Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajmo danas 3 boda lagano. ako ima teskih tekmi od ove 3, ova moze biti najteza jer se vitez bori za opstanak ja mislim. ali jebi ga, ma koliko da sam po prirodi pesimista, mislim da ne bi trebalo biti problema.
Ovo polako proivesti kraju i onda pristupiti slaganju igračke križaljke. Jasno je da nam nedostaje par iskusnih igrača.....fali nam lijevi bek, stoper, zadnji vezni.....3 do 4 igrača.....
Cudno se nesto desavalo ovdje. Ako je ovaj Olimpik bio korak u korak sa Velezom..onda ne znam. Meni mirise da je pusteno. Iz kojih interesa da li se spremaju za sljedecu sezonu..vrlo moguce. Sudjene cisto domacinsko.
karanana wrote:imaju li reflektore i stolice za sjever spremne?
E ovako. Abd sutra dolaze stolice za Dedaru, i trebale bi biti postavljene do Igmana.
Reflektori ce biti postavljeni do pocetka sezone u PL.
RA tribina se rusi odmah nakon Igmana a gostujuci navijaci ce biti smjesteni na montaznoj tribini koja ce biti kod Djure Salaja.
o, stolice vec i prije kraja ove sezone....mozda su trebali sacekat.
moze vise detalja vezano za RA tribinu? sta se planira napravit? jel nesto proporcionalno izgledu zapada? zar ce biti gotova do pocetka sezone 2019/2020?
karanana wrote:imaju li reflektore i stolice za sjever spremne?
E ovako. Abd sutra dolaze stolice za Dedaru, i trebale bi biti postavljene do Igmana.
Reflektori ce biti postavljeni do pocetka sezone u PL.
RA tribina se rusi odmah nakon Igmana a gostujuci navijaci ce biti smjesteni na montaznoj tribini koja ce biti kod Djure Salaja.
o, stolice vec i prije kraja ove sezone....mozda su trebali sacekat.
moze vise detalja vezano za RA tribinu? sta se planira napravit? jel nesto proporcionalno izgledu zapada?
Stolice su slijedece na redu. Nakon toga abd reflektori. Sve je zavrseno.
RA tribina se rusi i bit ce visine kao Dedara i bit ce sa njome povezana u obliku zdenke. Nova RA tribina ce biti ista kao ViP tribina. Eto to je to.
Bas ti hvala na informacijama, nisam znao da se rushi RA tribina, a jest bila asimetricna a nova bi trebala biti povezana sa sjevernom onom kao zaobljenom tribinom ako sam dobro shvatio Vec zamisljam 20:00 odes na utakmicu , nije vruce , nema sunca , ljepota aBd.
megaman4 wrote:
Širi se teren a ta tribina je asimetricna. Ide rusenje odmah nakon 30 kola Prve lige.
Ovih dana se postavlja oko 3000 stolica na Centralnu tribinu. A na ljeto abd reflektori idu.
Hvala na odgovoru.
Sta reci osim svaka cast. Nakon sto im je oduzet stadion, nakon sto su ispali iz Premijer lige, uspjeli su da izdominiraju Prvu ligu FBiH i da se vrate u Premijer ligu, a stadion Vrapcici ce za nekoliko godina biti jedan od boljih stadiona u regionu