koja se smota...
svaka ti cast kad si je ovako tanko uspjela razvit
meni se nekako uvijek ucini dovoljno tanka jaufka, ali kad je ispecem vidim da je podebela
Moderator: anex

ma razvlacim bona i jadina_qa wrote:ja je razvlacim... zato i moze biti tako tanka
Ajme što mi radišdina_qa wrote:od male
i ima se bosanska vecera![]()
samo u utrobi malo maslinovog ulja, i u rerni napravljeno, ne u tavidina_qa wrote:ovo mi drugo bolje sjeda, a i izgleda...![]()
ipak je bolje sa rostilja neg u masnoci u tavi

svaka castdacina_curica wrote:
rodjendanska torta (za doooooobrog prijatelja)![]()
![]()
rasjecena (ne bas najelegantnije izrezana, ali to je bilo totalno nevazno![]()
)
saznala sam ime... zove se Sulthan Basipitt wrote:Lici na tilapiu.......ali drugacija mi glava nekakodzemmo wrote:
ne znam joj ime al znam da je dobra

hadzinica wrote:vecera danas
pancerote-(na mexickifil ko za buritos
jeste jeste.... upravo tako mmmmmĆelava cura wrote:Je l- ovo ona torta od mrkve sto se pravi sa pola kg izrendane mrkve?dina_qa wrote:naravno da moze![]()
p.s. jel ti vidis moje slike? sad me dzemmo zeza s posla i kaze ne vide ti se slike... a uploadovala sam ih preko imageshack-a... valjda je taj najbolji.. il nijeAko jest, mmmmm
ja bih najradije Dadenzija za desert pa vi pricajte sta hocetedacina_curica wrote:dobro jutro kraljice morskih plodova......U zadnje vrijeme sve nesto brzinski kuham, Dado mi je bolestan zadnje dvije sedmice pa nemam kad nit' kuhati kako treba a kamo li slikati
......Cim mali ozdravi bacam se u nove kulinarske pohode (anais me je obezbjedila sa receptima, moze mi biti 5 godina
).....Uskoro ce Dadi i prvi rodjendan a ja sam se nameracila torte praviti
bice mnogo slatkih
slika
Hadzinice nek' si nam se vala vratila.....de nam jednu sljivopitu sastavi
![]()
![]()
ja cu sledecih nekoliko sedmica provesti u eksperimentisanju raznim tortama i kolacima.......bice slika a i viska kila, mashalllahanais_nin wrote:ja bih najradije Dadenzija za desert pa vi pricajte sta hocete![]()
i anais je uhvatilo kulinarsko eksperimentisanje zato sam i tebe zatrpala receptimazadam se, pa mi mrsko slikati, ili kad uslikam nikako da se nakanim da prebacim na kompjuter
kad se jednom nakanim dobicete reviju jela za citavih mjesec dana
![]()
sada upravo mirisu punjene paprike koje se peku u rerni
tatina rodjendanska zelja
![]()
p.s. ja bih rado kod hadzinice na ove pancerote na meksicki