Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote:pa eto, pričamo o zakonima, a jebe nas se, pričamo o principijelnosti, a ovaj događaj pravdamo kroz ranije postupka ministra. to je čisti ad hominem. a ustvari od prkna puše vjetar.
služba za strance je ovdje u nadležnosti, i jedina u nadležnosti. ako griješi, za to imaju i pravni i politički instrumenti. ali da mup silom stane na put - to nije nijedno od to dvoje. eto hdzov komesar u mostaru se nasekirao jer su zabrinuti bošnjaci u salakovcu i poslao kantonalnu specijalnu državnoj na put. zbog bošnjaka iz salakovca znaš koliko fali da povjerujem.
"znaš koliko fali da povjerujem"
Isto onoliko koliko meni fali da pomislim da vam je stvarno stalo do migranata i pravne države...
i mi tebi vjerujemo da ti je do zakona a ne zato što su muslimani došli u Salakovac
Cuj Mektic, pitao bih vas ja da je npr. lokacija centra za izbjeglice bila negdje oko Banja Luke, a ne Mostara i da je Dodo zaustavio izbjeglice kao sto je MUP HNK danas da li bi onda Mektic govorio da je to drzavni udar.
Sto se tice ovih sve ucestalijih tuca izmedju migranata u Bihacu i Velikoj Kladusi, bit ce dobro dok pojedinci od njih ne napadnu nas narod jer su takve stvari znali raditi u Grckoj,Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji.
baraba_mo wrote:Cuj Mektic, pitao bih vas ja da je npr. lokacija centra za izbjeglice bila negdje oko Banja Luke, a ne Mostara i da je Dodo zaustavio izbjeglice kao sto je MUP HNK danas da li bi onda Mektic govorio da je to drzavni udar.
Sto se tice ovih sve ucestalijih tuca izmedju migranata u Bihacu i Velikoj Kladusi, bit ce dobro dok pojedinci od njih ne napadnu nas narod jer su takve stvari znali raditi u Grckoj,Albaniji, Crnoj Gori i Srbiji.
baraba_mo wrote:Cuj Mektic, pitao bih vas ja da je npr. lokacija centra za izbjeglice bila negdje oko Banja Luke, a ne Mostara i da je Dodo zaustavio izbjeglice kao sto je MUP HNK danas da li bi onda Mektic govorio da je to drzavni udar.
Stra' a, zovite Dodika u pomoc.
Kakav Dodik,nego govorim onako kako jeste sada se velica Mektic,a da je tako bilo pitao bih vas da li bi onda rekao protiv "svojih" drzavni udar.
Inace iz Mostara sam Bosnjak da ne bude zabune.
Stra' a, zovite Dodika u pomoc.
Kakav Dodik,nego govorim onako kako jeste sada se velica Mektic,a da je tako bilo pitao bih vas da li bi onda rekao protiv "svojih" drzavni udar.
Inace iz Mostara sam Bosnjak da ne bude zabune.
Prema njegovim riječima, Republika Srpska migrantima može obezbijediti samo siguran i što brži prolazak kroz ovaj bh. entitet, ali da otvaranje izbjegličkih kampova u RS ne može i neće prihvatiti.
Sada se vidi odakle vjetar puse. Vucic ih salje iz Srbije a Mile bezbjedno prebacuje u FBiH.