Oui Mademoiselle , ouiFudo387 wrote:Nema sta, diplomatski ga povuce za prangiju.AmiĐa_Idriz wrote:
Jes optička, al ono
Ista truMp.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#1901 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
-
radostan dan
#1902 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jok... ko časnu sestru, držio opelo za posječenu jagnjad i prasiće.Connaisseur Karlin wrote:jesi li je zamislio golu u Gučiradostan dan wrote:
Koviljka zakon...mogu je zamisliti u Guči.
- zomri
#1903 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hocu cim mi odgovoris na pitanjeArtest wrote:Zomri ba, idi na ulicu slavit drugo mjesto, popusti malo ziv bio.![]()
Cuj Modric rang Krojfa jbt. Sta euforija radi.
-
Fudo387
-
pedeset
#1905 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Meni najsmiješnije kad neko ovima iz Mostara, Kiseljaka, Viteza i ostalih BIH gradova kaže "igrali STE" dobro ili loše. Kakvo bolan ste, pa to su bosanci i hercegovci kao i mi. Hrvati su u Hrvatskoj, a takvih je malo na forumu i uglavnom se ponašaju normalno. Ovi ovamo su bosanski katolici koji sa reprezentacijom Hrvatske nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Isto kao naša omladina koja voli Messija ili Ronalda, ali nisu Argentinci niti Portugalci. 
-
Bazinga1234
#1906 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
44 - No player made more clearances than Raphaël Varane in this World Cup (44).
11 - Ivan Perisic has now been involved in 11 goals at major tournaments for Croatia (7 goals, 4 assists); more than any other player. Rocket.
5 – Mario Mandzukic has become just the 5th player to score in both World Cup and European Cup/Champions League finals, after Ferenc Puskas, Zoltan Czibor, Gerd Muller & Zinedine Zidane. Platform.
3 - Didier Deschamps has become the third person to win the World Cup as a player and as manager after Mario Zagallo and Franz Beckenbauer. Champion.
- Connaisseur Karlin
#1907 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
a sto ti imas od navijanja za FrancuzeIt_is_a_Leclerc wrote: Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta. Sve ostalo je alibi.
- commendatore
#1908 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Riddle wrote:PlaceeemBobi wrote:
kakvu budalu je od sebe napravila necuveno
Last edited by commendatore on 15/07/2018 21:30, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#1909 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jebi mi sve, i ja bi...palermo wrote:znači jeste.....ma istinska legenda, jebo te, ukrala je show svima......ruši sve norme i izmišljene graniceradostan dan wrote:
imala je žvaku.![]()
da imam pasoš Hrvatske uvijek bih za nju glasao
- dječak sa šibicama
#1910 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Sto bi se sramili, ja Lovrena znam licno, covjek mi crtao gdje su mu ti Haljinici odakle je rodom.Connaisseur Karlin wrote:ali se ne stide svog porijekladječak sa šibicama wrote:Lovren i Mandzukic nisu petorica, mada vrijede za petoricuConnaisseur Karlin wrote:
u HR timu je igralo oko 5 igraca iz BiH![]()
ti tvrdis da je igracima iz BiH srce iskljucivo u HR, a ne u BiH , a i ti si iz BiH , sto se stidis svoje rodne grude BiH![]()
![]()
Lovren i ostali su sa ponosom ispricali svoje porijeklo, ne stide se BiH
Ostali nemaju veze sa BiH, ima veze Rakiticeva mama ali tata mu je Slavonac. Dzaba Velidu neznanje i dezinformacije, Rakitic nije porijeklom iz Zepca, njegova mama jeste.![]()
vecina hrvata i srba iz BiH ne zele ni reci strancima da su iz BiH![]()
To je mit koji se podgrijava, kako se neko srami. Kako pjesma kaze, Herceg Bosno srce ponosno
-
radostan dan
#1911 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ne naplaćuju mu pretplatu...Connaisseur Karlin wrote:a sto ti imas od navijanja za FrancuzeIt_is_a_Leclerc wrote: Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta. Sve ostalo je alibi.jedno veliko nista
- pirmin
#1912 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ovo sto Koviljka radi jeste transfer blama - level overload ali je marketinski gledano puni pogodak.
Cijeli svijet sad definitivno zna za shaharu kao sto zna za Colu ili Nike.
-
Fudo387
#1913 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Isto sto i ti imas od navijanja za Hrvatsku.Connaisseur Karlin wrote:a sto ti imas od navijanja za FrancuzeIt_is_a_Leclerc wrote: Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta. Sve ostalo je alibi.jedno veliko nista
Zulj na guzici.
-
suncana_strana
#1914 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Provjeri Ustav BIh pa vidi jesmo li Hrvati ili nismo.pedeset wrote:Meni najsmiješnije kad neko ovima iz Mostara, Kiseljaka, Viteza i ostalih BIH gradova kaže "igrali STE" dobro ili loše. Kakvo bolan ste, pa to su bosanci i hercegovci kao i mi. Hrvati su u Hrvatskoj, a takvih je malo na forumu i uglavnom se ponašaju normalno. Ovi ovamo su bosanski katolici koji sa reprezentacijom Hrvatske nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Isto kao naša omladina koja voli Messija ili Ronalda, ali nisu Argentinci niti Portugalci.
- dječak sa šibicama
#1915 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jeste bolan, isto ko sto je Kolasinac Srbin a Spahic Hrvat.pedeset wrote:Meni najsmiješnije kad neko ovima iz Mostara, Kiseljaka, Viteza i ostalih BIH gradova kaže "igrali STE" dobro ili loše. Kakvo bolan ste, pa to su bosanci i hercegovci kao i mi. Hrvati su u Hrvatskoj, a takvih je malo na forumu i uglavnom se ponašaju normalno. Ovi ovamo su bosanski katolici koji sa reprezentacijom Hrvatske nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Isto kao naša omladina koja voli Messija ili Ronalda, ali nisu Argentinci niti Portugalci.
- Connaisseur Karlin
#1916 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jok... ko časnu sestru, držio opelo za posječenu jagnjad i prasiće.[/quote]radostan dan wrote:
jesi li je zamislio golu u Guči
opa, znaci , skidanje je naredni dio tvoje faze zamisljanja, pda , to je ste vise uzbuljivo, ti je skidas , a ona tebe hrani jagnjecim prasicem
- Riddle
#1917 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ja sam vec rekao, meni su Hrvati lako top10 svjetskih ekipa, Modric najbolji ikad s Balkana i imaju moj respekt za sve sto su napravili. Ali sto se pretjerivalo i sralo tokom ovog turnira, to je bas za medalju. Ne mogu to presutiti i ostati ravnodusan. Hej sad na kraju je doslo do toga da Modric treba dobiti titulu najboljeg igraca na svijetu. Idi u vrazju mater i fudbal i sve. 
-
Fudo387
#1918 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Znali bi i bez njenih zmaj od sipova vratolomija.pirmin wrote:Ovo sto Koviljka radi jeste transfer blama - level overload ali je marketinski gledano puni pogodak.
- pizarro
#1919 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
yes!Zejnep wrote:pizarro wrote:auu, vidi vidi za koga ona navijaZejnep wrote:Totalno nezasluženo vodstvo.
Hoćemol?
ciao adios i'm done, do 9. augusta
- dječak sa šibicama
#1920 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Riddle wrote:Ja sam vec rekao, meni su Hrvati lako top10 svjetskih ekipa, Modric najbolji ikad s Balkana i imaju moj respekt za sve sto su napravili. Ali sto se pretjerivalo i sralo tokom ovog turnira, to je bas za medalju. Ne mogu to presutiti i ostati ravnodusan. Hej sad na kraju je doslo do toga da Modric treba dobiti titulu najboljeg igraca na svijetu. Idi u vrazju mater i fudbal i sve.

- mO k3
#1921 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kakave ti imas veze sa hrvatskom??Nikakvesuncana_strana wrote:Provjeri Ustav BIh pa vidi jesmo li Hrvati ili nismo.pedeset wrote:Meni najsmiješnije kad neko ovima iz Mostara, Kiseljaka, Viteza i ostalih BIH gradova kaže "igrali STE" dobro ili loše. Kakvo bolan ste, pa to su bosanci i hercegovci kao i mi. Hrvati su u Hrvatskoj, a takvih je malo na forumu i uglavnom se ponašaju normalno. Ovi ovamo su bosanski katolici koji sa reprezentacijom Hrvatske nemaju nikakvih dodirnih tačaka. Isto kao naša omladina koja voli Messija ili Ronalda, ali nisu Argentinci niti Portugalci.
-
radostan dan
#1922 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
šta bolan, ne kontam te. šta ispod pazuha? onaj tri tetive, ova tri bradavice, koji je kurac sa ovim hrvatima?Fudo387 wrote:Istu fleku ima ispod pazuha, izlizali je crnci.radostan dan wrote:
[/url]
joj...jel samo ja vidim bradavicu, il mi se priviđa?
- Connaisseur Karlin
#1923 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
pa nisam francuskinja , normlano da cu navijati za hrvatskuFudo387 wrote:Isto sto i ti imas od navijanja za Hrvatsku.Connaisseur Karlin wrote:
a sto ti imas od navijanja za Francuzejedno veliko nista
Zulj na guzici.
le klerk , ko srbi iz BiH, navijao za francuze
-
dezurni_ucenik
#1924 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jebo ja sam sebe ako ova nije hafis.
- Artest
#1925 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Koje, o osobnim preferencijama? Ili o Modricu kao jendnom od najboljih veznjaka svih vremena? Modric u rangu Krojfa?zomri wrote:Hocu cim mi odgovoris na pitanjeArtest wrote:Zomri ba, idi na ulicu slavit drugo mjesto, popusti malo ziv bio.![]()
Cuj Modric rang Krojfa jbt. Sta euforija radi.
Dobar si.
Last edited by Artest on 15/07/2018 21:36, edited 1 time in total.