Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#1901 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
I sto je jos bolje Saric ce biti prva postava. 
- AmiĐa_Idriz
#1902 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Naravno, faktički je neizostavan.
-
EvoMeneJopet
#1903 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bas tako, budi mudonja kao Löw sto je za Müllera, Boatenga i Hummelsa,. Javno reci da si otpisao Begovica i stavi tacku na ovu pricu.Crvena Tifoza wrote:Nego, koji je ovo selektorov stav po redu što se tiče Begovića?Kad god kroji spisak, novi izgovor traži.
Da brani Bega, bilo bi nešto treće. Nek bude čovjek i nek kaže ne računam na tebe vise, a ne ovo konstantno je8anje u mozak javnosti.
- ljevoruki
#1904 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Bezobrazan jeste ali nije toliko glup da javno kaze da nece da bude rezerva Sehicu.Point. wrote:......
Ja da ti tražim izjavu? Pa ti si taj koji implicira da on ne želi da bude Ibrahimova rezerva, onda valjda imaš neki dokaz, neku izjavu da je to zaista rekao.
A gdje je zakuhao sa trenerom? Zadnje što je bilo je da ga je Howie pohvalio za profesionalizam kako sjedi na klupi. Pusti što dupli sport valja gluposti. Zašto plasiraš ove mahalske rekla kazala tračeve?
Cinjenica je da ima proslost izbjegavanja utakmica, samo sto su to prijasnji selektori trpili a Zuti nece i mislim da se Asmir malo zajeb'o u procjeni.
Howe je rekao kad su ga pitali o buducnosti Begovica u klubu da to zavisi samo od njega.
Pametnom je i isaret dosta.
Jos je nesta srao po televiziji o Liverpoolu i trener mu je javno rekao da to ne treba da radi i da se ne slaze sa njim.
procitaj ovdje:
https://www.bournemouthecho.co.uk/news/ ... defending/
Iskreno, nemam namjeru da se svadjam sa tobom, cini mi se da si korektan forumas ali ovdje branis nesto sto se braniti ne moze.
Pozdrav
- AmiĐa_Idriz
#1905 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kakva izjava o odbrani Liverpoola 
Zašto ovo tek sad vidim
Zašto ovo tek sad vidim
- ljevoruki
#1906 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da malo citas i pratis mahalanje po engleskim novinama znao bi za ovo.AmiĐa_Idriz wrote:Kakva izjava o odbrani Liverpoola
Zašto ovo tek sad vidim
- AmiĐa_Idriz
#1907 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Čudi me da nisu prenijeli ovi oko Liverpoola što ih pratim. Komična izjava, najbolja odbrana Lige jebote.ljevoruki wrote:Da malo citas i pratis mahalanje po engleskim novinama znao bi za ovo.AmiĐa_Idriz wrote:Kakva izjava o odbrani Liverpoola
Zašto ovo tek sad vidim
- Edin H.
#1908 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Cesto zovu Asmira da komentarise
- Xavier1
#1909 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Je li ima nastup Loncar za nas? Da ne kalkulise i misli da se u Kockaste ubaci.denimb wrote:Loncar otkazao zbog povrede
Zato je pozvan Memisevic.
-
palermo
#1910 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
ma ova priča oko Asmira je potpuno bespotrebna, pa bilo je jasno da Asmir neće prihvatiti klupu,a Robi sad baš i ne može da skine Šehu............kao što neko reče, i Asmiru dodati epitet bivši reprezentativac ......
Jedini razlog zbog čega bi se moglo desiti da bude ponovno pozvan je da kiksamo u kvalifikacijama, a to valjda nećemo priželjkivati.....
P.S moram priznati, ova povreda Lončara mi je sumnjiva.....al eto, tu svakako ništa ne možemo
Jedini razlog zbog čega bi se moglo desiti da bude ponovno pozvan je da kiksamo u kvalifikacijama, a to valjda nećemo priželjkivati.....
P.S moram priznati, ova povreda Lončara mi je sumnjiva.....al eto, tu svakako ništa ne možemo
-
Bazinga1234
#1911 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Samo sam čekao da počnu sa teorijama da Loncar hoće da nastupa za Hrvate 
-
palermo
#1912 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
pa naravno da hoće, samo je pitanje da li Hrvati računaju na njega..........nema ti druže ovdje nikakve teorije zavjere, to je naprosto tako....Bazinga1234 wrote:Samo sam čekao da počnu sa teorijama da Loncar hoće da nastupa za Hrvate
- Xavier1
#1913 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa realno za nas igraju samo oni koji nemaju mjesta kod njih. Loncaru su 22 tako da jos ceka. Ako ne bude poziva njihovog tek ce onda zaigrati za nas.palermo wrote:pa naravno da hoće, samo je pitanje da li Hrvati računaju na njega..........nema ti druže ovdje nikakve teorije zavjere, to je naprosto tako....Bazinga1234 wrote:Samo sam čekao da počnu sa teorijama da Loncar hoće da nastupa za Hrvate
- Point.
#1914 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Ma ne svađamo se, komentarišemo samo stvari na koje imamo drugačiji pogled, that's all.ljevoruki wrote:Bezobrazan jeste ali nije toliko glup da javno kaze da nece da bude rezerva Sehicu.Point. wrote:......
Ja da ti tražim izjavu? Pa ti si taj koji implicira da on ne želi da bude Ibrahimova rezerva, onda valjda imaš neki dokaz, neku izjavu da je to zaista rekao.
A gdje je zakuhao sa trenerom? Zadnje što je bilo je da ga je Howie pohvalio za profesionalizam kako sjedi na klupi. Pusti što dupli sport valja gluposti. Zašto plasiraš ove mahalske rekla kazala tračeve?![]()
Cinjenica je da ima proslost izbjegavanja utakmica, samo sto su to prijasnji selektori trpili a Zuti nece i mislim da se Asmir malo zajeb'o u procjeni.
Howe je rekao kad su ga pitali o buducnosti Begovica u klubu da to zavisi samo od njega.
Pametnom je i isaret dosta.
Jos je nesta srao po televiziji o Liverpoolu i trener mu je javno rekao da to ne treba da radi i da se ne slaze sa njim.
procitaj ovdje:
https://www.bournemouthecho.co.uk/news/ ... defending/
Iskreno, nemam namjeru da se svadjam sa tobom, cini mi se da si korektan forumas ali ovdje branis nesto sto se braniti ne moze.
Pozdrav
Što se tiče teksta gore, to da on neće da bude rezerva Šehiću su samo nagađanja dok ne dođu iz Asmirovih usta ili, pošto živimo u modernim vremenima, twittera. Nije fer prema nekome koji iza sebe ima preko 60 reprezentativnih utakmica stavljati epitetet uvrijeđene mlade i slično bez ikakvih dokaza.
Nije korektno ni od Roberta da odjebe Asmira i nalazi milion i jedan razlog zašto ga ne zove. Treba fino jasno reći u čemu je kvaka jer je očigledno šuplja ovo oko neigranja u klubu i da je to jedan od razloga a dok je šuplje od selektora onda će se šuplja širiti i kroz široke narodne mase.
Lično vjerujem u stvar zvana karma i molim Boga da se Robertu ne odbije od glavu. Jedna mala povreda i mi ostadosmo sa golmanom koji ne brani ni u ligi kakva je slovenačka i golmanom koji nije ni top golman u ligi kakva je naša. Nemamo taj luksuz da odjebemo golmana koji preko 10 godina brani u Engleskoj. Jebe se ba Robertu, on sutra može dobiti otkaz i ode za drugim poslom a mi ostadosmo bez Begovića.
Što se ovog linka tiče, nema veze sa pričom da je zakuhao u klubu jer ne brani. Jedino oficijelno je izjava Howiea da je prihvatio klupu kao pravi profesionalac. A ne bude li branio do kraja sezone, može se desiti da zatraži transfer. Iz istih razloga je otišao i Chelsea, sasvim prirodna pojava. A onda Bournemouth ostaje sa golmanom od 41 godinu. Vidjećemo koliko im je pametan ovaj potez.
- denimb
#1915 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
I meni je palo na pamet.Xavier1 wrote:Je li ima nastup Loncar za nas? Da ne kalkulise i misli da se u Kockaste ubaci.denimb wrote:Loncar otkazao zbog povrede
Zato je pozvan Memisevic.
- cyprus
#1916 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Lončar nije bio u konkurenciji sad u ovoj zadnjoj utakmici Rijeke protiv Dinama... To ne znači da ne kalkuliše, ali mislim da povreda zaista jeste stvarna...
- luckylaka
#1917 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mozda je trazio od Robija da bude medju uprvih 11 ,to sad postalo modernoXavier1 wrote:Pa realno za nas igraju samo oni koji nemaju mjesta kod njih. Loncaru su 22 tako da jos ceka. Ako ne bude poziva njihovog tek ce onda zaigrati za nas.palermo wrote:pa naravno da hoće, samo je pitanje da li Hrvati računaju na njega..........nema ti druže ovdje nikakve teorije zavjere, to je naprosto tako....Bazinga1234 wrote:Samo sam čekao da počnu sa teorijama da Loncar hoće da nastupa za Hrvate
- mayab
#1918 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Dobro, valjda selektor zna koga će odabrati .....
Nego, smatram da jedino pobjeda nad Grčkom može da se smatra uspjehom, sve drugo je opet bauljanje po dnu plićaka!
Armenija valjda sugurno pada!
će vidimo
Nego, smatram da jedino pobjeda nad Grčkom može da se smatra uspjehom, sve drugo je opet bauljanje po dnu plićaka!
Armenija valjda sugurno pada!
će vidimo
-
Bazinga1234
#1919 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mislio sam na teoriju da lažira povredu jer se nada pozivu Hrvata, u što ne vjerujem iskreno.palermo wrote:pa naravno da hoće, samo je pitanje da li Hrvati računaju na njega..........nema ti druže ovdje nikakve teorije zavjere, to je naprosto tako....Bazinga1234 wrote:Samo sam čekao da počnu sa teorijama da Loncar hoće da nastupa za Hrvate
- Blixen
#1920 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
nije ni blizu najboljeg u nasem prvenstvuhrasno38 wrote:aaaaaaaa bolan nebio napisao sam da je najbolji u nasem prvenstvu i nisam spomenuo Asmira niti sam napisao da je bolji od Asmira.Blixen wrote:lik ga primio sa kilometar udaljenostiEvoMeneJopet wrote:@Hrasno Kjosevski nije ni u top 3 golmana u PL BiH, ali si ti previse subjetivan da to priznas. I sve da je najbolji, nije Asmiru ni do cune.
ni blizu rep.kalibar, a to da najbolji u PLBiH mogu samo navijaci Zelje izjaviti
kiks golman
- Capajebo
#1921 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Onda možemo reći i da Kovačević treba dobiti poziv.
- AmiĐa_Idriz
#1922 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kovačeviću je tek cvaja i kao takav je potreban mladoj reprezentaciji.
- cyprus
#1923 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kakav je ovaj Vukliš iz Slobode? Sloboda je dosad primila najmanje golova u ovoj sezoni BHPL, pa kontam da on ima neke zasluge za to (iako Slobodu baš nešto i nisam pratio)... Jeste da ima već 29 godina, ali ako je u formi, ja ne bih imao ništa protiv da privremeno bude treći golman... Kjosevski u ovom trenutku zaista ne zaslužuje poziv...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1924 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Slažem seAmiĐa_Idriz wrote:Kovačeviću je tek cvaja i kao takav je potreban mladoj reprezentaciji.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1925 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
ajde mi ti reci ko je bolji?Blixen wrote:nije ni blizu najboljeg u nasem prvenstvu
kiks golman