Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vesna555 wrote:Ljudi, kakav je postupak kod raskidanja ugovora? Mora li ići lično osoba potpisnik ugovora ili može neko drugi, jer radim kad i oni rade i nemam vremena otići? Kod njih iznajmljujem i modem i u ispravnom je stanju i očuvan, kakva je procedura pri vraćanju?
Ako ne neko zna, bila bih zahvalna na odgovoru
Jupi, prelazim na logosoft, nema više pucanja veze svakog Bajrama, Božića, Nove Godine i ostalih praznika kad po tri dana nisam imala internet
Pošto ih nisam mogao dobiti ni pomoću trikova na telefon, zamolio sam rođaka da ode i on je sve završio za 10 minuta Ponio modem, platio račune i to je to...
Vi'ćeš gotive na LOL-u
Joooj! Jedva čekam
Još nemam nijednog računa da platim jer kod njih unaprijed plaćamo, sreća pa ne platih za januar, huh
Na kojem si ti paketu na LOL-u? Vidim da si zadovoljan, jesi kupio modem ili iznajmljuješ? Ja kontala kupiti, ne isplati se iznajmljivati
vesna555 wrote:Ljudi, kakav je postupak kod raskidanja ugovora? Mora li ići lično osoba potpisnik ugovora ili može neko drugi, jer radim kad i oni rade i nemam vremena otići? Kod njih iznajmljujem i modem i u ispravnom je stanju i očuvan, kakva je procedura pri vraćanju?
Jupi, prelazim na logosoft, nema više pucanja veze svakog Bajrama, Božića, Nove Godine i ostalih praznika kad po tri dana nisam imala internet
Pošto ih nisam mogao dobiti ni pomoću trikova na telefon, zamolio sam rođaka da ode i on je sve završio za 10 minuta Ponio modem, platio račune i to je to...
Vi'ćeš gotive na LOL-u
Vi'ćeš gotive na LOL-u
Joooj! Jedva čekam
Još nemam nijednog računa da platim jer kod njih unaprijed plaćamo, sreća pa ne platih za januar, huh
Na kojem si ti paketu na LOL-u? Vidim da si zadovoljan, jesi kupio modem ili iznajmljuješ? Ja kontala kupiti, ne isplati se iznajmljivati
jes vala ko prostitutkama unaprijed a nisi ni potrosio i jos ako zavrnu pipu kad oni hoce mozes da se koliko hoces samo se izvinu kako nije do njih
Vi'ćeš gotive na LOL-u
Joooj! Jedva čekam
Nećeš vjerovati, ali upravo dok pišem počelo nešto kočiti, prvi put u 15ak dana
Ja sam uzeo Duo+, flat Internet i Super TV... modem ti je uključen u pretplatu, nije to HS
Ne bih da te razocaram ali slika na MMDS-u je ocajna MPEG1(MPEG-1 MPEG-1, prvi video i audio kompresiju standardnih, podržava video rezolucija 352x240 po stopi od 30 fps (sličica u sekundi). Međutim, kvaliteta video MPEG-1 je nešto niža od kvalitete slike koju nudi normalno VCR.Od 575 vidljivih PAL linija, po vertikali, ostaju samo 288 (pogledaj "Rezolucija"). Sukladno tome, vodoravna rezolucija se takođe dijeli na pola, i to na 352 pixel po liniji. Tako je zaključeno da će MPEG-1 rezolucija za PAL sistem biti: 352 x 288 pri 25 Hz osvježavanja, uz 1,2 bis 3 MBits/s bandwitha. To je otprilike rezolucija VHS videorekordera) ako imas LCD TV niposto ne uzimaj [/quote]
hvala na iscrpnim informacijama.ja sam samo prenio sta su mi ljudi rekli.da li je to neki novi vid DTV-a poboljsan ili ima veze sa ulaskom u hs zonu signala mogu samo nagadjati.ako je taj signal tako ocajan onda stvarno ne znam sta nam je ciniti...
ngog wrote:hvala na iscrpnim informacijama.ja sam samo prenio sta su mi ljudi rekli.da li je to neki novi vid DTV-a poboljsan ili ima veze sa ulaskom u hs zonu signala mogu samo nagadjati.ako je taj signal tako ocajan onda stvarno ne znam sta nam je ciniti...
100% ti je ovo sa signalom MPEG1...ja imam taj MMDS, haveru na LCD-u je slika malo reci katastrofa i da usput da kazem da nije slika DVD kvalitete kako pise na njihovom sajtu nego VHS...a to za DTV su sigurno mislili na D3 kablovsku jer su rekli da se MMDS NE moze nadograditi (sto nema veze s' mozgom nego NEce...minimalno sto mogu uraditi je da kvalitet slike poboljsaju u MPEG2 da NE pisem u MPEG4) niti ce ga poboljsavati!!!Sad je na tebi da odlucis...ja sam ti samo svoje utiske prenio vezano za MMDS.
Neki dan sam se ponovio sa LCD TV-om i kontam da uzimam ovaj paket od 40 KM sa analognim i digitalnim kanalima i flat internetom...pošto imam dva televizora kontao sam da vidim moram li uzimati dva resivera ili može preko resivera u LCD TV-u...isto je zanimalo jarana, pa ih je nazvao i oni su mu rekli da će početi izdavati kartice koji idu direktno u plazma i LCD televizore nakon Nove godine, dok će resiver i dalje biti za obične TV-e...nisu mu ništa rekli da li će se posebno doplaćivati, vjerovatno hoće...opet, buraz mi je neki dan uveo ovaj paket LOL TV i internet za 58 KM sa njihovim boxom, ni to nije loše...ali, da bi uzeo drugi topbox moraš za njega platiti oko 300 i nešto KM...meni to nije isplativo, mada se može kupiti na tri rate i naravno ostaje u tvom trajnom vlasništvu...
ngog wrote:hvala na iscrpnim informacijama.ja sam samo prenio sta su mi ljudi rekli.da li je to neki novi vid DTV-a poboljsan ili ima veze sa ulaskom u hs zonu signala mogu samo nagadjati.ako je taj signal tako ocajan onda stvarno ne znam sta nam je ciniti...
100% ti je ovo sa signalom MPEG1...ja imam taj MMDS, haveru na LCD-u je slika malo reci katastrofa i da usput da kazem da nije slika DVD kvalitete kako pise na njihovom sajtu nego VHS...a to za DTV su sigurno mislili na D3 kablovsku jer su rekli da se MMDS NE moze nadograditi (sto nema veze s' mozgom nego NEce...minimalno sto mogu uraditi je da kvalitet slike poboljsaju u MPEG2 da NE pisem u MPEG4) niti ce ga poboljsavati!!!Sad je na tebi da odlucis...ja sam ti samo svoje utiske prenio vezano za MMDS.
imam i ja taj MMDS ako ti je stara tv(katodna ) dobra ti je slika, a na lcd-u , na ekranu 32" i moze nekako proci, a za vece ti ne bih preporucio, zavisi dosta i od kanala do kanala, filmovi i to nije lose ali tekme vrlo lose, a opet ako nemas drugog izbora jbg.
Cibra wrote:a sta je K1? i sta je onaj 222? i sta je ono digital 2 Kakva luda pitanja:D
pa gdje vam ja taj 222 i digital 2? koje frekvencije
ima program 222, program 66, program 77, digital 1, digital 2 i K1... ja trazim na TV-u, pa su svi zakljucani osim digital1 nakojem je test neki i K1 gdje pise uskoro, a neki dan je radio program 222 gdje je bila strana muzika (ali nije bilo markice pa ne znam o kome se radi)
Zna li neko ima li nacin da se digitalna gleda na vise TV-a. Seta-box mi je u dnevnoj, e sad zna li neko ima li nacin da se ima digitalna u drugoj sobi. Da li je dovoljno uzeti jos jedan seta-box. Zna li ko? jel iko dosad to spojio ?
Dobra vijest za ljubitelje sporta: SportKlub se vraća u ponudu MAXtv-a
tekst objavio: mPortal, jučer u 16:48
Novost koja će zasigurno razveseliti sve ljubitelje sporta jest povratak popularne kabelske sportske televizije SportKlub u ponudu najveće domaće plaćene tv platforme MAXtv-a. Kanal će već od sutra, 2. siječnja. biti dostupan svim korisnicima Sportskog i Sportskog plus paketa na programskoj poziciji 406.
Podsjetimo, zbog nemogućnosti postizanja dogovora između MAXtv-a i televizije SportKlub krajem studenog 2010. došlo je do prekida suradnje nakon čega je SportKlub izašao iz ponude te platforme, a najavljivalo se i to da će tri tjedna kasnije, odnosno 15. prosinca, isto učiniti i sestrinski kanal SportKlub+. To se na sreću ljubitelja nogometa ipak nije dogodilo.
Čini se da su već prije isteka tog roka (15. prosinca) SportKlub i MAXtv sjeli za stol i počeli raditi na novim temeljima nužnima za nastavak suradnje, koji su po svemu sudeći urodili plodom jer SportKlub+ unatoč prijašnjim najavama nije izašao iz ponude te platforme, a natrag se vraća i glavni kanal Sport Klub.
FedEx wrote:Dobra vijest za ljubitelje sporta: SportKlub se vraća u ponudu MAXtv-a
tekst objavio: mPortal, jučer u 16:48
Novost koja će zasigurno razveseliti sve ljubitelje sporta jest povratak popularne kabelske sportske televizije SportKlub u ponudu najveće domaće plaćene tv platforme MAXtv-a. Kanal će već od sutra, 2. siječnja. biti dostupan svim korisnicima Sportskog i Sportskog plus paketa na programskoj poziciji 406.
Podsjetimo, zbog nemogućnosti postizanja dogovora između MAXtv-a i televizije SportKlub krajem studenog 2010. došlo je do prekida suradnje nakon čega je SportKlub izašao iz ponude te platforme, a najavljivalo se i to da će tri tjedna kasnije, odnosno 15. prosinca, isto učiniti i sestrinski kanal SportKlub+. To se na sreću ljubitelja nogometa ipak nije dogodilo.
Čini se da su već prije isteka tog roka (15. prosinca) SportKlub i MAXtv sjeli za stol i počeli raditi na novim temeljima nužnima za nastavak suradnje, koji su po svemu sudeći urodili plodom jer SportKlub+ unatoč prijašnjim najavama nije izašao iz ponude te platforme, a natrag se vraća i glavni kanal Sport Klub.