Dogovori za protest 13. 2.

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Šapat

Post by Šapat »

BSn wrote: (ista situacija koju smo vidjeli i u srijedu: "Tajo mene strah").
Da on ovo nije izvalio u prenesenom znacenju,a...? Mozda je javno dozivao SVOG taju?! :-D
don vito

Post by don vito »

dinchy84 wrote:
don vito wrote:
dinchy84 wrote: ma nije ona nikakav plus. Kamo srece da je neko drugi na njenom mjestu. Ja je kao plus ne mogu nikako posmatrati! :roll:
Sta mislis da je sa Damirom polemisala neka kulturna osoba, sa argumentima, da li bi nam to donijelo podrsku naroda? Ovako smo vidjeli "mahalusu" koja ima sve preduslove da za koju godinu u Parlamentu zamijeni svoju stranacku kolegicu Amilu Alikadici-Husovic. Galama, vrijedjanje, nekultura...
nisi razumio sta sam htjela reci.

Da tamo rade sposobne osobe ne bismo ni strajkovali...u tome je stvar.

da je vecaras sposobna mlada osoba sjedila umjesto nje, osoba sa trunkom morala, osoba koja razumije sta se desava, bilo bi mi sto puta draze i to mi ne bi bio nikakav minus, tek to bi mi bio plus.
:kiss: Sorry.
Poslije onoga u srijedu, vlastodrsci su pokusavali stvoriti sliku da protestvuje rulja koja rusi sve pred sobom. To im je zapravo postao jedini argument. I onda vidis smirenog i kulturnog Demira koji argumentovano diskutuje sa Tajom i njegovom savjetnicom. A Tajo, u nastupu kojeg se ne bi postidio ni jalijas, ogorcen sto se neko usudjuje pitati za njegov rad. A, tek savjetnica, rijeci su suvisne... Mene je danas na ulicu izveo Tajin bezobrazluk, iz budzeta placeni oglas u novinama i ono "printacu sve sa internet foruma i dati u tuzilastvu". Pa, to nema u gradskom vijecu Kabula, mozda jedino u Pjongjangu.
alica.k

Post by alica.k »

a da se mi polako prebacujemo na drugu temu?
Area_51

Post by Area_51 »

skojotovski wrote:
Marko99 wrote:SLIJEDECA EPIZODA TULJAN I MRAVOJED U BORBI PROTIV HULIGANA I RULJE IDUCE SUBOTE. UPS ZABORAVIH MAMU SEMIHU.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah i dodoh sebi nakon one mahaluse!
braaaavo maaaajstore! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Likovnjak daj nacrtaj nesto na ovu temu pa postiraj, samo za forum upotrebe, da nam pritisak dodje na normalu, nadam se da mozes. s jedne strane oni s druge strane »rulja« baca kamenje, sve ovima po glavi. :-D
luciferino

Post by luciferino »

alica.k wrote:
luciferino wrote:Preko 3000 podržava proteste...797 podržava vladu.
:D
dje je tih 3000 na protestu?

mislim...znam nidje veze, al meni to nekako. svi nas PODRZAVAJU a niko da izadje.
Polako, dajte im vremena. Izaći će kada vide da i drugi izlaze i da to nije ništa strašno. Mi smo takvi. Ne želimo ići da ne ispadnemo glupi i šta ti ja znam još kakvi. Razočarali su nas puno puta, a postali smo pasivni jer mislimo da je lakše živjeti bez razočarenja u nekakvoj kolotečini.
Fex

Post by Fex »

Eto koliko je Di vazna Taji,nikada je nije ni spomenuo.A vjerujem da nitko do veceras nije znao za nju.I ona od toliko mladih u Sarajevu kontaktira samo sa njih 130.Dosla nekulturna savjetnica da se malo promovise.Ali kad rece nemate kamen ispod stola pa fuj.I eto tko savjetuje premijera.Samo se jos vise osramotio sto je nju poslao.VIDIMO SE U SUBOTU !!!!!!
Šapat

Post by Šapat »

A uprati li iko u jucerasnjem AVAZ-u Semihinu izjavu kako "ona nece odstupiti sa funkcije jer nije kukavica"...

Oni svi, ocito, imaju pogresnu predstavu o tome o cemu se ovdje govori.

Nije ti, Semiha, niko ni rekao da si kukavica nego - nesposobna i neodgovorna.
I zato ti se trazi ostavka bona ne bila :)
Zox

Post by Zox »

Area_51 wrote:
skojotovski wrote:
Marko99 wrote:SLIJEDECA EPIZODA TULJAN I MRAVOJED U BORBI PROTIV HULIGANA I RULJE IDUCE SUBOTE. UPS ZABORAVIH MAMU SEMIHU.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
braaaavo maaaajstore! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Likovnjak daj nacrtaj nesto na ovu temu pa postiraj, samo za forum upotrebe, da nam pritisak dodje na normalu, nadam se da mozes. s jedne strane oni s druge strane »rulja« baca kamenje, sve ovima po glavi. :-D
ide veceras kad se vratim kuci :)
(red revolucije red cuge)
fixer

Post by fixer »

Da ne bi rekli predstavnici vlasti da je nash zadatak da samo kudimo vlast, Pokusajmo se prosiriti i na neke druge sfere drustva i napraviti kakvu korisnu stvar. Imam ideju da kontaktiramo neku socijalnu sluzbu i ponudimo svoje volonterske usluge u cilju rijesavalja nekih problema koje su prisutne u nashem drustvu. Budimo primjer gradjanima ovog grada i drzave kako se radi za zajednicki cilj. Pomozimo onima koji trebaju pomoc. Sta mislite?
hadzinicasa

Post by hadzinicasa »

trebalo je Dijanu pitati, kad se već toliko izdvaja i kad već postoji ta funkcija i sektor, kad već vode dijalog i kad su toliko toga uradili, kako to da niko ne zna ni da postoje. Kako to da se ništa nije promijenilo, da je čak delikvencija povećana, a mladi još bezvoljniji
anakadabra

Post by anakadabra »

anakadabra wrote: Nego gdje ste gledali tu tetu od tuljana pa ste mi se tako nasekirali :roll:
BSn

Post by BSn »

Šapat wrote:
BSn wrote: (ista situacija koju smo vidjeli i u srijedu: "Tajo mene strah").
Da on ovo nije izvalio u prenesenom znacenju,a...? Mozda je javno dozivao SVOG taju?! :-D
Sve je moguce.
Kada je fotelja u pitanju, ni od cega se ne treba ustezati. :D
Šapat

Post by Šapat »

Senadov CD, Face to Face, DI i Demir
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

Zox wrote:
Area_51 wrote:
skojotovski wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ide veceras kad se vratim kuci :)
(red revolucije red cuge)
nemoj Zox sa ovim drugim pretjerat :D
Asana

Post by Asana »

Na TV Hayat, Centralni Dnevnik, face to face dijalog Demir vs Savjetnica :D
atko

Post by atko »

Šapat wrote:A uprati li iko u jucerasnjem AVAZ-u Semihinu izjavu kako "ona nece odstupiti sa funkcije jer nije kukavica"...

Oni svi, ocito, imaju pogresnu predstavu o tome o cemu se ovdje govori.

Nije ti, Semiha, niko ni rekao da si kukavica nego - nesposobna i neodgovorna.
I zato ti se trazi ostavka bona ne bila :)
Schepino printano glasilo nas ba i ne vole :lol: :lol: :lol:
A sve mamicine izjave se svode na "ja fotelje nedam" :lol: :lol: :lol:
Šapat

Post by Šapat »

Nego...vijeh negdje da neko spominje uvezivanje preko MSN-a, pa da pripupitam kome da dam tu adresu da i mene mozete vabit kad se kvalitetno prica...
Last edited by Šapat on 03/09/2008 12:38, edited 1 time in total.
jolia

Post by jolia »

Gledate li NTV 99? čuj Letića, mi smo svojim tijelima spriječili da naruše zgradu! Čuj naruše zgradu :lol:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

don vito wrote:
dinchy84 wrote:
don vito wrote: Sta mislis da je sa Damirom polemisala neka kulturna osoba, sa argumentima, da li bi nam to donijelo podrsku naroda? Ovako smo vidjeli "mahalusu" koja ima sve preduslove da za koju godinu u Parlamentu zamijeni svoju stranacku kolegicu Amilu Alikadici-Husovic. Galama, vrijedjanje, nekultura...

nisi razumio sta sam htjela reci.

Da tamo rade sposobne osobe ne bismo ni strajkovali...u tome je stvar.

da je vecaras sposobna mlada osoba sjedila umjesto nje, osoba sa trunkom morala, osoba koja razumije sta se desava, bilo bi mi sto puta draze i to mi ne bi bio nikakav minus, tek to bi mi bio plus.
:kiss: Sorry.
Poslije onoga u srijedu, vlastodrsci su pokusavali stvoriti sliku da protestvuje rulja koja rusi sve pred sobom. To im je zapravo postao jedini argument. I onda vidis smirenog i kulturnog Demira koji argumentovano diskutuje sa Tajom i njegovom savjetnicom. A Tajo, u nastupu kojeg se ne bi postidio ni jalijas, ogorcen sto se neko usudjuje pitati za njegov rad. A, tek savjetnica, rijeci su suvisne... Mene je danas na ulicu izveo Tajin bezobrazluk, iz budzeta placeni oglas u novinama i ono "printacu sve sa internet foruma i dati u tuzilastvu". Pa, to nema u gradskom vijecu Kabula, mozda jedino u Pjongjangu.
Moze li se kako promjeniti "nickname".ne zelim da neko matrixa optuzi :)

Inace radim socioloski rad o forumima (metoda analize sadrzaja i etnografija portala-foruma).

Molio bih jos nesta,bez licnih uvreda,oni su personifikacije vlasti i javni sluzbenici .Ne mozete smatrati odgovornim Silajdzica vec samo premijera Silajdzica.Moje je recimo misljenje da treba ukinuti gradske vlasti oni su tu samo protokolarno,jer je kanton i izvrsna i zakoniodavna vlast sto ce reci odgovornost je njihova.
sijedi

Post by sijedi »

možda nema veze, ali svejedno.
gledam onaj plamen na zetri i zamisljam koliko bi se djece, staraca moglo ugrijati sa tom vatrom a veceras se smrzavaju, a ovako oni griju nebesa,
ali poslije savjetnice za omladinu, vjerovatno nisavjetnica za socilane probleme nije bolja
jolia

Post by jolia »

Šapat wrote:Nego...vijeh negdje da neko spominje uvezivanje preko MSN-a, pa da pripupitam kome da dam tu adresu da i mene mozete vabit kad se kvalitetno pljuje...

Haj javite onda i meni
Last edited by jolia on 16/02/2008 21:04, edited 1 time in total.
suncica24

Post by suncica24 »

Nego, da li ste za to da na sastanak u srijedu pozovemo I one NVO koje su potpisale spisak, imaju I oni sta reci I mogli bi zajedno biti puno produktivniji?
Imam I prijedlog da do 1. Marta zakupimo par bilborda I postavimo slike svih nastradalih, ili pak slike koje govore I o drugim krizama u nasoj svakodnevnici (ulje, secer, nesigurnost, zdarvstvo, skolstvo…) I da I tim ih prozivmo?
Da li ste I za to da isprintamo neke letke I ostavimo ih na fakultetima?
I za to da po forumima drugih gradova prozivamo “A kako je kod vas?”, “Je li vama dobro?”, “Zasto Banja Luka suti?”?
PS: Ja nikako da odem u grad “zbog nas” 
Šapat

Post by Šapat »

NI onaj "veci" Silajdzic nije nista bolji od ovoga "nizeg". Zato je "Silajdzic" sasvim dovoljno, a sto se mene tice podrazumijevam uvijek obojicu. :-)
fixer

Post by fixer »

msn nije funkcionalan jer ce doci 40 ljudi i pricati u jednoj konferenciji. samo ce text prolijetati
maki_celo

Post by maki_celo »

Šapat wrote:Nego...vijeh negdje da neko spominje uvezivanje preko MSN-a, pa da pripupitam kome da dam tu adresu da i mene mozete vabit kad se kvalitetno pljuje...
PP na nick alica.k
Post Reply