MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
daleko si

#1901 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by daleko si »

Kriminal_ista wrote:hahahhahah.....plafon 500km ....... hahhahaah , procitaj tarifnik advokata: sastavljanje tuzbe, pripremno rosciste, glavno roociste.... sve se to posebno placa. A sad uvecaj troskove i za svako odgadjanje rocista, jer advokat nije kriv sto su ovi odgodili ili razvukli na nekoliko rasprava ....sve se to placa..... I bezveze ti to mlatis slamu ovdje kad nece niko tuziti, advokat ti cim udjes u kancelariju i sadslusa te kaze : 2000 km racunajuci da ce sve biti gotovo u dvije rasprave ... a posle ....kad se razvuce, izadje to i na par hiljada. A koga ovdje savjetovati,,,hahahah ...lika koji kaze da je superman ?? koji je uradio test kao niko u historiji mup-a LOL .... ma daaajjj bjaziiiiii.....nego ako nemate broj bodova preko 60 samo uzalud slamu jedete i cekate rezultate, bolje vam je citajte oglase i trazite posao, jer definitivno necete proci sa bodovima koji su ispod 60 a svi se nesta nadaju ..nidze veze

@sombreroo1 - Napomene radi na ljekarskom za vozacku dozvolu se ne rade ona pitanja i IQ test ;) ''toliko o povjerljivosti ovog svjedoka'' :D

Samo mi nije jasno, zasto krijete bodove i lazete, mozda zato sto svi traze stelu i nadaju se da i pored toga sto znaju da imaju 55 bodova nadaju se da ce im stele navuci jos par pa da nebude ofirno moze vas neko prepoznati ;) .... stela nema naknadno, stele su imale pitanja i uradile, posle sto god vam obecavali i govorili je samo suplja, da ce zavrsiti, srediti i tako to ;)
Hvala "glasu razuma" sto nas je prosvijetlio :lol: :lol: :lol:
emir225

#1902 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by emir225 »

koliki zbroj bodova je dobar rezultat,ovaj sto govori o 67,mislim da je to poprilicno ne moguce,govorim o normalnim okolnostima ako znate na sta mislim,po meni kandidat od 55-60 bodova ima ozbiljne sanse sta vi mislite?
dingosp0

#1903 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by dingosp0 »

emir225 wrote:koliki zbroj bodova je dobar rezultat,ovaj sto govori o 67,mislim da je to poprilicno ne moguce,govorim o normalnim okolnostima ako znate na sta mislim,po meni kandidat od 55-60 bodova ima ozbiljne sanse sta vi mislite?
drug ne budi smijesan... pa ljudi dragi ko se zaposlio u drzavni organ bez stele...
na kraju te niko nece pitati koliko imas bodova i kako si uradio koji test... vec jel imas koga da te zaokruzi da budes medju onih 150 primljenih...
kazem opet drug moj koji je imao 55 poena samo na pismenom i prosjek 9.3 na fiz je pao na ljekarskom.. lik se bavi sportom, spreman... ali izgleda bas oni koji imaju veci broj bodova padaju na ljekarskom jer je to jedini nacin da te obore.. a oni koji budu imali manje i prodju ljekarski ce pasti zato sto su imali malo bodova...

ko dalje misli da je ovo sve posteno i ide po principu ko je najbolji taj ce biti primljen.... sami sebe varaju
defeated

#1904 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by defeated »

dingosp0 wrote:
emir225 wrote:koliki zbroj bodova je dobar rezultat,ovaj sto govori o 67,mislim da je to poprilicno ne moguce,govorim o normalnim okolnostima ako znate na sta mislim,po meni kandidat od 55-60 bodova ima ozbiljne sanse sta vi mislite?
drug ne budi smijesan... pa ljudi dragi ko se zaposlio u drzavni organ bez stele...
na kraju te niko nece pitati koliko imas bodova i kako si uradio koji test... vec jel imas koga da te zaokruzi da budes medju onih 150 primljenih...
kazem opet drug moj koji je imao 55 poena samo na pismenom i prosjek 9.3 na fiz je pao na ljekarskom.. lik se bavi sportom, spreman... ali izgleda bas oni koji imaju veci broj bodova padaju na ljekarskom jer je to jedini nacin da te obore.. a oni koji budu imali manje i prodju ljekarski ce pasti zato sto su imali malo bodova...

ko dalje misli da je ovo sve posteno i ide po principu ko je najbolji taj ce biti primljen.... sami sebe varaju
Koji je razlog sto je taj tvoj drug pao na ljekarskom? Sta su mu rekli sto nije prosao?
shandrprcSA

#1905 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by shandrprcSA »

svi prodjose kojima su ocevi bili ili su jos uvijek u mupu tako da se nemoj te previse cuditi
Champion

#1906 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Champion »

Ovaj patriot mi ide na na qrac od 30 te stranice, kako bi ti volio samar odvalit konju brdsko planinski, trunis s tom pricom o ponistenju ima 2 mjeseca, jelde ti se zamastio zimus ko medzed, nije se moglo trcat pa sad bi da ponistis, e pa prijatelju ti mozes glabat motku al ovo ide do kraja, pun mi kofer tvojih "provjerenih" informacija. Vidimo se za mjesec ako bude kakav ban, al sjeo mi lik na ljubavni ud samo tako.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1907 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje forumaša”
» Champion

mjesec
adnansax

#1908 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

Kriminal_ista wrote:hahahhahah.....plafon 500km ....... hahhahaah , procitaj tarifnik advokata: sastavljanje tuzbe, pripremno rosciste, glavno roociste.... sve se to posebno placa. A sad uvecaj troskove i za svako odgadjanje rocista, jer advokat nije kriv sto su ovi odgodili ili razvukli na nekoliko rasprava ....sve se to placa..... I bezveze ti to mlatis slamu ovdje kad nece niko tuziti, advokat ti cim udjes u kancelariju i sadslusa te kaze : 2000 km racunajuci da ce sve biti gotovo u dvije rasprave ... a posle ....kad se razvuce, izadje to i na par hiljada.
Sa ovim se slazem, veliki su troskovi advokata, nije to bas 500 kako kaze onaj gore..advokat za rociste razvoda braka nece da prica bez 3-4 stoje a ne kad treba se zaliti na neku odluku drzavnog organa..uglavnom,nemam bas tolikog dodira sa advokaturom ali malo je 500 kmica.. :-D
edit:Sto ga prizva Champion :-D
kontrolor

#1909 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by kontrolor »

Rubbie wrote:
sommbreroo1 wrote:Eh evo sta se meni desilo... pa da vidimo koje se perfidne igre igraju... na testovima sam ostvario ukupno 66,8 bodova.... odem na ljekarsko i sta se desi , ne zadovoljim... a sto..... pritisak 120/80, puls 60. vid, sluh i sve ostalo idealno ne moze biti bolje,,, sto znaci ja idiot nisam zadovolji psiho test koji sam , pa malo je reći , u ove dvije, tri godne radio 5-6 puta(u svrhu konkursa te produzavanja vozacke)i nikad nisam imao nikakvih problema,a kamo li sa stanjem psihe... sad se zapitam kako su mi dali vozacku, heheheheheh, zaista da nije tragicno bilo bi smijesno....nego realno situacija je da svi mi koji smo imali veliki broj bodova, a nismo imali nikoga iza ledja pali smo na ljekarskom kako pojedincima ne bi zasmetali u daljem procesu odabira......ja licno cu uloziti zalbu, iako znam da nece piti puno vode, ali necu dozvoliti nikome da me pravi budalom... mislim da su mogli naci adekvatniji nacin da nekoga eliminisu iz daljeg procesa odabira kandidata....i sad je jasno zasto je ljekarsko radjeno o nihovom trosku...
svaka cast... ti si znaci zakucao test i imao 9-tke iz eseja i fizickog... pa skontali i oni da to moze samo "budala" ili stela pa te oborili :D

salim se, ako je istina za rezultat lijepo u utorak pa vidi zbog cega si pao... fakat je smjesno da neko s takvim rezultatom ne prodje na psihotestu.
A da ti nisu nasli kakav ''doping'' sto si smrkao prije trcanja ?? Ipak, 9 na fizickom moze mali broj osoba ostvariti posebno ovi koji su mogli aplicirati za cin mladjeg inspektora - oni su uvijek fizicki nespremniji od onih koji apliciraju za policajce ( fakultet, obaveze, godine .... ) ...ako si imao toliko bodova na pismenom, onda neznam kako si se uspio i fizicki spremiti tako savrseno-zakona je bilo za uciti ''malo brdo'' ???

@Champion - hahah, bas si me nasmijao sa tekstom, steta za ban :D
Last edited by kontrolor on 14/04/2013 13:14, edited 1 time in total.
miki mausic

#1910 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by miki mausic »

NIJE BAS SVE TAKO KOGA ZAOKRUZE, MORAJU GLEDAT I KOLIKO KOJEG NARODA DA PRIME,MISLIM DA IDE HRVATA DESETAK,SRBA DVADESETAK I OSTALO BOSNJAKA STO SE TICE ZA CIN POLICAJAC,TO MORAJU GLEDAT PA ONDA ZAOKRUZIVAT
hopeandfate

#1911 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by hopeandfate »

Champion wrote:Ovaj patriot mi ide na na qrac od 30 te stranice, kako bi ti volio samar odvalit konju brdsko planinski, trunis s tom pricom o ponistenju ima 2 mjeseca, jelde ti se zamastio zimus ko medzed, nije se moglo trcat pa sad bi da ponistis, e pa prijatelju ti mozes glabat motku al ovo ide do kraja, pun mi kofer tvojih "provjerenih" informacija. Vidimo se za mjesec ako bude kakav ban, al sjeo mi lik na ljubavni ud samo tako.
Legendo! :-D :-D
Chhampion

#1912 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Chhampion »

hopeandfate wrote:
Champion wrote:Ovaj patriot mi ide na na qrac od 30 te stranice, kako bi ti volio samar odvalit konju brdsko planinski, trunis s tom pricom o ponistenju ima 2 mjeseca, jelde ti se zamastio zimus ko medzed, nije se moglo trcat pa sad bi da ponistis, e pa prijatelju ti mozes glabat motku al ovo ide do kraja, pun mi kofer tvojih "provjerenih" informacija. Vidimo se za mjesec ako bude kakav ban, al sjeo mi lik na ljubavni ud samo tako.
Legendo! :-D :-D
Zahvaljujem :-D , moderatoru izvini jebi ga zivci mi u deficitu. Ostali sretno!
thepatriot

#1913 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by thepatriot »

Ima li neko obavještenje koje se pojavilo prije fizičkog testiranja, a koje je vezano za eliminacioni prag, da ga postavi ovdje, skinuli ga sa svoje stranice ovi iz mup-a?!
thepatriot

#1914 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by thepatriot »

Chischo wrote:Image

Uskoro u nastavku...
m8dugacijev

#1915 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by m8dugacijev »

Champion svaka cast! Podrška!!!!!! :kravata: :kravata: :kravata: :kravata:
defeated

#1916 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by defeated »

Joj jeste dosadni sa ponistenjem.. I sta i da poniste, vi cete ganjati stelu neku sljedeci put. Ako poniste ponistit ce, opet ce isti proci i cao... Smijesni ste vise
HM 2011

#1917 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by HM 2011 »

Znam da začatavam - ali ima li igdje onih sa cipelama sa petom -

ako ste izabrani - baš me interesuje kako ćete pred kraj obuke da trčite šprint u istima.... ima da krv propišate....

Dobrodošli drugovi ------------- :thumbup:

Usput - čestitam odabranima !
adnansax

#1918 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by adnansax »

defeated wrote:Joj jeste dosadni sa ponistenjem.. I sta i da poniste, vi cete ganjati stelu neku sljedeci put. Ako poniste ponistit ce, opet ce isti proci i cao... Smijesni ste vise
Ma ignorisati trola ba, vidis da balavcu prolazi ovo nekakvo furanje na ponistavanje a sad smijem ruku staviti u vatru da nije ni pismenog prosao (ako se i prijavio ikako)..
Qler

#1919 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Qler »

Heheh, jesam vam rekao, ima toliko stela da ne mogu da se dogovore cija je bolja... sta vam je bez da ti je babo tito nema posla tu :)
Tako da ovi sanjari sto se raduju ponovnom izlasku i postenom izboru :) sretno vam :)
defeated

#1920 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by defeated »

Qler wrote:Heheh, jesam vam rekao, ima toliko stela da ne mogu da se dogovore cija je bolja... sta vam je bez da ti je babo tito nema posla tu :)
Tako da ovi sanjari sto se raduju ponovnom izlasku i postenom izboru :) sretno vam :)
Ma hajd svi znate, vi sto niste prosli sad su vam svi krivi. Sto niste ucili, imali ste dovoljno vremena. Sto ste isli na kafe navece i provodili, sto niste cekali da prodje ovo pa onda isli na kafa u medjuvremenu mogli ste trenirati.. Vi mislite 3 dana prije pocet trenirat i to je to, e ne moze to tako... Zajebale su vas te stele sto su vam tako rekle :)
Qler

#1921 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by Qler »

Drug, ja niti sam predavao, niti imam namjeru, niti me zanima.. ali imam par jarana koji su godinama trenirali, fakultete pozavrsavali, ucili nocima, placali stele i nista im nije uspjelo jer nisu dovoljno jaki... ja sam samo realan, a ovi naivci sto vjeruju da moze posteno, pametnije im je da traze drugdje hljeba jer ovdje nema srece. Jos ce im i godine proci nece nigdje prispjeti.
sporticus

#1922 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by sporticus »

Jedan bratski savjet za sve koji trebaju na ljekarski pregled :

Nemojte gore dolaziti u 07.30h nego najdalje u 07.00h (tj. čim počnu raditi) i furajte pravo u labaratoriju ( od portirnice desno pa na kraju hodnika ) gdje će te izvaditi krv i dati uzorak urina.Poslije toga furajte na drugi sprat gdje će te uraditi test od 240 pitanja i još neki test ( u fazonu inteligencije ) . Ovi psihološki testovi oduzimaju najviše vremena pa ako ih završite prije ostalih onda ste u velikoj prednosti . Ja sam na ovaj način iz zavoda izašao u 10h sa završenim obavezama.
defeated

#1923 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by defeated »

sporticus wrote:Jedan bratski savjet za sve koji trebaju na ljekarski pregled :

Nemojte gore dolaziti u 07.30h nego najdalje u 07.00h (tj. čim počnu raditi) i furajte pravo u labaratoriju ( od portirnice desno pa na kraju hodnika ) gdje će te izvaditi krv i dati uzorak urina.Poslije toga furajte na drugi sprat gdje će te uraditi test od 240 pitanja i još neki test ( u fazonu inteligencije ) . Ovi psihološki testovi oduzimaju najviše vremena pa ako ih završite prije ostalih onda ste u velikoj prednosti . Ja sam na ovaj način iz zavoda izašao u 10h sa završenim obavezama.
hvala na informaciji.. Znas li mozda jesu li priznavali ljekarske ljudima koji vec imaju izvadjeno ljekarsko?
sporticus

#1924 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by sporticus »

defeated wrote:
sporticus wrote:Jedan bratski savjet za sve koji trebaju na ljekarski pregled :

hvala na informaciji.. Znas li mozda jesu li priznavali ljekarske ljudima koji vec imaju izvadjeno ljekarsko?

Koliko sam primjetio momci koji su već obavili ljekarski pregled u Decembru bili su oslobođeni samo testa od 240 pitanja a ostalo su morali uraditi ponovo . Nisam 100% siguran , to je samo moje zapažanje .
zoro3

#1925 Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje

Post by zoro3 »

2,7,14,15,21,26,29,44,48,50,54,66,69,71,72,91,92 fix 1- kvota 1,05/sigurice :roll:
Još samo Suzana Mančić da izvuče ... :run:
Post Reply