuna , zavisi kako to tko vidi,a i kako to tko želi da vidi!
-
Škobo Habu
#1913 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Tanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Ne provaljuj se. Niko se nije skupio, osim što se pojavila policija nakon komentara na portalima i sugerisala mu da napusti objekat, jer mu ne garantuju bezbjednost. Bar provjeri ono o čemu pišeš...k'o da čitam Kecmanovica starijeg.
- shbc
#1914 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Kriticki? Postoji razlika izmedju kritike Sarajeva i notorne lazi. Kriticki bi bilo spomenuti da u Sarajevu, kao i u Zenici i Buzimu postoji odredjena skupina ljudi koja spada u Bosnjake i koja bi volila da je ovo sto ova kvazi profesorica kaze istina. Kriticki bi bilo reci da je Sarajevo jako lose ukraseno ove godine od strane vlasti.Tanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Ali je itekako laz ovo sto je navela. Svinjetina, rasvjeta i Deda Mraz nisu protjerani iz Sarajeva. Tu su itekako. Koliko god oni smetali ovima sto lijepe plakate, ali vala i ovima poput Sanje. Kakve bi tek tada zalopojke bile.
Ja kao neko ko jede svinjetinu ne moram ici u Lukavicu da je nabavim. Nadjem je u sred grada, i to u supermarketu koji drzi jedan Bosnjak, mozes misliti. Setnjom kroz grad cu vrlo vjerovatno naici na Deda Mraza i postaviti dijete da se slika sa njim. Niko mi od komsija nije nikada a rekao zato sto mi sljasti kroz prozor okicena jelka i stan.
Negdje procitah da doticna se nije bas najbolje snasla na Pravnom fakultetu. Poslije svega recenog, nije ni cudo sto je diplomirala politologiju. Pravo ne trpi nagadjanja i spinove, vec cinjenice i dokaze, sto doticnoj ocigledno nije jaca strana.
Puni smo ovakvih likova koji izigravaju zrtve i lupaju sta im padne na pamet. Sa sve tri strane. Sto je najgore isti dobijaju medijski prostor. Tako danas Bosnjaci dobiju sliku da se cuna provjerava na ulazu u Banja Luku i Posusje, a Srbi i Hrvati da ce morati skratiti pantole na ulazu u Sarajevo. A realnost... Bajramski koncert u Banja Luci, cvarci na Alipasinu, dzuma u zapadnom Mostaru, misa u Tuzli i Deda Mraz sirom BiH bez potrebe za pasosem.
- Dr. Kuca
#1915 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
A sta je objektivno kod ove? Svinjetine imas kupiti gdje god hoces.Tanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Deda mraz je tu. Bozici, nova godina sve se uredno proslavi hvala Bogu.
Jedina je istina da Sarajevo ni u ona doba pa ni danas nije tolerantno prema supcima i ljudskoj fekalija kao ova doticna, ili nele, ili kusta itd.
Bacilo milion granata i kazu e jesi se promjenio. Ma mrs.
- Better Man
#1916 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Naravno da ćemo osporavati mišljenje jedne ozlojeđene i poremećene žene, koja brani kriminalce i ratne zločince i ne dozvoljava da se ratni zločinci zovu tako. Tatin pokojni prijatelj je bio brat oca Uge Vlaisavljevića, tačnije Jugoslava Vlaisavljevića i za nju je uvijek govorio da je poremećena osoba i da nije sva svoja.ultima_palabra wrote: ↑04/01/2022 02:27Tako i ja subjektivno osjecam tnikace na temiTanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Kad se sjetim ono kada se Nele pojavio u nekom kaficu, pa se odmah skupila raja da ga lincuje, a da su tada gradonacelnik ili partijski lideri to osudili bilo bi neke nade za bolju buducnost, ovako se gaji ksenofobija u glavnom gradu. Sta onda ocekivati po provinciji.![]()
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#1917 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
krmetine nema i nece je biti
a sto se deda mraza tice laze
a sto se deda mraza tice laze
-
Škobo Habu
#1918 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Auh...Al' je nagazi Izudin Bajrović na Facebooku.
Draga Sanja, Sanjice, da li iko u Zagrebu (za koji radiš) ili u Grudama (koje više puta spominješ) zna kada je Ramazanski ili Kurban-bajram? Ne zna, da ti ja kažem, osim onih malo muslimana koji žive u Zagrebu. Svaki Sarajlija zna kada je i jedan i drugi Božić, kada su Vaskrsi, Uskrsi, srpska nova godina i svaki Sarajlija poštuje to. Svi čestitamo svima sve. U Sarajevu nema puno restorana koji nude svinjetinu, istina, mala je potražnja (a i ja ne bih jeo u restoranu koji nudi svinjetinu, jer se može desiti da istim nožem režu meso, na istom ulju, ili masti peku meso, to je moje pravo), ali u tržnim centrima imaju odjeli sa svinjskim asortimanom, iako Vi tvrdite da su negdje u ćošku.
Da Vam kažem, često boravim u Hrvatskoj i uglavnom se gladan vratim, jer tamo je vrlo teško naći restoran u kom se može pojesti nešto što nije svinjetina. Znate, u Berlinu, Amsterdamu, itd, multietničkim gradovima, postoje na svakom ćošku halal restorani, vi u HZHB niste dobacili dotle, vi ne nudite teletinu, govedinu, janjetinu. Do Vas je, draga moja predsjednice UO NP Sarajevo, a onda sve dalje poslije toga. Ako je sav problem Sarajeva u čvarcima, riješit ćemo ga. Evo, ja ću zamoliti najstariju aščinicu u Sarajevu, Hadžibajrića, da za Vas u posebnoj šerpi spreme svinjsku krzatmu, pa jedite do mile volje. Dedo Mraz će i dalje dolaziti našoj djeci, a i rasvjete će biti. A ti, draga Sanja, mijenjaj svoja načela i poglede kako hoćeš, važno je ko više plati.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#1919 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Vlaisavljević is BLACKED in the ass
- Tanqueray
#1920 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Bravo, svaka cast na iskrenosti.
Ovo je klasicni linc neistomisljenika, koji prakticno potvrdjuje sta je ona izjavila, ali to pravda jer nema halal restoran u ZagrebuŠkobo Habu wrote: ↑04/01/2022 12:48 Auh...Al' je nagazi Izudin Bajrović na Facebooku.![]()
Draga Sanja, Sanjice, da li iko u Zagrebu (za koji radiš) ili u Grudama (koje više puta spominješ) zna kada je Ramazanski ili Kurban-bajram? Ne zna, da ti ja kažem, osim onih malo muslimana koji žive u Zagrebu. Svaki Sarajlija zna kada je i jedan i drugi Božić, kada su Vaskrsi, Uskrsi, srpska nova godina i svaki Sarajlija poštuje to. Svi čestitamo svima sve. U Sarajevu nema puno restorana koji nude svinjetinu, istina, mala je potražnja (a i ja ne bih jeo u restoranu koji nudi svinjetinu, jer se može desiti da istim nožem režu meso, na istom ulju, ili masti peku meso, to je moje pravo), ali u tržnim centrima imaju odjeli sa svinjskim asortimanom, iako Vi tvrdite da su negdje u ćošku.
Da Vam kažem, često boravim u Hrvatskoj i uglavnom se gladan vratim, jer tamo je vrlo teško naći restoran u kom se može pojesti nešto što nije svinjetina. Znate, u Berlinu, Amsterdamu, itd, multietničkim gradovima, postoje na svakom ćošku halal restorani, vi u HZHB niste dobacili dotle, vi ne nudite teletinu, govedinu, janjetinu. Do Vas je, draga moja predsjednice UO NP Sarajevo, a onda sve dalje poslije toga. Ako je sav problem Sarajeva u čvarcima, riješit ćemo ga. Evo, ja ću zamoliti najstariju aščinicu u Sarajevu, Hadžibajrića, da za Vas u posebnoj šerpi spreme svinjsku krzatmu, pa jedite do mile volje. Dedo Mraz će i dalje dolaziti našoj djeci, a i rasvjete će biti. A ti, draga Sanja, mijenjaj svoja načela i poglede kako hoćeš, važno je ko više plati.
To ti objektivnoDr. Kuca wrote: ↑04/01/2022 07:20A sta je objektivno kod ove? Svinjetine imas kupiti gdje god hoces.Tanqueray wrote: ↑04/01/2022 02:24 Ovo postaje vec pravilo, kada bilo ko kaze nesto kriticki o Sarajevu, biva popljuvan i osporavan.
Ko je to od njih bacio granatu?Dr. Kuca wrote: ↑04/01/2022 07:20Deda mraz je tu. Bozici, nova godina sve se uredno proslavi hvala Bogu.
Jedina je istina da Sarajevo ni u ona doba pa ni danas nije tolerantno prema supcima i ljudskoj fekalija kao ova doticna, ili nele, ili kusta itd.
Bacilo milion granata i kazu e jesi se promjenio. Ma mrs.
Nego ako je to sve netacno sto ona kaze, onda nema razloga za uzbudjivanje. Da je to neko izjavio prije 30 godina, ne bi niko ni obraco paznju, mozda bi neko pomislio, ja budale i to je sve.
Sada se digla cijela hajka, ukljucuju televizije, angazuju se glumci, penzioneri, hvataju se podobni itd. Sta se time dobija, nista, samo se gubi u pokazivanu totalne netolerancije prema drugacijem misljenju.
Jao izjavila nema svinjetinje, katastrofa, kraj svijeta, moramo je napasti sa svih strana, a mora i da je kurva, pa sta fali.
- video
#1921 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
A sto si se razmahao veceras
Rekoh, kad te je vec poslo, molio bih te da nam onda i napises je li bio genocid u Srebrenici, ko je granatirao pijacu na Markalama ( oba puta) kao i Tuzlu 25. maja 95.
Posto si konzistentan sa odgovorima, mislim da ces tako i ovdje reagovati.
Hvala.
Rekoh, kad te je vec poslo, molio bih te da nam onda i napises je li bio genocid u Srebrenici, ko je granatirao pijacu na Markalama ( oba puta) kao i Tuzlu 25. maja 95.
Posto si konzistentan sa odgovorima, mislim da ces tako i ovdje reagovati.
Hvala.
- Dr. Kuca
#1922 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Svi su se digli jer laze. Nisu licnu oni, ali jesu oni koje su oni podrzavali, tako da to dodje na isto.
-
New wave
#1923 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ne znam zbog cega se daje ovolika medijska paznja ispodprosjecnoj i prostoj profesorici iz srednje skole koja na svakom koraku ispoljava svoju mrznju i islamofobiju za interese UZP politike. Hajde ono shvatam Nele ili Kusturica, obiljezili su jedan period historije grada, ali Sanja Vlaisavljevic, mislim stvarno 
-
zrakomlat
#1924 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
100%. Daje se bespotrebno pažnja nebitnoj osobi. Ko je fakin' sanja, i što je njeno mišljenje važno. Onaj snimak s tzv rtrs joj je donio milion tekstova na portalima, gostovanje na tv itd, sami joj nudimo mogućnost da bude u medijima. Onda treba zvati i Dževada Galijaševića, kad je bal...New wave wrote: ↑04/01/2022 22:45 Ne znam zbog cega se daje ovolika medijska paznja ispodprosjecnoj i prostoj profesorici iz srednje skole koja na svakom koraku ispoljava svoju mrznju i islamofobiju za interese UZP politike. Hajde ono shvatam Nele ili Kusturica, obiljezili su jedan period historije grada, ali Sanja Vlaisavljevic, mislim stvarno![]()
-
hurmasica
#1925 Re: Vlaisavljevići - ALL ABOUT
Ova zena je nekad bila dobar govornik...ocigledno da su je godine stigle...doticna je muslimanka bar po djevojackom prezimenu i samo time vise dokazuje koji smo mi sljam od naroda...ne valjamo sami sebi kako bi drugima....razocaravajuce profesorka!
Emela je rasturila!
Emela je rasturila!
Last edited by hurmasica on 04/01/2022 23:23, edited 1 time in total.