Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Skoro
mostarac wrote: Mi smo torpedovali sa pet komada prvake Juzne Amerike, dobili borusiju, dobili Hearts, izbacili Spartak iz Moskve, izbacili Rapid, izbacili Derby County koji je otprilike tad bio kao danas Arsenal, tako da hm... pssssssssssst, nijedne
Ah da i Zvezdi na Marakani utrpali 6 komada, sto nikad niko nije uspio, a Zvezdu koja je bila prvak evrope ispratili iz Mostara sa 5 komada.
I nek niste izrodili Bajevica, Kodru, Vahu, Barbareza, Salihamidzica
nemate vi taj kapacitet
Vidi mostarca sto se dig'o! Ti zaboravio ko vam je podrsku davao kad ste se lomatali po drugoj ligi. Doduse tamo smo vas i mi poslali
- karanana
Jao Mostarac, ne znam kako sam fulio ovaj tvoj originalni post ali evo zahvaljujuci Skori sad ga procitah. Najezih se, i ko neke suze mi pocese na oci izlaziti. Svaka cast i hvala majstore a i tebi Skoro na citiranju.Skoro wrote:mostarac wrote: Mi smo torpedovali sa pet komada prvake Juzne Amerike, dobili borusiju, dobili Hearts, izbacili Spartak iz Moskve, izbacili Rapid, izbacili Derby County koji je otprilike tad bio kao danas Arsenal, tako da hm... pssssssssssst, nijedne
Ah da i Zvezdi na Marakani utrpali 6 komada, sto nikad niko nije uspio, a Zvezdu koja je bila prvak evrope ispratili iz Mostara sa 5 komada.
I nek niste izrodili Bajevica, Kodru, Vahu, Barbareza, Salihamidzica
nemate vi taj kapacitet
Vidi mostarca sto se dig'o! Ti zaboravio ko vam je podrsku davao kad ste se lomatali po drugoj ligi. Doduse tamo smo vas i mi poslali
-
LFC
Vidim koliko se razumijete obojica...zenicanin100% wrote:cek cek,ako su robijasi najbolji u bih sto su onda onako jadni i sto nemaju mentalitu.
ma tisinaaaaaaaa
HORDE ZLA
ultras-tm
red army
robijasi
prvo i prvo nisu Robijasi jadni nego su jadni tebi samo i takvima kojim je muka priznati nesto sto je logicno... i ako hoces tablicu navijaca ona ovako glasi....
ROBIJASI
Red Army
Manijaci
Horde Zla ( kitari )
Horde su trenutno dno dna.
Robijasi lose veoma lose jedino ih brojnostnost izvlaci.
Red Army sve pohvale i za brojnost i za izgled tribine ( mada moze puno bolje).
Manijaci u zadnje vrijeme odlicno.
Ultrasi kako kad nekad oduseve nekad razocaraju.
Skripari - dosta dobro, ali ih malo jbg.
Lesinari daleko najbolji trenutno, daleko...
Dakle ovako nekako to trenutno izgleda:
Lesinari
Red Army
TM
Skripari
Ultrasi
Robija i Horde na dnu - nazalost...
Takva nam je realnost...
-
zenicanin100%
nemogu ja svrstati mog komsiju medju 5 najbolji fudbalera na svijetu kada nije... tako nemogu ni neku skupinu navijaca svrstati medju dobre kada nisu a kamoli neku skupinu svrstati medju BOLJE od Robijasa zato sto nepostoji fino sam rekao
ROBIJASI
Red Army
Manijaci
Horde Zla ( kitari )
ROBIJASI
Red Army
Manijaci
Horde Zla ( kitari )
-
zenicanin100%
Vidim koliko se razumijete obojica...
Lesinari
Red Army
TM
Skripari
Ultrasi
Takva nam je realnost...
eto koliko se ti razumijes.... jadan.... nemora znaciti ako Bil Geyts ove godine nije izmislio novi program a neki klinac izmislio on je bolji od njega.. haha.. smijesan si.. gledamo opcenito ... KOJI NAVIJACI U BiH SU NAJBOLJI... kada to nekoga pitas ne kaze cekaj da vidim i provjerim ovu godinu tekucu.. haha smiejsan si... gleda se opcenito .... KOJI SU NAJBOLJI NAVIJACI = ROBIJASI!!!!!!!!!!! ROB DO BAGRO!!!!!!!!
Lesinari
Red Army
TM
Skripari
Ultrasi
Takva nam je realnost...
eto koliko se ti razumijes.... jadan.... nemora znaciti ako Bil Geyts ove godine nije izmislio novi program a neki klinac izmislio on je bolji od njega.. haha.. smijesan si.. gledamo opcenito ... KOJI NAVIJACI U BiH SU NAJBOLJI... kada to nekoga pitas ne kaze cekaj da vidim i provjerim ovu godinu tekucu.. haha smiejsan si... gleda se opcenito .... KOJI SU NAJBOLJI NAVIJACI = ROBIJASI!!!!!!!!!!! ROB DO BAGRO!!!!!!!!
-
funaki
Ne mogu da vjerujem da covjek ovako moze biti G...zenicanin100% wrote:Vidim koliko se razumijete obojica...
Lesinari
Red Army
TM
Skripari
Ultrasi
Takva nam je realnost...
-
zenicanin100%
Koji si ti sivonja to je cudo...
Neog ne odgovori mi kako si se neki dan onako brzo vratio iz trebinja?
ma jadan sta god da ti odgovorim reces da sam glup kao i sto sada govorite a jedva cekate da jedan rekne da sam glup ili ne samo ja nego bilo ko pa da onda svi pocnu i nadovezu se..... odgovoriti svakako necu jer koji si ti kurac da ti ja odgovaram.... a opet vam govorim ROBIJASI bez konkurencije bas za sad mozda dodju bolji dani i za vas hehe poz od ROBIJASA!!!!!
Neog ne odgovori mi kako si se neki dan onako brzo vratio iz trebinja?
ma jadan sta god da ti odgovorim reces da sam glup kao i sto sada govorite a jedva cekate da jedan rekne da sam glup ili ne samo ja nego bilo ko pa da onda svi pocnu i nadovezu se..... odgovoriti svakako necu jer koji si ti kurac da ti ja odgovaram.... a opet vam govorim ROBIJASI bez konkurencije bas za sad mozda dodju bolji dani i za vas hehe poz od ROBIJASA!!!!!
- GandalfSivi
Ali fakat jesi ....
- SaraLe
Ako si vec "ROBIJAS" onda se drzi onoga sto pise na njihovoj oficijelnoj stranicizenicanin100% wrote:Vidim koliko se razumijete obojica...
Lesinari
Red Army
TM
Skripari
Ultrasi
Takva nam je realnost...
http://robijasi.org/forum/index.php?showtopic=2881
-
vela-ze
heheh, zar to vas bude vise na gostovanju nego na domacim utakmicama, svasta hhehe, ja svakakvih ljudi. pa normalno je da na gostovanju dodje vama vise navijaca protivnickog tima nego nama jer vi ste prvi, al mi ovdje ne govorimo o igracima i o klubu nego o navijacima, svastaaaaaaa neki ljudi bas ne kontajuuuuuuu
-
zenicanin100%
heheh, zar to vas bude vise na gostovanju nego na domacim utakmicama, svasta hhehe, ja svakakvih ljudi. pa normalno je da na gostovanju dodje vama vise navijaca protivnickog tima nego nama jer vi ste prvi, al mi ovdje ne govorimo o igracima i o klubu nego o navijacima, svastaaaaaaa neki ljudi bas ne kontajuuuuuuu
tesko ba za skontati to je visa matematika a i moze se shvatiti polako skrecu sa teem jer im ova neeodgovara ( a zasto ) hahaha pa razumije se zasto hahahaha poz
tesko ba za skontati to je visa matematika a i moze se shvatiti polako skrecu sa teem jer im ova neeodgovara ( a zasto ) hahaha pa razumije se zasto hahahaha poz
- GandalfSivi
@Zenicanin100%, hajde molim te nauci da se negacije pisu odvojeno, ne mogu vise citati, fakat bode oci...
-
zenicanin100%
@Zenicanin100%, hajde molim te nauci da se negacije pisu odvojeno, ne mogu vise citati, fakat bode oci...
rekao sam ja da skrecu sa teme haha... kako su meni ovi ljudi smijesni.. pa to nije normalno.. bolja sa njima pricati nego otici u cirkus... pozdrav jos jednom svima a pogotovo pitarima-kitarima.... ROB DO BAGRO!!!!!!!
rekao sam ja da skrecu sa teme haha... kako su meni ovi ljudi smijesni.. pa to nije normalno.. bolja sa njima pricati nego otici u cirkus... pozdrav jos jednom svima a pogotovo pitarima-kitarima.... ROB DO BAGRO!!!!!!!
- Neelix
izvini jarane, malo sam generalizovao, nije bilo upuceno tebi, nego ovom (slozit ces se) uhljupu100%AjdinBSC wrote:sam sebe demantiras znaci nismo najgori ????????????nismo ni najboljiNeelix wrote:ma dje ce one zenicke smrde bit ista "naj"
Al smo bolji od svih u BiH(nema naj![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
-
AjdinBSC
100% se slazemNeelix wrote:izvini jarane, malo sam generalizovao, nije bilo upuceno tebi, nego ovom (slozit ces se) uhljupu100%AjdinBSC wrote:sam sebe demantiras znaci nismo najgori ????????????nismo ni najboljiNeelix wrote:ma dje ce one zenicke smrde bit ista "naj"
Al smo bolji od svih u BiH(nema naj![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
-
hux
da vidimo sta se ovdje desava
vidi,vidi imamo novog kolacica
(zenicanin 0%)
rekao sam salki,pa cu i tebi polako docicete i vi na red
sta je pisac htio reci:
-vozi tip mercedesa zadnja klasa,po ovim nasim putevima lagano,kulturno,evropa druze moj;kad odjednom neki usljo sa jugom(raspada se) pretice ga,pa se okrece i smije onako seljacki.....kao da zeli reci:bolji moj auto,brzi....
poucno,zar ne
cuj celik
vidi,vidi imamo novog kolacica
rekao sam salki,pa cu i tebi polako docicete i vi na red
sta je pisac htio reci:
-vozi tip mercedesa zadnja klasa,po ovim nasim putevima lagano,kulturno,evropa druze moj;kad odjednom neki usljo sa jugom(raspada se) pretice ga,pa se okrece i smije onako seljacki.....kao da zeli reci:bolji moj auto,brzi....
poucno,zar ne
cuj celik