Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
olensoner wrote:
Znam vlasnika Touareg sa slike i prilicno mi je cudno, jer je fin i kulturan tip, a sad sto u Sarajevu naplacuju 3 marke sat parking mjesta, a i to ako nadjes, metropola ...
Pa, ako ima para za Touareg-a, valjda ima i 3 marke za parking
Ali ovaj drugi je gigant.
Ne znam samo kako je ovo uspio?! [/quote]
Pa sigurno ima neki prolaz kuda je prosao tu. Ako pogledate malo bolje sliku vidjece te i zuti Volvo parkiran tu.[/quote] Pogledaj ulaz u pijacu SIRANO od strane BKC-a pa će ti sve biti jasno kako je parkirao
Hamzinho wrote:U današnjoj šetnji zapazilo se par stručnjaka:
1.
Od svega ovog ja sam samo vidjela ovu Antikvarnicu , a a pošto nisam iz Sarajeva , molim malo objašenjenj gdje se nalazi i kako da dođem do nje npr. od Skenderije
Hvala unaprijed
švicarska wrote: Od svega ovog ja sam samo vidjela ovu Antikvarnicu , a a pošto nisam iz Sarajeva , molim malo objašenjenj gdje se nalazi i kako da dođem do nje npr. od Skenderije
Hvala unaprijed
Što od Skenderije? Izađeš iz tramvaja kod Pošte i prođeš pored Narodnog i pičiš desno prema Domu armije...
Hamzinho wrote:U današnjoj šetnji zapazilo se par stručnjaka:
1.
Od svega ovog ja sam samo vidjela ovu Antikvarnicu , a a pošto nisam iz Sarajeva , molim malo objašenjenj gdje se nalazi i kako da dođem do nje npr. od Skenderije
Hvala unaprijed
puna ti svica broki-ja a ti bi na skenderiju u antikvarnicui...doobra si
švicarska wrote:Od svega ovog ja sam samo vidjela ovu Antikvarnicu , a a pošto nisam iz Sarajeva , molim malo objašenjenj gdje se nalazi i kako da dođem do nje npr. od Skenderije
Hvala unaprijed