samo_ovaj_put wrote:hrasno38 wrote:@samo_ovaj_put momak sam prestao jos davno da budem ali ocito je da tvoj mentor iz surfanja kupi ono, sto po starom dobrom obicaju ovog foruma, samo odgovara jednoj navijackoj strani. Ovo o cemu naklapamo je totalno nevazno za danasnji fudbal i stanje u njemu ali jednostavno ne volim kad je neko navijacki bezobrazan sto si ti sa svojih napisanih 17 tacaka pokazao kako se radi. Dakle da nebi duzio vise ovu pricu @jahta ti je izmedju ostalog napisao vezano za Janjusa a ovo svo ostalo friziranje podataka je inace svojstveno navijacima kojima su prve dlacice izrasle prije koju godinu a Papeta, Svabu, Paju i sve ostale nase sjajne igrace mogli su samo da gledaju na youtube-u.
Ah da na mali milion mjesta pise da je Cobo odigrao nekoliko utakmica za reprezentaciju tj. uglavnom bio rezerva ali nije bitno znaju ovi danasnji 16-godisnjaci bolje. Tu zavrsavam ovu pricu.
nemoj da sad zezas,odustajes od price kad ti nestaje argumenata
slazem se za tobom da je prica trenutno nebitna,da su nam oba kluba u k....,ali ti podaci moraju izaci na vidjelo,pa se rijesi ta dilema koji je klub trofejniji,popularniji,jaci.....
ja navijacki bezobrazan,pa ti nisi ni jednu od onih teza oborio,a na samom si pocetku rekao da si ih vecinu rijesio

,sto je apsolutno smijesno
nek je i taj janjus igrao,pa opet sarajevo ima vise reprezentativaca
a janjus je igrao za oba tima,tako da ti je prica oko njega nepotrebna i dosadna
ako si vec neki navijac,napisi u tezama zasto je tvoj klub najbolji bh klub,pa mozemo pokusati oboriti neke tvoje teze,uporedivati i slicno,voditi neku konstruktivnu raspravu,a e odmah bubati gluposti i nako od prve izvaljivati neke podatke koji uopste nisu tacni
nemoj da zavrsavas svoju pricu,pokusaj napisati nesto konstruktivno,jasno istinito,kao sto sam to uradio ja
forumi i sluze za raspravu
Uporan si nema sta. Vidi ja sam na ovom forumu od 2004 godine i uvijek sam se trudio da ne radim dvije stvari a to su: da pisem budalastine i da nekoga podjebavam. Iz tog razloga i broj mojih postova je toliki koliki je. E hajmo sad dalje.
* - je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule) - TACNO MADA ZELJO IMA TITULU BIH 1946 GODINE KADA STE NAM POHAPALI NAJBOLJE IGRACE
* - je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona) (VJEROVATNO NISAM BROJAO ALI PREDPOSTAVLJAM DA JE TACNO)
* - je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine) (NISAM NI OVO BROJAO)
* - je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto) (TACNO)
* je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda) (OPET TACNO)
* - je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09 (OVO JE DOKAZ DA BROJITE SAMO ONO STO VAM ODGOVARA JER NA TABELI OD 2000 GODINE JE ZELJO PRVI A VI STE ISTO TAKO UCESTVOVALI U SVAKOM PRVENSTVU)
* - je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak) (NISAM NI OVO BROJAO ALI TI VJERUJEM)
* - je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta) (TACNO ALI KAKO SAMO ZABORAVITE ZELJINA TRI SUPERKUPA. NARAVNO DA BI IGRAO SUPERKUP MORAS NESTO OSVOJITI)
* - je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista) (OPET VJERUJEM DA JE TACNO)
* - je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica) (NETACNO 42 UTAKMICE SARAJEVO 42 UTAKMICE ZELJO.ZELJO U KUPU SAMIPONA 10 SARAJEVO U KUPU SAMPIONA 12. ZELJO U KUPU UEFA 32 A SARAJEVO 30 - UEFA.COM).
* - je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice) (NETACNO VEZE SE NA GORE NAPISANO)
* - je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta) (OPET NETACNO JOS DA NADOVEZEM SVE UKUPNO U EVROPSKIM TAKMICENJIMA ZELJO IMA 16 POBJEDA A SARAJEVO 13 A IMATE I VISE PORAZA - UEFA.COM)
* - su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV) (STVAR ZRIJEBA I TOTALNO NEBITNO)
* - je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača) (I O OVOME SMO PRICALI I IMA U SPISKOVIMA PROPUSTA)
* - je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić) (STVAR IZBORA MADA MENI I MNOGIM STARIJIM NAVIJACIMA PAPE NIKADA NECE BITI BOLJI OD HASETA I OSIMA).
ITD...
a kako preskoci najvazniju stvar a to je ukupan skor izmedju ZELJE I SARAJEVA!!!!Ko je tu bolji???? Ajde mozes uloziti kviska. I jos jedna stvar ja nigdje nisam napisao da je Zeljo najbolji nego da od ovih tacaka nisu sve tacne. I naravno po obicaju se uvijek uzima samo ono sto odgovara pojedinim navijacima Sarajeva. Sto se tice ova dva kluba Sarajevo je bilo bolje u YU, Zeljo je bolji od nezavisne BiH, Zeljo je osnovan 1921 a Sarajevo 1946, medjusobni susreti su u korist Zelje a samo nepismen ovo nece razumjeti. I sad stvarno ne trebamo se vise zamarati onim sto je bilo nego sa onim sto je sada i sto nas ceka. I da ti iskreno kazem vec odavno me zaboli ona stvar za nasim fudbalom jer stvarno nemam interesa da gledam svake godine namjestena prvenstva, divljanja navijaca, mrtve glave i sva ostala sranja. Ima brate nasa draga reprezentacija tj. drage reprezentacija i njih gledam sa uzivanjem.