A zasto ne napisa-jadna ona..itd......Ramzess Veliki wrote:Jadan on ... kako ga navuce u belaj ...![]()
Ko zna sta mu je sve slagala, kako niko nece znati, kako je sa njim samo radi rekreacije, a onda mu skoci za vrat kako ce se zbog njega razvesti od muza kojeg nikad nije voljela, ono udala se da se ekonomski obezbijedi i rodila djecu da osigura alimentaciju, pa bi sad da ga ostavi nakon sto ga je toliko kostala jer se njoj probudila zelja za promjenom, I sad ovaj jadnik mora ostaviti zenu i djecu jer ona misli da mu mora biti preca od vlastite djece I njihove majke.
A on faca u raji, imam zenu eno je kuha a ja odo zabit svalerki koja je udata, ja sam joj bolji jeb... od muza, jesam faca, ha? Sad se preznojavaj ...
Amater ... trebao je svalerku varati a ne zenu.
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#1901 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- superiska
#1902 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ramzess Veliki wrote:Jadan on ... kako ga navuce u belaj ...![]()
Ko zna sta mu je sve slagala, kako niko nece znati, kako je sa njim samo radi rekreacije, a onda mu skoci za vrat kako ce se zbog njega razvesti od muza kojeg nikad nije voljela, ono udala se da se ekonomski obezbijedi i rodila djecu da osigura alimentaciju, pa bi sad da ga ostavi nakon sto ga je toliko kostala jer se njoj probudila zelja za promjenom, I sad ovaj jadnik mora ostaviti zenu i djecu jer ona misli da mu mora biti preca od vlastite djece I njihove majke.
A on faca u raji, imam zenu eno je kuha a ja odo zabit svalerki koja je udata, ja sam joj bolji jeb... od muza, jesam faca, ha? Sad se preznojavaj ...
Amater ... trebao je svalerku varati a ne zenu.
Hud! Sve zbog ote ženetine
- cendlerbing
#1903 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Odakle ti toliko iskustvo sa lažljivim muškarcima i prevarantima?MarlboroGold wrote:1/5 hoće priznati.
1/10 će napustiti suprugu i djecu zbog ljubavnice.
Ovako nekako
- Ramzess Veliki
#1904 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ona se htjela kutarisat muza.moonca wrote: A zasto ne napisa-jadna ona..itd......
Sto se nije kurvala ko sve sto se posteno kurvaju pa cuvaju muza i djecu ...
- triconja
#1905 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja smijem priznat sta god da zajebem kad neko za to pitasuperiska wrote:-Nikad muškarac neće priznati nevjeru osim ako je stjeran u kut
-Rijetko kad će muškarac ostaviti suprugu, djecu, zbog ljubavnice
-Istina kad tad izađe na vidjelo. Bolje danas reći, nego sutra![]()
-Osveta je prvi znak slabosti. To što bi tako uradila iz osvete je bljak. Podržavam da kaže njegovoj supruzi jer on to nikada sam neće uraditi. Bolje ženu spasiti danas nego za x godina kad će se svakako saznati
Edit: jednom prevario/la - uvijek će varati
- Ramzess Veliki
#1906 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Zlo i naopako ... jadnicak samo se htio pohvaliti u raji ...superiska wrote:Ramzess Veliki wrote:
Amater ... trebao je svalerku varati a ne zenu.![]()
e to, to Ramo.
Hud! Sve zbog ote ženetine
-
Paco
#1907 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Vidim da oni koji su i "prozvani" u naslovu teme u biti razumiju srz i sustinu ove zadnje situacije.
Ostali se, kao, snebivaju. Nije im jasno, ne razumiju...
Iskreno se nadam se i zelim vam da nikada ne saznate ili razumijete postove i razloge koje @superiska navodi. Ako do toga nekada dodje, vratite se ovamo i napisite slobodno da ste bili u zabludi. Nece vam niko nista, naprotiv
Iskreno se nadam se i zelim vam da nikada ne saznate ili razumijete postove i razloge koje @superiska navodi. Ako do toga nekada dodje, vratite se ovamo i napisite slobodno da ste bili u zabludi. Nece vam niko nista, naprotiv
- MarlboroGold
#1908 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa onako lupio... da ne bude da smo svi isticendlerbing wrote:Odakle ti toliko iskustvo sa lažljivim muškarcima i prevarantima?MarlboroGold wrote:1/5 hoće priznati.
Ovako nekako
- Ramzess Veliki
#1909 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?Paco wrote:Vidim da oni koji su i "prozvani" u naslovu teme u biti razumiju srz i sustinu ove zadnje situacije.
- Ramzess Veliki
#1910 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Poneko zaista nema zelje da vara partnera. Ti mi ljudi daju nadu ...MarlboroGold wrote:Pa onako lupio... da ne bude da smo svi isticendlerbing wrote:Odakle ti toliko iskustvo sa lažljivim muškarcima i prevarantima?MarlboroGold wrote:1/5 hoće priznati.
Ovako nekako
-
Paco
#1911 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nisi bola ti prozvanRamzess Veliki wrote:Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?Paco wrote:Vidim da oni koji su i "prozvani" u naslovu teme u biti razumiju srz i sustinu ove zadnje situacije.
A poenta je u tome da razvedeni razumiju ono o cemu ona pise, dok ostali ne razumiju i cude se. I i ne treba da razumiju, i treba da se cude i kamo srece da nikada ne razumiju i ne shvate.
- MarlboroGold
#1912 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Evo šta kaže jedan što komentariše na članke:
"Ljudi su stradali kad god su bili potčinjeni ženama.
Poslije moje smrti ljudima neće ostati veće iskušenje od onoga u koje će ga dovoditi žene.
Najblagoslovenija je ona žena koju je najlakše opskrbiti."
Ženi koja zatraži od svog muža razvod braka biće uskraćeni džennetski mirisi.
Žena koja umre, a njezin muž ne bude zadovoljan s njom, neće ući u džennet."
Teško nama sa ženama koje se uklapaju u ovo gore
Poslije moje smrti ljudima neće ostati veće iskušenje od onoga u koje će ga dovoditi žene.
- superiska
#1913 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ni ja nisam ovo skontalaRamzess Veliki wrote:Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?Paco wrote:Vidim da oni koji su i "prozvani" u naslovu teme u biti razumiju srz i sustinu ove zadnje situacije.
- superiska
#1914 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
A toliko se nadam džennetuMarlboroGold wrote:Evo šta kaže jedan što komentariše na članke:
- Ramzess Veliki
#1915 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma to ti ovom malom ... pa sta ce dijete nema pojma ... slazem se da ne bi trebao ni viriti u ovu temu, tek treba da nadje djevojku, da se zabavlja sa njom duze vrijeme da osjeti kako je to biti u vezi sa nekim, drzati se za ruke dijeliti sladoled ... a ne pametovati o teskoj temi a o zenama zna koliko medo o ostroj zimi.Paco wrote:Nisi bola ti prozvanRamzess Veliki wrote:Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?. Ti si trebao da odustanes od citanja mog posta nakon prve recenice
![]()
A poenta je u tome da razvedeni razumiju ono o cemu ona pise, dok ostali ne razumiju i cude se. I i ne treba da razumiju, i treba da se cude i kamo srece da nikada ne razumiju i ne shvate.
- Ramzess Veliki
#1916 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ozenio hercegovku ???MarlboroGold wrote:Evo šta kaže jedan što komentariše na članke:
-
Paco
#1917 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Odoh ja na politikusuperiska wrote:Ni ja nisam ovo skontalaRamzess Veliki wrote:Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?Paco wrote:Vidim da oni koji su i "prozvani" u naslovu teme u biti razumiju srz i sustinu ove zadnje situacije.
Iskreno se nadam se i zelim vam da nikada ne saznate ili razumijete postove i razloge koje @superiska navodi. Ako do toga nekada dodje, vratite se ovamo i napisite slobodno da ste bili u zabludi. Nece vam niko nista, naprotiv![]()
-
Paco
#1918 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
E to, toRamzess Veliki wrote:Ma to ti ovom malom ... pa sta ce dijete nema pojma ... slazem se da ne bi trebao ni viriti u ovu temu, tek treba da nadje djevojku, da se zabavlja sa njom duze vrijeme da osjeti kako je to biti u vezi sa nekim, drzati se za ruke dijeliti sladoled ... a ne pametovati o teskoj temi a o zenama zna koliko medo o ostroj zimi.Paco wrote:Nisi bola ti prozvanRamzess Veliki wrote:Sad me natjera da procitam sve njene postove ... I ne kontam na sta si htio da skrenes pozornost?. Ti si trebao da odustanes od citanja mog posta nakon prve recenice
![]()
- MarlboroGold
#1919 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ramzess Veliki wrote:Ozenio hercegovku ???MarlboroGold wrote:Evo šta kaže jedan što komentariše na članke:
Gledam smrleta dok nije završio na foe i kontam to je vrh... pa naleti na ove vjerske gluposti
- superiska
#1920 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Nemoj ba, neka te s rajomPaco wrote:
Odoh ja na politiku
- spreca
#1921 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
....nije istina ...ja prestosuperiska wrote:-Nikad muškarac neće priznati nevjeru osim ako je stjeran u kut....a vi dodjete i priznate
-Rijetko kad će muškarac ostaviti suprugu, djecu, zbog ljubavnice ....pametan a ne kao zene odmah odo ja materi![]()
![]()
![]()
-Istina kad tad izađe na vidjelo. Bolje danas reći, nego sutra....samo kad me uhvate i moraju dokazati
![]()
-Osveta je prvi znak slabosti. To što bi tako uradila iz osvete je bljak. Podržavam da kaže njegovoj supruzi jer on to nikada sam neće uraditi. Bolje ženu spasiti danas nego za x godina kad će se svakako saznati....znaci kad je zajebala sebe nek zajebe i njegovuzenu(a ne njega) ni krivu ni duznu![]()
Edit: jednom prevario/la - uvijek će varati
- duminjo
#1922 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma moja greska zä kolutanje..Tomahawk11 wrote:Šta kolutaš, većinu je u pravu, odnosno, većina ovog je pravilo u realnom svijetu.
Zato kad neko napiše sve ste zene iste, ko da je bombu bacio u kokosinjac.
I da, mi smo vaki naki i svakakvi a zene su olicenje dobrote i iskrenosti.
-
Paco
#1923 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Znas ono kad se bus vracao u Sarajevo iz Mekke sa hadzdza?Ramzess Veliki wrote:Ozenio hercegovku ???MarlboroGold wrote:Evo šta kaže jedan što komentariše na članke:
Novopecene sarajevske hadzije uce, ilelacu...samo jedan gore sa secije cijelo vrijeme govori "e jebiga" i uzdise. I tako nekoliko sati - oni uce, on tuzan i zalostan uzdise i ponavlja "e jebiga".
U jednom trenutku, vodja puta iznerviran bezobrazlukom doticnog ustaje i galami "bolan sta je vise, sta psujes, kako te nije stid?"
"Ma halalite, ljudi. Javise jutros da mi se sin ozenio...iz Hercegovine".
Cijeli autobus: E JEBIGA!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1924 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ja bogme nisam, ne znam za tebeduminjo wrote:Ma moja greska zä kolutanje..Tomahawk11 wrote:Šta kolutaš, većinu je u pravu, odnosno, većina ovog je pravilo u realnom svijetu.
I da, mi smo vaki naki i svakakvi a zene su olicenje dobrote i iskrenosti.
Ako si se našao, šta ću ti ja
Ma, svako za sebe, šta ja tu imam braniti kompletan muški rod
- duminjo
#1925 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ovo i jest Problem i ovo od pocetka ne kontam. Sta ona ima koji klinac ići njegovoj zeni i spasavati je.Tomahawk11 wrote:Ja bogme nisam, ne znam za tebeduminjo wrote:Ma moja greska zä kolutanje..Tomahawk11 wrote:Šta kolutaš, većinu je u pravu, odnosno, većina ovog je pravilo u realnom svijetu.
I da, mi smo vaki naki i svakakvi a zene su olicenje dobrote i iskrenosti.![]()
Ako si se našao, šta ću ti ja![]()
Ma, svako za sebe, šta ja tu imam braniti kompletan muški rod