Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kiligonzales

#1901 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by kiligonzales »

Korisničkoime wrote:
Korovjev wrote:Trava je uvijek zelenija kod komšije. Kao što rekoh, ima tu njegovog laprdanja, ali čisto da vidimo da ne misle svi Srbi da se rad o urotama... Ali neću više da se ne upale padobranci taman su fino zaspali.
Ne moze vala biti ako smo vam mi komsije. Za HR ok ali nema gorih od nas. HNS i FSS su pocetnici spram NSBiH
Jbg oni su malo ranije startali sami, ipak su igrali euro 1996, mi smo malo kasnije poceli igrati sluzbene utakmice, Srbija takodjer... Da nam ne dodjose Italijani u Sarajevo jos bi van BiH igrali utakmice i tih prvih kvalifikacija. Startali smo sa domacom utakmicom protiv Hrvatske u Bolonji.

Od sva tri saveza nas se nasao u najgorem stanju, a kako i nece, realno rat je ovdje i bio najgori.
Edin H.

#1902 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Edin H. »

pizarro wrote:mihajlovic prije 8 dana preuzeo sporting i sad hoce da ga otpuste :lol:
celi svet vas mrzi! :D
Dosta, uzeo je sedmicnu platu. :oops:
baglama

#1903 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by baglama »

Korovjev wrote:Kad već gledate i čitate svakakve gluposti po netu evo i ovaj link
https://m.youtube.com/watch?v=7EoKm9-ireU
Jest Pantić staro laprdalo ali zna stanje i u 5 minuta objasni nama sa strane kako je i šta je. A svakako mi je kao sportski novinar relevantniji od Goca, Karleuša i sličnih od kojih pobjegnem na fudbal i fudbalske teme, ali džaba ne date da prođe jedan tweet njihov a da ga ovdje ne postate.

De bolan nemoj mi milojka

Nismo se mi bas svi prekjuce rodili

Mada vecini le nas ovdje treba https://m.youtube.com/watch?v=GvdRX_MuTHQ
baglama

#1904 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by baglama »

baglama wrote:
Korovjev wrote:Kad već gledate i čitate svakakve gluposti po netu evo i ovaj link
Jest Pantić staro laprdalo ali zna stanje i u 5 minuta objasni nama sa strane kako je i šta je. A svakako mi je kao sportski novinar relevantniji od Goca, Karleuša i sličnih od kojih pobjegnem na fudbal i fudbalske teme, ali džaba ne date da prođe jedan tweet njihov a da ga ovdje ne postate.

Mada vecini od nas ovdje treba katarza

https://m.youtube.com/watch?v=GvdRX_MuTHQ
Niko od nas nije bas u stanju baciti prvi kamen

(Izvinjavam se onim koje jos nisam sreo za Mojih 59 godina znaci bezgrsnim
baglama

#1905 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by baglama »

baglama wrote:
baglama wrote:

Mada vecini od nas ovdje treba katarza

https://m.youtube.com/watch?v=GvdRX_MuTHQ
Niko od nas nije bas u stanju baciti prvi kamen

(Izvinjavam se onim koje jos nisam sreo za Mojih 59 godina znaci bezgre
snim
pirmin

#1906 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by pirmin »

radostan dan wrote:
pirmin wrote:Pantic me bas iznenadio :!: :thumbup:
Sve mi neugodno, prekidam ovu kolektivmu terapiju...al moram tebe pitati - a sto?
Pa kontam da je regularno da se razlozi za onako krajnje glup poraz traze u svojim redovima bez ikakve patetike i zavjerovanja.
radostan dan

#1907 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by radostan dan »

pirmin wrote:
radostan dan wrote:
pirmin wrote:Pantic me bas iznenadio :!: :thumbup:
Sve mi neugodno, prekidam ovu kolektivmu terapiju...al moram tebe pitati - a sto?
Pa kontam da je regularno da se razlozi za onako krajnje glup poraz traze u svojim redovima bez ikakve patetike i zavjerovanja.
zajebo me ovaj baglama, postavio ovaj yt snimak, a htio sam ti napisati - falio je samo još milojko da prenosi, da kaže - ni cveće nisu doneli... :D

milojica, fali milojica, ipak je on bard mikrofona und prenosa. doduše, u prenosu i njega prenese, al to su sitni detalji... :lol:
puko milojko brate, i to toliko da mu malo fali da bude u normali.
nema tezge, nema pinke, izopšten iz glavnih tokova, i onda udara gdje stigne...ali udara činjenicama. i ovo na snimku gdje analizira -je sve tačno.
nema dalje priče - imaš mlade svjetske prvake prije tri godine, imaš selektora...i ti umjesto da poravniš sve ko bagerom i ubaciš ih u A, ti ih skrajneš bog zna gdje...i onda neki od njih osvanu u nekom drugom dresu (crne gore, npr), a neki se vuku po ligama gruzije, azarbejdžana. i ovaj sms je u dlaku ostao.

dobra je firma fs, profitabilna...mogućnosti su neslućene. :mrgreen:
Mark Tven

#1908 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Mark Tven »

Dotepeljati u Rusiju malog Stanoja kao amajliju.
SmokingMan

#1909 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by SmokingMan »

Interesatno je da je od osamostaljenja Srbije odigrano čak 126 mečeva,a da u tim utakmicama niko nije uspio postići het-trik,sve do nedavne prijateljske utakmice između Srbije i Bolivije 3:0,u kokoj je Mitrović dao sva tri gola. :D
LeTalek

#1910 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by LeTalek »

SmokingMan wrote:Interesatno je da je od osamostaljenja Srbije odigrano čak 126 mečeva,a da u tim utakmicama niko nije uspio postići het-trik,sve do nedavne prijateljske utakmice između Srbije i Bolivije 3:0,u kokoj je Mitrović dao sva tri gola. :D
Jos interesantnije je da Mitroviću treba jos "samo" 20 golova da dostigne ucinak prvog strelca Srbije Save Miloševića, koji je postigao 37 golova u reprezentativnom dresu!
Ako ovako nastavi, vrlo lako ce ga i prestici... :)
Saian

#1911 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Saian »

Image
omar little

#1912 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by omar little »

A Brazilian bar is offering free shots every time Neymar falls over against Serbia

The Sir Walter Pub have come up with a novel idea to pull in the punters during Brazil's game against Serbia on Tuesday. "At each Neymar fall, it’s a round of shots on the house!" the Rio de Janeiro-based bar posted on their Facebook page.The pub confirmed on Monday that they were fully booked as a result of their creative offer.
:D
Saian

#1913 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Saian »

bersK wrote:Image

Opet taj orao
Kod njega je kondor(ov let) u pitanju, if ju nou vodajmin :D :D :D
pirmin

#1914 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by pirmin »

Kladicni transfer blama sa tim narkomanom.
Ni mati ga rodjena vise ne moze gledati. :roll:
dječak sa šibicama

#1915 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by dječak sa šibicama »

Ako ce se navijaci Srbije oslanjati na nadu "bili smo juniorski prvaci sveta i evrope" onda mrka kapa, bila je i Ukrajina prvak europe, Gana prvak svijeta, i viceprvak, i Ceska viceprvak, sve unazad 8-9 godina, i mrka kapa. Za vecinu tih igraca se vise nije culo.

Sve dok neki od tih igraca ne naprave kvalitetan iskorak u seniorskom nogometu. Za sada jedino Sergej mada i on tek treba pokazati da je svjetska klasa. Jedno je Lazio i danasnja Seria A, drugo Liga prvaka recimo ili SP. Mozda veceras nesto pokaze.
doktor78

#1916 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by doktor78 »

Ne znam je li ko vec postavljao, ako jeste izvinjavam se:

Da ne bude ona "Lako je biti general poslije bitke", skoro isto ovako je Pantic pricao i uoci utakmice
LeTalek

#1917 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by LeTalek »

dječak sa šibicama wrote:Ako ce se navijaci Srbije oslanjati na nadu "bili smo juniorski prvaci sveta i evrope" onda mrka kapa, bila je i Ukrajina prvak europe, Gana prvak svijeta, i viceprvak, i Ceska viceprvak, sve unazad 8-9 godina, i mrka kapa. Za vecinu tih igraca se vise nije culo.

Sve dok neki od tih igraca ne naprave kvalitetan iskorak u seniorskom nogometu. Za sada jedino Sergej mada i on tek treba pokazati da je svjetska klasa. Jedno je Lazio i danasnja Seria A, drugo Liga prvaka recimo ili SP. Mozda veceras nesto pokaze.
Tek je proslo 3 godine od U20 SP! Gro tih igraca ima po 22-23 god. Veljković je standardan u Werderu, Maksimović povremeni starter u Valenciji, Gaćinović vazan sraf u Eintrachtu, Živković standardan u Benfici. SMS pokazuje i vise nego sto se moze ocekivati od 23-aka. On tek treba dodatno da se unapredjuje i razvija!

Od ostalih koji nisu bili clanovi te zlatne generacije, imas Milenkovića koji je s 20 standardan u Fiorentini, Lukića u Levanteu, Luku Jovića, ponajbolji igrac Eintrachta protekle polusezone.

+ kad na to dodas Mitrovića koji je 94 i Nastasića 93, sasvim dovoljno za vise nego solidnu reprezentaciju u buducnosti... ;-)
dječak sa šibicama

#1918 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by dječak sa šibicama »

Nerealni ste oko tih mladih igraca, ali dobro, nije prvi put i nije prvi sport. Naslusao sam se i nagledao i nacitao ocekivanja balkanskih navijaca od "zlatnih generacija".

Za to vrijeme francuski, spanski ili njemacki igraci sa 18 ili 19 godina vec igraju LP, u velikim najvecim klubovima, razvaljuju. Dobro, ima i tu balkan alibi, "da je nas XXX francuz, vec bi on vrijedio 456 miliona".
radostan dan

#1919 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by radostan dan »

dječak sa šibicama wrote:
hoće, hoće. baš će večeras pokazati... :lol:
Ako ce se navijaci Srbije oslanjati na nadu "bili smo juniorski prvaci sveta i evrope" onda mrka kapa, bila je i Ukrajina prvak europe, Gana prvak svijeta, i viceprvak, i Ceska viceprvak, sve unazad 8-9 godina, i mrka kapa. Za vecinu tih igraca se vise nije culo
očito različitom doživljavamo sport...kolektivni. individualni je već nešto drugo.
za mene je sport igra, i stasavanje. cilj stasavanja nije isključivo olimpijska medalja, već dostizanje maksimalnih mogućnosti u datom trenutku. da li je to dovoljno za neku poziciju 1,2,3 ne bi trebalo da imperativ, kada počneš da gajiš nešto.
od pozicije mi je bitnije da mogu da pratim i primjetim to odrastanje, sazrijevanje - primjer - košarka, vaterpolo,odbojka, kod hrvata rukomet, nogomet.
tradicija, škola, trud, trening...primjer - belgija
ja to u srpskoj fudbalskoj reprezantaciji ne vidim. u stvari, nikad nisam ni vidio. preciznije, vidio sam prvi put tek mogućnost takvog nečega, sa ovim momcima. i žao mi je propuštene šanse. i to je to.
radostan dan

#1920 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by radostan dan »

jel izbacilo sastav?
ne ide se na brazil bez malog stanoja...

Image
radostan dan

#1921 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by radostan dan »

LeTalek wrote:
+ kad na to dodas Mitrovića koji je 94 i Nastasića 93, sasvim dovoljno za vise nego solidnu reprezentaciju u buducnosti... ;-)
jel sa krstajićem ili sa bata đorom? :lol:
radostan dan

#1923 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by radostan dan »

pirmin wrote:Kladicni transfer blama sa tim narkomanom.

ne može kurac... pola argentine pred bolnicom dok ga vaskrsavaju, prije par godina.
Saian

#1924 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Saian »

pirmin wrote:Kladicni transfer blama sa tim narkomanom.

:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e hvala sto me poCjeti, oplakah, muke na tebe vaskolike
Tomahawk11
Globalni moderator

#1925 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija

Post by Tomahawk11 »

Treba prepisati od Argentine, tamo se Messi prešalto na selektora, kod Srbije, recimo, Kolarov.
Locked