60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#1901 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

stochar wrote:ne mogu da vjerujem da sinoc niko od fanova nije dos'o da pohvali izvanredno gostovanje bakira kod bakira, i ono prijateljsko "gold spoon" caskanje...
Ovo više ne gledaju ni babe u frizeraju
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1902 Re: 60 MINUTA - All about

Post by KatarinaKosaca »

Reče BAKIR H u zadnjem izdanju..... U Hrvatskoj su bili veeeliki nemiri :D
VjecitiStudent

#1903 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

stochar wrote:ne mogu da vjerujem da sinoc niko od fanova nije dos'o da pohvali izvanredno gostovanje bakira kod bakira, i ono prijateljsko "gold spoon" caskanje...
Na placenicke medije i novinare, zaludno je trositi vrijeme.
seln

#1904 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

VjecitiStudent wrote:
Na placenicke medije i novinare, zaludno je trositi vrijeme.
Cim NS dodje na vlast, emisiju treba ukinuti. :wink:
saturn

#1905 Re: 60 MINUTA - All about

Post by saturn »

Oplakah veceras od smijeha gledajuci prilog prilog sa Lagumdzijom u stilu najboljih dana Nadrealista,kao slucajno Kaletovic nailazi kad on izlazi iz Suda BiH,Kaletovc povika "Gospodaru,ovaj gospodine Lagumdzija",a ovaj dogovara kao iznenadjeno"HAA??" i onda pocinje vaz ne znam koliko o njegovom svjedocenje u Sudu BiH o Dobrovoljackoj dok ga cekaju 2 sata tri ambasadora iz EU (Rumunija i tako nesto) :lol: sreca poceo je Ezel pa sam prebacio :lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1906 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Pera Trta »

saturn wrote:Oplakah veceras od smijeha gledajuci prilog prilog sa Lagumdzijom u stilu najboljih dana Nadrealista,kao slucajno Kaletovic nailazi kad on izlazi iz Suda BiH,Kaletovc povika "Gospodaru,ovaj gospodine Lagumdzija",a ovaj dogovara kao iznenadjeno"HAA??" i onda pocinje vaz ne znam koliko o njegovom svjedocenje u Sudu BiH o Dobrovoljackoj dok ga cekaju 2 sata tri ambasadora iz EU (Rumunija i tako nesto) :lol: sreca poceo je Ezel pa sam prebacio :lol:
Kako ga čeka ispred ko cuko :D ...stvarno su više preofirni i degutantni.
VjecitiStudent

#1907 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

Pera Trta wrote:
saturn wrote:Oplakah veceras od smijeha gledajuci prilog prilog sa Lagumdzijom u stilu najboljih dana Nadrealista,kao slucajno Kaletovic nailazi kad on izlazi iz Suda BiH,Kaletovc povika "Gospodaru,ovaj gospodine Lagumdzija",a ovaj dogovara kao iznenadjeno"HAA??" i onda pocinje vaz ne znam koliko o njegovom svjedocenje u Sudu BiH o Dobrovoljackoj dok ga cekaju 2 sata tri ambasadora iz EU (Rumunija i tako nesto) :lol: sreca poceo je Ezel pa sam prebacio :lol:
Ko jos gleda taj stranacki bilten?
halo_ba

#1908 Re: 60 MINUTA - All about

Post by halo_ba »

VjecitiStudent wrote:
Pera Trta wrote:
Ko jos gleda taj stranacki bilten?
Pa ocigledno vecina vas koji ga kritikujete. Ja ne pamtim kad sam ga gledala.
VjecitiStudent

#1909 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

halo_ba wrote:
VjecitiStudent wrote: Ko jos gleda taj stranacki bilten?
Pa ocigledno vecina vas koji ga kritikujete. Ja ne pamtim kad sam ga gledala.
Ni ja, no sadrzaj uredno bude ovdje izlozen, dovoljno za neke zakljucke.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... ection=tve
samo malo

#1910 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Dobro to, ali sto je Zlaja Kaletovicu slavodobitno izjavio da je njemu JNA nudila da on ide slobodno i da on njih ne zanima, a on je kao ponosno rekao ne ja ne idem odavde, kao ne napusta on Izetbegovica, on ostaje talac dobrovoljno jer je on dio delegacije

ali, kao nerijetko u slucaju Zlatka Lagumdzije, istina je potpuno drugacija

http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxC ... dded#at=23
Banksy

#1911 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Banksy »

samo malo wrote:
Dobro to, ali sto je Zlaja Kaletovicu slavodobitno izjavio da je njemu JNA nudila da on ide slobodno i da on njih ne zanima, a on je kao ponosno rekao ne ja ne idem odavde, kao ne napusta on Izetbegovica, on ostaje talac dobrovoljno jer je on dio delegacije

ali, kao nerijetko u slucaju Zlatka Lagumdzije, istina je potpuno drugacija

http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxC ... dded#at=23
:lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1912 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Pera Trta »

Otkako je SDP došao na vlast i državom nam potekli med i mlijeko, preko noći nestalo siromaštva, nezaposlenosti, kriminala i skandala, tako se i autori ovog političkog magazina mogu konačno posvetiti opuštajućim temama, pa u zadnjih nekoliko emisija gledamo ležerne razgovore sa ljudima kao što su Sejo Sekson, Ivica Osim i sl, koji se (uz dužan respekt prema onome što rade na svojim područjima djelovanja) u politiku razumiju koliko Marica u krivak.
super_zena

#1913 Re: 60 MINUTA - All about

Post by super_zena »

zar to propagandisticko smece jos egzistira???
ultima_palabra

#1914 Re: 60 MINUTA - All about

Post by ultima_palabra »

super_zena wrote:zar to propagandisticko smece jos egzistira???
:lol: Rugala se sova sjenici...
super_zena

#1915 Re: 60 MINUTA - All about

Post by super_zena »

zanimljivo kako megafon suti o neformiranju vlasti. a kako bi tek lajao i rezao da je kojim slucajem obrnuta situacija - da SDP nije dobio vecinu i da SDP nije kocnicar!
Better Man

#1916 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

super_zena wrote:zanimljivo kako megafon suti o neformiranju vlasti. a kako bi tek lajao i rezao da je kojim slucajem obrnuta situacija - da SDP nije dobio vecinu i da SDP nije kocnicar!

Pa i vrapci na grani znaju da SDP nije kočničar već 2 HDZ-a koji baštine tekovine ustaštva, fašizma i kriminala.
super_zena

#1917 Re: 60 MINUTA - All about

Post by super_zena »

naravno da nije... :lol: zavro drug Zlaja ko sivonja...ali ce ga ipak na kraju...popustiti... :skoljka:

p.s.
SDA ne bastini tekovine kriminala, zato je drug Zlaja s njima u talu. HSP takoder ne bastini tekovine ustastva, zato je drug Zlaja i s njima. Lijanovici? pa to je jedna postena famAlija, zato je drug Zlaja i s njima :skoljka:
Šef

#1918 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Šef »

super_zena wrote:naravno da nije... :lol: zavro drug Zlaja ko sivonja...ali ce ga ipak na kraju...popustiti... :skoljka:

p.s.
SDA ne bastini tekovine kriminala, zato je drug Zlaja s njima u talu. HSP takoder ne bastini tekovine ustastva, zato je drug Zlaja i s njima. Lijanovici? pa to je jedna postena famAlija, zato je drug Zlaja i s njima :skoljka:
:thumbup: SDP je profanisan do srži.
fidoremilienko

#1919 Re: 60 MINUTA - All about

Post by fidoremilienko »

Odavno pročitana priča, "60 minuta" = SDP! :D
Pa to je tako providno da ni mala djeca, ona u predškolskom, ne vjeruju u to što bakir h. priča! A on priča o tome kako je vlast loša (uvjek jedno te isto). Ponekad mu u emisiju naleti njegov mentor zlatko da prozbori koju pametnu. E hajde da se prisjetimo izjava (lažnih obećanja) zlaje. Idemo redom: :D

1. "Ovo je veliki prvi korak ka ispunjavanju obećanja datim biračima. Mi nismo razgovarali o tome tko će šoa biti već šta hoćemo i trebamo napraviti"

2. "SDP s druge strane, nema svoje medije, to je jasno k'o dan" (a 60 min. zlaja, to si zaboravio :!: :?: )

3. "BiH će do 2012. godine biti zemlja koja je otpočela pregovore za članstvo u EU, sa kandidatskim statusom" (jes aha)

4. "Takođe ćemo nastojati da 2013. godine budemo zemlja koja je spremna da bude članica NATO-a, a da 2014. godine budemo zaokruženi sa zemljama regiona kao država koja je zadovoljila standarde Sjevernoatlantske alijanse i ušla duboko u pregovore sa EU" (kako da ne)

5. "Od Federacije BiH ćemo napraviti Zapadnu Njemačku, a od Republike Srpske - Istočnu" (sve se radi na tome)

Ima još ovakvih izjava (lažnih obećanja), a pogotovo onih koje se odnose na zapošljavanje i bolji život! Tek sad dolazi na vidjelo za šta je zlaja zapeo, pa da bude predsjedavajući VM! Nešto mu i ne ide baš... :D
srklet

#1920 Re: 60 MINUTA - All about

Post by srklet »

Prvo da se opravdam, 60 minuta vec dugo ne gledam, ali maloprije sasvim slucajno naletih na reprizu, koja btw jos uvijek traje.
Bila reportaza o Divjaku, onakvo novinarsko smetanje i ometanje dugo ne vidjeh, svaka cast cika Jovi sto je izdrzao onog blentu.
Potom nesto kao spot, ili tako nesta, o Zelji, "mi smo Zeljini, zelji je nas", jebemga ako kontam sta je ono trebalo biti.
I za kraj, nesto sto je trebalo biti udarno - intervju sa Osimom.

Ja koje sranje od intervjua. Imati onakvog sagovornika a postavljati onakva glupa pitanja...svo sam vrijeme razmisljao - boze mili stete sto onaj intervju nije pravio onaj Damir, ili neko slican.

I sve skupa, samo jos jedna potvrda o sunovratu ove emisije.
Bakir se nije sunovratio, on se samo razotkrio i definitivno pokazao sta stoji iza one njegove "novinarske hrabrosti" - nista drugo nego novinarska nesposobnost. Kad ne umijes biti pravi novinar, onda ti ne preostaje nista drugo nego biti drzak, provokativan, nesputan...

Ima li izgleda da se tamo napravi fajront?
H4v4t4R

#1921 Re: 60 MINUTA - All about

Post by H4v4t4R »

srklet wrote:Prvo da se opravdam, 60 minuta vec dugo ne gledam, ali maloprije sasvim slucajno naletih na reprizu, koja btw jos uvijek traje.
Bila reportaza o Divjaku, onakvo novinarsko smetanje i ometanje dugo ne vidjeh, svaka cast cika Jovi sto je izdrzao onog blentu.
Potom nesto kao spot, ili tako nesta, o Zelji, "mi smo Zeljini, zelji je nas", jebemga ako kontam sta je ono trebalo biti.
I za kraj, nesto sto je trebalo biti udarno - intervju sa Osimom.

Ja koje sranje od intervjua. Imati onakvog sagovornika a postavljati onakva glupa pitanja...svo sam vrijeme razmisljao - boze mili stete sto onaj intervju nije pravio onaj Damir, ili neko slican.

I sve skupa, samo jos jedna potvrda o sunovratu ove emisije.
Bakir se nije sunovratio, on se samo razotkrio i definitivno pokazao sta stoji iza one njegove "novinarske hrabrosti" - nista drugo nego novinarska nesposobnost. Kad ne umijes biti pravi novinar, onda ti ne preostaje nista drugo nego biti drzak, provokativan, nesputan...

Ima li izgleda da se tamo napravi fajront?
:thumbup:
newklear

#1922 Re: 60 MINUTA - All about

Post by newklear »

Reče Bakir da spisak ljudi koje progoni Dodik i RS postoji na web stranici FTV a tamo mi samo otvara teletext...

je li neko u međuvremenu uspio skinuti spisak?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1923 Re: 60 MINUTA - All about

Post by plain vanilla »

u emisiji ovlas spomenuse i Reket :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1924 Re: 60 MINUTA - All about

Post by plain vanilla »

zagazaga wrote:
plain vanilla wrote:u emisiji ovlas spomenuse i Reket :D
šuti da te ne čuju......biće da je bakir objektivan, a nije :D
o tome ne smijem ni poceti, odmah ce mi dati pusku da zaduzim.. :D

nego, u prvom prilogu, nabrajajuci sve afere koje tuziteljstvo sigurno nece nikad istraziti (procalo se o Dodiku, Covicu i ostalim aferama), covjek , Avdo haman, spomenuo i Reket :D
StupskaBitanga

#1925 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

Zar ovo ko gleda?
Locked