Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kaktusss
#1902 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Lav
Lav će učiniti sve za vas, a vi ćete se osjećati kao da ste u centru svijeta. Sve što neko uradi, Lav će to uraditi bolje. Lav ima najljepši osmijeh i nevjerovatno zavodljivo tijelo.

Lav će učiniti sve za vas, a vi ćete se osjećati kao da ste u centru svijeta. Sve što neko uradi, Lav će to uraditi bolje. Lav ima najljepši osmijeh i nevjerovatno zavodljivo tijelo.
-
Wolf Angel
#1903 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Padajući u nirvanu čitajući ove dubokoumne horoskopske analize
, krenuo sam da švrljam prostranstvima astrologije, inače jedne jako bitne discipline koja nam određuje život jel.
Ovde se sve vrti oko ove tzv. zapadne astrologije, a kako je Orijent meni uvijek bio prvilačan na svoj način, vidjeh i kinesku astr. ,.mene je prilično opisalo pa evo da se malo prešaltamo sa zapada na istok:
http://vargaastrology.com/kineska%20astrologija.html
Ovde se sve vrti oko ove tzv. zapadne astrologije, a kako je Orijent meni uvijek bio prvilačan na svoj način, vidjeh i kinesku astr. ,.mene je prilično opisalo pa evo da se malo prešaltamo sa zapada na istok:
http://vargaastrology.com/kineska%20astrologija.html
-
Wolf Angel
#1905 Re: Nadjite se - sexy horoskop
tigar
Ne može bez: iznenadjenja
U poslu: je vrlo uspješan, ali pod uslovom da je sam sebi šef
Najbolja uloga: nacionalni heroj, borac za pravdu ili predsjednik republike, ako može, naravno
Najgora uloga: prosjak
Odnos prema novcu: Tigar voli da rizikuje, mada skoro uvijek ima sreće i vrlo je široke ruke
Ne može bez: iznenadjenja
U poslu: je vrlo uspješan, ali pod uslovom da je sam sebi šef
Najbolja uloga: nacionalni heroj, borac za pravdu ili predsjednik republike, ako može, naravno
Najgora uloga: prosjak
Odnos prema novcu: Tigar voli da rizikuje, mada skoro uvijek ima sreće i vrlo je široke ruke
Last edited by Wolf Angel on 11/04/2014 14:51, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#1906 Re: Nadjite se - sexy horoskop
VODENI PAS – 1982.
Ovo je intuitivan Pas koji može teško da zaluta. Zna da bude veoma atraktivan, a žena nevjerovatno lijepa. Voda mu daje više kvaliteta i osobama suprotnog pola će biti simpatičan. Uprkos svojoj prijatnoj ličnosti i demokratskom stavu, on ne uspijeva da stvori jaku ličnu vezu sa osobama oko sebe, a često je previše slobodan tamo gdje bi trebalo da bude čvršći.
Sklon je da prema sebi i drugima bude popustljiv. Voda ublažava njegov jak temperamenat, pa uspijeva da obuzda svoje emocije do zavidne visine, spolja se predstavljajući kao mirna i šarmantna osoba.
To je dobar savjetodavac i nepristrasan sudija. On uvijek sa psihološke strane prilazi razgovorima, pa ga je teško odbiti. Njemu je suđeno da ima veliki broj prijatelja.
Vrline: nesebičan, lojalan, vijeran
Mane: veliki pesimista koji u sve sumnja
Mrzi: stvarnost
Voli: sve što je magično, misteriozno, paranormalno itd.
Omiljena mjesta: divlji i romantični predjeli, tajanstveni zamkovi
Časovi odmora: provodi gledajući fantastične filmove daleko od ljudi
Ne može: bez pažnje i nježnosti
U poslu: pošteni radnik velike energije pun poštovanja prema saradnicima
Najbolja uloga: prorok
Najgora uloga: šoumen
Odnos ptrema novcu: ima ga onoliko koliko mu je potrebno
Zanimanja: propovjednik, sudija, misionar, bolničar, direktor velike firme, borac za kvalitet, kritičar i advokat

Ovo je intuitivan Pas koji može teško da zaluta. Zna da bude veoma atraktivan, a žena nevjerovatno lijepa. Voda mu daje više kvaliteta i osobama suprotnog pola će biti simpatičan. Uprkos svojoj prijatnoj ličnosti i demokratskom stavu, on ne uspijeva da stvori jaku ličnu vezu sa osobama oko sebe, a često je previše slobodan tamo gdje bi trebalo da bude čvršći.
Sklon je da prema sebi i drugima bude popustljiv. Voda ublažava njegov jak temperamenat, pa uspijeva da obuzda svoje emocije do zavidne visine, spolja se predstavljajući kao mirna i šarmantna osoba.
To je dobar savjetodavac i nepristrasan sudija. On uvijek sa psihološke strane prilazi razgovorima, pa ga je teško odbiti. Njemu je suđeno da ima veliki broj prijatelja.
Zanimanja: propovjednik, sudija, misionar, bolničar, direktor velike firme, borac za kvalitet, kritičar i advokat
- CoCoLoCo
#1907 Re: Nadjite se - sexy horoskop
ne tepaju meni bezze sa djukelo
paschad rules!
- pirmin
#1908 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Molicu nekoga ko prati astro-scenu da mi na pp posalje aktivni kontakt-mejl @supernove. 
- diason
#1909 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Djevica i pijetao : avanturista seoskih dvorišta
Večinom istina, tablete za smirenje, radoholičar, boje zelena,plava, crna...kaže džin tonik
.Čistunac, nije mi mrsko usisat, skuhat i oprat suđe.Kritičar, nešto ko iz spota poso kuća birtija, prvi kritičar .
Samo ovo za sebičnost ne bi priznao,volim ugađat ljudima oko sebe, ako se nekom svidi majica na meni ja bi mu je dao, ostalo OK priznajem
Večinom istina, tablete za smirenje, radoholičar, boje zelena,plava, crna...kaže džin tonik
Samo ovo za sebičnost ne bi priznao,volim ugađat ljudima oko sebe, ako se nekom svidi majica na meni ja bi mu je dao, ostalo OK priznajem
- Big Ang
#1910 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Meni sve pogodi za vepra.
. Znaju ovi kinezi nesta 
- eluna
#1912 Re: Nadjite se - sexy horoskop
HEM ZMIJA, HEM VATRA
Elemenat:
18. februar 1977. – 6. februar 1978. (VATRA)
POPULARNO O ZNAKU ZMIJE:
Vrline: organizovana, promišljena, visprena i mudra.
Mane: tvrdoglava i ljubomorna
Mrzi: bilo kakve prevare i poređenja sa drugima
Voli: duge noćne razgovore i lijepe predmete
Omiljena mjesta: vlastita kuća u sušnim i divljim predjelima
Časovi odmora: slušanje klasične muzike, čitanje knjiga u svojoj vikendici
Sreća: je da se Zmija rodi toplog, ljetnjeg dana
Ne može: bez zavođenja
U poslu: je odlučna i samovolnja i bez većih napora postiže uspjehe
Najbolja uloga: učenje starih, zaboravljenih jeyika
Najgora uloga: rad u proizvodnji
Odnos prema novcu: voli novac jer joj omogućuje život kakav ona želi
Zanimanja: profesor latinskog jezika, filozofije, psihijatar i psiholog, amnasador i astrolog, veliki mag, lucidna proročica
Rođeni u znaku Zmije: Pikaso (Metal); Greta Garbo (Drvo); Abraham Linkoln, Žaklina Onazis, princeza Grejs Keli (Zemlja); Šubert, Džon Kenedi, Indira Gandi (Vatra)...
VATRENA ZMIJA – 1917, 1977. god...
Ovo je tjelesno i mentalno aktivna Zmija koja djeluje energično. Kada se njenoj prirodi doda elemenat Vatre, dobija veliki javni ugled. Ona zrači povjerenjem i mogućnošću da bude vođa. Ukoliko neko želi da se posveti politici, glasaće za ovaj tip Zmije. Iako može da zadrži otvoren forum za poglede većine, Vatrena Zmija je nevjerovatno sumnjičava po prirodi i vjeruje samoj sebi. Ona je previše brza kada donosi odluke i osude. Ponekad sama sebe nesvjesno ogradi od svojih bližnjih i savjetnika i na taj način se izoluje. Njena jaka, skoro manijačka želje za ugledom, novcem i vlašću će je dovesti do toga da insistira na konkretnim rezultatima. Nekompromisna, ona sebi zacrta cilj i kada jednom do njega dođe, ne napušta ljestvice uspjeha. Izuzetno je osjetljiva, žestoka i ljubomorna osoba. Javno će izliti svoja osjećanja.
Elemenat:
18. februar 1977. – 6. februar 1978. (VATRA)
POPULARNO O ZNAKU ZMIJE:
Vrline: organizovana, promišljena, visprena i mudra.
Mane: tvrdoglava i ljubomorna
Mrzi: bilo kakve prevare i poređenja sa drugima
Voli: duge noćne razgovore i lijepe predmete
Omiljena mjesta: vlastita kuća u sušnim i divljim predjelima
Časovi odmora: slušanje klasične muzike, čitanje knjiga u svojoj vikendici
Sreća: je da se Zmija rodi toplog, ljetnjeg dana
Ne može: bez zavođenja
U poslu: je odlučna i samovolnja i bez većih napora postiže uspjehe
Najbolja uloga: učenje starih, zaboravljenih jeyika
Najgora uloga: rad u proizvodnji
Odnos prema novcu: voli novac jer joj omogućuje život kakav ona želi
Zanimanja: profesor latinskog jezika, filozofije, psihijatar i psiholog, amnasador i astrolog, veliki mag, lucidna proročica
Rođeni u znaku Zmije: Pikaso (Metal); Greta Garbo (Drvo); Abraham Linkoln, Žaklina Onazis, princeza Grejs Keli (Zemlja); Šubert, Džon Kenedi, Indira Gandi (Vatra)...
VATRENA ZMIJA – 1917, 1977. god...
Ovo je tjelesno i mentalno aktivna Zmija koja djeluje energično. Kada se njenoj prirodi doda elemenat Vatre, dobija veliki javni ugled. Ona zrači povjerenjem i mogućnošću da bude vođa. Ukoliko neko želi da se posveti politici, glasaće za ovaj tip Zmije. Iako može da zadrži otvoren forum za poglede većine, Vatrena Zmija je nevjerovatno sumnjičava po prirodi i vjeruje samoj sebi. Ona je previše brza kada donosi odluke i osude. Ponekad sama sebe nesvjesno ogradi od svojih bližnjih i savjetnika i na taj način se izoluje. Njena jaka, skoro manijačka želje za ugledom, novcem i vlašću će je dovesti do toga da insistira na konkretnim rezultatima. Nekompromisna, ona sebi zacrta cilj i kada jednom do njega dođe, ne napušta ljestvice uspjeha. Izuzetno je osjetljiva, žestoka i ljubomorna osoba. Javno će izliti svoja osjećanja.
- sarajlija80
#1913 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Tirkiz wrote:Škorpija
Najseksepilniji znak cijelog zodijaka. Ako ste ikad upoznali Škorpiju, znate da ima neodoljivu moć privlačnosti. Misterija kojom su okruženi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a najbolje od svega oni su hrabri, povjerljivi i vrlo zavodljivi.
- Big Ang
#1914 Re: Nadjite se - sexy horoskop
I ja samsarajlija80 wrote:Tirkiz wrote:Škorpija
Najseksepilniji znak cijelog zodijaka. Ako ste ikad upoznali Škorpiju, znate da ima neodoljivu moć privlačnosti. Misterija kojom su okruženi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a najbolje od svega oni su hrabri, povjerljivi i vrlo zavodljivi.
taj sam .
- sarajlija80
#1915 Re: Nadjite se - sexy horoskop
andjo mi smo najdominatniji znak u svemu 
- KPNCTNJAH
#1916 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jedino skorpije mogu o horoskopu po cijeli dan

- Big Ang
#1917 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Pa kasmo naj. Ne razumijes ti to.KPNCTNJAH wrote:Jedino skorpije mogu o horoskopu po cijeli dan![]()
- KPNCTNJAH
#1918 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jasta ste, znak k'o znak...
svaki je isti, samo je beze biti gej fish 
- Big Ang
#1919 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- KPNCTNJAH
#1920 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Pa ja, beze ste, znam jednu skorpiju da valja, ovo sve ostalo truba... covjek bi rekao to nadljudi naki 
- Big Ang
#1921 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Po cijim standardima valja?
A vidis, ja ne poznajem nijednog jarca da valja.
A vidis, ja ne poznajem nijednog jarca da valja.
- KPNCTNJAH
#1922 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Mojim, a to je najbitnije 
Ovakvog jarca ne znas, jer je skorpija u podznaku, al' se ne kurci k'o vi stalno
Vi's sta si sad uradila, pricam o sebi u trecem licu, to se desi kad podznak pocne dominirati

Ovakvog jarca ne znas, jer je skorpija u podznaku, al' se ne kurci k'o vi stalno
Vi's sta si sad uradila, pricam o sebi u trecem licu, to se desi kad podznak pocne dominirati
- Saian
#1924 Re: Nadjite se - sexy horoskop
jel ovo tvoje?MedenoSrce wrote:VODENI PAS – 1982.
- MedenoSrce