Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
wolf07

#1901 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

Samo je falilo da se odnekud pojavi Sahbaz!
Jazzy.ba

#1902 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

Sta je ovo, prekinuse Reflex u pola emisije, pa pustise spicu 2 puta za onaj kviz, pa odjednom repriza vijesti, a Reflex jos traje hahahahaha
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1903 Re: Televizija OBN

Post by -LIBERO- »

Evo "Reflex" sa Veselinom Gatalom kao urednikom-voditeljem i njegovim gostima. Dvoumio sam se gdje da postavim klip, ali eto hajde na temi o OBN-u, mada se moze, realno, naci na barem jos 3-4 teme.

Last edited by -LIBERO- on 04/10/2012 01:00, edited 2 times in total.
karanana

#1904 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

joj sto sasa grijesi veceras sa rezultatima i ostalim informacijama. vjerovatno ga jebu ljudi u reziji i daju mu pogresne informacije. mazno bi onu adrijanu ove sekunde.
Jazzy.ba

#1905 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

Adrijanaaaaaaaa ....
van Basten

#1906 Re: Televizija OBN

Post by van Basten »

kakav je ono pregled golova???? užas... pola golova nismo ni vidjeli a kamoli kakvu akciju. Svaka čast na prenosu, organizaciji studija, sliki, Adrijani..., ali dajte mi preglede ko na državnim kanalima, da se ima šta vidjeti
ekrem jevrić

#1907 Re: Televizija OBN

Post by ekrem jevrić »

karanana wrote:joj sto sasa grijesi veceras sa rezultatima i ostalim informacijama. vjerovatno ga jebu ljudi u reziji i daju mu pogresne informacije. mazno bi onu adrijanu ove sekunde.
I babo bi sine
phillie

#1908 Re: Televizija OBN

Post by phillie »

Koja Adrijana ? Kurtisaj? ako je, pa i ja bi se pridruzio cestitkama :D
Jazzy.ba

#1909 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

Image

:D
ekrem jevrić

#1910 Re: Televizija OBN

Post by ekrem jevrić »

KvaziExpert wrote:
phillie wrote:Koja Adrijana ? Kurtisaj? ako je, pa i ja bi se pridruzio cestitkama :D
ova Adrijana :dance: :mrgreen:

http://s2.pticica.com/foto/0000685040_l_0_hjip1t.jpg
Ko je ova druga ?
Dejana Rosuljas ???
Jazzy.ba

#1911 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

ekrem jevrić wrote:
KvaziExpert wrote:
phillie wrote:Koja Adrijana ? Kurtisaj? ako je, pa i ja bi se pridruzio cestitkama :D
ova Adrijana :dance: :mrgreen:

http://s2.pticica.com/foto/0000685040_l_0_hjip1t.jpg
Ko je ova druga ?
Dejana Rosuljas ???
Gadna je pored Adrijane. Znoji se pod pazuhom. :D
ekrem jevrić

#1912 Re: Televizija OBN

Post by ekrem jevrić »

Evo jedna i od mene :D

Image
Jazzy.ba

#1913 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

:lol:
phillie

#1914 Re: Televizija OBN

Post by phillie »

vinnie_jones

#1915 Re: Televizija OBN

Post by vinnie_jones »

Papčić-peškirić i Švajcneger

http://www.youtube.com/watch?v=UQeY1hdFeaM&t=0m26s
Jazzy.ba

#1916 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

Švajcneger he he he
anonimnaosoba

#1917 Re: Televizija OBN

Post by anonimnaosoba »

ekrem jevrić wrote:Evo jedna i od mene :D

Image
fuj :lol:
wolf07

#1918 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

Jazzy.ba wrote:Image

:D

@Jazzy.ba
Legendo, sta pijes, popravio si mi dan! Nakon milijardu glupih predizbornih faca ovo je k'o rahat lokum za oci, gdje li je samo iskopa.
BlackSnake

#1919 Re: Televizija OBN

Post by BlackSnake »

Sinoć gledam ovaj Reflex. Mimo vodi emisiju, a tu su još onaj Veselin, Nino Raspudić i Senad Avdić. Vidim sasatalo se lijepo društvance. Fino se slažu u svemu. Pogotovo se Senad slaže sa svim što kažu ova dvojica. Senad je očito daaaavno prolupao.

Bila je tema oko nekih pronevjera u Eronetu. Dakle ide ovako:

Kaže Nino: "Vidite kako Eronet pravi neshvatljive poteze. Ulaže u sponzorstvo SFF-a, a ima filmski festival neki Hercegovini." Senad mu naravno nije rekao logičnu stvar, a to je da ulaganjem u SFF Eronet se daleko više promoviše jer je 5 x jači festival.
Pa onda Nino veli: "Znate, ne bi Eronet mogao pronevjeriti pare ovdje u Hercegovini (čitaj kod Hrvata) nego odu u Sarajevo i tamo uvijek ima plodno tlo za kriminalne radnje". Senad opet onako sa odobravanjem klimucka glavom.

Pa onda veli Veselin: "Znate, Bošnjaci ubiše u pojam Srbe u Mostaru. Deklarišu se kao Srbi pa uzimaju srpske pozicije u vlasti." Senad ga naravno ne pita na pr. zašto su Srbi u takvoj poziciji ne samo u Mostaru nego na bilo kom mjestu koje nije interes Dodika. Ide Veselin i dalje pa reče kako je vladika Grigorije jedan fini čovjek koji živi skromno u nekom tamo potkrovlju ... itd.

E da, danas je to u političkim emisijama trend pa i ova nije iuzuzetak. Udri iz svih oružja po samom đavolu u vidu SDP-a. Nacionalisti sada opet poželjni. Nikada nije bilo zločina, klanja, ubijanja, sve ćemo to pod tepih. Skoro svi bajni intelektualci od kojih mi je muka sada tvrde da tri nacionalne stranke više nisu što su bile. To su sada sve fini ljudi sasvim poželjni za BiH. To su vukovi koji su promijenili i dlaku i ćud.

Nino Raspudić je lik za kog je neko dobro rekao. Šešelj na hrvatskoj strani. Nedavno slušam u nekoj emisiji HRT-a hrpu njegovih nebuloza oko mosta na Pelješcu. Lik je izgleda neki rođak Bobana, Šuška i sličnih iz minulog rata. Žalosno, on je neki profesor u Hrvatskoj.

Kad sam se raspisao da iskoristim i istaknem još jednog intelektualca, koji važno vrti palcem. Kazaz, taj mi lik ide na nerve u PM.
wolf07

#1920 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

BlackSnake wrote:Sinoć gledam ovaj Reflex. Mimo vodi emisiju, a tu su još onaj Veselin, Nino Raspudić i Senad Avdić. Vidim sasatalo se lijepo društvance. Fino se slažu u svemu. Pogotovo se Senad slaže sa svim što kažu ova dvojica. Senad je očito daaaavno prolupao.

Bila je tema oko nekih pronevjera u Eronetu. Dakle ide ovako:

Kaže Nino: "Vidite kako Eronet pravi neshvatljive poteze. Ulaže u sponzorstvo SFF-a, a ima filmski festival neki Hercegovini." Senad mu naravno nije rekao logičnu stvar, a to je da ulaganjem u SFF Eronet se daleko više promoviše jer je 5 x jači festival.
Pa onda Nino veli: "Znate, ne bi Eronet mogao pronevjeriti pare ovdje u Hercegovini (čitaj kod Hrvata) nego odu u Sarajevo i tamo uvijek ima plodno tlo za kriminalne radnje". Senad opet onako sa odobravanjem klimucka glavom.

Pa onda veli Veselin: "Znate, Bošnjaci ubiše u pojam Srbe u Mostaru. Deklarišu se kao Srbi pa uzimaju srpske pozicije u vlasti." Senad ga naravno ne pita na pr. zašto su Srbi u takvoj poziciji ne samo u Mostaru nego na bilo kom mjestu koje nije interes Dodika. Ide Veselin i dalje pa reče kako je vladika Grigorije jedan fini čovjek koji živi skromno u nekom tamo potkrovlju ... itd.

E da, danas je to u političkim emisijama trend pa i ova nije iuzuzetak. Udri iz svih oružja po samom đavolu u vidu SDP-a. Nacionalisti sada opet poželjni. Nikada nije bilo zločina, klanja, ubijanja, sve ćemo to pod tepih. Skoro svi bajni intelektualci od kojih mi je muka sada tvrde da tri nacionalne stranke više nisu što su bile. To su sada sve fini ljudi sasvim poželjni za BiH. To su vukovi koji su promijenili i dlaku i ćud.

Nino Raspudić je lik za kog je neko dobro rekao. Šešelj na hrvatskoj strani. Nedavno slušam u nekoj emisiji HRT-a hrpu njegovih nebuloza oko mosta na Pelješcu. Lik je izgleda neki rođak Bobana, Šuška i sličnih iz minulog rata. Žalosno, on je neki profesor u Hrvatskoj.

Kad sam se raspisao da iskoristim i istaknem još jednog intelektualca, koji važno vrti palcem. Kazaz, taj mi lik ide na nerve u PM.
Ja sam taj koji je za Raspudica ustvrdio da je malko pismenija verzija (ali ne i pametnija) hrvatskog Seselja i ja i dalje stojim na tom stanovistu, dokaza je na pretek a ti si ponudio dobar update. O pomenutom Kazazu, Papicu, Curku, Grebi... ima ih jos nekoliko ne vrijedi ni govoriti. Rekoh da se samo jos ne pojavljuju kad se otvori konzerva pastete da daju svoje strucno misljenje, naravno ni na kraj im pameti nije da negdje preuzmu odgovornost za bilo sta. A sto se tice SDP-a ima ta tema i tamo sam ih dovoljno popljuvao (mislim zasluzeno) iako nisam protivnik ljevice ali po mom misljenju SDP je izgubio kompas i vise sami ne znaju jesu li lijevo, desno u centru, na vlasti, u opoziciji, s kime su u koaliciji a s kime nisu. Sve zavisi od toga kako ce Zlatko proci s ovim ili onim politicarem i oko toga se sve vrti! Inace, Reflex je odron od politicke emisije, pogledah to sranje jednom i nikad vise, casna pionirska!
Layne

#1921 Re: Televizija OBN

Post by Layne »

Jebo vas sto, koji kurac će vam sto u studiju :x
Chuckie

#1922 Re: Televizija OBN

Post by Chuckie »

Adrijana je bomba. :-D
Co0l

#1923 Re: Televizija OBN

Post by Co0l »

Chuckie wrote:Adrijana je bomba. :-D
Nemoj bezveze lozit raju ako neces to potkrijepit fotkama :D
Artest

#1924 Re: Televizija OBN

Post by Artest »

naredio im ćaleta da prenose lukicu...ofirno...sasa i adis bi sigurno prenosili dzeku, ali ne smiju. jadno
Better Man

#1925 Re: Televizija OBN

Post by Better Man »

Artest wrote:naredio im ćaleta da prenose lukicu...ofirno...sasa i adis bi sigurno prenosili dzeku, ali ne smiju. jadno
Ako ćemo pošteno, daleko je bolja i zanimljivija tekma Borussia - Real! Slika na OBN-u je blago rečeno katastrofalna, pa istu gledam na RTS 1!
Post Reply