Hajrović će u Belgiju u Brugge.MOSALJOZE wrote:Hajrović je napustio Arsenal,ne zna se gdje će igrati naredne sezone
BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- salihamidžić 20
#1901 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
- DonVito
#1902 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
PodgrmečMOSALJOZE wrote:Hajrović je napustio Arsenal,ne zna se gdje će igrati naredne sezone
- antifascism
#1903 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nasi novinari sa duplog sporta pisu kako je on odlucio da napusti Arsenal
Ja novinara i goavana.
Ja novinara i goavana.
- DonVito
#1904 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
DonVito wrote:Pitas ko je Dino Arslanagic i kazes u repci nam igraju kojekakvi Zukanovici iz lijevih belgijskih ekipa!TM87Zeljo4Ever wrote:Dinin stari je Orhan Arslanagic nekada (prije rata) igrao odbojku u OK Bosna .motorola01 wrote:Ko je ovaj Dino Arslanagic, defender Standard Lijeza? Ima samo 20 godina,a igra u Standardu, dok nam u repci igraju kojekakvi Zukanovici iz lijevih belgijskih ekipa!
http://us.soccerway.com/players/dino-arslanagic/158663/rodi majka Žože Murinja.
Zukanović u idealnom timu belgijskog prvenstva
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zukanov ... tva/105540
-
palermo
#1905 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
A što igra Sušić. Mislim Tino Sven, kako li se već zove Sušić. Nije loš bogami.....jel on može igrati za našu U-21 još ?
-
electric
#1906 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
fakat momak zasluzuje punu paznjupalermo wrote:A što igra Sušić. Mislim Tino Sven, kako li se već zove Sušić. Nije loš bogami.....jel on može igrati za našu U-21 još ?
-
motorola01
#1907 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Konacno se zna sve i u vezi Halilovica...Ko je sljedeci?
-
Eborg
#1908 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Hoće li biti šta od one njegove priče da će odlučiti nakon 18-te godine? 
Ili je možda pao dogovor da zaigra samo u prijateljskoj (pri čemu može i dalje igrati za BiH, da je prešao kod nas izgubio bi pravo nastupa za Hrvatsku)?
Ili je možda pao dogovor da zaigra samo u prijateljskoj (pri čemu može i dalje igrati za BiH, da je prešao kod nas izgubio bi pravo nastupa za Hrvatsku)?
-
motorola01
#1909 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Hoce. Evo imas njegovu izjavu na naslovnici klixa. Kaze veliki selam PapetuEborg wrote:Hoće li biti šta od one njegove priče da će odlučiti nakon 18-te godine?
-
Eborg
- antifascism
#1911 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ko ga jebe, idemo dalje.
-
Eborg
#1912 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Više je sramotno jer mu je otac igrao za BiH.
- vee-jay
#1913 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
upravo tako.antifascism wrote:Ko ga jebe, idemo dalje.
- tendzera
#1914 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Jeste se i ponadali. 
- Logovan
#1915 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
A sve fol donijet će odluku poslije 18-te.
Na njemu je zadnjih mjeseci bio veliki pritisak, počevši od Mamića, preko Štimca pa sve do navijača. Svi su ga tjerali da zaigra za njih pa su sad dobili što su tražili a to je njegov pristanak da će igrati za Hrvatsku reprezentaciju.
Njemu sretno, želim mu sve najbolje u karijeri. Smatram da je pogriješio ali jebat ga, završiti konačnu priču sa njim.
Njemu sretno, želim mu sve najbolje u karijeri. Smatram da je pogriješio ali jebat ga, završiti konačnu priču sa njim.
Jest sramotno ali džaba kad je on pustio da on sam odluči za koga će igrati jer mu je ja mislim Mamić naredio da sinu ne govori da igra za BiH, inače leti sa posla.Eborg wrote:Više je sramotno jer mu je otac igrao za BiH.
- antifascism
#1916 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Nije baustelac, mogo je naci poso bilo gdje u Evropi._terminaš_ wrote:A sve fol donijet će odluku poslije 18-te.Na njemu je zadnjih mjeseci bio veliki pritisak, počevši od Mamića, preko Štimca pa sve do navijača. Svi su ga tjerali da zaigra za njih pa su sad dobili što su tražili a to je njegov pristanak da će igrati za Hrvatsku reprezentaciju.
Njemu sretno, želim mu sve najbolje u karijeri. Smatram da je pogriješio ali jebat ga, završiti konačnu priču sa njim.Jest sramotno ali džaba kad je on pustio da on sam odluči za koga će igrati jer mu je ja mislim Mamić naredio da sinu ne govori da igra za BiH, inače leti sa posla.Eborg wrote:Više je sramotno jer mu je otac igrao za BiH.
-
dede merdzane
#1917 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Svaka njemu cast, ali kod nas ne bi igrao za narednih 8-9 godina. Vjerovatno bi ga bilo lijepo imati na klupi. Nego imate li vi kakvih odbrambenih viska?tendzera wrote:Jeste se i ponadali.
-
ottmar
#1918 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Naravno da nemaju, vec kad im zatreba, odu i ukradu igrace iz Svicarske, Svedske ili nase.dede merdzane wrote: Nego imate li vi kakvih odbrambenih viska?
- Logovan
#1919 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Znam, ali ko zna šta bi sve Mamić uradio sa njim i sa njegovim sinom da je mali odlučio da igra za nas.antifascism wrote:Nije baustelac, mogo je naci poso bilo gdje u Evropi._terminaš_ wrote:A sve fol donijet će odluku poslije 18-te.Na njemu je zadnjih mjeseci bio veliki pritisak, počevši od Mamića, preko Štimca pa sve do navijača. Svi su ga tjerali da zaigra za njih pa su sad dobili što su tražili a to je njegov pristanak da će igrati za Hrvatsku reprezentaciju.
Njemu sretno, želim mu sve najbolje u karijeri. Smatram da je pogriješio ali jebat ga, završiti konačnu priču sa njim.Jest sramotno ali džaba kad je on pustio da on sam odluči za koga će igrati jer mu je ja mislim Mamić naredio da sinu ne govori da igra za BiH, inače leti sa posla.Eborg wrote:Više je sramotno jer mu je otac igrao za BiH.
-
jiji
#1920 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ajd mi sad objasni ako krademo igrace koji su rodeni u BiH,tko onda pokusava ukrast Alena koji je roden u Hrvatskoj? Znaci ako igrac koji je Hrvat iz BiH odluci igrat za Hvatsku mi smo ga ukrali,a sad kad igrac koji je roden u Hrvatskoj je isto krada? Koja ti je tu logika? Alen niti nema BiH drzavljanstvo jesmo i za to mi krivi? Da hoce igrat za BiH igrao biottmar wrote:Naravno da nemaju, vec kad im zatreba, odu i ukradu igrace iz Svicarske, Svedske ili nase.dede merdzane wrote: Nego imate li vi kakvih odbrambenih viska?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1921 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
tek da zabilježimo da je mali Rin-Tin-Tin Sušić zabio sinoć u finalu kupa
ps
i sudeći prema transfermarkt još jedan koji nema naše državljanstvo
...hebemu ne znam fakat jel ima smisla uopće i spominajti ove igrače? 
ps
i sudeći prema transfermarkt još jedan koji nema naše državljanstvo
- jeza u ledja
#1922 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ako smatras da regrutiranje Hrvata iz stranih drzava nije kradja, onda regrutiranje Bosanaca iz stranih drzava da igraju za BiH takodje nije kradja.jiji wrote:Ajd mi sad objasni ako krademo igrace koji su rodeni u BiH,tko onda pokusava ukrast Alena koji je roden u Hrvatskoj? Znaci ako igrac koji je Hrvat iz BiH odluci igrat za Hvatsku mi smo ga ukrali,a sad kad igrac koji je roden u Hrvatskoj je isto krada? Koja ti je tu logika? Alen niti nema BiH drzavljanstvo jesmo i za to mi krivi? Da hoce igrat za BiH igrao biottmar wrote:Naravno da nemaju, vec kad im zatreba, odu i ukradu igrace iz Svicarske, Svedske ili nase.dede merdzane wrote: Nego imate li vi kakvih odbrambenih viska?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1923 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sejo papučarEborg wrote:Više je sramotno jer mu je otac igrao za BiH.
-
dede merdzane
#1924 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Normalno da nije. Hvala njima na Spahicu, halalicemo ove sto su njima otislijeza u ledja wrote:Ako smatras da regrutiranje Hrvata iz stranih drzava nije kradja, onda regrutiranje Bosanaca iz stranih drzava da igraju za BiH takodje nije kradja.jiji wrote: Ajd mi sad objasni ako krademo igrace koji su rodeni u BiH,tko onda pokusava ukrast Alena koji je roden u Hrvatskoj? Znaci ako igrac koji je Hrvat iz BiH odluci igrat za Hvatsku mi smo ga ukrali,a sad kad igrac koji je roden u Hrvatskoj je isto krada? Koja ti je tu logika? Alen niti nema BiH drzavljanstvo jesmo i za to mi krivi? Da hoce igrat za BiH igrao bi
-
matematicar_teski
#1925 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
s druge temetalenti bih koji igraju pod nasom zastavaom(moj izbor)(od najboljeg do manje boljeg):
1. Radovac
2. hodzic
3.maletic marko
4.handzic f.
5.zola
6.cerimagic
7.zinedine
8.hajradinovic