Će da nosinebogori wrote:Cudno je sto na prsima ne nosi ime sponzora
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- King Theoden
#1901 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1902 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
vratite respu, evo vam ovaj dino
- strucnjakdemagog
#1903 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.
Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna. 
I da, može dobiti vikend u nekom wellnes centru širom BiH, ali mora da bude boooombaaaaa.
I da, može dobiti vikend u nekom wellnes centru širom BiH, ali mora da bude boooombaaaaa.
- King Theoden
#1904 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Velkoski wrote:vratite respu, evo vam ovaj dino
Post ti je prijavljen i juridika je kazala da će te banovat
Čuj mene zamijenit za tamo nekog respu
Nego, neš mi je naumpalo...
Gdje je ona ćiribiribela? Kakva je to cura bila
Al nema je na forumu. Haman da je našla nekog kilavog dijasporca
- King Theoden
#1905 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ako je istina to što pričaju, onda je ovima iz premiuma dovoljno da platiš kolu.strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
Ako si zainteresovan, moremo se utalit. Ja dvije kole, ti dvije i uzmemo četiri cure
- strucnjakdemagog
#1906 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A šta je premium? Neki kafić u SA?
-
allem_77
#1907 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zezaju Dinu. Premier kladionica.strucnjakdemagog wrote:A šta je premium? Neki kafić u SA?
- strucnjakdemagog
#1908 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
allem_77 wrote:Zezaju Dinu. Premier kladionica.strucnjakdemagog wrote:A šta je premium? Neki kafić u SA?
-
noviclan
#1909 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino34 wrote:Ako je istina to što pričaju, onda je ovima iz premiuma dovoljno da platiš kolu.strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
Ako si zainteresovan, moremo se utalit. Ja dvije kole, ti dvije i uzmemo četiri cure
Ako sta nadjete iz bugojna i ja sam za taj gang banged
- King Theoden
#1910 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dženet za muškarcestrucnjakdemagog wrote:A šta je premium?
- Ramzess Veliki
#1911 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ima i previse.Guadalajara wrote: Popisala mu se u oci![]()
Kakvih prica ima sto je najgore istinitih...Samo mi je tu zao djece...
Ali nije sve tako crno, ima i dobrih vrijednih i postenih osoba, samo ih treba traziti.
-
Cookie85
#1912 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma sponzor je zakon, nema peglancije, sve moze, nije bitno vrijeme i mjesto... ali je najveci problem kad neces vise da sponzorises nju ili njih, eh tad pocinje peglancija. Odmah te vole, hoce da se udaju, hoce nesto, dosadjuju, zivkaju, peglaju, smetaju...strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
Moj ti je savjet, kad si sponzor, nemoj da zna gdje zivis, lakse je promjeniti broj nego stan
-
Zizi505
#1913 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?Cookie85 wrote:Ma sponzor je zakon, nema peglancije, sve moze, nije bitno vrijeme i mjesto... ali je najveci problem kad neces vise da sponzorises nju ili njih, eh tad pocinje peglancija. Odmah te vole, hoce da se udaju, hoce nesto, dosadjuju, zivkaju, peglaju, smetaju...strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
I da, može dobiti vikend u nekom wellnes centru širom BiH, ali mora da bude boooombaaaaa.![]()
Moj ti je savjet, kad si sponzor, nemoj da zna gdje zivis, lakse je promjeniti broj nego stan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1914 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
sto kosta da kosta al ne zalim ni banke
-
nebogori
#1915 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imas pice od mene sto me zastupasVelkoski wrote:vratite respu, evo vam ovaj dino
-
nebogori
#1916 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa na pocetku potpisete sponzorski ugovorzizi505 wrote:A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?Cookie85 wrote:Ma sponzor je zakon, nema peglancije, sve moze, nije bitno vrijeme i mjesto... ali je najveci problem kad neces vise da sponzorises nju ili njih, eh tad pocinje peglancija. Odmah te vole, hoce da se udaju, hoce nesto, dosadjuju, zivkaju, peglaju, smetaju...strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
I da, može dobiti vikend u nekom wellnes centru širom BiH, ali mora da bude boooombaaaaa.![]()
- strucnjakdemagog
#1917 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
E taman ću kući da je vodim. Ima sasvim dovoljno finih mjesta za druženje.Cookie85 wrote:Ma sponzor je zakon, nema peglancije, sve moze, nije bitno vrijeme i mjesto... ali je najveci problem kad neces vise da sponzorises nju ili njih, eh tad pocinje peglancija. Odmah te vole, hoce da se udaju, hoce nesto, dosadjuju, zivkaju, peglaju, smetaju...strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
- strucnjakdemagog
#1918 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pa nađemo se na kafi na kojoj ona preda svoj CV. Ustupi FB ili IG profil na uvid da se može vidjeti sa čim raspolaže. Poslije se dogovore termini viđanja, rute kretanja, cjenovni rang poklončića i ostali tehnički detalji. Ugovor se može zaključiti, a i ne mora. Sve je stvar dogovora.zizi505 wrote:A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?Cookie85 wrote:Ma sponzor je zakon, nema peglancije, sve moze, nije bitno vrijeme i mjesto... ali je najveci problem kad neces vise da sponzorises nju ili njih, eh tad pocinje peglancija. Odmah te vole, hoce da se udaju, hoce nesto, dosadjuju, zivkaju, peglaju, smetaju...strucnjakdemagog wrote:Ako kojoj studentici u SA treba sponzor, tu sam.Ima od mene jednu majicu u vaikikiju svake sedmice, cevape u zmaju, izlet na trebevicu... Prednost centralna bosna.
- alibaba_i_30_godina
#1919 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jel taj Premium ovaj neki shisha bar, ono kod parkinga? Sad mi gugl to izbaci.
Moj Dino, upitno ti je to sve za te hamse.
Moj Dino, upitno ti je to sve za te hamse.
-
Zizi505
#1920 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Aha, detaljan proces odabirastrucnjakdemagog wrote:Pa nađemo se na kafi na kojoj ona preda svoj CV. Ustupi FB ili IG profil na uvid da se može vidjeti sa čim raspolaže. Poslije se dogovore termini viđanja, rute kretanja, cjenovni rang poklončića i ostali tehnički detalji. Ugovor se može zaključiti, a i ne mora. Sve je stvar dogovora.zizi505 wrote:
A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?
A kakav je osjećaj biti sponzor?
- strucnjakdemagog
#1921 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam, nisam nikad bio. Valjda ću upoznati.zizi505 wrote:Aha, detaljan proces odabirastrucnjakdemagog wrote:Pa nađemo se na kafi na kojoj ona preda svoj CV. Ustupi FB ili IG profil na uvid da se može vidjeti sa čim raspolaže. Poslije se dogovore termini viđanja, rute kretanja, cjenovni rang poklončića i ostali tehnički detalji. Ugovor se može zaključiti, a i ne mora. Sve je stvar dogovora.zizi505 wrote:
A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?![]()
-
Hakiz
#1922 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Gdje ti u svoj toj priči vidiš osjećaje?zizi505 wrote:Aha, detaljan proces odabirastrucnjakdemagog wrote:Pa nađemo se na kafi na kojoj ona preda svoj CV. Ustupi FB ili IG profil na uvid da se može vidjeti sa čim raspolaže. Poslije se dogovore termini viđanja, rute kretanja, cjenovni rang poklončića i ostali tehnički detalji. Ugovor se može zaključiti, a i ne mora. Sve je stvar dogovora.zizi505 wrote:
A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?![]()
-
Zizi505
#1923 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dok im odgovara da budu sponzori, znači da tim ponašanjem dolaze do osjećaja koji im nedostaju.Hakiz wrote:Gdje ti u svoj toj priči vidiš osjećaje?zizi505 wrote:Pa nađemo se na kafi na kojoj ona preda svoj CV. Ustupi FB ili IG profil na uvid da se može vidjeti sa čim raspolaže. Poslije se dogovore termini viđanja, rute kretanja, cjenovni rang poklončića i ostali tehnički detalji. Ugovor se može zaključiti, a i ne mora. Sve je stvar dogovora.strucnjakdemagog wrote:
A kako udješ u taj odnos sponzorstva? Dogovorite se na početku ili nešto drugo?
Da li bi ti mogao biti u ovakvom odnosu, da si ti taj koji ima sponzorušu, ili da ti budeš muška sponoruša?
-
moonca
#1924 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ovo je novo za mene... sponzor - jel' to nekadasnji 'svodnik ..tako nesto??
-
Zizi505
#1925 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma jok, već mecena...dobiješ priliku da sav svoj potencijal iskažešmoonca wrote:![]()
Ovo je novo za mene... sponzor - jel' to nekadasnji 'svodnik ..tako nesto??
Bi li ti mogla biti u ovoj ulozi?