Kao prvo - ne bjezi od onoga sto si zapoceo. Rijec je o tvojoj tvrdnji u svezi Selme i doprinosa tome Harisa ..... O tome sam te pitao .....zonbirile wrote:jeli onako kako Hari je potkrepio prodaju RMK i Unisovih nebodera za 2KM,da je bar za 3 pa da mu podignemo spomenik,po streljanju mislim.
Ispade Hare opet u pravu.
- veljaca
#1901 Re: Ispade Hare opet u pravu.
-
zonbirile
#1902 Re: Ispade Hare opet u pravu.
@veljača
gosp. sudija meni jedan čoek pričao da je mala lijepo mu svirala i da je on to plaho volio.Pitaću ga imali kakav audio,ili video zapis,ko Seve makar.
gosp. sudija meni jedan čoek pričao da je mala lijepo mu svirala i da je on to plaho volio.Pitaću ga imali kakav audio,ili video zapis,ko Seve makar.
- veljaca
#1903 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Dokaz - jedino cu te onda smatrati kompetentnim sagovornikom. Inace, bez toga si obicna mahalusa ...zonbirile wrote:@veljača
-
zonbirile
#1904 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ne znam ni za 20mil iz Pakistana,ali sam ubijeđen,ostali znaju a i vidi se.Ne može se živjeti vani,studirati,krenuti familijarno u posao,a pred rat biti bez dana staža,onako na poziv,ugovor o djelu odraditi koju turu po Orijentu.S kim i šta to je za drugu temu,uglavnom bio je preporučen kao "naš" samo je to tada imalo drugčiju konataciju.
-
VjecitiStudent
#1905 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Rusi se jos jedno Potemkinovo selo:
Bosnia: Only one investor for the new block at Bosnia's Tuzla power plant
http://www.balkans.com/open-news.php?uniquenumber=63557
- MrMaliJoe
#1906 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Izvini koji si ti sad. Ne mogu da te prepoznam. Hajde ako ti nije mrsko zaokruži tačan odgovor.veljaca wrote:Kao prvo - ne bjezi od onoga sto si zapoceo. Rijec je o tvojoj tvrdnji u svezi Selme i doprinosa tome Harisa ..... O tome sam te pitao .....zonbirile wrote:jeli onako kako Hari je potkrepio prodaju RMK i Unisovih nebodera za 2KM,da je bar za 3 pa da mu podignemo spomenik,po streljanju mislim.
Ti si zapravo :
a.) Panda 100%
b.)Bosnolog 100%
c.) Bermiin100%
d.)svi ste vi Panda
Usput mi pozdravi/poselami Pandu puno !!!! 100%
-
ibizza
#1907 Re: Ispade Hare opet u pravu.
jesi ti dobar?MrMaliJoe wrote:Izvini koji si ti sad. Ne mogu da te prepoznam. Hajde ako ti nije mrsko zaokruži tačan odgovor.veljaca wrote:Kao prvo - ne bjezi od onoga sto si zapoceo. Rijec je o tvojoj tvrdnji u svezi Selme i doprinosa tome Harisa ..... O tome sam te pitao .....zonbirile wrote:jeli onako kako Hari je potkrepio prodaju RMK i Unisovih nebodera za 2KM,da je bar za 3 pa da mu podignemo spomenik,po streljanju mislim.
Ti si zapravo :
a.) Panda 100%
b.)Bosnolog 100%
c.) Bermiin100%
d.)svi ste vi Panda
Pa zar mi koji glasamo za SBiH ne smijemo da pisemo na ovom forumu?Zasto mislis da iza ovih nikova stoji jedna ili dvije osobe?
-
zonbirile
#1908 Re: Ispade Hare opet u pravu.
samo pišite,nego nam reci šta vam je ono sa glavnim likovima kao da ste ih kupili sa bala vampira.Neka sada nije lijep,ali je pametan.Ne dao bog nikome ni one pameti ni ljepote.
-
ibizza
#1909 Re: Ispade Hare opet u pravu.
on glup pa milioner,a ti pametan pa...zonbirile wrote:samo pišite,nego nam reci šta vam je ono sa glavnim likovima kao da ste ih kupili sa bala vampira.Neka sada nije lijep,ali je pametan.Ne dao bog nikome ni one pameti ni ljepote.
- drndalo
#1910 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Kod nas nije bas neophodno biti jako pametan da bi bio milioner, vise je potrebno biti "uvezan" i bezobrazan... Kao sto sam naziv kaze bez(obraza)... 
- MrMaliJoe
#1911 Re: Ispade Hare opet u pravu.
bermiin wrote: jesi ti dobar?
Pa zar mi koji glasamo za SBiH ne smijemo da pisemo na ovom forumu?Zasto mislis da iza ovih nikova stoji jedna ili dvije osobe?
Jašta prijatelju ima vas 20 u tri osobe. Koliko god se trudili da izgleda kao da piše 20 osoba i dalje prepoznajem pravopisne greške i stil jedne do dvije osobe. Ali nema veze Hare100% je toliko obećao prošle izbore da jednostavno vas 100 u jednom neće mu pomoći. Sad ću vas malo podsjetiti na neka predizborna obećanja. Evo vam jedan mali intervju sa SA-x mada mi više liči kao scenariji za SF film.
--""Dvije stvari koje su po meni bitne i volio bih da budem svjedok realizacije tih projekata su – Koridor Vc i luka Neum, kazao je predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić večeras na konvenciji Stranke u sarajevskom hotelu "Holiday Inn".
„Promašili smo jednu priliku '98. godine da krenemo u izgradnju autoputa. Sada je kasno žaliti za tim“, kazao je Silajdžić dodajući kako će izgradnja koridora Vc i dalje biti jedan od prioriteta Stranke za BiH, koja od '98. nije prestala insistirati na tome.
Prema njegovim riječima, treba napraviti direkciju, donijeti zakon o javnim cestama te odrediti zakonski koliko se mora uraditi za godinu dana.
Drugi projekt koji je istaknuo predsjednik Stranke za BiH je izgradnja luke Neum. Prema njegovim riječima, ta stranka će uz sve zainteresirane političke opcije u BiH raditi na tome da se taj naš resurs razvije.
„Siguran sam da ukoliko krenemo tim putem, a nadam se da hoćemo, da će mnoge stvari u BiH biti rješavane na najbolji mogući način. Takvi projekti, a to je dokazano u svijetu, otvaraju vrata investicijama“, kazao je Silajdžić.
Kada se govori o ovakvim projektima, dodao je on, ljudi se uvijek pitaju gdje je novac.
„Taj novac postoji, za ozbiljne projekte postoji novac u svijetu. Spreman sam da se posvetim tome onako kako sam se posvetio investiciji u Zenici i da dobijemo 'jeftine pare' tamo gdje možemo, a ljudi ih nude i rekli su da će nam pomoći“, kazao je predsjednik Stranke za BiH.
Dodao je kako postoje fondovi, postoje banke, postoje ljudi koji su nam prijatelji i koji će nam pomoći da to uradimo, ali mi moramo uraditi svoj dio posla.
„Građani BiH treba da glasaju za ovu stranku zbog sebe, ne zbog nas, jer se pokazalo da nas je vrijeme potvrdilo i jer se pokazalo da ono što kažemo uglavnom uradimo. Onaj ko glasa treba da glasa za Stranku za BiH, glasajući za sebe, za svoje interese, za svoje dobro i za dobro generacija koje dolaze“, zaključio je dr. Silajdžić. --"""
100%
- luckylaka
#1912 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nekada davno kada bi poceo ovako nesto srati stari je govorio,,sine bolje ti je da pametno cutis nego da blesavo govoris,,zonbirile wrote:samo pišite,nego nam reci šta vam je ono sa glavnim likovima kao da ste ih kupili sa bala vampira.Neka sada nije lijep,ali je pametan.Ne dao bog nikome ni one pameti ni ljepote.
- sylar
#1913 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa dobro covjek je sa vise lica ne vidim u tome problem. Jer kad i SBIH i njen šef imaju vise lica logicno je da i njihova podrska ima vise licaMrMaliJoe wrote:Izvini koji si ti sad. Ne mogu da te prepoznam. Hajde ako ti nije mrsko zaokruži tačan odgovor.
Ti si zapravo :
a.) Panda 100%
b.)Bosnolog 100%
c.) Bermiin100%
d.)svi ste vi Panda
Nemoj se previse opterecivati sa tim
-
ibizza
#1914 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Da cujem,koji je moj nik osim ovoga?MrMaliJoe wrote:bermiin wrote: jesi ti dobar?
Jašta prijatelju ima vas 20 u tri osobe. Koliko god se trudili da izgleda kao da piše 20 osoba i dalje prepoznajem pravopisne greške i stil jedne do dvije osobe. Ali nema veze Hare100% je toliko obećao prošle izbore da jednostavno vas 100 u jednom neće mu pomoći. Sad ću vas malo podsjetiti na neka predizborna obećanja. Evo vam jedan mali intervju sa SA-x mada mi više liči kao scenariji za SF film.
--""Dvije stvari koje su po meni bitne i volio bih da budem svjedok realizacije tih projekata su – Koridor Vc i luka Neum, kazao je predsjednik Stranke za BiH Haris Silajdžić večeras na konvenciji Stranke u sarajevskom hotelu "Holiday Inn".
„Promašili smo jednu priliku '98. godine da krenemo u izgradnju autoputa. Sada je kasno žaliti za tim“, kazao je Silajdžić dodajući kako će izgradnja koridora Vc i dalje biti jedan od prioriteta Stranke za BiH, koja od '98. nije prestala insistirati na tome.
Prema njegovim riječima, treba napraviti direkciju, donijeti zakon o javnim cestama te odrediti zakonski koliko se mora uraditi za godinu dana.
Drugi projekt koji je istaknuo predsjednik Stranke za BiH je izgradnja luke Neum. Prema njegovim riječima, ta stranka će uz sve zainteresirane političke opcije u BiH raditi na tome da se taj naš resurs razvije.
„Siguran sam da ukoliko krenemo tim putem, a nadam se da hoćemo, da će mnoge stvari u BiH biti rješavane na najbolji mogući način. Takvi projekti, a to je dokazano u svijetu, otvaraju vrata investicijama“, kazao je Silajdžić.
Kada se govori o ovakvim projektima, dodao je on, ljudi se uvijek pitaju gdje je novac.
„Taj novac postoji, za ozbiljne projekte postoji novac u svijetu. Spreman sam da se posvetim tome onako kako sam se posvetio investiciji u Zenici i da dobijemo 'jeftine pare' tamo gdje možemo, a ljudi ih nude i rekli su da će nam pomoći“, kazao je predsjednik Stranke za BiH.
Dodao je kako postoje fondovi, postoje banke, postoje ljudi koji su nam prijatelji i koji će nam pomoći da to uradimo, ali mi moramo uraditi svoj dio posla.
„Građani BiH treba da glasaju za ovu stranku zbog sebe, ne zbog nas, jer se pokazalo da nas je vrijeme potvrdilo i jer se pokazalo da ono što kažemo uglavnom uradimo. Onaj ko glasa treba da glasa za Stranku za BiH, glasajući za sebe, za svoje interese, za svoje dobro i za dobro generacija koje dolaze“, zaključio je dr. Silajdžić. --"""
100%100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
100%
Naravno,covjek nasao 7 milijardi,al ga optuzise da je kriminalac prve klase...Sada cekamo druge da obezbjede toliko novca za nase projekte
-
ibizza
#1915 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Gdje li su Fahro,Suljo i Zlaja bili za vrijeme Marsa
- lerdi
#1916 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jel te stid postaviti tu sliku? Pa do kojeg stepena vaš obraz može trpiti? FUJ 
- MrMaliJoe
#1917 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jesi li ovo ti slikao.bermiin wrote:
- MrMaliJoe
#1918 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vjerovatno si ti ovo slikao i cilj ti je da kažeš kako je Hare 100% aktivan za vrijeme predizborne kampanje pa se slika na svakom koraku.MrMaliJoe wrote:bermiin wrote:
- Bosnolog
#1919 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Vidim da si ti 100% aktivan u ntiharisovoj kampanji,.....Salonac je zabrinut sto ce Haris biti u predsjednistvu jos cetiri godine,ti bi najradije vidio Tihica ili bilo kog drugog samo ne Silajdzica.Eto ja ga zbog takvih poput tebe podrzavam jos vise ,.MrMaliJoe wrote:Jesi li ovo ti slikao.bermiin wrote:
Gdje li su Fahro,Suljo i Zlaja bili za vrijeme Marsa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zonbirile
#1920 Re: Ispade Hare opet u pravu.
staro policijsko pravilo,zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina.Njegove stavove o Srebrenici,treba iščitavati od 1993g i prvog kongresa VBI pa nadalje,a ne 2010g.
- drndalo
#1921 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Gdje boga ti zavrsi tih 7 milijardi, a da nije 7 milijardi krvni zrnaca...? Sta se gadjas milijardama k'o da rastu svuda oko nas ??? Ti boga mi kao da i sam vjerujes u tih 7...???bermiin wrote:Naravno,covjek nasao 7 milijardi,al ga optuzise da je kriminalac prve klase...Sada cekamo druge da obezbjede toliko novca za nase projekte

Nego interesuje me jel' Hare stvarno marširao s ljudima, ili se samo zajebavao s njima ???
-
brucos7
#1922 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa neki ovde stvarno nisu normalni. Bio sam na maršu mire i jedini koji je dosao da pozdravi sve ucesnike je Haris!!! Pa gdje su ostali!? Gdje je reis, gdje je fahro, gdje je tihic, gdje je lagumdzija... gdje su ti svi "prvi u Bosnjaka" kada nisu bili u stanju da makar minutu budu s narodom. Gade mi se!
- spreca
#1923 Re: Ispade Hare opet u pravu.
zato na izborima od mene 100% Hariz

-
VjecitiStudent
#1924 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jedini belaj je sto "Haris boravi sa narodom" samo u predizbornoj godini.brucos7 wrote:Pa neki ovde stvarno nisu normalni. Bio sam na maršu mire i jedini koji je dosao da pozdravi sve ucesnike je Haris!!! Pa gdje su ostali!? Gdje je reis, gdje je fahro, gdje je tihic, gdje je lagumdzija... gdje su ti svi "prvi u Bosnjaka" kada nisu bili u stanju da makar minutu budu s narodom. Gade mi se!
- Nekako s proljeća
#1925 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Mržnja vam je pomutila razum, pa pišete komentare kojim samo postižete samo kontra efekat. Da i Haretovo govno smrdi to je svakom jasno, ali da ima muda da se nađe u pravo vrijeme i na pravom mjestu, ne može mu se osporiti.
Naravno, i konj ima muda pa je opet konj. Na ovom mjestu i u ovom vremenu, Hare je regulara ...
barem 60%
Naravno, i konj ima muda pa je opet konj. Na ovom mjestu i u ovom vremenu, Hare je regulara ...