Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑29/06/2021 12:54
Mrsko im izlistati stranice malo, lakse pitati sto puta isto.
Zapravo sam izlistao stranice ali me zanima aktuelna informacija tj. da li trenutno ima vakcina, a ne da li ih je bilo prije 3 sedmice, jer mi to nazalost ne moze pomoci za put koji planiram.
Ako ti je moje pitanje zasmetalo, mozes li mi dati savjet kako da pratim aktuelnu situaciju sa vakcinama bez postavljanja pitanja na forumu i uznemiranja vas?
Moze, ali jučer je dostupna bila samo AstraZeneca, obavezno nazovi Loznicu ili Sabac prije nego krenes za Srbiju i raspitaj se gdje sta imap
Hvala na info!
sumirprimus wrote: ↑29/06/2021 10:01
ako ti je svejedno koja vakcina u pitanju, idi na granicna mjesta, ako ides ciljano na neku(fajzer) idi pravo u beges ili neko vece mjesto.
Hvala! Nije mi problem otici do Beograda, znaci moze se primiti Pfizer u Beogradu?
Raspitaj se prije nego kreneš, jučer nije moglo nigdje u Srbiji ništa osim AZ, osim revakcinacije
Moze, ali jučer je dostupna bila samo AstraZeneca, obavezno nazovi Loznicu ili Sabac prije nego krenes za Srbiju i raspitaj se gdje sta imap
Hvala na info!
sumirprimus wrote: ↑29/06/2021 10:01
ako ti je svejedno koja vakcina u pitanju, idi na granicna mjesta, ako ides ciljano na neku(fajzer) idi pravo u beges ili neko vece mjesto.
Hvala! Nije mi problem otici do Beograda, znaci moze se primiti Pfizer u Beogradu?
Raspitaj se prije nego kreneš, jučer nije moglo nigdje u Srbiji ništa osim AZ, osim revakcinacije
Zapravo sam izlistao stranice ali me zanima aktuelna informacija tj. da li trenutno ima vakcina, a ne da li ih je bilo prije 3 sedmice, jer mi to nazalost ne moze pomoci za put koji planiram.
Ako ti je moje pitanje zasmetalo, mozes li mi dati savjet kako da pratim aktuelnu situaciju sa vakcinama bez postavljanja pitanja na forumu i uznemiranja vas?
Dobar nas redovno pratimo aktuelne teme na forumu,pa nemoj zamjeriti ako nam zasmeta. Stavi se u nasu situaciju. Ne kazem da i ti trebas visiti na forumu, to je svaciji licni izbor. Ja sam za Loznicu stavio frisku situaciju od subote i napisao sam na forumu radi onih koji se interesuju. Imas ovaj link sto je kolega stavio gore. Ali vjeruj desetine ih je ovdje pitalo treba li pasos da se pređe granica, ima li Pfizera u svakoj ambulanti i tako te stvari po ko zna koliko puta.
Dobar nas redovno pratimo aktuelne teme na forumu,pa nemoj zamjeriti ako nam zasmeta. Stavi se u nasu situaciju. Ne kazem da i ti trebas visiti na forumu, to je svaciji licni izbor. Ja sam za Loznicu stavio frisku situaciju od subote i napisao sam na forumu radi onih koji se interesuju. Imas ovaj link sto je kolega stavio gore. Ali vjeruj desetine ih je ovdje pitalo treba li pasos da se pređe granica, ima li Pfizera u svakoj ambulanti i tako te stvari po ko zna koliko puta.
Ma sto bih zamjerao Hvala ti na objasnjenju. Zao mi je ako sam nekog smorio. Ja se evo vec nekih 10 dana raspitujem kod svih svojih kolega i poznanika o situaciji, i nikako nisam uspio dobiti neki konkretan odgovor, pa sam zato dobio ideju da pokusam na ovom forumu. U svakom slucaju, sad mi je puno jasnija situacija, tako da hvala svima koji su pomogli.
sha_ba wrote: ↑29/06/2021 14:01
Ima li neko da se revakcinisao sa modernom?
Ja sam dobio Modernu kao drugu bas jucer...Pfizer je bio prva
Hvala na odgovoru
Je li bilo vise reakcije nego na prvu? Sljedece sedmice imam drugu vakcinu, moderna, pa reko da vidim iskustva…
Isto ko i prva...osjetim tamo gdje su dali vakcinu ali vise kao zatezanje misica nego bol, spavao na toj strani bez problema..osim toga malo pospan isto kao i prvi put...
made_in_sarajevo wrote: ↑28/06/2021 10:37
jel neko printao zeleni karton taj iz srbije sa emaila. ja kad stavim na print da stoji sa pasosem, dodjem i u nekom divljem formatu i kad izvucem na A4 ne vidi se nista osim QR koda
Vjerovatno si dobio verziju certifikata za mobitel.
Zatraži onu za PC (online putem), dobićeš u A4 formatu u roku od minut.
Ima li neka adresa na kojoj se moze traziti, nisam uspio pronaci? Zena mi nije nista na mail dobila, a ja jesam